ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απάντηση στο θέμα "Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2" - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Απάντηση στο θέμα "Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2" - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Stavros_1313 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Stavros_13Μέλος
17/11/2009, 21:46:36
allzaro@....kai ta sxetika isxiei akoma?? Exo xasei kai to til sou kiolas giati exasa kai to kin mou...

Mantepse poios se anaziti.....O Stavros eimai apo Athina. Piga telika Norvigia kai eimai 3 mines eidi edo. Den eixa katholou xrono gia na pernaga apo ekei kai eixa xasei ola sou ta stoixeia. Elpizo na pernas kala kai steile mou pm i den thimame pos doulevei edo gia na milisoume meso msn pali an einai.

to mail mou einai litsos(kato pavla)the(kato pavla)wrestler@hotmail(teleia)com. to egrapsa etsi gia na min vgainei sto search to google.

Opote exeis xrono steile mou edo....Exo epanelthi me ena soro nees erotiseis hehe

.
21/11/2009

21/11/2009, 11:51:41
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ MANTEPSE POIOS.... ΣΕ Απάντηση στο θέμα "Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2".

==========================================================

Αγαπητέ Stavros_13, καλώς ήλθες και πάλι στα Forums του Esoterica.
Εύχομαι να έχεις εποικοδομητικούς διαλόγους.

Όπως είδα, έστειλες το μήνυμα σου και στο θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2

οπότε το παρόν θέμα μπορεί να απενεργοποιηθεί ώστε να μην έχουμε παράλληλες συζητήσεις.

Θα σε παρακαλούσα επίσης να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.
Διάβασα ότι μένεις πλέον στη Νορβηγία κι ίσως είναι δύσκολο μιας και μπορεί να μην έχεις πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες.
Παρόλα αυτά, εάν μπεις στο θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !

μπορείς να βρεις κάποιες προτεινόμενες λύσεις ακόμη και για αυτήν την περίπτωση ώστε τα μηνύματα που θα καταθέτεις να είναι γραμμένα σε ελληνικούς χαρακτήρες.

Το θέμα λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...

04/05/2005, 15:53:43
Οι φήμες, λοιπόν, λένε πως πριν ξεσπάσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Μαρκόνι μαζί με μία ομάδα επιστημόνων κατέφυγε από την Ευρώπη στην Νότιο Αμερική και συγκεκριμένα στην Βενεζουέλα, όπου ίδρυσε μία μυστική high-tech κοινότητα, μέσα στο κρατήρα ενός σβησμένου ηφαιστείου στις νότιες ζούγκλες της Βενεζουέλα.
Εκεί κατέληξαν 98 επιστήμονες (ανάμεσά τους ο φυσικός Landini συνεργάτης του Μαρκόνι και πιθανόν ο φυσικός και αλχημιστής Fulcanelli) οι οποίοι συνέχισαν τις εργασίες και τα πειράματα του Μαρκόνι πάνω στην ηλιακή ενέργεια, την κοσμική ενέργεια και την αντιβαρύτητα.

Την πόλη αυτή την αναφέρει ο Robert Charroux στο βιβλίο του "The Mysteries of the Andes" (Τα μυστήρια των Ανδεων 1974, 1977, Avon Books), λέγοντας ότι λίγο ως πολύ ήταν κοινό μυστικό στους κατοίκους της περιοχής. Αναφέρει επίσης ένα Μεξικανό δημοσιογράφο, τον Mario Rojas Avendaro, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήρθε σε επαφή με έναν άντρα που ονομαζόταν Nacisso Genovese, ο οποίος έλεγε ότι ήταν μαθητής του Μαρκόνι και δίδασκε φυσική σε ένα γυμνάσιο στην Baja του Μεξικού.

Αυτός ισχυριζόταν ότι είχαν πέσει πολλά λεφτά για το χτίσιμο της μυστικής πόλης, η οποία ήταν υπόγεια και είχε τα καλύτερα ερευνητικά εργαστήρια στον κόσμο (εκείνη την εποχή τουλάχιστον).
Βρίσκεται στον πάτο ενός κρατήρα, είναι κυρίως υπόγεια και εντελώς αυτάρκης (ενεργειακά). Το σβησμένο ηφαίστειο καλύπτεται με πυκνή βλάστηση, απέχει πολλά εκατοντάδες μίλια από οποιονδήποτε δρόμο και βρίσκεται στην περιοχή των βουνών της ζούγκλας του Αμαζονίου.

