ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΥΡΑ: Μπορούμε να την δούμε; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΥΡΑ: Μπορούμε να την δούμε; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Πετρος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Sophie Forever CharmedΝέο Μέλος
09/10/2011, 11:49:49
Chek this out:

www.artofwise.gr/html/.../iavra.html

Never give up without a fight

MaokaiΝέο Μέλος
19/10/2011, 01:01:24
Γεια σας, θελω να σας πω οτι οταν ιμουν μικρος και ιμασταν με τους γονεις μου στα χοραφια καθος καθομουν κατο απο ενα δεντρο η στο αμαξι,
σινιθος κιτουσα τον ουρανο η στα βουνα, εβλεπα στον ουρανο κατι διακεκομενες κικλικα γραμες να πιγενουν προς το απιρο, οταν κιτουσα τα βουνα, εβλεπα διακεκομενες γραμες γυρο στα βουνα, αλλες φορες οταν καθομουν σπιτι και το μυαλο μου ιταν εντελοσ αδειο εβλεπα αχρομο-διαφανες σχιμα απο πανω να πιγενι προς τα κατο, και για να πιγενι παλι προς τα πανο επρεπε να κιταξω προς τα πανω παλι, αλλα αφτο σινεχειζε να κατεβενι, οσο αν ιθελα να μινει ακινιτο αυτο κατεβενε,μια φορα καθος καθομουν στο δοματιο μου κιτουσα επιμονα τον τοιχο, ξαφνικα σαν ανιξε μια τριπα στον τοιχο και ειδα 3 πουλια να πετανε εξω, πιγα στο παραθυρο και οντος υπιρχαν 3 πουλια να πετανε, μετα απο μιση ορα περιπου καθος το βλεμα μου ιτα καρφομενο στιν πορτα, ξαφνικα ανικσε μια μεγαλι τρυπα στιν πορτα και ειδα τιν μανα μου να μπενει, πιγα να το τσεκαρω και οντος μολις μπικε η μανα μου στο σπιτι. Καθος αρχισα να μεγαλονω σταματισα να βλεπω τις διακεκομενες γραμες, αλλα στο σχολειο η οταν πιγενα εξω βολτες και ζουσα μερικες καταστασις, ενιοθα-ημουν σιγουρος οτι εχω βιοσει ξανα τισ ιδιεσ καταστασις στο παρελθον αλλα δεν ιξερα απο που αρχοταν αυτη η αισθιση, το επομενο πραγμα ποθ μπορουσα να κανο ειναι πριν ξυνπισο το πρωι μπορουσα να αποφασισω τι ονιρο θα δω ή αν εβλεπα ιδι ενα ονιρο μποροθσα να το "σκινοθετισο", διλαδι σαν να εφτιαχνα μια ταινια. Ολα αυτα γινοταν απο τα 6 μεχρι τα 15-16 περιπου, τορα ειμαι 19 και εχω πολυ καιρο να βιοσω κατι απο ολα αυτα.

Εδω θα προσπαθισω να σας δειξο τι γραμες εβλεπα στο περιπου

http://imageshack.us/photo/my-images/542/mpam.jpg/

<script src='http://img542.imageshack.us/shareable/?i=mpam.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/542/mpam.jpg/][/URL]</noscript>

P.S η ορθογραφια μου θα ειναι αρκετα κουραστικι, περιμενο τα σχολεια σας

19/10/2011, 10:37:53
Maokai καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Στο imageshack, αφού επιλέξεις και ανεβάσεις την φωτογραφία που σε ενδιαφέρει, επιλέγεις το url από το Direct Link και μετά από το εικονίδιο «εισαγωγή εικόνας» αντιγράφεις το url μέσα στα tags έτσι ώστε να ανέβει η εικόνα, δηλαδή….

[img] link φωτογραφίας [/img]

Τώρα για τα ορθογραφικά λάθη που αναφέρεσαι, μπορείς μέσα από το word να γράφεις το κείμενο που θέλεις να αποστείλεις και να κάνεις την διόρθωση.
Βέβαια είναι προτιμότερο να διαβάζουμε ένα κείμενο με κάποια ορθογραφικά λάθη, παρά greeklish που ευθύνονται σε ένα μεγάλο βαθμό σε αυτό που αναφέρεσαι.

---Sophie---Μέλος
25/10/2011, 16:11:59
Ασχετο τωρα αλλα που μπορω να δω ποιο ειναι το url?Μη με φατε ξερω οτι ειναι ακυρη η ερωτηση!

Never give up without a fight.

25/10/2011, 21:46:50
Sophie θα ήταν προτιμότερο, αφού αναφέρεσαι για τεχνικά θέματα, να ρωτήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει σε αυτό το τόπικ, Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ

Σ΄ ευχαριστώ.

