- Έρωτας και ψυχική υγεία! - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
NA ΘΕΣΩ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ??
ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ..ΧΕΧΕCHARMED
Θέσε το...ανυπομονώ..![]()
![]()
soul
ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣΩ ...
ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣΩ..
CHARMED
quote:
TO Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ MAS?ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣΩ ...
ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣΩ..CHARMED
Έχει σημασία τι θα πώ εγώ για την αγάπη..???
Εσύ τι πιστεύεις...τι λέει...τι ορίζει το είναι σου???
Προσωπικά θα αλλάξω λιγάκι και το ερώτημά σου:"Άσχετα απο το τι συμβαίνει σήμερα , άσχετα απο το τι πιστεύει ο καθένας...για σένα..αποκλειστικά για σένα..αξίζει η αγάπη"???
-Άντε πές μου και μετά θα σου απαντήσω...![]()
soul
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΟΡΙΣΜΟ..
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ
ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ
ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ THN ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ
ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ O OΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ..
ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..
quote:
"Άσχετα απο το τι συμβαίνει σήμερα , άσχετα απο το τι πιστεύει ο καθένας...για σένα..αποκλειστικά για σένα..αξίζει η αγάπη"???
ΑΧΑΧΧΑ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΚΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΗΠΟΣ ΔΙΧΩΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ
ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ..
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ..
CHARMED
quote:
To θηλυκό είναι το πιο δυσνόητο πλάσμα το οποίο ενεργεί πάντα ιδιοτελώς. Είναι προικισμένο έτσι ώστε να καμουφλάρει την ιδιοτέλεια αυτή πίσω απο την αθωότητα και τη σεμνότητα. Για ενα θηλυκό δεν υπάρχει αγάπη παρά μόνον συμφέρον για να μπορέσει να προστατέψει τον εαυτό της και τους απογόνους της.
Ακόμα και στη σημερινή εποχή η ιδιότητα της αυτή δεν έχει ξεθωριάσει, είναι έμφυτη μπορεί να αδρανοποιείται αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να ενεργοποιηθεί.
Το γνήσιο θηλυκό δέν είναι έτσι.
Μια πραγματική γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να ξυπνήσει την αγάπη σε έναν άντρα (και όχι μόνο τον πόθο).Εχει έμφυτη την σεμνότητα και την αγνότητα.Υπάρχουν ακόμα τέτοιες γυναίκες,αλλά είναι βέβαια ελάχιστες,γιατί οι υπόλοιπες,όπως και οι άντρες, έχουν βυθιστεί στην πορνεία και έχουν χάσει την ικανότητα για την αληθινή αγάπη.
quote:
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΟΡΙΣΜΟ..Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ
ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ
ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ THN ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ
ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ O OΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ..ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..
quote:
"Άσχετα απο το τι συμβαίνει σήμερα , άσχετα απο το τι πιστεύει ο καθένας...για σένα..αποκλειστικά για σένα..αξίζει η αγάπη"???
ΑΧΑΧΧΑ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΚΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΗΠΟΣ ΔΙΧΩΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ
ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ..
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ..
CHARMED
Λοιπόν .... απο την μια μεριά -λές- δεν είσαι και η πλέον κατάλληλη να απαντήσεις ... απο την άλλη τοποθετείσαι..![]()
Μάθε πρώτα ν'αγαπάς λέει ένα τραγουδάκι...κι'υστερα να μου μιλάς γι'αγάπη..
Όταν ξεκαθαρίσεις μέσα σου -ιδίως στο μυαλό σου- τις διαφορές του έρωτα με την αγάπη...τότε ίσως ασκήσεις το "δικαίωμα σου" να ρωτάς για την αγάπη , τουλάχιστον να ξέρεις γιατί μιλάς..το "κερατό μου" μέσα..όλες ίδιες???
Με απαγοήτευσες...![]()
soul
quote:
Όταν ξεκαθαρίσεις μέσα σου -ιδίως στο μυαλό σου- τις διαφορές του έρωτα με την αγάπη..
ΔΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ..
quote:
Με απαγοήτευσες...
ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ Μ'ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ..
ΕΙΠΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΓΛΥΚΙΕ ΜΟΥ..
AYTA ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ
ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ..
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 27/05/2010 10:29:34
Για έρωτα μιλάς , διότι όλα όσα αναφέρεις ως χαρακτηριστικά και ιδιότητες , είναι στοιχεία και λειτουργίες του έρωτα!
Και αν είσαι μικρο-μέγαλο παιδάκι , υπάρχουν ανάλογα sites που μπορείς να μπείς και να μπαλαφαρίσεις...![]()
Το κακό με τους Νεο-Έλληνες , είναι ότι a-priori θεωρούν κάθε δικαιωμά τους είναι δεδομμένο και απροϋπόθετο , θέλουν να συζητήσουν για μια έννοια ή ένα θέμα και δεν έχουν καν ιδέα ούτε για τον ορισμό του..και αυτό που λές για την ηλικία σου , προσπαθώντας να δικαιολογηθείς και ίσως να με κάνεις να νοιώσω λύπη ή ενοχή που μίλησα έτσι στο μικρό και αφελές παιδάκι , ουδόλως μ'ενδιαφέρει και είναι ένα θεματάκι που πρέπει εσενα ν'απασχολήσει έντονα!
Η αγάπη δεν είναι συννεφάκια όμορφα , μελισσούλες στα ανοιξιάτικα τοπία και ηλιοβασιλέματα με όλο υποσχέσεις βλέμματα...ούτε γούτσου-γούτσου μανταλάκια...αυτό είναι ΕΡΩΤΑΣ...!
Μας πρήξατε με την αγάπη...όλη η Ελλάδα ... όλο αγάπες είναι..![]()
Όπως πολύ σωστά Αναφέρει-Διαβλέπει και ο Χέγκελ:"Ο κόσμος δεν πρέπει να εκληφθεί ως ένα σύνολο απο έτοιμα πράματα αλλα ως ένα σύνολο απο διαδικασίες" .... ξεκίνα λοιπόν..!
Και πάψε τα τσιριχτά του τύπου :"...Ε! μικρό παιδάκι είμαι.."
soul
Edited by - Εαρινός on 27/05/2010 11:27:23
quote:
Πόσο είσαι? 16?
Μερικών μηνών και κάτι ωρών...μεθ'ολίγων δευτερολέπτων...
Αυτά τα τελευταία "φταίνε"...![]()
![]()
soul
quote:
Είναι απλά τα πράγματα,το παραμύθι των αδελφών ψυχών και της αληθινής αγάπης δέν είναι καθόλου παραμύθι.Απλώς η διαστροφή στις μέρες μας βαράει κόκκινο και για αυτό μας φένεται σάν παραμύθι.Εχουμε ξεχάσει τα πάντα,στο τέλος θα γίνουμε όντα απείρως κατώτερα ακόμα και απο τα ζώα.Εκεί μας πάει η διαστροφή μας.
Είναι πολύ μεγάλο ακαι ωραίο θέμα προς συζήτηση αυτό φίλε μου και σωστά το επισημαίνεις...!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Όσο παραμυθένιο κι αν ακούγεται, μέσα μας, υπάρχει,ξέρουμε το άτομο....Είναι το έτερον μας ήμισυ και τίποτε δεν έγινε χωρίς αρμονία..Το δυο, ειναι πιο αρμονικό απο το ένα, αλλά και το δυο σε ένα, για να μην ερίζουν...Σήμερα, όμως, ο άνθρωπος, έχει μπερδευτεί.....Δεν κοιτάει τι θέλει και διχάζεται...
Αλλά, επειδή νομίζουμε ότι τα μεγέθη και τα γούστα της εποχής μας,καθορίζουν και τα γουστα μας, αλλάζουμε το τι θέλουμε και δεν βρίσκουμε τι πραγματικά ζητάμε....
quote:
...Κι όμως, υπάρχει η αδελφή ψυχή,που μπορεί ο άνθρωπος να βρεί...
Όσο παραμυθένιο κι αν ακούγεται, μέσα μας, υπάρχει,ξέρουμε το άτομο....Είναι το έτερον μας ήμισυ και τίποτε δεν έγινε χωρίς αρμονία..Το δυο, ειναι πιο αρμονικό απο το ένα, αλλά και το δυο σε ένα, για να μην ερίζουν...Σήμερα, όμως, ο άνθρωπος, έχει μπερδευτεί.....Δεν κοιτάει τι θέλει και διχάζεται...
Αλλά, επειδή νομίζουμε ότι τα μεγέθη και τα γούστα της εποχής μας,καθορίζουν και τα γουστα μας, αλλάζουμε το τι θέλουμε και δεν βρίσκουμε τι πραγματικά ζητάμε....
Καθετί αρσενικού γένους στην φύση,έχει το αντίστοιχο θηλυκό του.
Ο ηλεκτρισμός και ο μαγνητισμός,ενωμένα μαζί δημιουργούν την ζωή στο σύμπαν σε όλα τα επίπεδα.
Κάθε άντρας,έχει μόνο μία γυναίκα στην ζωή του ώς το έτερον ήμιση.Αυτός που λέει οτι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό όν,μάλλον μας μπερδεύει με τα ζώα.
Edited by - strangerz2 on 06/06/2010 15:16:19
Για ποιό λογο να διαφερει απο τα ζωα ο άνθρωπος
Χωριστα γεννιεται ο ανδρας χωριστά η γυναίκα πως αυτοι οι δυο ειναι ένα?
Και κατι αλλο τι κοινα χαρακτηστικά έχουν αυτες οι δυο ψυχές ώστε να μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει το έταιρον ήμισυ
quote:
Για ποιό λογο να διαφερει απο τα ζωα ο άνθρωπος?
Ε,λίγο πολύ όλοι τον ξέρουμε τον λόγο.Πάντως η ουσία είναι οτι δέν σχεδιαστήκαμε για να είμαστε ζώα.
quote:
Χωριστα γεννιεται ο ανδρας χωριστά η γυναίκα πως αυτοι οι δυο ειναι ένα?
Είναι ένα στην ψυχή,όχι στο σώμα.
quote:
Και κατι αλλο τι κοινα χαρακτηστικά έχουν αυτες οι δυο ψυχές ώστε να μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει το έταιρον ήμισυ
Όταν ένας άντρας δεί το άλλο του μισό,θα το καταλάβει αμέσως,ακόμα και αν είναι παιδάκι και πάει στην πρώτη δημοτικού.Υπάρχει μια διαφορετική αύρα,το νιώθεις έντονα.Οι γυναίκες απο την άλλη,συνήθως αργούν να συνειδητοποιήσουν οτι αγαπάνε.
Για να συμβεί όμως αυτό,κάποιος δηλαδή να γνωρίσει την αληθινή αγάπη,θα πρέπει να είναι αγνός στην καρδιά και στο σώμα,προσωπικά δέν πιστεύω οτι γίνεται διαφορετικά.Το κάρμα δέν σε αφήνει.Γιατί άμα τρέχεις απο την μία σχέση στην άλλη ακολουθώντας μόνο το ένστικτο της σεξουαλικότητας,τότε μπαίνεις σε έναν μάταιο κύκλο και δέν ξέρω άν είναι εφικτό για κάποιον να βγεί εύκολα απο αυτόν τον κύκλο,τουλάχιστον για την παρούσα ζωή του.
Να σε πώ. Αν σου τύχει ποτέ να ακολουθήσεις την καρδιά σου να είσαι σίγουρος οτι θα χρειαστείς GPS