- Πλάκομα του ίσκιου και άλλα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Ως καινούριο μέλος, καλό είναι να κάνεις πρώτα μια αναζήτηση
(επάνω αριστερά) πριν ανοίξεις ένα νέο θέμα
κι αυτό, αφενός για να μην υπάρχουν πολλά θέματα ίδιου περιεχόμενου,
αφετέρου να μπορούν τα μέλη/επισκέπτες, εύκολα να παρακολουθούν το θέμα της αρεσκείας τους.
Η "Μόρα" είναι ένα απο αυτά τα θέματα που απασχολούν αρκετά μέλη,
αισίως έχει φτάσει τις 24 σελίδες, και μπορείς να διαβάσεις εκεί τις απόψεις τους ή να καταθέσεις τις δικές σου,
στο παρακάτω link:
ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
Οπως είμαι στα σκαλάκια του σπιτιού και κοιτάω προς τον κάδο, βλέπω κάτι σαν τον πατέρα μου να με κοιτάζει. Στην αρχή ψάρωσα, λέω αφού μέσα ήταν τώρα, τι διάολο. Μετά κατάλαβα ότι ήταν ακίνητο, και με κοιτούσε με ένα τελείως παγερό βλέμμα, και με ένα χαμόγελο μνησικακίας.
Στην αρχή φοβήθηκα, αλλά όπως λειτουργώ πάντα μέσα στον φόβο, άρχισα να παρατηρώ το φαινόμενο, χωρίς να φοβάμαι, σκεφτόμενος πάντα ότι είναι η φαντασία μου και απλά πρέπει να πάω να βάλω γυαλιά.
Δεν έφευγε, έμενε εκεί, να με κοιτάζει, τελείως ακίνητο ότι και αν ήταν.
Τελικά απέστρεψα το βλέμμα μου και μετά από λίγο πήρα κουράγιο και πήγα προς τον κάδο. Ελεγα από μέσα μου δεν υπάρχει τέτοιο πράμα και επλά περπατούσα προς τον κάδο. Οταν έφτασα δεν υπήρχε τίποτα. Θυμάμαι ακόμα ότι (οπως κάνω πάντα) για να δείξω στον εαυτό μου ότι δε φοβάμαι γύρισα προς το σπίτι περπατώντας πάρα... πολύ... αργά... αν και με έτρωγε να γυρίσω να κοιτάξω, δεν γύρισα.
Υγ.1 Για κάποιο λόγο, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το βλέμμα του "πατέρα" μου.
Υγ.2 Τελικά γυαλιά έβαλα για αστιγματισμό, τι να πω μπορεί και να ήταν της φαντασίας μου, απλά είχε διάρκεια αυτή η φαντασία.
Υγ.3 Φίλε Survivor μην τα παίρνεις και πολύ σοβαρά αυτά τα πράματα, είνια κυρίως παιχνίδια του μυαλού, αλλά και τι δεν είναι εν τέλει παιχνίδι του μυαλού θα μου πεις; ![]()
Καλημέρα.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:Θα μπορούσες να περιγράψεις τον ήχο καλύτερα;
Όλα καλά αλλά με το δεύτερο μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς κάποιος που το έχει πάθει και αυτός ή και γενικά πληροφορίες
Ήταν κάτι σαν σφύριγμα ή κανονική κραυγή; ή κάτι σαν σύγκρουση κρουστών μεταλλικών πχ;
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:Το ποντίκι μοιάζει να είναι το φαβορί για στην περίπτωσή σου. Βγάζουν και κραυγές
Ήταν περίπου 12:00 και μόλις εύγαινα από την τάξη(ήμουν τελίως μόνος μου το κοιτάω κάθε φορά καθώς βγαίνω και δεν πετούσαν εκείνη την στιγμή ούτε πουλιά αλλά δεν υπήρχε ούτε καμία γατά εκει κοντά ή σκύλος ή ποντίκι) και καθώς προχώρησα και εύτασα στο τέλος από το αμάξι ενός καθηγητή είδα με την άκρη του ματιού μου κάτι μαύρο(σαν σκιά) να πηγαίνει κάτω από το αμάξι και ξαφνικά μία πολύ δυνατή κραυγή στο αυτή μου λες και ήρθε ένα μωρό δίπλα στο αυτή μου και ούρλιαξε-φώναξε μόλις έγινε αυτό ξανά κοίταξα γύρω γύρω αλλά ήμουν ακόμα μόνος μου και κοίταξα και κάτω και γύρω γύρω από το αμάξι μήπως ήταν κανένα ζώο αλλά δεν βρήκα τίποτα αυτά είναι όλα
quote:Πραγματικά η κραυγή των ποντικιών μοιάζει με μωρού (σα να ακούγεται μωρό από μακριά)
Δεν νομίζω γιατί η κραυγή ήταν σχεδόν ανθώπινη σαν να ουρλιάζει κάπιο μωρό στο αυτί μου ήταν περίεργο πάντως εγώ μπορώ να πώ ότι κατατρόμαξα με εκείνη την κραυγή...
Για το πλακωμα στον υπνο σου απο ψυχοσωματικη αποψη ειναι συνηθως απο μεγαλης περιοδου αγχος, αγωνία ή γενικά πιεσμένη κατάσταση και μπορει να αφυπνιστεις το βραδυ αλλα δεν εχει γινει σωστη αιματωση και οξυγόνωση των ακρων γιατι δεν δόθηκε εντολή από τον εγκέφαλο και το σώμα σου είναι ακόμη σε κατάσταση υπνου και νιωθεις οτι δεν μπορεις να κινηθεις και μπορει να εχει καποια παραισθηση με μαυρες σκιες κατι που σε αγχνωνει και βαζει τον εγκεφαλο σε κατασταση κινδυνου οποτε εκκρινει αμεσως αδρεναλινη αυξανει τους χτυπους της καρδιας και επανερχεσαι...Πολλες φορες ειδικα στους αντρες αναφερεται οτι βλεπουν μια γυναικεια μορφη απο επανω τους και συμβαινει οταν εχουν περασει μια δυσκολη περιπτωση ερωτικης απογοητευσης ή χωρισμου. Προσωπικα δεν πιστεψα ποτε στην Μορα ως κατι παραφυσικο αλλα απολυτως ψυχοσωματικο συμβαν!
Επίσης πολλες φορες πεφτουμε θυματα του φαινομενου της Παρειδωλίας, οπως οταν βλεπεις τα συννεφα και καποιο σου θυμιζει ενα γνωστο σχημα αλλα για καποιον αλλο καποιο αλλο γνωστο σχημα και αυτο καθοριζεται απο τις εικονες που εχει ο καθενας στο μυαλο του. Ετσι πολλες φορες βλεπεις κατι και δινεις λαθος ερμηνεια αναλογως τα βιωματα σου και τις εικονες που εχεις στο μυαλο σου.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
Edited by - LordThomas on 22/06/2015 12:41:48