ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ΣΕΡΑΠΙΣ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/07/2014, 02:28:32
quote:
Αν όντως το φορουμ εχει φτιαχτεί με μερακι και αγάπη , πράγμα που το πιστευω ακράδαντα και αν όντως θέλει να τιμήσει το όνομα του που δεν ειναι μονο το φορουμ αλλά και όλη η ιστορία του στο χωρο της μεταφυσικής και του αποκρυφισμου , οι δυο τραμπουκοι πρέπει να παρουν πόδι .
Αυτο δεν ειναι το esterica που ξερω εδω και χρονια , γιατι εδω και χρονια παρακολουθω και τις εκδηλώσεις του και τα άρθρα του.
Επιτελους σεβαστητε λιγο την ιστορία σας στον χωρο.

.

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

24/07/2014, 02:32:19
Και που είσαι, ΣΕΡΑΠΙΣ

quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ
Τα δικά σας ονοματα βλεπω στις αναρτησεις

Το δικό μου όνομα, το αληθινό δηλαδής, βρίσκεται και στο προφίλ μου. Κι αν δεν σου φτάνει κι αυτό, Π 249218.

Το δικό σου?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

24/07/2014, 02:40:12
Η κλίμακα στις κατηγορίες, έχει χάσει κάθε μάχη ζυγαριάς,τον τελευταίο καιρό.
Αυτό είναι και το μόνο σημείο που συμφωνώ στις παρατηρήσεις του Σέραπις για το forum μας.

Από κει και πέρα,αν δε βρει κείμενα που να δικαιολογούν την αντίδρασή του και το βρισίδι που εκτόξευσε, είναι το καλύτερο παράδειγμα προς αποφυγήν.

----------------------------------------

Σέραπις,
Ξέφυγες τελείως άνθρωπε.
Θα έχανες ακόμα κι αν δεν υπήρχε αντίλογος,έτσι όπως εκτροχιάζεσαι.
Να τολμήσω να προτείνω κρύο ντους?

ΥΣ: Άμα μπαίνεις με τσαμπουκά σε μια αντιπαράθεση πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις με κάτι παραπάνω από αοριστίες,ναι?

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

24/07/2014, 02:49:50
Ρε γαμώτο, δεν προλαβαίνω. Μία μπαίνω με το Νικόμαχος, μία με το Αμεινίας, μία με το Dsm, έχω μπερδευτεί κι εγώ. Με τί μπήκα τώρα?

Ά, με το Dsm. Λοιπόν, ΣΕΡΑΠΙΣ, θα μου απαντήσεις στα δύο ερωτήματα? Τί σε χάλασε στο κείμενο που έγραψα στον ασταθή δίσκο, και που είναι ένα, έστω, quote που σε βρίζω?

Έλα βρε λεβέντη*, που είσαι και παλιός στην παρακολούθηση.

*
Έλα μωρέ ντελικανή,
και τίμα τη γενιά σου
πιάσε το πληκτρολόγιο,
και άσε τ'αχαμνά σου.

24/07/2014, 03:12:48
Βρε ΣΕΡΑΠΙΣ, αμάν με τις απαντήσεις. Κόκκαλα έχουσι?

Εκτός και το σκηνικό παίζει σε στρίβειν διά του αρραβώνος. Οπόταν...

Επά στο ζούδι ανέβηκε,
και είπεν τα δικά του
τη ράχη ο τράγος τίναξε,
και πήγε τα καλιά του.

Σοφία_Μέλος
24/07/2014, 03:32:33
Ισως δεν ειμαι η πλεον καταλληλη να σχολιασω, αλλα εχω τις καλες μου.

Σεραπις, η υποφαινομενη ειναι ο ορισμος της μεσης μαλακισμενης ελληνιδας, με ενα ψωροπτυχιο, βασικες γνωσεις και βασικες ανησυχιες. Γκεγκε?

Διαβαζα τα φορουμς αρκετο χρονικο διαστημα πριν αποφασισω να συμμετασχω ενεργα. Γιατι? Γιατι α) ειμαι κυκλοθυμικη, β) οξυθυμη, γ) μαλακισμενη και θα εβριζα για καλημερα με τις μαλακιες που διαβαζα. ΓΚΕΓΚΕ?

Εφτιαξα λογαριασμο για τρεις λογους. Ποιους?
Α) γιατι ηθελα να δωσω τα σεβη μου στον ενα αληταρα ονοματι DSM, μιας και σε δεκα αραδες ειχε περιγραψει την κοσμοθεωρια μου σχεδον.
Β) για να τρολλαρω τον αλλο αληταρα ονοματι Νικομαχο, του οποιου η καυστικη γλωσσα δεν αφηνει ουτε καθυστερημενο γιδοβοσκο ασυγκινητο.
Γ) και πιο βασικο, για να θετω ερωτησεις σε θεματα που γουσταρω να ρουφηξω γνωση αλλα και για να διαφωνω σε θεματα που τυγχανει να ψιλοκατεχω. Συμφωνοι μεχρι εδω??

