- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... 2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πάντως ότι ισχύει και για τη συμπεριφορά των Μελών μεταξύ τους νομίζω ότι ισχύει και για τη Συμπεριφορά τους απέναντι στο ESOTERICA !! Πιο "μαλακά" demosthenis γιατί το ESOTERICA... πληγώνεται ! ![]()
Πέρα από την οποιαδήποτε όμως διάθεσή μου για αστεϊσμούς απέναντι σε έναν άνθρωπο που περίμενε 3+1/2 μήνες και περίπου 100 μηνύματα (για τα οποία ξόδεψε οπωσδήποτε κάποιον χρόνο τουλάχιστον) για να μας γράψει μία τέτοια μεγαλόσχημη προτροπή (και αντίστοιχη κριτική), θέλω να πω ότι στα λόγια σου, demosthenis, "πιθανώς" να κρύβεται και ένα καλό, αν και ιδιαίτερα δύσκολο και βαθύ, Θέμα Συζήτησης!
Μας μιλάς για το αποτέλεσμα, που εσύ έχεις διαπιστώσει, δίνοντας και κάποιους έμμεσους και άμεσους χαρακτηρισμούς όσον αφορά τους ανθρώπους που ωθούνται να εκθέσουν ή να παρακολουθήσουν τα Θέματα αυτά που προφανέστατα θεωρείς ανόητα, αλλά δεν φαίνεται να αναρωτιέσαι (όπως δείχνουν τα γραφόμενά σου τουλάχιστον) για το ΓΙΑΤΙ.
Δύο απλές ερωτήσεις:
- Εσύ αγαπητέ demosthenis γιατί επέλεξες να επισκέπτεσαι το ESOTERICA.gr και να συμμετέχεις μάλιστα στις Συζητήσεις του;
- Έχεις επισκεφθεί τον υπόλοιπο τόπο και, κυρίως, έχεις διαβάσει κάποια από τα 181 άρθρα που φιλοξενεί ο τόπος αυτή τη στιγμή;
Α, είναι τρεις οι ερωτήσεις, με συγχωρείς!!
- Έχεις διαβάσει ποτέ το Μήνυμα της Συντακτικής Ομάδας του ESOTERICA.gr ;
"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"
Γιατί μας προσβάλλεις και μας βρίζεις, βρίζοντας συγχρόνως και τον χώρο ο οποίος απ'ότι είδες φιλοξενεί δημοσια ακόμα και το ίδιο το βρίσιμό σου;
Δεν σου λέει κάτι αυτό;
Γιατί θεωρείς παραμύθιασμα ένα χώρο όπου ο λόγος φιλοξενείται ελεύθερα σε αντιδιαστολή με πολλούς άλλους χώρους, όπου χρησιμοποιουν τη γνώμη σου (αν και όποτε θελήσουν) μόνο για να τη χρησιμοποιήσουν μέσω κοπτοραπτικής για τα δικά τους συμφέροντα;
Γιατί σε ενοχλεί το ότι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου, όταν σαφέστατα δεν προσπάθησε να στις επιβάλλει κανένας;
Ερχεσαι σε έναν χώρο, όπου σου δίνεται το δικαίωμα να μιλήσεις, και η δυνατότητα να σε ακούσουν! Δεν είναι υπέροχο αυτό; Και μάλιστα να σκεφτούν πάνω σε αυτά τα οποία αναφέρεις, να ανταλλάξουν επιχειρήματα με εσένα! Σε θέματα, που αφορούν ένα αντικείμενο, το οποίο ίσως σε ενδιαφέρει, για να μπεις σε αυτόν τον χώρο. Αλλά και αντίθετος να είσαι, πάλι πρόβλημα δεν υπάρχει. Απλά, μίλησε με επιχειρήματα, όπως προσπαθούν - τουλάχιστον - να κάνουν οι περισσότεροι.
Ας θεωρήσουμε λοιπόν, ότι η συγκεκριμένη αντίδραση ήταν αυθόρμητη, και βέβαια εγώ προσωπικά θα ήθελα να συζητήσουμε σχετικά με τις αντιρρήσεις σου,
αλλά όχι βρε Δημοσθένη να μας βρίζεις! ![]()
![]()
![]()
Θα ήθελες να το έκανε κάποιος αυτό για κάτι που εσύ ασχολείσαι;
αυτή...που τα κατάφερε!
Οχι φίλε μου δε θα σου κάνω τη χαρά να πάρω σοβαρά αυτά που γράφεις και ξέρεις γιατί?
