ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ΣΕΡΑΠΙΣ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/07/2014, 16:10:29
Δεν γνωρίζω αν εδω είναι η σωστή θέση για αυτην μου την αιτηση αλλά εδώ μου φαινεται πιο σωστό να την εκφρασω
Παρακαλώ τους συντονιστες να διαγράψουν τον λογαριασμό μου απο το φόρουμ και όλες τις αναρτησεις μου
Αν πρέπει να το κανω εγω να μου υποδείξουν τον τρόπο.

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

23/07/2014, 18:45:57
Μπορεί να γίνει απενεργοποίηση λογαριασμού.
Δεν μπορεί να γίνει διαγραφή μηνυμάτων.

Τι συνέβη ΣΕΡΑΠΙΣ; Μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυσή του;

23/07/2014, 20:36:11
quote:

Μπορεί να γίνει απενεργοποίηση λογαριασμού.
Δεν μπορεί να γίνει διαγραφή μηνυμάτων.

Τι συνέβη ΣΕΡΑΠΙΣ; Μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυσή του;

Ηλπιζα ότι θα μπορούσα να γραφω κάποια πράγματα , τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ χωρίς χλευασμούς και ειρωνείες
Ηλπιζα ότι αυτο τουλάχιστον το φόρουμ θα μπορουσε οχι να δεχτει αλλα τουλαχιστον να αχεχτει καποια πραγματα ,ασχετα αν καποιος δεν τα πιστευει ή τα θεωρεί βλακείες
Δυστυχώς όμως τιποτα απο αυτά δεν ισχυει .
Αν θες να μαθεις τι συμβαίνει , πραγμα που κανονικά θα έπρεπε να τι ξέρεις , μπες στα δυο θεματα που ανοιξα στη κατηγορια "γνωση" να δεις τι συμβαινει
Δυο αλητες μπαινουν και βρωμιζουν θεματα με χλευασμους και ειρωνείες , και απιστευτες υβρεις με δηθεν μαντιναδες για ψωλες και γαμησια
Ειλικρινα δε ξερεις τι συμβαινει ή για καποιο λογο ανεχεσαι αυτους τους δυο αλητηριους για να μην τους χαρακτηρισω πιο βαρια να χλευαζουν και να βριζουν ότι δεν τους αρεσει ή δεν ταιριάζει στην δηθεν υψηλη μορφωση τους.
Οπως σου ειπα λοιπον μιας και "δε ξερεις τι συμβαινει" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπες στα θεματα μου στη κατηγορια γνωση για να δεις τι συμβαινει.
Και μετα οι λυσεις ειναι δυο
Η διοαγραφεις δια παντως αυτούς ή εμενα γιατι όλοι εδω μεσα δεν χωραμε.

.

Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

24/07/2014, 01:08:56
AYTA ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΜΟΛΟΓΩ
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

quote:

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Να σου πω Οβελιξ.
Ηρθε καινούργια φρουρά Ρωμαίων στο Γαλατικό Χωριό.Συμφωνήσαμε με τον Καίσαρα, να μας στέλνει τους πιό χαζούς, αμαθείς και επαρμένους Ρωμαίους του.Αυτή την φορά όμως, ο καίσαρας μας κορόϊδεψε.Μας έστειλε ημιμαθείς, νομίζοντας ότι θα μορφώσει εμάς τους άξεστους Γαλάτες.
Αρχισαν να μας μιλάνε, για τους φυσικούς νόμους της Ρώμης, την ψυχή των Ρωμαίων πολιτών και για την μία και μοναδική υπερθρησκεία της αυτοκρατορίας.Ξέρεις εκείνη με σήμα κατατεθέν τον...τράγο.
Η προηγούμενη φρουρά, δεν πέρασε και τόσο καλά, βάλαμε πολλά γκολ στους ποδοσφαιρικούς μας αγώνες.Θυμάμαι τον τελικό Γαλάτες-Ρωμαίοι 7-1!
Αλλά τους βαρεθήκαμε.Οπότε ο Αμαλίξ και ο Αιθερίξ, ήπιαν λίγο μαγικό φίλτρο και τους σούταραν έξω από τα τείχη. Ενας ξαναγύρισε, αφού άλλαξε την κατουρημένη του στολή.Δεν του δίνει κανείς σημασία πλέον.
Η νέα φρουρά, θα είναι λίγο δύσκολη γιατί δεν ξέρουν ποδόσφαιρο.Παίζουν μόνο ράγκμπυ.
ο Αστερίξ και ο Αυτοματίξ, μου ζήτησαν να ενισχύσω το φίλτρο για να φτιάξουν σιδερένιες μπάλες ράγκμπυ, να κοπανάμε τους νέους μας Ρωμαίους.Η Μιμίνα του Μαθουσαλίξ μας έχεσε όλους, ως συνήθως, λέγοντας ότι δεν πείθουμε ούτε κατσίκα, για τις δυνάμεις μας.
Οπότε Οβελίξ, σταμάτα τα γουρουνόπουλα και έλα να μας δείξεις πως να παίζουμε ράγκμπυ.

