- Χάος και Κόσμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Εκείνο το γυαλί των 6.000 τετραγωνικών, που βρήκαν στην έρημο της Λιβύης, λες να έπεσε από τον θόλο?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Βέβαια γιαυτό και λένε όποιος ανακαλύψει το δέντρο της ζωής των Ανουνάκι θα ξυπνήσει με τους γρίφους και τον Άρχοντα και θα ανοίξει ο σφραγισμένος θόλος και θα ελευθερωθεί η γη.
Μάλλον είναι και το φαινόμενο του Βαν Χάλεν όπως λέει ένας φίλος, όχι του τραγουδιστή, ε συγνώμη του συγκροτήματος αλλά δεν κολλάμε εκεί.
Με τους πρώτους κατακλυσμούς συνέβησαν όλα αυτά ως αντίποινα στον άνθρωπο επειδή πίστευε στον Θωθ.
Το όνομα της Σελήνης από εκεί πήρε το όνομα του και γιαυτό λένε ότι οι παλίρροιες δημιουργούνται από εκεί.
Πιστεύω ένα από τα στοιχεία που υπάρχουν και πρέπει να ανακαλύψουμε είναι ο Αιθέρας.
Edited by - maria3 on 16/05/2014 21:13:56
quote:
Θα σας πω εγώ, ο Θωθ, έχει το κλειδί του θόλου, σε μία μάχη που είχε με τους Δρακονιανούς, κάτι έγινε και προσπάθησαν να του το πάρουν, ο Άρχοντας όμως για να μην το χάσει κοιμήθηκε βαθιά.Βέβαια γιαυτό και λένε όποιος ανακαλύψει το δέντρο της ζωής των Ανουνάκι θα ξυπνήσει με τους γρίφους και τον Άρχοντα και θα ανοίξει ο σφραγισμένος θόλος και θα ελευθερωθεί η γη.
Μάλλον είναι και το φαινόμενο του Βαν Χάλεν όπως λέει ένας φίλος, όχι του τραγουδιστή, ε συγνώμη του συγκροτήματος αλλά δεν κολλάμε εκεί.
Με τους πρώτους κατακλυσμούς συνέβησαν όλα αυτά ως αντίποινα στον άνθρωπο επειδή πίστευε στον Θωθ.
Το όνομα της Σελήνης από εκεί πήρε το όνομα του και γιαυτό λένε ότι οι παλίρροιες δημιουργούνται από εκεί.
Πιστεύω ένα από τα στοιχεία που υπάρχουν και πρέπει να ανακαλύψουμε είναι ο Αιθέρας.
Edited by - maria3 on 16/05/2014 21:13:56
αυτα π λες δν βγαζουν νοημα μεταξυ τους...
γινε λιγο πιο συγκεκριμενη αν μπορεις...
ποιες ειναι οι πηγες σ?
Τρέχει τίποτα?
Πως κι εσύ δεν βγάζεις νόημα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εσένα ποιες είναι οι πηγές σου για τον Θωθ;
quote:
panosfromlydian3 Θα σου πω.Εσένα ποιες είναι οι πηγές σου για τον Θωθ;
δεν εχω πηγες που να εμπιστευομαι πληρως...
προσπαθω να παιρνω τα παντα σαν ενδειξεις...
μυθοι,θρυλοι,ιστορια ολα πλεκονται κ μπλεκονται...
ξεκιναω απο αυτο που κατανοω και αντηχει στον ευατο μ...
ομως σε εξωγηινους και πολεμο των αστρων δεν πιστευω...
Διάβαζα κάπου, δεν θυμάμαι που, για την Βίβλο των νεκρών και μου φαίνεται, ότι έχει βρεθεί ένας πάπυρος.
Συν ότι ο Θωθ ήταν Θεός της σελήνης, γιαυτό και σου λέω και για τις παλίρροιες, όπου συνδυάζονται με τους κατακλυσμούς.
Τώρα για το δέντρο της ζωής, συνδυάζεται με το βιβλίο πάλι των νεκρών, όπου λέγεται ότι οι γρίφοι είναι στον κάτω κόσμο και μην ξεχνάμε και τον Σηθ, όπου ο Θωθ μεσολάβησε για την ειρήνη ανάμεσα στου δύο Θεούς, άρα ήταν και βοήθεια προς αυτόν.
.
quote:quote:
panosfromlydian3 Θα σου πω.Εσένα ποιες είναι οι πηγές σου για τον Θωθ;
δεν εχω πηγες που να εμπιστευομαι πληρως...
προσπαθω να παιρνω τα παντα σαν ενδειξεις...
μυθοι,θρυλοι,ιστορια ολα πλεκονται κ μπλεκονται...ξεκιναω απο αυτο που κατανοω και αντηχει στον ευατο μ...
ομως σε εξωγηινους και πολεμο των αστρων δεν πιστευω...
Δεν γνωρίζω ακόμη αν υπάρχει ο θόλος, αλλά θα το ψάξω. Γι' αυτό χρησιμοποίησα την λέξη "σενάριο".
Δεν θέλω να μιλάω σαν τους ηλιοκεντριστές που τα παίρνουν όλα σαν δεδομένα και έχουν αυτό τον αέρα σιγουριάς, ξέρεις...
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εσύ ποιος πιστεύεις ότι τον έφτιαξε τον θόλο και γιατί; Ευχαριστώ.
quote:
Με τους πρώτους κατακλυσμούς συνέβησαν όλα αυτά ως αντίποινα στον άνθρωπο επειδή πίστευε στον Θωθ.Edited by - maria3 on 16/05/2014 21:13:56
Οι θρησκείες των εθνών αναφέρουν την κακία του ανθρώπου που είχε βάψει την Γη με αίμα ως αιτία του Κατακλυσμού. Έτσι ο Θεός έφερε το Χάος για να ξεκινήσει η ζωή από την αρχή.
Αυτό που έγραψες τί σημαίνει; Σημαίνει πως κάποιοι αιχμαλωτίσανε την ανθρωπότητα και ανοίξανε τον θόλο μόνο και μόνο για να τους πνίξουν και να τον ξανακλείσουν;
Επίσης νομίζω δεν υπάρχουν Δρακονιανοί - είναι μοντέρνα επινόηση και φαντασία. Αν αναφέρεσαι στις δυνάμεις του Κακού, η Βίβλος μιλάει για τον Κόκκινο Δράκο/Σατανά/Όφι και οι Αιγυπτιακές γραφές για τον Άποφι.
Αλλά το να επιστρέψουμε στο χάος και να καταστραφεί ο κόσμος με κατακλυσμό κτλ δεν είναι πάντα κακό.
ημέραν της αναστάσεως του υποχθονίου κόσμου ,
θα ανεγερθεί και θα εισέλθει εις αυτόν .
Αλλ’εάν δεν γνωρίζει το κεφάλαιον τούτο , δεν
θα απέλθει όσον γρήγορα θα ανεγερθεί " .
(Επιγραφή επί σαρκοφάγου της 11ης Δυναστείας — 1420 π.Χ. —
κατά τον δόκτορα Λέψιους)
θα εκδιωχθεί απ’αυτόν " .
(Τέλος του πρώτου κεφαλαίου) .

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά