ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΟΣ ΚΑΛΕΒΑΛΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΕΠΟΣ ΚΑΛΕΒΑΛΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

simori137 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 6/7
01/11/2006, 18:20:28
quote:
Καλα ενοειται οτι το 112 δεν μπορεις να το καλεσεις οταν κανενα δικτυο δεν εχει σημα στην περιοχη!Δε νομιζω να υποστιριξε κανεις το αντιθετο

Όντως έχεις δίκιο φίλε Drillgr

μιάς και το λινκ που παρέθεσα δεν ήταν και τόσο σχετικό το διορθώνω και παραθέτω το ανάλογο άρθρο της wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Emergency_telephone_number

01/11/2006, 20:15:53
Μπραβο A. Kircher... με καλυψες πολυ καλα στο θεμα!!!

THE ΗΟUSE CAT

...and the Predators will prevail...

Edited by - PREDATOR on 01/11/2006 20:18:39

Edited by - PREDATOR on 01/11/2006 20:20:30

01/11/2006, 20:17:26
XI XI XI ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ .
ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΔΙΚΟ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ SOFTWARE ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ.

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.

01/11/2006, 20:22:19
Eπαναλαμβανω... δεν ηταν δικια μου συμβουλη... Μεταφερομενη Αυτουσια απο Εφημεριδα!!!

Εγω ουτε αυτοκινητο δεν εχω, πως θα το δοκιμασω???

THE ΗΟUSE CAT

DrillgrΜέλος
01/11/2006, 20:36:30
Φιλε Predator εχω την εντυπωση πως ο Open Mind δεν απευθυνεται σε σενα

Γενικως παιδια να χρησιμοποιειται το quote να μην χανομαστε!

.::Greek Motorola Community::.

01/11/2006, 21:01:42
Nαι, για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις!!

THE ΗΟUSE CAT

ValenΝέο Μέλος
02/07/2005, 21:06:34
Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν αγαπητοί φίλοι, ήταν ο Κανθαροζώμης (όνομα και μη χωριό δηλαδή) που σκεφτούτανε τί να κάνει στη ζωή του για να μη βαριέται συνέχεια από την οδυνηρή και αργόσυρτη εντελέχειά του. Προσπάθησε το λοιπό να πνίξει τον πόνο και την οδύνη του, αλλά μάταια.

Τότε λοιπόν εσκέφτη, Τριάμισι χρόνια έχω που νηστεύω, δεν φωνάζω το φίλο Σαυλ, μπας και κατεβάσει καμιά ιδέα, αϊντία που λέν κι οι Άγγλοι, μπας και φέρει μαζί του και καμιά πίτσα, καμιά μπίρα, και κατορθώσω να ξεγελάσω την πείνα μου, και πνιούξω τελικά το πόνο μου στην της μβίρας (ως θα έλεγεν και ο Ρόϊδος, Ρίοδος, ή κάτι τέτοιο τέλοσπαντω...)κριθή;

Αφικνιούται το λοιπό ο Σαυλ, αυτός όμως ήτουνα λάτρης ενός Αγγλικού αγίου, θαματουργού λέει, του Αϊ Κιου, και καμια απόφαση σοβαρή δεν έπαιρνε με δίχως να προσευχηθεί στουν άγιο, verstehen; Βάλθηκε από του λοιπού ο Σαυλ να κάνει ικεσίες στον Αϊ Κιου, και να οι μετάνοιες, και να οι γουνυκλισιές και κείνα και τ'άλλα.

Φαίνουται, ωστόσο, ότι ο Αϊ Κιου έλειπε στη Μαγιόρκα εκείνηνα τη μέρα (αλλά και τις άλλες μέρες που προσηύχετο ο Σαυλ, πάντα έλειπε... αυτό είναι πού 'λεγε και η Μαλβίνα η μακαρίτισσα [ας αγιάσει η ψυχούλα της εκεί που είναι] "ακατοίκητο").

Ο Κανθαροζώμης (ή Κάνθυ ο Καθοδηγητής [Kanthy der Fuehrer] όπως τονε ξέρουνε φίλοι, φαύλοι και γνωστοί)βαρέθηκε τα νιαουρίσματα του Σαυλ προς τον ούτως ή άλλως μη ακούοντα Αϊ Κιου, ανεφώνησε εις την προσφιλήν αυτού διάλεκτον "Teufelswerk!" ή κάτι τέτοιο, και μετά ΕΥΡΗΚΕ σαν νέοσ Αρχιμήδης.

"ΕΥΡΗΚΑ", είπε, "Οι άλλοι οι προ εμού προσεπάθησαν όπως εγκαθιδρύσωσι εγκόσμιο και υλικό Κράτος [Reich] και το έκαμαν και μια και δύο και τρεις φοράς και απέτυχον. Διατί εγώ να μη εγκαθιδρύσω το ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ [ERSTES METAPHYSIKΟΝ REICH]; Τι με εμποδίζει εις τούτο;" "Απολύτως τίποτα, Kanthy mein Fuehrer" ανεφώνησεν μετά χαράς δακρύων ο Σαυλ, σταυροκοπούμενος εις τον αϊδίως προς αυτόν κωφεύοντα Αϊ Κιου.

"Εμπρός λοιπόν για το Πρώτον Μεταφυσικόν Reich!!!" ανέκραξε αλλαλάζων ο Κανθαροζώμης.

Η συνέχεια επί των οθονών των κινηματογράφων προσεχώς.

I stand between the candle and the star.

02/07/2005, 23:21:39
Namaskar!
quote:
Εμπρός λοιπόν για το Πρώτον Μεταφυσικόν Reich!!!

απαντηση προς τον Κανθαροζώμη...:
-Ηρθες δευτερος.P //i suppose..?//

απαντηση προς Valen:
-Πνευματωδες...--αλα Κωνσταντινος Μαρκορας...--

//αυτο το fusion βλαχικου-καθαυρεουσης-γερμανικων πολυ μου αρεσε...ασε που δεν κολλησα στην..μεταφραση..
ερωτησις: γιατι δεν το ποσταρες στο *Χαμενοι στη Μεταφραση*;--διπλα ειναι...--
Καποιοι ισως δεν εννοησουν το σκεπτικο ,τοσο του Κανθαροζώμη, οσο και το δικο σου...if u know what i mean dear..)

..ολα ειναι δρομος..

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 02/07/2005 23:27:07

03/07/2005, 08:43:51
...κι όπως έλεγε κι ο Αννίβας (καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται...) καθώς και ένας συγγράφων "εδώ",
"ή θα βρούμε τον δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε..."

τώρα γιατί αυτό ενοχλεί μερικούς δεν το έχω καταλάβει ακόμη...

κακό δεν είναι να τραβάς ζόρι...
κακό είναι να τραβάς το σκοινί... σπάει, και πέφτεις απότομα...

το αυτό ισχύει τόσο για τους αηδείς όσο και τους αδαείς...

με τις υγείες μας και περαστικά μας...

Galadriel

in God we trust

03/07/2005, 11:03:13

Χμμμ... κοίτα που και αυτό κάτι μου θυμίζει...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

... περαστικά σας...

.
.
.
@rwen...shield and sword in one...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

EpimytheasΝέο Μέλος
03/07/2005, 13:43:45
Ωραίο το ύφος του Παύλου Σφύρη, με ενθουσίασε μπορώ να πώ. Ο Σφύρης έγραψε ήδη, ο Δρεπάνης πότε;
03/07/2005, 14:35:47
quote:

Ωραίο το ύφος του Παύλου Σφύρη, με ενθουσίασε μπορώ να πώ. Ο Σφύρης έγραψε ήδη, ο Δρεπάνης πότε;

Μαλλον εγραψαν και οι δυο...για επανελαβε την ανα-γνωση.)

Σιγομουρμουρητο επι ματαιω:*δουλεια δεν ειχε ο διαολος...γμσ τα παιδια του*...για να μην ξεφευγουμε απο τα...*εσωτεριστικα πεδια* λεμε τωρα...