27/10/2011, 14:25:22
Καλησπέρα!

Απ' ό,τι γνωρίζω, η αύρα είναι ουσιαστικά το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργούν γύρω τους οι ζωντανοί οργανισμοί και κατ' επέκταση τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγουν, είτε σε υψηλές, είτε σε μέτριες, είτε σε ιδιαίτερα χαμηλές συχνότητες. Το φαινόμενο είναι γνωστό ως "βιοηλεκτρισμός" και "βιομαγνητισμός" και περιλαμβάνει μια σειρά από διάφορες φυσικές διαδικασίες και βιολογικές αντιδράσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι βλέπουν την αύρα γύρω από αντικείμενα. Πώς είναι αυτό εφικτό από τη στιγμή που τα αντικείμενα αποτελούν άβια ύλη και κατ' επέκταση δεν μπορουν να συμμετάσχουν στο φαινόμενο του βιομαγνητισμού και βιοηλεκτρισμού,έτσι ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρομαγνητικό πεδίο??

27/10/2011, 15:02:08
Narkissa
Τα πάντα ρεί...

ολα τα σώματα,εμβια και αβια,αποτελεούνται απο πρωτόνια και ηλεκτρόνια.
Επομένως αφου υπάρχει κίνηση,υπάρχει και φωταύγεια.Είναι στο φάσμα του ορατού φωτός όταν είναι δυνατή [π,χ πυγολαμπίδες,θαλάσσια ζώα μεγάλου βάθους] και στο φάσμα του αόρατου για το ανθρώπινο μάτι οταν ειναι χαμηλής συχνότητας.Είναι μετρήσιμη όμως με ειδικά όργανα.Ακόμη και μια πέτρα εχει μια κάποια ακτινοβολία.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/10/2011, 17:06:04
Δηλαδή, ουσιαστικά, ηλεκτρομαγνητικά πεδία δημιουργούν τα πάντα, ακόμα και ένα μόριο αέρα.

alex5545Νέο Μέλος
04/12/2011, 14:37:32
Καλησπερα σε ολους! Αν και νεο μελος της παρεας σας, παρακολουθω το φορουμ και αυτα που γραφετε ολοι αρκετο καιρο...Αν ειστε συμφωνοι και εσεις θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα ονειρο (πιστευω οτι σχετιζεται με την αυρα γι' αυτο και το τοποθετω εδω...) το οποιο με προβληματιζει αρκετο καιρο.
Το ονειρο ξεκιναει με εμενα να βρισκομαι μεσα σε ενα αεροπλανο με την μητερα μου. Εγω καθομαι απο την μεσα πλευρα, η οποια εχει προσβαση στο παραθυρο. Καθως λοιπον απογειωνεται και εχει ανεβει σε αρκετο υψομετρο, συγκεκριμενα εχει περασει πανω απο τα συννεφα, παρατηρω μια αντρικη φιγουρα, με μουσια. Ντυμενος με ενα μακρυ ρουχο, κατι σαν μακρυ φορεμα και γυρω απο ολο του το σωμα μια φωτεινη κιτρινη λαμψη! Εκεινη την ωρα τα δαχτυλα μου ειχαν μελανιασει απο τον φοβο μου (αναφερομαι στο ονειρο παντα) και ξαφνικα αρχισα να πεφτω στο σκοταδι... Απο εκεινο το σημειο και μετα πεταχτηκα και ξυπνησα. Θα περιμενω την οποιαδιποτε απαντηση σας ανυπομονα καθως το συγκεκριμενο με παιδευει αρκετο καιρο.
Υ.Γ. ειμαι "fun" της αυρας, πιστευω οτι υπαρχει αν και δεν εχει τυχει μεχρι στιγμης να επιβεβαιωθω...

mystery flowerΜέλος
09/12/2011, 10:27:43
quote:
Εάν τώρα απαντήσετε «ναι» στις παρακάτω ερωτήσεις τότε έχετε σίγουρα εμπειρία του αυρικού πεδίου:
Όταν βρίσκεστε με άλλους αισθάνεστε εξαντλημένοι;
Αισθανθήκατε ποτέ ότι σας παρατηρούν από μακριά;
Μερικοί ήχοι, αρώματα, χρώματα, σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα/δυσάρεστα;
Οι κεραυνοί, σας φέρνουν νευρικότητα;
Πιστεύετε πως μερικοί άνθρωποι σας εξάπτουν και σας μεταδίδουν κάποια ενέργεια;

Κάθυ λύσε μου την απορία, αν απαντήσω ναι μόνο στις δύο πρώτες ερωτήσεις ισχύει ότι έχω εμπειρία του αυρικού πεδίου;

Ταξίδι στο άγνωστο