Μέχρι το 1946 η πόλη είχε ήδη μία πανύσχυρη μηχανή για την συλλογή κοσμικής ενέργειας, η οποία σύμφωνα με τις θεωρίες του Μαρκόνι (και του Τέσλα) είναι η ουσία όλων των πραγμάτων.

Το 1952, σύμφωνα πάντα με τον Genovese, ταξίδεψε πάνω από τις θάλασσες και τις ηπείρους μέσα σε ένα σκάφος του οποίου η ενέργεια ήταν συνεχής και πρακτικά ανεξάντλητη. Εφτανε την ταχύτητα των 500.000 μιλίων την ώρα και άντεχε σε τρομακτικές πιέσεις. Το πρόβλημά του ήταν να ελαττώσει ταχύτητα όταν έπρεπε.

http://www.atlantisrising.com/issue13/ar13tesla.html

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

orfeas7Μέλος
05/05/2005, 01:47:29
Ενδιαφέρον αλλά μακάρι να είχα το χρόνο να το ψάξω.

Μία βιογραφία του Μαρκόνι ίσως έδινε πολλές απαντήσεις. Αν είχαμε πληροφορίες για το εαν και πότε ταξίδεψε στην Νότιο Αμερική. Πόσο κάθησε εκεί... Αυτά θα ήταν αρκετά για να υποστηρίξουν ή να καταρίψουν αυτή την θεωρία της μυστικής πόλης.

Ένα πράγμα όμως έχει αρχίσει να με κουράζει. Γιατί αυτοί που έχουν λύσει το ενεργειακό πρόβλημα ή έχουν κατασκευάσει καινούριες μηχανές προώθησης δεν μοιράζονται τις ανακαλύψεις τους με τους υπόλοιπους.

Χωρίς κανένα ύφος ειρωνίας στο μήνυμά μου παρακαλώ να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση.

Ο Μαρκόνι δεν ήταν αυτός που εργάστηκε πάνω στον τρόπο λειτουργίας της τηλεόρασης;

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

GhostΜέλος
05/05/2005, 04:53:33
Tha simfwnhsw kai egw me thn parapanw apanthsh... Istories kserw polles na pw... Tekmhriwmenes omws liges...
05/05/2005, 13:28:12
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ.....

ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ Ο ΜΑΡΚΟΝΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (1874) ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ (1937).

ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟ 1952 ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1937.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Landini ΚΑΙ ΤΟΝ Fulcanelli ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΛΙΠΗ....

Ο Fulcanelli ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ": Le Μystere des Cathedrales και Demeures philosophales" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ Landini ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 500,000 ΜΙΛΙΑ(800,000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ)ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ ΕΚΤΟΣ ΓΗΣ....

ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

05/05/2005, 13:28:32
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ.....

ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ Ο ΜΑΡΚΟΝΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (1874) ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ (1937).

ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟ 1952 ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1937.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Landini ΚΑΙ ΤΟΝ Fulcanelli ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΛΙΠΗ....

Ο Fulcanelli ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ": Le Μystere des Cathedrales και Demeures philosophales" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ Landini ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 500,000 ΜΙΛΙΑ(800,000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ)ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ ΕΚΤΟΣ ΓΗΣ....

ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

05/05/2005, 13:40:54
Αγαπητοί φίλοι με προλάβατε. Ο Μαρκόνι πέθανε όντως το 1937 σε ηλικία 63 ετών. Οι συνομωσιολόγοι λένε ότι ο θάνατός του ήταν εικονικός και ότι συνέχισε να ζει στην μυστική πόλη. (Το ίδιο ισχυρίζονται και για τον Τέσλα).