*Μαρουσκα το σημειωσες;

cprtght@tm@2005
EpimytheasΝέο Μέλος
03/07/2005, 22:06:05
Το ξέρω πως έγραψαν και οι "δυο", όσον αφορά τα παιδιά, δεν είναι δικά μας λέμε...
03/07/2005, 22:16:01
Η δύστηνος οσμωτοκία του Μηδενός

"μιλώντας με βαρβαρισμούς δεινούς τα ελληνικά"
Κ. Καβάφης

Αφυπνίσθη εντός μου ο διορθωτής κειμένων άμα τη αναγνώσει του άνωθεν εις την κορφήν ψευδοροΐδειου αναγνώσματος μη δυνάμενος να παραδεχτώ πως άτινες καλοπροαίρετοι στας γραφάς ημπορούν να είναι ταυτοχρόνως κακοπροαίρετοι εις το πνεύμα. Αι περισσότεραι τοιαύτων των γραφών εις την πολυχιλιετήν ιστορία του πολιτισμού μας ίνα τι μεν προσδίδονται προς αυταί την αθανασία των ως Φιλιππικοί διότι η ποίησίς των προκαλεί την ευφροσύνη του νου και την εκπήγασις σίελων για δύο σκοπούς: είτε επικροτούνται διότι η ευφράδεια των φέρει ακατάπαυστη ροήν σιέλου εις την στοματικήν κοιλότητα, είτε εμπτύονται οι σίελοι παραύτα εκτός στοματικής κοιλότητας εξ αποτελέσματος σχετλιασμού. Τα ενθυμήματα τοιούτων παλαιοτέρων ιστορικών Φιλιππικών, ουχί μόνο δεν συγκρίνωνται με το επικολληθέν εις την κορφήν επιστολικό σκαλάθυρμα αλλά και τίθοντο συνθλιπτικά υπό το βάρος της μικροψυχίας της παρένθετης δημοσίευσις του κάποιου Βάλανιου εις έναν ατελείωτο εξεμό κενολογίας και συκοφαντιών που όζουν, απροσδόκητα βρωμερά εις την ρινικήν κοιλότητα, χολήν.

Άδικον θα ήτο να υποθέσωμεν ό,τι η κινητήριος δύναμις του κορυφαίου του μοχθηρού χορού γράφοντα εις το διαδικτυακόν τούτο χώρο προσιδιάζει αποκλειστικώς εις την περιοχή του φθόνου. Η αλήθεια είναι ότι, καθώς των περισσοτέρων γραπτών ανοσιουργημάτων, ούτω διαφαίνεται περισσότερο η ποταπή σκοπιμότης του συκοφάντη να φέρει την αλαζονεία του πρώτο τραπέζιον εις πίστες σκυλωδικών, εκεί όπου η φωνητική όχλησις εθεωρείτο προσόν καλαισθησίας.

Αντιγυρίζουμε τοιαύτην καλαισθησίαν επίδοξε πρωτοτραπεζίτη. Και ηφαίνετο πως ανεκαλύψατε και την πίστα που σας αρμόζει. Αντιγυρίζουμε και την έμπλεη ασχετοσύνη σας δια τους μνημειώδεις λογοτέχνας μας (Ροΐδης το ορθόν! Εμμανουήλ Ροΐδης!) υιοθετώντας, χωρίς να το κατήχετε υπό ουδεμία περίπτωσις, το άφθαστο γλωσσικό τους ιδίωμα. Με την αισχρότητα της μανιοκαταθλιπτικής γραφής σας, οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστικών συστημάτων κι επιγονάτιων υπολογιστών επιζούν χωρίς να επηρεάζετο επί ελαχίστου βαθμού η ψυχοσύνθεσίς των. Το πολύ, πολύ ο γέλωτάς μας έχει τη χροιάν ελεημόνου συγκαταβάσεως δια το χθαμαλόν επίπεδον των ψευδοροΐδειων εξεμών σας.

Και η ασχετοσύνη σας πάει ακόμην παραπέρα. Αντιλαμβανόμαστε πως μη δυνάμενος να ανατρέξετε ακόμην και εις έναν απλόν, απλούστατον, λεξικόν νεοελληνικής γλώσσης πασχίζετε να βρείτε το αρχαϊκόν ισοδύναμο της μπύρας "επινοώντας" το βαρβαρισμό "μβίρα".

Ζύθος ελέγετο ηγαπητέ (μόνο αλάργα ηγαπητός από εμέ).

Αλλά, τι ήτο ηύτουνος ο σολοικισμός "αγγλικός άγιος"; Σαν να λέγομε "ελληνικός ανδρομοριομπαίχτης"; Ηγαπητέ Συκοφάντα, πρώτα να θητεύεσε ξανά στα τραπεζοθρανία (εκτός αν ο επιδεικτικός αναλφαβητισμός σας υποκρύπτει την μανιοκαταθλιπτική σας ψυχοσύνθεσή σας, συν το έμμεσο μίσος σας για οποιονδήποτε ημπορεί να αρθρώνει καλλίτερον λόγον από εσάς) και μετά να λέγετε ό,τι επιθυμείτε. Εκτός από αναιδής, είσθε κι αγράμματος. Και το δεύτερο, η αγραμματοσύνην σας, ηνοχλεί αβυσσαλέως πολύ περισσότερον από την βορβορώδη κατήφειαν σας...

Τα ανωτέρω, τα διαπιστωμένα απανταχού ισχύοντα εις τον διαδικτυακόν χώρο, φαίνονται τόσον αναμφισβητήτως δίκαια, φιλάνθρωπα και ορθά εις την παρουσίασίν των, ώστε μόνον άλυτον αίνιγμα απομένει πως αγράμματοι συκοφάνται κατώρθωσαν να κερδίσουν επαξίως τον επαχθή ρόλο του γελωτοποιού του "βασιλέως". Δεν ημπορεί να υπάρξει γελωτοποιός άνευ του βασιλέως του, αλλιώς, ποιόν έτερον ηδιασκεδάζει εκτός του εαυτού του; Ως γνωστόν, αι βασιλικαί αυλαί ήτο υπόχρεες να υποκρίνονται έμπροσθεν του βασιλέα ότι γελούν με τα ψυχρότερα των βορειοευρωπαίων γύναιων καμώματα των γελωτοποιών. Ο Ανδρέας Κάλβος εστόχευσε περίφημα με τον στίχον του: «πολύ αγλαότερος ο νους οπού αποφεύγει την δουλοσύνην». Κάποιοι όψιμοι «τιμηταί» του σεπτού Βάλανιου, ας τον έχουν υπ’ όψιν τους.

Ο προσωποπαγής χαρακτήρας του συκοφαντικού κειμένου προς τον Κάνθαρον Ζωμόν, εβρίσκει τους υπολοίπους συνασπισμένους. Ηγαπητέ Συκοφάντα, συνεχίστε αφόβως κι αδιαντρόπως τις ανούσιες κι αστεΐζουσες επιθέσεις σας στον παρόντα χώρο που σας «φιλοξενεί». Φέρετε εις πέραν και εις διπλούν την ασύνειδη αποστολήν σας: βλέπωμε τους επικροτητές και τους ανεκτικούς προς το αδίκως κι ανοήτως περιφερόμενο σαρκίο σας εις το ελληνικόν διαδίκτυο. Θα σας συνιστούσα να ικανοποιήσετε τα ορμέμφυτά σας, εννοουμένως περισσότερο σωματικά παρά πνευματικά, με μιαν εκδιδόμενη έστω, διότι η μπόχα από το περισσευούμενο άκρο σας έχει τόσον απίστευτην δυσωδία οπού λόγω του φαινομένου της όσμωσις, ψηφιοποιούμενη εμεταφέρετο από μόνη της εν μέσω των χάλκινων τηλεφωνικών καλωδίων και τρέχομε μετά να κλείσωσιν τα "παράθυρα"...

