ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- τι είναι αυτό; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- τι είναι αυτό; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PixelNightmare31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/01/2006, 03:39:18
Προσοχή στη χρήση φράσεων που αναφέρεις πως ειπώθηκαν από συγκεκριμένους ανθρώπους. Να είναι ακριβής η αναφορά σου, ή να μην την κάνεις καθόλου.
03/01/2006, 07:45:36
Καλημέρα, παιδιά!
Για να πάρουμε τα πράγματα με μια σειρά, βρε pixeldream, γιατί νομίζω οτι δεν είσαι διατεθειμένος, φίλε μου, να προσπαθήσεις να δείς τα πράγματα μέσα κι από μια άλλη οπτική γωνία.
Γιατί δεν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος στην εκτίμηση σου, κάτι το οποίο είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης όλων μας.
Μου λές, φίλε μου, οτι οι υπεύθυνοι δεν είναι άνθρωποι που προωθούν τον διάλογο αφού δεν τον κάνουν.
Η πρόσκληση για μια προσωπική συνάντηση είναι μια ευκαιρία για διάλογο.
Μια ευκαιρία που την αρνείσαι κι είναι δικαίωμα σου.
Αφού όμως είναι δικαίωμα σου αναλογίσου το οτι οι ευθύνες δεν πρέπει να μετατοπίζονται σε άλλα άτομα αλλά ίσως να πρέπει να τις επωμιστείς εσύ.
Όταν αρνείσαι ανοιχτά λοιπόν μια πρόσκληση για διάλογο κι ανταλλαγή απόψεων για το πως θα εκτονωθεί η κατάσταση στα μάτια όλων αυτός που δεν επιθυμεί τον διάλογο είσαι εσύ.
Και στο είπα και σε άλλα μου posts, αγαπητέ μου.
Γιατί να θέλουν αυτοί οι άνθρωποι να σε διαγράψουν?
Γιατί να θέλουν να διαγράψουν εσένα κι όχι εμένα πχ ή τον Α ή τον Β?
Αλήθεια pixeldream, εγώ γιατί θυμάμαι πρίν την απενεργοποίηση σου να έχεις μια συμπεριφορά προκλητική απέναντι σ' αυτό τον χώρο ενώ σου γίνονταν υποδείξεις τόσο κι από τους συνομιλητές σου όσο κι από τους ανθρώπους που εσύ τώρα κατηγορείς για έλλειψη διάθεσης διαλόγου?
Τουλάχιστον εγώ ως τώρα δεν έχω δεί καμία τάση να "καταδιώκονται" μέλη για να διαγραφούν, κάθε άλλο.
Κι όσον αφορά εσένα, φίλε μου, νομίζω πως σου δόθηκαν ευκαιρίες τις οποίες εσύ αρνήθηκες.
"Τι είναι αυτό?"
Αυτός είναι ο τίτλος του topic σου.
Επέτρεψε μου να σου θέσω ένα ερώτημα.
Τι είναι αυτό που θέλεις να πείς ανοίγοντας αυτό το topic?
Να πείς οτι δεν είναι εφικτό να γίνει η συνάντηση σου με τα υπεύθυνα άτομα για μια εποικοδομητική συζήτηση?
Αυτά λοιπόν που μας λές εδώ γιατί δεν το κάνεις σε αυτή την συνάντηση?
Στα λέω αυτά επειδή αυτός που φαίνεται να διέπεται από την έλλειψη διάθεσης διαλόγου από τα συμφραζόμενα ίσως να είσαι εσύ...

In anticipation of my resurrection...