Σε έχω παρακολουθήσει σε πολλά τόπικ και έχω μείνει άναυδη από τη διαλεκτική σου δεινότητα αφού για όλους έχεις να πεις ένα "καλό" λόγο.
Αλλος κάνει σαχλές ερωτήσεις(βλ.Mara), άλλος είναι ανίδεος πάνω στο επάγγελμά του, άλλοι λένε ηλιθιότητες και απαξιείς να απαντήσεις...
Εν αντιθέσει με όλους αυτούς τους "ηλίθιους" και "αδιάβαστους" εσύ εμφανίζεσαι ως "φωτεινός παντογνώστης".
Κάνε μια αναδρομή... ίσως σε βοηθήσει γιατί σε βλέπω να'χεις κάποια απωθημένα προς τους συζητητές σου... ![]()
![]()
ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΥΜ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ
ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΕ ΝΤΥΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΑΓΗ...........
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ.............ΑΛΛΑ ΤΙ
ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.........ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΟΙ
ΦΙΛΙΚΑ
Υ.Γ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΛΗ Η ΦΥΣΗ??????

quote:
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ...ΜΑΛΛΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΙ
Ανθρώπους που να έχουν την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ψάχνουμε φίλε μου...

quote:
ΣΥΜΒΟΥΛΗ¨΄
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΡΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ...
...ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ
---------------ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ Η ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑ8Ε ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟΥ???????(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ )ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ STELLA???????
ΡΕΕΕ ΟΥΥΥΣΤD.Β15
TI KATHESE KAI ANXONESE? H DYNAMH EINAI STO PLIKTROLOGIO SOU, EAN DEN SOU ARESEI KATI TO KANEIS DELETE. DEN SE YPOXREONEI KANEIS ETSI?
Ειμαι υπερ της διαμαχης, γιατι ετσι δημιουργουνται προβληματισμοι, ερωτηματα. Εχει ομως τεραστια διαφορα η διαμαχη στην συζητηση απο την επιθεση που εχει αρχισει πλεον και βγαινει σε καθε σχεδον φλεγον θεμα...
Δεν θελω λοιπον να πιστευω πως σε ενα τοσο σοβαρο site θα επικρατησει τελικα ο νομος της ζουγκλας. Ειμαι σιγουρη πως τα ατομα που πραγματικα αναζητουν και σεβονται θα μπορεσουν να επικοινωνησουν και να διατηρησουν το καλο επιπεδο του forum αυτου.
And I keep on wondering....
Edited by - Mara on 15/04/2003 01:35:59
Γιατί σε όποιον δεν αρέσει κάτι κάθετε εκεί και αρχίζει να φωνάζει και να λέει ότι του κατέβει μα περισσότερο απ όλα να θέλει να δείξει ότι αυτός ξέρει και οι άλλοι να τον αποδεχθούν σαν φωτεινό παντογνώστη .
Δε σου αρέσει η Ελλάδα και σου αρέσει η Αγγλία ;
Ε μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και πας εκεί και ζεις .
Δε σου αρέσει το esoterica και σου αρέσει κάτι άλλο ;
Ε βάζεις εκεί πάνω που λέει www. ότι σου αρέσει
Όχι ! Μπαίνεις και το παίζει φωτεινός παντογνώστης !!!
Βγάζεις τα απωθημένα σου και νιώθεις ο ένας ο μοναδικός ο καλύτερος .
Κρίμα που το όνειρο τελειώνει στο σπίτι ………….
O αναζητών
Apostolos
Ίσως στα λόγια και το ύφος του να υπάρχει κάποια αλήθεια.
Αλλά όπως πολύ σωστά λέει ο Silverwolf (ή ο Thoth εν προκειμένω) ξεφλούδισέ τα και κράτα τον καρπό. Βέβαια ο Silverwolf, τον οποία χαιρετίζω για την ανοχή που έδειξε στον συνάνθρωπό του, τα είπε αυτά για να τα διαβάσει ο Δημοσθένης. Μήπως όμως μπορούμε να ανακαλύψουμε καρπό ακόμα και σε αυτό το ομολογουμένως βίαιο ή αν προτιμάται άκομψο ξέσπασμα χλευασμού, οργής ή έστω προτροπής. Πείτε το όπως θέλετε, θα συμφωνήσω.