Εκλιπαρώ την συγγνώμην από τους συμπαθείς Διαχειριστάς δια την αθρόα δημόσια λεκτικήν διείσδυσίν μου εις τον αχανές πεδίο του άχρηστου εσωτερικού μονολόγου κάποιων ανοικονόμητων στην ευγένειαν και τους τρόπους. Ηφανταζόμην κι έλπιζα ό,τι το προσωνύμιον "εσωτερισμός" εις την διαδικτυακήν επιγραφίδα σας αφορά μεταφυσικούς και φιλοσοφικούς αναστοχασμούς κι ουχί, ουσιαστικώς, προσωπικαί διενέξεις, ο ιδικός μας σχετλιασμός έκοψεν την κορδέλλα του τέρματος, με άλλον λόγον εξεχείλησε η σταγονίς από το ποτήριον – κι ας είναι το Ιερόν Δισκοπότηρον ετούτο. Δεν δύναται ουδείς να πιστεύει, ακόμην και ο περίσσια κακοπροαίρετος πως ο ιστοτόπος σας κατηντά πτυελοδοχείον αξέστων κοπρογράφων. Και επιπλέον, προς απάντηση στην βεβιασμένη, στην τρελή ευφορία της, Κεφαλαιούχα p(r)ostθετική - με τα Άλφα, τα Ταυ και τα Μι - ημείς προτιμούμε να χανόμαστε στο "πρωτότυπον" κι ουχί στη "μετάφρασιν". Ετούτο, είναι πνευματικώς, ψυχολογικώς υγειέστερον και δεοντολογικώς το πρέπον.

ΥΓ Προς συμπληρωματικήν απάντησις των “γερμανικών” του σεπτού κυρίου Βάλανιου, ημείς απαντάμε με περίσσια χάριν εις την λεπτεπίλεπτην γαλλικήν: Bas-coul! Poupinette! Brimbaleusse! Villiotiere! Saffrette! Sourditte! Sac-de-nuit! Fillette de pis! Linatte coiffe!

EpimytheasΝέο Μέλος
03/07/2005, 23:42:59
Tα δικά μας τα παιδιά άλλωστε τα γνωρίζουμε και τα αγαπάμε.
In G. We Trust
ValenΝέο Μέλος
03/07/2005, 23:52:16
Εάν το ως άνω εξαμβλωματικό κείμενο, μνημείο αντιστοίχου εγκεφαλικής δυσπλασίας, προβάλλεται ως γνησίου Ροϊδίου ύφους, δύνανται οι φίλτατοι αναγνώσται να κατανοήσωσιν πλήρως και πέραν πάσης αμφιβολίας διατί ηναγκάσθην να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένον ιδίωμα, ο εχρησιμοποίησον εις την αρχικήν μου δημοσίευσιν, διoτί ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΤΟ ανταποκρίνονται τα εγκεφαλικά (από)κεντρά τινων. Η "απάντησις" του κατ' απόπειραν "υβριστού" μου αποδεικνύει και το αληθές του ισχυρισμού μου.

Τέλος, εάν θέλετε κάποιοι να το παίζετε "Ροΐδαι" τουλάχιστον μάθετε και την γλώσσα του, n' est-ce pas? (Σιγά μη μου την έβγαινε ο πρώτος τυχάρπαστος γαλλικά!) Α, ξέχασα "verstehen?" που λέτε και στη γλώσσα σας.

Και μην ανησυχείτε. Ο θείος Valen (που ποτέ του δεν ισχυρίστηκε ότι ξέρει να γράφει όπως ο πραγματικός Ροΐδης, πόσο μάλλον όπως ο Ροΐδης-μαϊμού [θεοί τε και δαίμονες φυλάξοιεν!) που παρεισέφρυσε στα μέρη μας) ίσως να έχει και άλλες σκηνές από την ταινία που θα παίξει προσεχώς. Θα δούμε.

Α, παραλίγο να το ξεχνούσα. Heil Kanthy!!!