Ουδεποτε ομως το επαιξα ψαγμενη εδω μεσα, ουτε ανοιξα 50 θεματα για να πουλησω δηθεν αυθεντια και μαγκια.
Συνηθως το βουλωνα και τα σχολια μου ηταν ειτε χιουμοριστικα οπου το επετρεπε η περισταση ή απλα εξεφραζα διαφωνια. Πολλες φορες οχι κοσμια.

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ομως δεν προκαλεσα λεγοντας οτι θα συνεχισω να γραφω και θα σας βριζω για οσο καιρο θα ειμαι εδω μεσα. Ακομα και στην πανπαμ που με ενοχλει και την ενοχλω ακομα και ως υπαρξη, απλα σταματησα να της απαντω.

Εσυ προκαλεσες. ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ και σου βγαζω το καπελακι μου. Αλλα ρε φιλε μου,αν και εφοσον γουσταρεις να προκαλεις, μετα μη ζητας την διαγραφη του λογαριασμου σου επειδη σε τραμπουκιζουν δυο αληταρια.

Αμα δεν γουσταρεις απλα αποχωρεις, χωρις μελοδραματικες παρακλησεις για διαγραφη του λογαριασμου σου.

Και μια μικρη παρενθεση. Ακομα και ο Ιtalos που προσπαθησε ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ και με το γαντι να συζητησει μαζι σου επιχειρηματολογωντας, απλα εφαγε μπινελικι.
Αρα μαλλον εισαι προδιαθετημενος για μπινελικια στα θεματα που ανοιγεις.

Ελπιζω να αναθεωρησεις την αποφαση σου και να εχουμε μια κοσμια συνυπαρξη στο esoterica.

24/07/2014, 03:50:52
Προχτές αργά στο μπαρ «το ναυάγιο»
Βρέθηκα να τα πίνω μ' έναν άγιο
Καθότανε στο διπλανό σκαμπό
Και κοινωνούσε με ουίσκι και νερό

Του είπα παππούλη τι ζητάς εδώ
Δεν είναι μέρος για έναν άγιο αυτό
Μου είπε τέκνον κάνεις μέγα λάθος
Εδώ είν' ο φόβος των ανθρώπων και το πάθος

Κοίταξε γύρω του στεγνούς και μεθυσμένους
Και μου 'πε εγώ τους αγαπάω τους κολασμένους
Αν θες ν' αγιάσεις πρέπει ν' αμαρτήσεις
Ε, κι αν προλάβεις ας μετανοήσεις

Προχτές αργά στο μπαρ «το ναυάγιο»
Βρέθηκα να τα πίνω μ' έναν άγιο
Και κοινωνούσε με ουίσκι και νερό
Στο τέλος πλήρωσε και τον λογαριασμό

Στίχοι: Αρλέτα

24/07/2014, 03:55:00
Αϋπνίες έχετε ρε τροβαδούροι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/07/2014, 10:16:42
Μήπως να εφερνα κι εγω καμιά εικοσαριά φίλους μου στο φόρουμ΄και να αρχίσουμε όλοι μαζί να σας μπινελικώνουμε ;;
Μονο γκόμενα δεν εχω και σε αυτό το σημείο ομολογώ ότι υπερτερείτε
Καλά , πόσο καραγκιόζηδες είστε ρε χαμένοι
Χαμένη υπόθεση τελικά
Το φορουμ εχει γίνει μια τεραστια αλάνα για καθε λογης τραμπούκο και ολη τη συμμορία του που σπεύδει προς βοήθεια του .
Κι εγω λυπάμαι αλλά στη λογική των συμμοριών δεν μπορω να μπω
Κριμα για το esoterica που καταντησε σε αυτα τα χαλια ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΙΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ
Εγω τελείωσα απο εδω
Σας ευχαριστω πολυ για την υπέροχη φιλοξενια και τη προστασία που παρεχεται στα μελη σας και σας χαιρετω.
Πιστευω οταν θα πολλαπλασιαστούν περισσότερο τα μέλη της συμμορίας θα έχετε την ευκαιρία να βουτήξετε κι ακομα πιο κατω απο εδω .

.

Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

24/07/2014, 10:24:54
Κι επειδή αρκετοί φίλοι με ρωτούν αν αξίζει το κόπο να γραφτούν εδω , μιας και ειμαι μελος αρκετων εσωτερικών ομάδων , θα φροντίσω να τους κατατοπίσω σχετικά για να μην πάθουν κι αυτοί αυτά που έπαθα εγω

.

24/07/2014, 13:42:43
ΣΕΡΑΠΙΣ

quote:
Μονο γκόμενα δεν εχω και σε αυτό το σημείο ομολογώ ότι υπερτερείτε

Νομίζω ήταν προφανές. Εξαρχής.

Υ.Γ. Τώρα έφυγες, έ?