Δεν επικεντρώνομαι τόσο στον ίδιο τον Μαρκόνι αλλά ψάχνω να δω αν υπάρχει έστω και ένα στοιχείο για την φημολογία των "μυστικών πόλεων" στην Νότιο Αμερική (ειδικότερα στις ζούγκλες του Αμαζονίου και στις παγωμένες εκτάσεις της Ανταρκτική), όπου είχαν καταφύγει διάφοροι επιστήμονες (πότε ναζί και πότε αντιναζί) πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η φήμη κυκλοφορούσε έντονα αμέσως μετά τον πόλεμο και αργότερα και ήταν πολλοί αυτοί που ισχυριζόντουσαν ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι που εμφανιζόντουσαν σε διάφορα μέρη της Ν. Αμερικής προερχόντουσαν από μυστικά πειράματα που γινόντουσαν σε αυτές τις μυστικές πόλεις ή βάσεις.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

05/05/2005, 14:44:10
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ....

ΚΙΝΑ,ΡΩΣΣΙΑ,ΕΥΡΩΠΗ,ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ....

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠEΡΒΟΛΙΚΗ....(ΕΝΤΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

orfeas7Μέλος
05/05/2005, 23:37:11
Μία απλή ερευνα μπορεί να βοηθήσει πολύ τελικά.
Τώρα αν το θέμα μας είναι "Η μυστική πόλη(ή πόλεις) στην Νότιο Αμερική", εδώ υπάρχει πολύ φαϊ!!!
Το σίγουρο είναι ότι έχουν βρεθεί αρχαίες πόλεις μέσα σε ζούγκλες στην νότιο αμερική και πολλοί έχουν πλουτίσει βρίσκοντας αρχαίους θησαυρούς.

Το παράξενο είναι γιατί αυτές οι πολεις ερήμωσαν ενώ δείχνουν στοιχεία μεγάλου πολιτισμού! Δεν πιστεύω να εξαφανίστηκαν όλες από ισπανούς κατακτητές.

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

06/05/2005, 00:49:55
quote:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ....

Αγαπητέ Avatar δεν λέω ότι οι αναφορές είναι μόνο από την Κεντρική ή Νότιο Αμερική, αλλά εκεί φαίνεται να συμβαίνουν αναλογικά περισσότερες εμφανίσεις.
Για το θέμα της ταχύτητας και βέβαια έχεις δίκιο.

Φίλε Ghost για να τεκμηριωθεί μία τέτοια ιστορία θα πρέπει κάποιος να βρει την πόλη και τουλάχιστον να την φωτογραφήσει. (Ποιός τρέχει τώρα μέσα στις ζούγκλες; )

quote:
Τώρα αν το θέμα μας είναι "Η μυστική πόλη(ή πόλεις) στην Νότιο Αμερική", εδώ υπάρχει πολύ φαϊ!!!
Το σίγουρο είναι ότι έχουν βρεθεί αρχαίες πόλεις μέσα σε ζούγκλες στην νότιο αμερική και πολλοί έχουν πλουτίσει βρίσκοντας αρχαίους θησαυρούς.

Το παράξενο είναι γιατί αυτές οι πολεις ερήμωσαν ενώ δείχνουν στοιχεία μεγάλου πολιτισμού! Δεν πιστεύω να εξαφανίστηκαν όλες από ισπανούς κατακτητές

Είχα δει κάποτε ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για κάποια "χαμένη πόλη" στις ζούγκλες του νοτίου Μεξικού ίσως να ήταν και το Τικάλ (δεν θυμάμαι). Πάντως οι επιστήμονες που ερευνούσαν τον λόγο που ερημώθηκε, είπαν ότι βρήκαν στοιχεία για αλλαγή του κλίματος που δημιούργησε ξηρασία και έτσι οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να φύγουν για να επιζήσουν.

-Arthur C. Clarke-

06/05/2005, 12:33:19
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΟΣΤΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ...

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ "Γ ΡΑΙΧ" ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΚΕΙ...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΚΕΛΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ...

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ) ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ "ΑΤΙΑ".

ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ....

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

06/05/2005, 19:16:50
ΟΝΤΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1874 ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΤΟ 1937 ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟ 1909
ΑΥΤΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.