03/01/2006, 11:19:20
---***Ενοχλεί η υπερβολή, μας κουράζει η αναβολή, ενίοτε και η σιωπή, μας τρομάζει ο θόρυβος...Η ανοησία...Μα, ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του να εκφραστεί, ωρισμένοι [χαζοί σε παρένθεση] είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, ας τους ρίξουμε στην πυρά...΄Η δεν το κάνουμε συχνά...Κυρίως στην ζωή, αλλά πυκνά συχνά και εντός της εικονικής πραγματικότητας.
Η ευαισθησία θέλει δύναμη αγαπητοί μου.---***Δεν βλάπτει να το θυμάστε...
Δηλαδή έτσι ξαφνικά υπάρχουν άνθρωποι που τους βασανίζουν υποψίες τρομερές και άδικες τρελλές δολοπλοκίες που ωχριούν μπροστά σε χίλια μακιαβελικά σχέδια.
Τι λέτε;
Εδώ μπαίνουμε και γιά να καταθέσουμε απλά απόψεις. Ο πόλεμος οι καυγάδες τα ψέματα και τα πείσματα δεν πρέπει να έχουν κανένα ρόλο και λόγο.
΄Ανθρωποι είμαστε ή σκυλιά που αλυχτούν;
΄Ανθρωποι με ένα άλφα κεφαλαίο ελπιώ...
Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα με πραότητα χαρακτήρα με αρμονία σκέψεων.
Και γραπτού λόγου.
Ο Pixeldream ανήκει στους ακέραιους ανθρώπους -και δεν είμαι τόσο συναισθηματική όπως νομίζετε έχω κι έναν σκοτεινότατο εαυτό-[επομένως δεν το γράφω τούτο συναισθηματικά ορμώμενη] το πιστεύω, ο Pixeldream είναι ακέραιος λοιπόν και η ακεραιότητά του είναι η ασπίδα προστασίας του.
Τι να λεκιάσει την ψυχή του;
Τα στοιχεία του κοσμικού συνηγορούν.
Νομίζω ότι πρέπει να επέλθει ηρεμία.
Ξέρετε τι δεν έχω δει εδώ από ωρισμένους-ες. Την καλοσύνη την κατανόηση και την απόλυτη διαύγεια αισθημάτων.
Η ειρωνία δεν βοηθά. Καταδικάζει τον ηλίθιο που την γεννά.
Γιατί να επικρατεί ο βλακώδης αγώνας του ποιός είναι ο καλύτερος το έχω δει και αυτό.
Το να είσαι νοητικά γαλήνιος και να έχεις ειρηνικές επαφές είναι καλό, το να είσαι τίμιος στις σχέσεις ακόμη ωραιότερο το να διαθέτεις στοργική προσέγγιση σε κάποια πράγματα είναι άριστο.
Με λέτε συναισθηματική και αυτό αλήθεια γιατί ενοχλεί. ΄Εχω κερδίσει και αγαπηθεί βαθύτατα χάριν αυτής της συναισθηματικότητας, και ομολογώ ότι το σκοτεινό μου πρόσωπο λίγοι το έχουν δει. Η καλοσύνη πάντα είναι ένα ιδιαίτερο φως, λάμπεις λάμπουν και οι δικοί σου που τους μεταδίδεις αυτό το έξοχο χρώμα της... Τη θέρμη της.
Θα σιωπήσω νομίζετε όταν δω εδώ μέσα ή εκτός την αγένεια, το πείσμα την προσβολή την ξεροκεφαλιά την αναισθησία, την εκδικητικότητα την τσιγκουνιά ψυχής;
Με τίποτα.
Ο pixeldream αξίζει να βρίσκεται εδώ μέσα. Είναι προκλητικός; Ε και; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ...
Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ.
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ ΕΔΩ, ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΟΥΤΟΠΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΘΟΡΥΒΩΔΕΙΣ ΤΥΠΟΙ; ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ;
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΤΟΡΓΟΙ;
ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΣΑΝ ΤΟΝ PIXELDREAM ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ.
ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ;
ΑΝ O PIXELDREAM ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...
ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ.
ΜΗΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ;
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ;
ΣΤΑΘΕΡΟΣ;
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ
ΓΕΝΝΑΙΟΣ;
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ Ή ΜΕ ΨΥΧΕΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΜΕ.
ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ;
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ. ΔΙΚΑΙΗ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ.
ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΘΕΣΗ;
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ;
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.
ΕΚΕΙ ΒΓΑΖΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
΄Η ΜΙΛΩ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ-ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΛΟΓΟ;
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΕΚΕΙ, ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΙ ΛΑΘΕΥΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ. ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΑΠΛΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΦΑΓΕ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.
ΤΑ ΞΥΠΝΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΦΡΑΣΕΩΝ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ...
ΔΕΝ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΟΙ ΑΦΡΟΔΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΙΚΡΑΘΟΥΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ.
ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,
Ε ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...
ΕΡΩΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ
ΗΡΕΜΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΑΣΟΥΣ.
ΧΑΛΑΡΩΣΗ.
ΑΣ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...
ΑΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ. ΄Η ΕΣΤΩ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΜΗ ΦΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ε ΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ; ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΩΣ...
ΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ...
ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ...
ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ...
Ή ΟΧΙ;

[ΠΟΙΟΣ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΥ ΥΠΝΟΥ;
ΠΟΙΟΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ;
ΧΥΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΛΕΤΕΣ ΑΧΤΙΔΕΣ
ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ
ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΩΣ...

ΑΧΝΟΒΟΛΟΥΝ
ΦΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ
ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΑΝΘΙΖΟΝΤΑΣ ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΑ...

ΔΕΝ ΣΤΙΛΒΩΝΩ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΠΑΩ
ΔΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΩ
ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑΩ
ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΩ ΤΟ ΦΙΛΙ
ΜΙΑΣ ΞΕΦΡΕΝΗΣ ΡΟΗΣ
ΟΙ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΙ ΚΗΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΓΙΝΑΝ
ΜΥΡΙΟΙ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΚΤΥΠΟΙ
ΓΚΡΙΖΑΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΗΚΑΝ...]

ΚΑΘΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ.
ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ...
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΧΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΩ, ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ.
ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΤΡΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

03/01/2006, 11:30:13
quote:

Επέτρεψε μου να σου θέσω ένα ερώτημα.
Τι είναι αυτό που θέλεις να πείς ανοίγοντας αυτό το topic?

In anticipation of my resurrection...

Φίλε Dying Incubus,
επειδή και ο PIXELDREAM ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΩΣΤΟ, ΕΓΩ ΚΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ, ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΤΩΡΑ...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ,
ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ;
ΚΙ Ο PIXELDREΜ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΞΗ,
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,
ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΞΗ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥΣ
ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΣΕ Η ΖΩΗ.
ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΝΟΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
Ο PIXELDREAM ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΘΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ.
ΞΕΡΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.
ΟΧΙ ΒΟΛΙΚΗ ΟΜΩΣ.
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.
ΚΥΤΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΦΩΣ, ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ.
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΖΙΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΥΤΟ...
ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΤΟ ΕΧΕΙ O PIXELDREΜ,
ΕΙΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 2006 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΤΗ ΖΩΗ, Ε ΝΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.

ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ...ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ...
ΣΕ ΟΛΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 03/01/2006 11:31:31

03/01/2006, 11:37:30
quote:

Από την στιγμή που συμμετέχουμε σε μια δημόσια συζήτηση και έχουμε δημοκρατικό καθεστώς [ λέω] γιατί δεν μπορεί ένα μέλος να υποστηρίζει ή να συνηγορεί υπέρ ΄κάποιου άλλου αν αισθάνεται οτι αυτό πρέπει να κάνει?
Ποιός είναι τέλειος ή είναι σίγουρος για το αλάθητό του ώστε να κρίνει αν πρέπει να πεί ή να μην πεί ένα μέλος μια άποψη σε κάποιο άλλο?
Προσωπικά δεν πιστεύω οτι η Αφροδίτη δεν έχει κρίση ώστε να την παρασύρει ο Pixel, ούτε οτι αυτός είναι φαντασιόπληκτος.

Αγαπημένη μου nst ουδείς τέλειος. Αν και ποτέ δεν ξέρεις...Κάποιοι είναι έτοιμοι με ένα δίκανο στην γωνία να σε δουν να στραβοπατάς, και έχουμε ανώμαλους δρόμους στον τόπο τούτο...
Κύττα κρίση έχω αλλά είμαι υπερβολική...Το δεχθήκαμε και αυτό..Τι να γίνει; ΄Οσο γιά την φαντασιοπληξία...
Ο καιρός τα δείχνει όλα καλή μου. Ο καιρός.
Ο απόλυτος και σοβαρός καταδικάζεται...
Μέχρις ότου επαναστατεί. Ο χλευασμός κάποιων δεν είναι άνανδρος;

=))=II=((=

03/01/2006, 11:41:07
Ερώτημα τελευταίο γιατί σήμερα έχω ρεπό και θέλω να το απολαύσω...
Ξεθεώθηκα στην δουλειά 16 μέρες χωρίς μιά μέρα ανάσας...
Γιά πέστε μου...
Αν ο pixeldream δεν έρθει στην συνάντηση, θα διαγραφεί εντελώς;
Είμαι περίεργη...

Κι αυτό κακό είναι;
Πέραν της υπερβολής που αναφέρθηκε γνωστός φίλος πιό πάνω. Το φίλος σε παρένθεση...

Δεν πετώ καρφιά.
Ούτε καν λουλούδια.
Συνήθως σκορπίζω λόγια ψυχής...
΄Οποιος τα αντιληφθεί, καλό του...

=))=II=((=

03/01/2006, 12:07:55
quote:
Τα θέματα του διάλογου πληθαίνουν.
Υπάρχουν διάσπαρτα μέσα στο forum.
Θα μιλήσω για αυτά που είναι μέσα στο κλίμα που δημιουργήθηκε

Τότε ας τα συγκεντρώσουμε εδώ και ας τα βάλουμε ένα-ένα μπας και βγάλουμε άκρη.

quote:
Έκανα μια πρόταση...την ίδια πρόταση που έκανες και εσύ.
Να αποφασίζουν κάποια μέλη για την απενεργοποίηση των μελών.
Ποια θα είναι τα μέλη θα το αποφάσιζαν τα μέλη μεταξύ τους.

Οντως συζητήσαμε το θέμα των απενεργοποιήσεων στο θέμα του Moz και έπεσαν κάποιες πρόχειρες προτάσεις, αλλά μετά και τις τελευταίες εξελίξεις βλέπεις καθαρά ότι οι προτάσεις που κάναμε δεν είναι εφαρμόσιμες. Γιατί; Επειδή δεν είμαστε ούτε όριμοι, ούτε αντικειμενικοί, ούτε υπεύθυνοι.
Θα μου πεις "οι υπεύθυνοι του εσωτέρικα είναι πιό όριμοι και αντικειμενικοί από μας τους υπόλοιπους; Θα σου πω όχι απαραίτητα, αλλά αυτοί τουλάχιστον αναγκάζονται να πάρουν την ευθύνη των λόγων και των πράξεων τους, επειδή εκ των πραγμάτων είναι πιό "εκτεθημένοι" απέναντί μας, από όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Μας πείραξε η φράση "παιδική χαρά" του admin τότε, αλλά δεν είναι και πολύ εκτός του κλίματος που υπάρχει εδώ μέσα. (Δεν βλέπεις και εσύ έναν παραλληλισμό στην αντίδραση που μας δημιούργησε τότε εκείνη η φράση, με την αντίδραση μας τώρα στην δική σου περί γουρουνιών;)

Και στο κάτω-κάτω της γραφής, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι αυτονόητο για τους περισσότερους. Αυτό το site δημιουργήθηκε από κάποια άτομα που προφανώς το φαντάστηκαν κάπως, δούλεψαν και δουλεύουν, ξοδεύοντας και χρόνο και χρήμα, προσπαθώντας να κάνουν πράξη αυτό που έχουν στο μυαλό τους και όχι αυτό που έχει στο μυαλό του ο καθένας από μας. Αν δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα, την κάνουμε γι αλλού, ή φτιάχνουμε κάτι δικό μας. Την κάνουμε με ελαφρά αθόρυβα πηδηματάκια ή με θορυβώδη τρόπο διαμαρτυρίας, ανάλογα με το προσωπικό μας στυλ, αλλά πάντως την κάνουμε.
Εφ όσον επιλέγουμε να παραμείνουμε, σημαίνει ότι δεχόμαστε τους κανόνες που αυτοί έχουν βάλει ή τους φέρνουμε σε έναν δημιουργικό διάλογο και δημιουργικός διάλογος ΔΕΝ είναι τα διάφορα "κατηγορώ" που έχουν ακουστεί κατά καιρούς εδώ μέσα.

Και μετά μην ξεχνάς το εξής. Εμείς μπορεί να κάνουμε διάφορες προτάσεις (πχ να υπάρξει ένας τρόπος να αξιολογούμε τα θέματα) αλλά για να πραγματοποιηθεί η κάθε πρόταση που μας κατεβαίνει εμάς στο κεφάλι εύκολα και χωρίς κόπο, πρέπει κάποιος άλλος να κάτσει και να την δουλέψει ΠΡΑΚΤΙΚΑ, που σημαίνει ότι κάποιος θα ξοδέψει τουλάχιστον τον χρόνο του για να την φέρει εις πέρας. Τους ρωτήσαμε λοιπόν, αν έχουν την διάθεση, τον χρόνο, τα λεφτά για να το κάνουν;

Αν το βασικό πρόβλημα, είναι η άσκηση εξουσίας, που και εσύ και πολλοί άλλοι έχετε επισημάνει κατά καιρούς, τότε ξεκινάμε μια άλλη συζήτηση. Η εξουσία έχει πολλές μορφές, και όλοι λίγο ως πολύ, έχουμε φλερτάρει με κάποια απ όλες! Μία από αυτές είναι και η "αντιεξουσιαστική θέση". Φλερτ με την εξουσία είναι και αυτή, άσχετα αν το συνειδητοποιούμε ή όχι. Οπότε ας είμαστε λίγο προσεκτικοί όταν καταφερόμαστε εναντίον των "εξουσιαστών" (όταν μάλιστα δεν έχουν την μορφή του Καίσαρα), επειδή όσο περισσότερο φωνάζουμε τόσο ενδυναμώνουμε τις δικές μας εξουσιαστικές τάσεις.

Κλείνω εδώ το πρώτο μέρος, γιατί ήδη το μήνυμα είναι μεγάλο και αν πάρω παράδειγμα από μένα που βαριέμαι να κάθομαι και να διαβάζω τα διάφορα σεντόνια, μάλλον οι περισσότεροι θα φτάσουν μέχρι την πρώτη, άντε την δεύτερη παράγραφο!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 03/01/2006 12:15:50

03/01/2006, 12:16:05
quote:
...ΜΙΛΑΩ ΣΤΑ ΙΣΑ...

Θα σταθώ εδώ...Και θα συνεχίσω, βγάζοντας απ' το μυαλό μου ότι πάνω από το συγκεκριμένο θέμα κρέμεται η δαμόκλειος σπάθη της απενεργοποίησης. Ξέρεις, Pixeldream και λοιποί φίλοι, καμιά φορά είναι πολύ θετική μια τέτοια σκέψη από μόνη της, πολύ εποικοδομητική! Θα αναρωτιέστε τώρα τί εννοώ! Θα καταλάβετε αμέσως, ελπίζω, μόλις επεκτείνω λιγάκι το παράδειγμά μου, λέγοντας ταυτόχρονα και την άποψή μου για κάποια εξ αυτών που τέθηκαν...

Παρατηρώ μερικές φορές ότι κάποιοι συνομιλητές διακατέχονται από μια τάση/παρόρμηση την οποία δυσκολεύομαι και να ορίσω, είναι η αλήθεια, και την οποία λίγο ως πολύ αντιλαμβάνομαι με ονόματα όπως "αντιεξουσιαστική παρόρμηση", "φόβος του συντονιστή" κ.ά.--ναι, πολύ αδόκιμοι όροι ίσως, αλλά προσπαθώ να εκφράσω έστω στο περίπου αυτό που σκέφτομαι. Θα δώσω ένα παράδειγμα για να γίνω πιο αντιληπτός : Μόλις προχθές έγινε σε μένα και σε κάποιους άλλους συνομιλητές μια παρατήρηση από τον συντονιστή Avatargr, τον οποίο και τυχαίνει να εκτιμώ ιδιαιτέρως για το ήθος και ύφος του. Στο θέμα αυτό (Το πιο παραξενο για το 2005), εγώ με κάποια άλλα μέλη αρχίσαμε να κάνουμε "πλάκα", ενώ βεβαίως το θέμα δεν τη σήκωνε και πολύ. Ο άνθρωπος ήλθε και μας έκανε μια καλοπροαίρετη παρατήρηση, λέγοντάς μας ότι δεν είναι σωστό να απαξιώνουμε τα θέματα με τον τρόπο αυτό. Και σκέφτομαι τώρα : Πολύ πιθανόν, αν με διακατείχε μια τέτοια τάση, όπως αυτή που περιέγραψα, η αντίδρασή μου θα ήταν κάπως έτσι : "ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΦΙΜΩΝΕΙΣ, AVATARGR; ΝΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ESOTERICA ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ! ΙΔΟΥ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ AVATARGR ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!", και άλλα τέτοια όμορφα λογάκια.