quote:

DSM
Ο Λεβί κι ο Παχλεβί, κι η κουδούνα στο μαντρί.
Αν η οποιαδήποτε θρησκεία έλυσε τα ανθρώπινα προβλήματα, δώστε και εις ειμάς τους σκοτεινούς καμμιά κιλοβατώρα. Γιατί εδώ εδράζεται κι όλος ο πρόβλημας. Οτι τάχας μου, άμα και καβαντζάρεις τη σωστή άκρη, σου ελύθηκε η φάσις, τύπου τζόκερ.
Κι όλοι σου λένε πως την επιταγή την εξαργυρώνεις στο κατόπιν. Ωραία άποψις, ρε μάγκες. Να βάζεις τα φράγκα σου στο τώρα, και να βλέπεις το αποτέλεσμα της κλειτορίδας στο μετά. Μα αν και ήντουνε έτσι το κόλπον, τον αγόραζα κι εγώ τον ΟΠΑΠ. Ποιός Μελισσανίδης και ποιοί Τσέχοι τώρα.
Μα, σε λέει ο Λεβής κι ο Παχλεβής, εγώ έχω δει κληρώσεις, άσε που τις κλειτορίδες τις επαίζω στα δάχτυλα. Εγώ ημί η αρχή και ο στήνων το παίγνιον. Αποδίδω και ΦΠΑ, κάνω και χορηγίες το 10% των κερδώνε της μπίζνας. Συσσίτια, ερυθροί κι ανερυθρίαστοι σταυροί, ημισέληνες, πανσέληνες, μοντεζούμες, χαμάς, σαρμάς, ιεροί χασισοπότες κι επαναστάτες των Ιμαλαΐων. Πολλά τα λεφτά Άρη, πολύ και το άγχος.
Γιατί την πείνα την αντέχεις για ογδόντα χρόνια. Την αντέχεις και για μιαν αιωνιότητα?
Και το ipad? Που το πας το ipad? Θα έχει σύνδεση, άμα και το πήδηξες το ποταμάκι? Εγώ δεν θα σε πω, αλλά κάποιος θα βρεθεί να στο εγγυηθεί. Γκαραντί. Τώρα, δεν ξέρω άμα και θα είναι σε Cosmote, Vodafone ή Wind, αλλά αν και χρειαστεί, θα φτιάξουμε τρία διαφορετικά δόγματα, να καλύψουμε όλον τον πληθυσμό. Με τις σύγχρονες ανάγκες όμως.
Διότι όπως καταλαβαίνεις, το ζήτημα είναι στην κάλυψις. Σε Hertz, σε τετραγωνικά χιλιόμετρα, σε υπηρεσίες και πωλήτριες με χαμόγελο. Είναι καθαρά ζήτημα μάρκετινγκ. Αλλάζουσι αι εποχαί, αλλάζουσι αι ανάγκαι, αλλάζουσι και τα ιερά και όσια. Και στην από εδώ μεριά του απ’ εκεί, και στη από εκεί ορίτζιναλ. Μεριά.
Σου έλεγε ο άλλος, πρέπει να έρθω κοντά στα παιδιά. Δεν λέω, άμα και είναι καλός, θα είναι καλός, που έλεγε και ο Ηλιόπουλος. Άμα και είναι κακός, τί γίνεται? Θα σου πηδάνε τα παιδάκια, και μετά θα σου λένε sorry λάθος, σαν τον άλλονε που έχασε και την κούπα?
Κι επειδής εκτός από μαλάκας, δικαιούμαι να αισθάνομαι και Έλληνας, θα σε πω και το άλλο. Αν είναι να κάνεις καταθέσεις για το μέλλον, μάθε πως το σύστημα δεν είναι ανταποδοτικό. Ρώτα και τον σύγχρονο Έλληνα λαό, που έλεγε και ο ΓΑΠ. Τα Ταμεία φαλίρισαν. Και σε φράγκα, αλλά κυρίως σε ομολογίες. Από αυτές του Μπένυ, αλλά και από τις άλλες, γενικώς. Τις ομολογίες.
Το σύστημα είναι συναλλακτικό. Μέχρις εκεί. Και στο διηνεκές.
Αν τώρα οι Λεβίδες γουστάρουν αναλήψεις σε οπτασίες, και οι Παχλεβίδες σε ελικόπτερα, εγώ ένα έχω να σε πω:
Γαμώ τον ελιτισμό μου, γαμώ.

ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΔΥΝΑΜΕΙς ΚΡΟΥΣΗΣ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥΣ ΑΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥς ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΜΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ

.

24/07/2014, 01:10:30
quote:
Αν θες να μαθεις τι συμβαίνει , πραγμα που κανονικά θα έπρεπε να τι ξέρεις

Να ξεκαθαρίσω κάτι ΣΕΡΑΠΙΣ.
Τα forums δεν είναι Δημόσια Υπηρεσία ούτε και κάποιος φορέας παροχής υπηρεσιών. Είναι ένας χώρος που έχουμε φτιάξει με μεράκι και αγάπη εδώ και πάρα πολλά χρόνια και τον διατηρούμε με το υστέρημα χρόνου και χρημάτων μας. Δεν είναι σωστό λοιπόν να δεχόμαστε έμμεσες παρατηρήσεις τέτοιου τύπου.

Όσον αφορά τώρα στο ζήτημα που σε έκανε να θέλεις να φύγεις από τα forums. Θα κάνω μια πολύ σύντομη τοποθέτηση: είδα λίγο το ένα από τα δύο θέματα που έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Είναι κρίμα καταρχάς, διότι και εσύ έχεις να προσφέρεις στις συζητήσεις, αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους έχει δημιουργηθεί η συγκεκριμένη κατάσταση. Σας θεωρώ επίσης ικανούς να τα βρείτε, εάν υπάρξει η καλή θέληση από όλες τις μεριές.

Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει άμεσα η δυνατότητα να ελέγξουμε εκτενώς τα μηνύματα για να είμαστε δίκαιοι με όλους και ποτέ άλλωστε δεν δούμε εν θερμώ. Οπότε, ευελπιστώ στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να κάνουμε την απαιτούμενη διερεύνηση των θεμάτων, να καταστεί περιττή η όποια επέμβασή μας.

24/07/2014, 01:18:57
quote:

quote:
Αν θες να μαθεις τι συμβαίνει , πραγμα που κανονικά θα έπρεπε να τι ξέρεις

Να ξεκαθαρίσω κάτι ΣΕΡΑΠΙΣ.
Τα forums δεν είναι Δημόσια Υπηρεσία ούτε και κάποιος φορέας παροχής υπηρεσιών. Είναι ένας χώρος που έχουμε φτιάξει με μεράκι και αγάπη εδώ και πάρα πολλά χρόνια και τον διατηρούμε με το υστέρημα χρόνου και χρημάτων μας. Δεν είναι σωστό λοιπόν να δεχόμαστε έμμεσες παρατηρήσεις τέτοιου τύπου.

Όσον αφορά τώρα στο ζήτημα που σε έκανε να θέλεις να φύγεις από τα forums. Θα κάνω μια πολύ σύντομη τοποθέτηση: είδα λίγο το ένα από τα δύο θέματα που έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Είναι κρίμα καταρχάς, διότι και εσύ έχεις να προσφέρεις στις συζητήσεις, αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους έχει δημιουργηθεί η συγκεκριμένη κατάσταση. Σας θεωρώ επίσης ικανούς να τα βρείτε, εάν υπάρξει η καλή θέληση από όλες τις μεριές.

Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει άμεσα η δυνατότητα να ελέγξουμε εκτενώς τα μηνύματα για να είμαστε δίκαιοι με όλους και ποτέ άλλωστε δεν δούμε εν θερμώ. Οπότε, ευελπιστώ στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να κάνουμε την απαιτούμενη διερεύνηση των θεμάτων, να καταστεί περιττή η όποια επέμβασή μας.

ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ
κΑΙ ΚΥΡΙΩς ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΑΝ ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΙς ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ
αΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

.

24/07/2014, 01:25:12
Απο ποτε ενα φορουμ εχει ομαδα τραμπουκων που κρινει ποιοι ειναι οι εξυπνοι και ποιοι οι βλακες ;;
Απο πότε ενα φορουμ που οπως λες φτιαχθηκε και με αγαπη και μερακι εχει τραμπουκους που παιζουν ποδοσφαιρο και πετανε εξω τους παικτες που δεν τους αρεσουν;;
Απο ποτε ενα φορουμ εχει τραμπουκους που χλευαζουν και βριζουν οτι δεν τους αρεσει;;
Ειστε ενα φορουμ τραμπουκων ;;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ

.

24/07/2014, 01:30:46
Και κυρίως γιατί αυτοί οι δύο τραμπούκοι δεν εχουν καμια ενοχληση απο εσας , πραγμα που υποθάλπει ασχημες υποψίες.

.

24/07/2014, 02:00:18
Σεραπις

Οι δύο αλητήριοι τραμπούκοι, είναι οι συγγραφείς των μηνυμάτων που κουοτάρισες?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/07/2014, 02:07:24
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11881&whichpage=9&ARCHIVE=

To παίζεις τρέλλα τωρα ;;;
Τα δικά σας ονοματα βλεπω στις αναρτησεις
Μηπως θες να μου πεις οτι σας χακαραν τους λογαριασμους και εβαλαν τα ονοματα σας σε άλλες αναρτησεις;;

.

24/07/2014, 02:12:41
quote:
Σεραπις
Απεστάλη: 22/07/2014, 10:06:57 Εμφάνιση Προφίλ Απάντηση με Παραπομπή (Quote) dsm
Αντε ρε ηλίθιε και συ κι ο φίλος σου να πουλήσετε αλλού εξυπνάδα γιατί σε μενα δε πιάνει
Το πιάσατε εξυπνακηδες μαλάκες ;;;

quote:
Σεραπις
Απεστάλη: 22/07/2014, 10:12:31 Εμφάνιση Προφίλ Απάντηση με Παραπομπή (Quote) Και απο εδω και μπρος , για οσο θα γραφω εδω , εσυ κι ο άλλος μαλάκας στα θεματα μου δεν θα συμμετάσχετε γιατι θα τρωτε τα μπινελικια της ζωης σας ηλίθιοι που πλασσαρετε την ηλιθιότητα σας για εξυπναδα

quote:
Σεραπις
Απεστάλη: 22/07/2014, 18:02:05 Εμφάνιση Προφίλ Απάντηση με

Μπορουν τωρα τα γνωστά δυο attentionwhores , (που κατα πάσα πιθανοτητα ειναι ενα με δυο λογαριασμους , για να υμνει τον εαυτό του δυο φορες , γιατι φανταζομαι μια ειναι πολυ λίγη για το μέγεθος της μαλακίας του) , να προβάλλουν τα πτυχία και την ανύπαρκτη εξυπναδα τους και να κοροιδεύουν τους ανυποπτους που δεν εχουν παρει χαμπαρι το μεγεθος της μαλακίας και της ανοησίας τους.

quote:
Σεραπις
Απεστάλη: 22/07/2014, 23:46:19 Εμφάνιση Προφίλ Απάντηση με Παραπομπή (Quote) Φίλε Ιταλέ αντι να κατηγορείς την panpam κοίτα τη δική σου τη καμπόυρα , εσύ ενας χριστιανός συντάχθηκες με "έναν άθεο και έναν απροσδιόριστης ταυτότητας θρησκευτικών πεποιθήσεων" όπως εσυ ο ίδιος είπες .
Κι ασε τις μαλακίες περί ίσων αποστάσεων γιατι δεν πείθεις κανεναν
Με μεγάλη προθυμια εγινες το σκυλακι των άλλων δυο για να πολεμησεις εμενα .
Αλλα ξερεις κατι
Εμενα ουτε εσυ είσαι ικανός να με πολεμησεις , παρα το ψευτικο και γλοιώδες δηθεν ευγενικό υφάκι σου , ουτε τα δυο αλλα βλακομουτρα .
Φόρεσε λοιπον την αθλητικη σου φανελιτσα σαν καλο σκυλακι ξαναλεω κι ασε τις μπουρδες γιατι κανεναν δεν πειθεις

quote:
Σεραπις
Φυσικά εχεις πεθάνει στο γέλιο αφου πρόκειται για σενα και τον δευτερο λογαριασμό σου , για να υμνεις τον εαυτο σου
Πρόσεξε ομως γιατι δεν εισαι ο πρωτος ηλιθιος που γνωρίζω που νομιζει οτι ειναι ο τιτανας της γνωσης , ο μεγιστος υπερανθρωπος που εχει το δικαιωμα να χλευαζει και να βριζει τους αλλους απο τον ψηλο του θρονο
Θα γκρεμοτσακιστεις απο κει πανω κακομοιρη και θα βουτήξεις στα σκατα σου θελεις δε θελέις
Και τοτε οχι δυο , ουτε πεντακοσιοι λογαριασμοι δε σε φτανουν για να αυτογλειφεσαι.

quote:
Σεραπις
Απεστάλη: 23/07/2014, 09:58:52 Εμφάνιση Προφίλ Απάντηση με Παραπομπή (Quote) ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ

Αν σας αρεσει αυτη η εικόνα καποια κωλόπαιδα να μετατρεπουν το φορουμ σας σε μπουρδέλο , μπραβο σας
Οταν εσεις οι ιδιοι αφήνετε το φορουμ να μετατρεπεται σε κωλοχανείο , μην μεριμενετε να μην μπει κανεις να γραψει εδω μεσα
Συγχαρητηρια για τα μελη σας
Αλητεία και πλεμπα.
Μονο που η ονομασια esoterica ειχα την εντυπωση οτι σημαινε οτι εδω θα γραφουν ανθρωποι για εσωτερικες επιστημες
Μαλλον εκανα λαθος
Αλλάξτε τουλαχιστον το όνομα του φορουμ για να μην κοροιδευετε το κοσμο.

quote:
Σεραπις
Μονο για ψωλες και για γαμήσια εισαι ικανος να γραψεις ρε αληταριό που θα μου πεις και ποτε θα φυγω

quote:
Σεραπις
Φωναξε τωρα και τον αληταρα τον φιλο σου να κανετε συγχορδια
Οι συντονιστες εχουν παει για μπανια κι εσεις εχετε κανει το φορουμ μπουρδελο σαν τα μερη που συχνάζετε

quote:
Σεραπις
Οχι θα κατσω να μπλεξω με τα σκατα σα του λογου σου
Κριμα για το esoterica
Εγω αλλιώς το ήξερα
Να σας χαιρονται παλιοαλητες αυτοι που σας κρατανε εδω

quote:
Σεραπις
ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕς
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ

Μπορείς Σεραπις, να παρουσιάσεις δικά μας κείμενα, ομοίου κάλους?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/07/2014, 02:12:47
Αν όντως το φορουμ εχει φτιαχτεί με μερακι και αγάπη , πράγμα που το πιστευω ακράδαντα και αν όντως θέλει να τιμήσει το όνομα του που δεν ειναι μονο το φορουμ αλλά και όλη η ιστορία του στο χωρο της μεταφυσικής και του αποκρυφισμου , οι δυο τραμπουκοι πρέπει να παρουν πόδι .
Αυτο δεν ειναι το esterica που ξερω εδω και χρονια , γιατι εδω και χρονια παρακολουθω και τις εκδηλώσεις του και τα άρθρα του.
Επιτελους σεβαστητε λιγο την ιστορία σας στον χωρο.

.

24/07/2014, 02:14:19
ΣΕΡΑΠΙΣ

quote:
DSM
Ο Λεβί κι ο Παχλεβί, κι η κουδούνα στο μαντρί.
Αν η οποιαδήποτε θρησκεία έλυσε τα ανθρώπινα προβλήματα, δώστε και εις ειμάς τους σκοτεινούς καμμιά κιλοβατώρα. Γιατί εδώ εδράζεται κι όλος ο πρόβλημας. Οτι τάχας μου, άμα και καβαντζάρεις τη σωστή άκρη, σου ελύθηκε η φάσις, τύπου τζόκερ.
Κι όλοι σου λένε πως την επιταγή την εξαργυρώνεις στο κατόπιν. Ωραία άποψις, ρε μάγκες. Να βάζεις τα φράγκα σου στο τώρα, και να βλέπεις το αποτέλεσμα της κλειτορίδας στο μετά. Μα αν και ήντουνε έτσι το κόλπον, τον αγόραζα κι εγώ τον ΟΠΑΠ. Ποιός Μελισσανίδης και ποιοί Τσέχοι τώρα.
Μα, σε λέει ο Λεβής κι ο Παχλεβής, εγώ έχω δει κληρώσεις, άσε που τις κλειτορίδες τις επαίζω στα δάχτυλα. Εγώ ημί η αρχή και ο στήνων το παίγνιον. Αποδίδω και ΦΠΑ, κάνω και χορηγίες το 10% των κερδώνε της μπίζνας. Συσσίτια, ερυθροί κι ανερυθρίαστοι σταυροί, ημισέληνες, πανσέληνες, μοντεζούμες, χαμάς, σαρμάς, ιεροί χασισοπότες κι επαναστάτες των Ιμαλαΐων. Πολλά τα λεφτά Άρη, πολύ και το άγχος.
Γιατί την πείνα την αντέχεις για ογδόντα χρόνια. Την αντέχεις και για μιαν αιωνιότητα?
Και το ipad? Που το πας το ipad? Θα έχει σύνδεση, άμα και το πήδηξες το ποταμάκι? Εγώ δεν θα σε πω, αλλά κάποιος θα βρεθεί να στο εγγυηθεί. Γκαραντί. Τώρα, δεν ξέρω άμα και θα είναι σε Cosmote, Vodafone ή Wind, αλλά αν και χρειαστεί, θα φτιάξουμε τρία διαφορετικά δόγματα, να καλύψουμε όλον τον πληθυσμό. Με τις σύγχρονες ανάγκες όμως.
Διότι όπως καταλαβαίνεις, το ζήτημα είναι στην κάλυψις. Σε Hertz, σε τετραγωνικά χιλιόμετρα, σε υπηρεσίες και πωλήτριες με χαμόγελο. Είναι καθαρά ζήτημα μάρκετινγκ. Αλλάζουσι αι εποχαί, αλλάζουσι αι ανάγκαι, αλλάζουσι και τα ιερά και όσια. Και στην από εδώ μεριά του απ’ εκεί, και στη από εκεί ορίτζιναλ. Μεριά.
Σου έλεγε ο άλλος, πρέπει να έρθω κοντά στα παιδιά. Δεν λέω, άμα και είναι καλός, θα είναι καλός, που έλεγε και ο Ηλιόπουλος. Άμα και είναι κακός, τί γίνεται? Θα σου πηδάνε τα παιδάκια, και μετά θα σου λένε sorry λάθος, σαν τον άλλονε που έχασε και την κούπα?
Κι επειδής εκτός από μαλάκας, δικαιούμαι να αισθάνομαι και Έλληνας, θα σε πω και το άλλο. Αν είναι να κάνεις καταθέσεις για το μέλλον, μάθε πως το σύστημα δεν είναι ανταποδοτικό. Ρώτα και τον σύγχρονο Έλληνα λαό, που έλεγε και ο ΓΑΠ. Τα Ταμεία φαλίρισαν. Και σε φράγκα, αλλά κυρίως σε ομολογίες. Από αυτές του Μπένυ, αλλά και από τις άλλες, γενικώς. Τις ομολογίες.
Το σύστημα είναι συναλλακτικό. Μέχρις εκεί. Και στο διηνεκές.
Αν τώρα οι Λεβίδες γουστάρουν αναλήψεις σε οπτασίες, και οι Παχλεβίδες σε ελικόπτερα, εγώ ένα έχω να σε πω:
Γαμώ τον ελιτισμό μου, γαμώ.

1. Ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημά σου με το παραπάνω κείμενο?

2. Κι επειδή βλέπω πως με κατηγορείς που σε έχω βρίσει, μπορείς να κάνεις κι ένα quote από αυτό?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

24/07/2014, 02:14:50
quote:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11881&whichpage=9&ARCHIVE=

To παίζεις τρέλλα τωρα ;;;
Τα δικά σας ονοματα βλεπω στις αναρτησεις
Μηπως θες να μου πεις οτι σας χακαραν τους λογαριασμους και εβαλαν τα ονοματα σας σε άλλες αναρτησεις;;

Το δικό μας φυσικά υπάρχει.

Το δικό σου το είδες πουθενά?

Αν όχι, τι ψάχνεσαι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/07/2014, 02:15:49
Βαζεις μονο τις απαντησεις μου χωρις τις δικες σου προσβολες και υβρεις που με προκαλεσαν να φερθω με αυτο το τροπο ενω ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΡΟΜΑΙ ΑΓΕΝΩΣ
Τοσο μαλακας και καραγκίοζης εισαι
Ενας τραμπουκος και αλητης
Λοιπον εγω ειπα παραπανω οτι ειχα να πω
Τιποτα παραπανω
Και ακουσε λιγο αλητη
Οταν βαζεις τις απαντησεις καραγκιοζακο καλο ειναι να βαζεις και τις προσβολες σου
εΤΣΙ ΗΛΙΘΙΕ

.

24/07/2014, 02:17:22
Λοιπον εγω περιμενω απο τους συντονιστες και τους διαχειριστες να καθαρισουν το φορουμ απο τα σκουπιδια
Τιποτα αλλο.

,

24/07/2014, 02:17:41
ΣΕΡΑΠΙΣ

Κάνε μωρέ κι εσύ κάτι να το σώσεις...

24/07/2014, 02:18:22
Γιατί δεν βάζεις εσύ τις προσβολές, που προκάλεσαν τις χυδαίες ύβρεις σου?

Κάνε το, έτσι για λεκτική αντιστοίχηση.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/07/2014, 02:21:15
Μην του βάζεις δύσκολα μωρέ Μάριε.

Αλλά που είσαι ΣΕΡΑΠΙΣ, περιμένω απαντήσεις στα δύο μου ερωτήματα.

24/07/2014, 02:24:18
quote:

Μην του βάζεις δύσκολα μωρέ Μάριε.

Αλλά που είσαι ΣΕΡΑΠΙΣ, περιμένω απαντήσεις στα δύο μου ερωτήματα.

Εγώ του βάζω δύσκολα, ή εσύ που του ζητάς να αντιληφθεί το νόημα των Λεβί και Παχλεβί?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.