ΥΓ: Και κάτι τελευταίο: Ροΐδη-μαϊμού, ήταν ανάγκη να μας γράψεις γαλλιστί τις ιδιότητες εσού και των ομοστάβλων σου; Και τέλος πάντων, δεν φταίτε εσείς που σας έκανε ο Θεός ή η Φύσις ουτωσί. Πες τα και ελληνιστί, τόσο ντρέπεσαι;

(Κατάλαβα, είναι από αυτά που ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ -jamais των jamών- δεν θα τολμούσατε να γράψετε εκεί απ' όπου μας έρχεστε. Δεν πειράζει ρε παιδιά, όλοι άνθρωποι του Θεού είμαστε, ελάτε εδώ να μας τα λέτε. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν έρχεστε όλοι κατά δω; Ακόμα και ο Κάνθυ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εδώ τουλάχιστον δεν σβήνει κανείς κείμενα, όπως κάπου αλλού.)

I stand between the candle and the star

Edited by - Valen on 04/07/2005 00:24:35

Sfaira3Νέο Μέλος
04/07/2005, 00:23:04
"Στα μέρη μας";;;Δεν το κατάλαβα αυτό...Έχεις κάποια αμεσότερη σχέση με τη σελίδα από ότι όλι οι υπόλοιποι απλοί χρήστες;Γιατί από ότι βλέπω μόνο 2 ποστς έχεις κάνει...Όποτε αναμένω αποκαλύψεις...

Ροϊδης ξε-Ροϊδης σου έκανε τη μούρη κρέας φίλε...Και αντί να βάλεις την ουρά στα σκέλια και να το βουλώσεις συνεχίζεις...Αμαν πια με αυτούς τους συκοφάντες-ιντερνετο-φλωρο-χούλιγκανς!!

ValenΝέο Μέλος
04/07/2005, 00:33:38
Όπως έγραψα πιο πάνω: ελάτε κι άλλοι, ρε παιδιά, μη ντρέπεστε που είστε bas-couls, poupinettes, brimbaleusses, villiatieres, saffretes, sourdites, sacs-de-nuit, filletes des pis linattes, coiffeuses. Εμείς εδώ δεν κάνουμε φυλετικές διακρίσεις.

Όλοι οι αβανταδόροι του παπατζή Fuehrer εδώ!!!

Και μην ξεχνάτε όλοι εσείς, έτσι για να ξέρουμε και με ποιόν μιλάμε, να βάζετε στο τέλος του νοητικού εμετού σας το νέο σύνθημα του μεταφυσικισμού: "Heil Kanthy!" ("Χάιλ Κάνθυ!")

I stand between the candle and the star.

04/07/2005, 00:41:38

quote:

ΑΤΜΑ

ερωτησις: γιατι δεν το ποσταρες στο *Χαμενοι στη Μεταφραση*;--διπλα ειναι...--
Καποιοι ισως δεν εννοησουν το σκεπτικο ,τοσο του Κανθαροζώμη, οσο και το δικο σου...if u know what i mean dear..)

συμφωνω!

εκει εχουμε και τις δυο τεχνητες νοημοσυνες Της Υπηρεσιας (Υ.Α.Π.) την κυριαν Σουλαν και την κυριαν Μουλαν να βοηθουν στην μεταφραση των κωδικων.

quote:

Σιγομουρμουρητο επι ματαιω:*δουλεια δεν ειχε ο διαολος...γμσ τα παιδια του*...για να μην ξεφευγουμε απο τα...*εσωτεριστικα πεδια* λεμε τωρα...

παιδια ειναι, να τα δειρεις ή να τα ...?

quote:

..ολα ειναι δρομος..

...και ενας ο προορισμος

quote:

Μαρουσκα το σημειωσες;

τωρα εγραψες!!!

αυτη ειναι μεταφραση επιπεδου!

αυτες τις Τ.Ν. τις ζηλευουν ακομη και η Σουλα με την Μουλα!!!

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

04/07/2005, 00:55:02

.

ξεχασα να καλωσορισω τα νεα μελη

καλως ηρθατε στο φορουμ!

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr