- ΝΕΟ ΚΑΡΑΒΙ -SOS- - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
στην επόμενη φωτό ο Ντοτόρο θα βάλει ολόκληρη χαβούζα!!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
βρε agelos,κόψε κάτι...στην επόμενη φωτό ο Ντοτόρο θα βάλει ολόκληρη χαβούζα!!!
Μια χαρά τα λέει ο Άγγελος ΝΙΚΟΜΑΧΕ.Όλα αυτά που λέει είναι πολύ σημαντικά.Απλά τα γραφόμενά του είναι εμποτισμένα με συναίσθημα και ποιητική διάθεση.
Χρειάζεται και το συναίσθημα,δεν χρειάζεται?
Edited by - alex22 on 28/01/2012 19:02:28
Τι νομίζεις πως θα γίνει με τα τρία μερόνυχτα, (φυσικά με όλη τη σοβαρότητα, έχεις διαλογισθει, ίσως νυστεψει για χρόνια, με λίγα λόγια έχεις καθαρίσει σε ΜΕΓΆΛΟ βαθμο), και πας για λιαντινικη αντιμετοπηση...του αγνώστου.
Βγηκες σε αστρικο, δαντοειδες τα πάνω και τα κάτω....και?
Πηγές και παραπέρα....βγήκες έν γνώση σου παραπέρα...είδες και κανά σοβαρότερο, ιεράρχη, και ότι αλλο θες...και?
Δεν σου λέω πως δεν υπάρχουν, (το καλο και το κακό) σου λέω....και?
Αν όλα αυτα είναι στο χρόνο, είναι και στην ψυχολογία μας...και?
Ότι ονομάζουμε συνηδειση, είναι επίπεδα...όσο ανεβαίνεις, (η κατεβαινεις) τόσο βλέπεις...και?
Δεν θέλω άλλη εμπειρία, δεν με ενδιαφέρει να έχω...αυτο που με ενδιαφέρει, είναι να βρω, αν υπάρχει κάτι που δεν είναι ΧΡΌΝΟΣ.
Αν υπάρχει, έχει μεγάλη σημασία να είναι ατόφιο, (αληθινο, οχι προεκταση δικη μου, η καποιου ...οσο ψηλα και να ειναι) γιατι τα παιχνίδια που παίζει ο νους, τα γνωρίζεις...
That's the point!
ΠΆΡΕ ΤΗ ΧΑΡΆ,
ξεμπλόκαρε, δεν νομίζω.. σε κατάλαβα, δεν λείπει τίποτα, δεν ψάχνεις τίποτα,
ούτε τρία μερόνυχτα, ούτε το άγνωστο, ούτε με το χρόνο νταλαβέρι, μην χαλιέσαι, δεν σου λείπει τίποτα..
η επαφή,
ΕΙΝΑΙ
το ΟΝΟΜΑ!
ΈΝΑ ΌΝΟΜΑ ΑΓΆΠΗς Ας ΣΥΝΕΠΆΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑς
αυτό το ΟΝΟΜΑ είμαστε και είσαστε...
είναι το ποίημα της ζωής,
είναι ΛΥΤΡΩΤΗς,
ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ!
μέσα στην ψυχή, είναι η ουσία σου!
Κατανόησε επί τέλους ότι ¨"σημεία μέγιστα" συμβαίνουν
στο συμπαντικό κόσμο και αυτά τα σημεία τα δίνω με φόβο, Θεού πάθος και δέος.
Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΌς ΝΟΥς θα εισχωρεί στην κατάσταση του είναι σου, αλλάζει την ποιότητά σου
και αρχίζει η πορεία της εξέλιξης των όντων.
ο 21ος αιώνας
μας ωθεί στην Αλήθεια των γραφών που ερμηνεύονται πάντοτε στα πλαίσια της αγάπης Του..
quote:
Αλεξ
Μια χαρά τα λέει ο Άγγελος ΝΙΚΟΜΑΧΕ.Όλα αυτά που λέει είναι πολύ σημαντικά.Απλά τα γραφόμενά του είναι εμποτισμένα με συναίσθημα και ποιητική διάθεση.Χρειάζεται και το συναίσθημα,δεν χρειάζεται?
Βεβαίως και χρειάζεται το συναίσθημα Αλεξ,αλλά εκείνο που είναι αχρείαστο και "ολισθηρό",είναι η συνεχής και ακατάληπτη ανάμειξη του Λυτρωτή Ιησού,στα γραφόμενά του.
Πρόσεξε αυτό:
Ο agelos είναι διαποτισμένος απο την θρησκευτική πίστη και αυτο φαίνεται εύκολα στους μονολόγους του.Ολα στρέφονται γύρω απο τον πρωτότοκο του Γιαχβέ.Βρίσκεται μέσα σε όλα όσα λέει.Ενω πράγματι βρίσκεται σε σωστό δρόμο,σε σωστό μονοπάτι,κάθε λίγο πέφτει στις χαράδρες και ξαναανεβαίνει αγκομαχώντας.Προσπαθεί να συνδυάσει την αλληλογραφία του Πλάτωνα και την δική μου,με το θείο βρέφος.Ε,δεν γίνεται αυτό.
Το μπέρδεμα είναι εμφανές.
Για αυτό πρότεινε ο Πλάτων την σπηλιά.
Θα σου φέρουμε πίσω τον angelo,διαμάντι καθαρό να χαίρεσαι να τον διαβάζεις!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ώστε ο αντίπαλος είσαι εσύ!
ή μήπως
ο ανταγωνιστής;![]()
quote:Ώστε ο αντίπαλος είσαι εσύ!
ή μήπως
ο ανταγωνιστής;
??? Γκλούπ...!!!![]()
![]()
![]()
Αντίπαλος σε τι?
Ανταγωνιστής σε τι ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:το ξύπνημα της πραγματικής νοημοσύνης,ε;
Εδω είναι φίλε η απόφαση. Είτε θεός είναι, είτε πνεύματα, είτε καπια εξωγήινη εξυπνάδα, (αν είναι δημιουργημενο), χρειάζεται ο άνθρωπος να βγει...απο αυτον τον προγραμματισμό?
οποιοσδήποτε [ιξ]-προγραμματισμός...ντάουνλόουντιτ...ΣΚΕΨΗ[ταύτισης με περιεχόμενο]...νόν όβ δίς ίζ ρίαλ[αν είναι δημιουργημένο]... δάτς μάι σάϊεντίστ.
quote:<<Το [καλόκακο-κακόκαλο]παληκάρι δε γνωρίζει ποιό δρόμο να πάρει,οι δρόμοι οι γνωστοί ανοιχτοί,τα σχοινιά κομμένα και τα σκυλιά λυμένα.>>
Ο άγγελος μας έπαιζε μόνο τέρμα τις προηγούμενες σελίδες (και συνεχίζει) με jessus, έχει φαγωθεί να ρωτάει, τι καπνό φουμαρουμε,(ποιο πνεύμα ακολουθούμε) και η απάντηση είναι μια.Ναι μεν τα γνωρίζουμε, τι λένε, μα έχουμε μια κάποια υπόνοια, πως τα παραπάνω είναι δημιουργημενα έτσι, ώστε αν περάσει κάποιος την (ασφάλεια) κανείς μα κανείς ακόλουθος θα μπορέσει να το επαναλάβει...
Πρέπει διλαδη να επινοήσει κάτι που κανείς άλλος δεν έχει επινοήσει μέχρι εκείνη τι χρονική στιγμή...
Έτσι καπως τα βλέπω...και ας μην αρέσουν σε πολλούς.
Πολύ καλά τα πες ΠΛΑΤΩΝΑΣ!
Κι άλλοι τα βλέπουν κάπως έτσι.
Σ'άλλους πάλι πολλούς δεν αρέσουν να τα βλέπουν έτσι.
Καλή καρδιά με ανοιχτά αυτιά.

...ισορροπίες δύσκολες,δύσβατες,λεπτές μόρφωσης και διαμόρφωσης.
Το πνευματικό-ΕΓΩ,το επιστημονικό-ΕΓΩ,το διανοητικό-ΕΓΩ,το καλλιτεχνικό-ΕΓΩ,το άγιο-ΕΓΩ,το λάγνο-ΕΓΩ,κ.ο.κ...διαμόρφωση σκεπτοταύτισης με το περιεχόμενο και όχι σκεπτοεργαλείο.
Δεν υπάρχει τίποτα κακό και πράγματι μπορεί να ναι καλό κανείς να μελετά ή να ναι κοντά στο σάι-μπάμπα,στο μπάμπα-τζί,στο χαζούρ,στο νταριάϊ λάλ,στο καμπίρ,στο μαχαράτζι,στον όσσο,στον αριστοκλή,στον ηράκλειτο,κ.ο.κ
Το θέμα είναι...π.χ.πνευματικό-ΕΓΩ [σάι-μπάμπα-ΕΓΩ,μπάμπα-τζί-ΕΓΩ,καμπίρ-ΕΓΩ,χαζούρ-ΕΓΩ,μαχαράτζι-ΕΓΩ,όσσο-ΕΓΩ,αριστοκλής-ΕΓΩ,ηράκλειτος-ΕΓΩ,κ.ο.κ]...ότι το πνευματικό-ΕΓΩ,που πολλές φορές είναι πιο πανίσχυρο απ'όλα τ'άλλα,δεν αφήνει να βλέπει κανείς τα κενά της γνώσης της ΑΓΝΟΙΑΣ.