Θα μου πεις τώρα, Pixeldream : Πολύ ακραίο το παράδειγμα που έφερα και σαφώς ο άνθρωπος είχε δίκιο στην περίπτωση αυτή. Δε λέω, το γνωρίζω αυτό! Απλά αναρωτιέμαι κατά πόσο θα μπορούσε η ίδια λογική να επεκταθεί και σε καταστάσεις που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να συμβαίνουν ως τώρα. Κατά πόσο δηλαδή κάποια μέλη παθαίνουν ένα "κάτι", ρε παιδί μου, όταν βλέπουν να τους γίνονται παρατηρήσεις που φέρουν τον τίτλο του συντονιστή, εκεί κάτω απ' το nick. Δεν θέλω να γίνω ισοπεδωτικός, ειλικρινά, αλλά επειδή μιλάμε ΣΤΑ ΙΣΑ, όπως ζήτησες άλλωστε, πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτή η "λογική", η προκατάληψη, αν προτιμάς, διακατέχει κάποιους φίλους, που κατά τα άλλα και πανέξυπνοι είναι, και γνώσεις έχουν και διάθεση να προσφέρουν--και σ' αυτούς μέσα, να με συγχωρείς, αλλά ο προβληματισμός μου τοποθετεί κι εσένα προσωπικά.

Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσα, αλήθεια, από τα όσα τραγελαφικά είδαμε να διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό θα είχαν αποφευχθεί αν αυτή η προκατάληψη εξαφανιζόταν; Δεν σου κρύβω ότι διαβάζω και ξαναδιαβάζω μερικές φορές τα διάφορα "καυτά" θέματα (ξέρεις τώρα, το "Κυτίο", "Το Νι-Λαγού" κλπ κλπ) και σκέφτομαι : Θα μπορούσαν τα πράγματα να έχουν πάει διαφορετικά; Και ξέρεις τι βλέπω, Pixeldream; Βλέπω αστείρευτη εξυπνάδα να αναλώνεται σε σκυλοκαυγάδες--κι ας μου συγχωρεθεί ο όρος! Είπες κάπου πριν ότι "το σκυλί που δεν δαγκώνει το κλωτσούν"...Αν ξέρεις εκ των προτέρων όμως ότι το σκυλί θα δαγκώσει αν το κλωτσήσεις, ΓΙΑΤΙ το κάνεις με την πρώτη ευκαιρία; Καλώς η κακώς, Pixeldream, το "μαγαζί" στο οποίο βρισκόμαστε έχει "αφεντικά"...Γιατί πρέπει να βιώνεις τόσο ανταγωνιστικά τη σχέση σου μαζί τους;

Θα πεις τώρα ότι "δεν σκύβεις εσύ το κεφάλι"...Μα ποιος σου είπε να το κάνεις; Άλλο παράδειγμα : Πριν λίγο καιρό συζητούσα με την Αμαλία σ' ένα θέμα στην κατηγορία "Θεραπεία"...Σε κάποια σημεία--λίγα ήταν αυτά--που διαφώνησα δεν δίστασα να το πω ανοιχτά! Θα φοβόμουνα μήπως την ιδιότητά της; Θα έλεγα "ναι, ναι, καλή μας διαχειρίστρια, ό,τι πεις εσύ!"; ΠΟΤΕ! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα δημιουργήσω ένα ολόκληρο σενάριο γύρω απ' αυτό, "κηρύσσοντας τον πόλεμο" στην "εξουσία του Esoterica"! Μίλησες πριν για τον Ενδόραμα και κάποιοι ίσως πουν "περσινά ξινά σταφύλια"! Αλλά είπαμε, ΣΤΑ ΙΣΑ! Ειλικρινά δηλαδή, η κίνησή του εκείνη--ναι, ναι, με τα λαχανικά--και τη δεδομένη στιγμή και με τη δεδομένη φόρτιση του κλίματος, τι αποτελέσματα θα μπορούσε να φέρει; Θες να πω ότι η διαγραφή υπήρξε υπερβολική, απότομη, χωρίς προειδοποίηση; Να το πω! Αλλά, το σκοινί έχει δυο άκρες πάντα, Pixeldream! Εγώ τον Ενδόραμα τον "πήγαινα", ειλικρινά, έστω κι αν είχαμε ανταλλάξει λίγες κουβέντες, τον πήγαινα για την ντομπροσύνη του και για εκείνους τους λίγους στίχους που μου είχε θυμίσει κάποτε--στο είπα, δεν ξεχνώ τίποτα! Αλλά δεν μπορώ να μην πω και τα στραβά!

Πάλι πολλά είπα, μου φαίνεται και θα βαρεθείς κι εσύ να διαβάζεις...Έχω ίσως να πω πολλά περισσότερα, αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες...Θέλω όμως, ειλικρινά, να διαβάσεις αυτά που σου λέω και να σκεφτείς λιγάκι και από μια άλλη οπτική...Έχω μια βασική αρχική στη ζωή μου που λέει ότι τα πάντα τελικά είναι θέμα προθέσεων...Και, πριν κρίνουμε τις προθέσεις των άλλων, καλό είναι, πιστεύω, να περνάμε κι από ένα κόσκινο τις δικές μας...

Edited by - durden_alie on 03/01/2006 12:33:29

03/01/2006, 12:31:49
quote:
Πέραν της υπερβολής που αναφέρθηκε γνωστός φίλος πιό πάνω. Το φίλος σε παρένθεση...

Γεια σου και σε σένα, Αφροδίτη...

Δεν έχεις φυσικά καμία υποχρέωση να με θεωρείς "φίλο" και δεν έχω φυσικά καμία τέτοια απαίτηση από σένα...Αν σου αρέσει, αν σε εκφράζει να βλέπεις παντού εχθρούς τότε εμένα μάλλον δε μου πέφτει λόγος...Έχω μόνο να σου πω ότι από μια τέτοια λογική εσύ και μόνον εσύ θα είσαι η χαμένη--και δε μιλάω τώρα για το φόρουμ, αλλά ΓΕΝΙΚΑ! Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι και μυαλό έχεις και κρίση για ν' αναγνωρίζεις ποια από τα λόγια που ακούγονται ως κριτική σε σένα είναι καλοπροαίρετα και ποια όχι...Δεν θα γίνω κουραστικός αναφερόμενος σε παραδείγματα, μπορείς να τα βρεις και μόνη σου. Δυστυχώς, σε κάτι τέτοιο είσαι μόνη σου, Αφροδίτη κι εγώ, όσο και να θέλω να σε πείσω για την αλήθεια των όσων λέω, πρέπει πρωτίστως εσύ να τα πιστέψεις.

03/01/2006, 14:08:53
Χμμ, βλέπω ότι υπάρχουν ένα σωρό παρεξηγημένες έννοιες. Μία από αυτές είναι και η φιλία...

Φίλος είναι αυτός δεν βλέπει τα στραβά του φίλου του, ή όταν τα βλέπει κάνει την πάπια για να μην χαλάσει την "φιλία" ή την προσωπική του εικόνα;

Και τελικά τι ζητάμε από τους φίλους μας; Να μας κανακεύουν και να μας λένε συνέχεια πόσο υπέροχοι είμαστε ή να μας λένε αυτό που πραγματικά βλέπουν σε μας (σωστό ή λάθος);

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ananasssΜέλος
03/01/2006, 17:35:40
Αφού ζητείται η γνήμη μας και μιλάτε όλοι στα ίσα, θα ήθελα και γω να γράψω τη δική μου αλλά με πρόλαβε η Ostria. Προσυπογράφω λοιπόν το παρακάτω:

quote:
Και στο κάτω-κάτω της γραφής, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι αυτονόητο για τους περισσότερους. Αυτό το site δημιουργήθηκε από κάποια άτομα που προφανώς το φαντάστηκαν κάπως, δούλεψαν και δουλεύουν, ξοδεύοντας και χρόνο και χρήμα, προσπαθώντας να κάνουν πράξη αυτό που έχουν στο μυαλό τους και όχι αυτό που έχει στο μυαλό του ο καθένας από μας. Αν δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα, την κάνουμε γι αλλού, ή φτιάχνουμε κάτι δικό μας. Την κάνουμε με ελαφρά αθόρυβα πηδηματάκια ή με θορυβώδη τρόπο διαμαρτυρίας, ανάλογα με το προσωπικό μας στυλ, αλλά πάντως την κάνουμε.
Εφ όσον επιλέγουμε να παραμείνουμε, σημαίνει ότι δεχόμαστε τους κανόνες που αυτοί έχουν βάλει ή τους φέρνουμε σε έναν δημιουργικό διάλογο και δημιουργικός διάλογος ΔΕΝ είναι τα διάφορα "κατηγορώ" που έχουν ακουστεί κατά καιρούς εδώ μέσα.

Μπείτε, δείτε, συμμετέχετε, δράστε, αλλά αν δεν σας κάνει, κάντε την. Τι πιο απλό; Θα μπορούσε να πει κάποιος: "Μα τον αγαπάω αυτόν τον χώρο, γιατί να φύγω;". Ελάτε τώρα! Όσο κι αν μ' αρέσει ένα μαγαζί κι έχω περάσει τέλεια με την παρέα μου εκεί, άμα δω ότι τ' αφεντικά κι άλλοι θαμώνες δεν κολλάνε με την ανωτερότητα σκέψης και αισθητικής μου, πάω σ' άλλο μαγαζί ή μένω σπίτι μου. Και παίρνω και την παρέα μου φυσικά που αγαπάει να είναι μαζί μου - γιατί τι φίλοι θά'ταν αλλιώς;- και κλείνουμε την πόρτα πίσω μας, είτε ήρεμα είτε θορυβοδώς. Αλλά σιγά μη μείνουμε γιατί μας αρέσει η διακόσμηση και τα φώτα, άντε κι η μουσικούλα που παίζει ενίοτε. Όλο και θα βρούμε κάποιο να μας εκφράζει καλύτερα.

Φυσικά, αν τ' αφεντικά και τ' άλλα τραπέζια μας θέλουν στην παρέα τους και ζητάνε να το συζητήσουμε πριν φύγουμε, ε ή θα κάτσουμε για λίγο και θα τους κάνουμε τη χάρη να βρούμε μια μέση οδό ή θα τους βροντήξουμε την πόρτα κατάμουτρα και θα εξέλθουμε ηρωικά! Δεν θα πάρουμε όμως τη βαριοπούλα να τα ρημάξουμε /για να τ' αλλάξουμε/ όλα στο χώρο, ούτε νταβανόβουρτσες με το χρώμα της αρεσκείας μας να βάψουμε τους τοίχους όπως προστάζει η δική μας αισθητική και φιλοσοφία ζωής... Ούτε θα τους πιάσουμε απ' το γιακά γιατί η σερβιτόρα τους μας πάτησε στον κάλο περνώντας - ακόμη κι αν δεν μας ζήτησε συγγνώμη, πού να ξέρει ότι ένας ρημαδιασμένος κάλος παραμονεύει κάτω από το καλογυαλισμένο μας παπούτσι - ούτε γιατί ο φουσκωτός στην είσοδο έχει μπριγιαντίνι αντί για τζελ στο μαλλί. Μπορεί να τους ζητήσουμε ευγενικά ή όχι το λόγο, αλλά άμα δεν μας ικανοποιήσει η στάση τους, την κάνουμε! Γιατί, παρ'ό,τι είμαστε τέλειοι και αψεγάδιαστοι, έχουμε και μίαν αξιοπρέπεια, τρομάρα μας!

Καλή συνέχεια σε όλους και φυσικά ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ νέα χρονιά!

*Οι συμβολισμοί δεν έχουν πρόθεση να θίξουν ή να προσβάλλουν κανέναν. Αν αυτό συμβεί, σίγουρα δεν έγινε ούτε εκ προθέσεως ούτε εκ πεποιθήσεως. Μάλλον θα πρόκειται για μία ακόμη παρεξήγηση. Ευχαριστώ.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