Καταρχήν (Αrzuna, πολύτιμε διαχειριστά) δεν νομίζω ότι ο Δημοσθένης μπορεί να κατηγορεί τον τόπο. Πως μπορείς άλλωστε να κατηγορήσεις το χαρτί για το τι γράφει σε αυτό ο συγγραφέας; Άλλωστε το χαρτί χρησιμοποίησε και ο Δημοσθένης για να εκφράσει την πίεση που ένιωσε στη ψυχή του. Το μέσο λοιπόν δεν φταίει ποτέ και ούτε εμμέσως θίγεται από την προτροπή του Δημοσθένη για άλλες ασχολίες, μια που για τους ισορροπημένους ανθρώπους, η ατραπός της σοφίας είναι πιο ευδιάβατη και συνεπώς οι επαγγελούμενοι σκοποί του μέσου προσεγγίζονται καλύτερα. Και ακόμα και αν το χαρακτηρίζει «μάπα» μάλλον είναι άστοχος ο χαρακτηρισμός γιατί απλούστατα το χαρτί δεν είναι «μάπα», ο συγγραφέας είναι ακόμα ανώριμος και το μυαλό που κουβαλάει πιθανώς.
Μα θα πει κάποιος (η φίλη του Καζαντζάκη και πρόσφατα Πεντελειολόγος :) Αμαλία) ότι ο Δημοσθένης μας έβρισε. Τι είπε όμως αυτός; Είπε να μην είμαστε ανόητοι και να μην παραμυθιαζόμαστε με αυτά που κατεβαίνουν στο κεφάλι καθενός. Απέχει αυτό από το να το χαρακτηρίσεις βρισιά. Και νομίζω ότι αρκετοί από εμάς θα συμφωνήσετε ότι σε αυτό τον τόπο (αφού είναι σε όλους ανοικτός) μαζεύονται και άνθρωποι αγράμματοι, αμόρφωτοι, απαίδευτοι και ανώριμοι, όπως μπορεί και εγώ να είμαι σε σχέση με κάποιον ανώτερό μου (πνευματικά, ηθικά και ψυχικά). Είναι λοιπόν επόμενο να διαβάζουμε κατά καιρούς και πράγματα τα οποία προφανώς δεν στέκουν. Μεγάλη κουβέντα βέβαια αυτή για το τι είναι το προφανές, η πραγματικότητα, η δυνατότητα αντίληψης των αισθήσεων του καθενός ή αν τελικά χλευάζουμε την ακατανόητη για εμάς ανώτερη διάνοια. Όμως ως βάση για να χτίσουμε μία αρμονική κοινότητα νομίζω ότι αρκεί η ηθική (ανοχή) αλλά και η γνώση επιστημών και φυσικών νόμων. Αν λείψουν αυτά τότε το οικοδόμημα προς τη σοφία κατά τη γνώμη καταρρέει. Εκτός αν, θα πει ο Μάγος, … αν το οικοδόμημα αυτό είναι μαύρο…
Πολλά μπορεί να μας προσφέρει η επαφή με τη φύση που ευαγγελίζεται ο Δημοσθένης, έχουμε τόσο περισσότερο σοφοί να γίνουμε εκεί παρά εδώ. Γιατί ας μη ξεχνούμε ότι σοφοί δεν θα γίνουμε διαβάζοντας, συζητώντας αλλά «εντός κοιτώντας». Και η φύση μπορεί πολλά να μας διδάξει για αυτό. Ο τόπος αυτός χρήσιμος (και ψυχοθεραπευτικός, συμφωνώ απόλυτα λίλιθ που εν σοφία σε παρέστησαν ως θήλυ τη σελήνη να μελετάς) είναι για να δοκιμάσουμε, συγκρίνουμε, αντιπαραθέσουμε τη μέχρι στιγμής προσωπική μας πορεία και πάλι μετά μόνοι στο αιώνιο ταξίδι.
Ανοχή λοιπόν (μυστικέ Avallon) γιατί ναι όλοι άνθρωποι είμαστε ( high-tech indigo) και όλα τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων και οι επιστήμες πρέπει να μας είναι γνωστά και να τα ερμηνεύουμε. Γιατί για να είμαστε κοινότητα σε αρμονία πρέπει να φιλοξενούμε την αντίθεση (Θεόπνευστε Εχέμβροτε έχει δίκιο η Μάρα) και χρειαζόμαστε κάθε μέλος για αυτό, διότι χωρίς αυτό ο κύκλος μας είναι ατελής. Βλέπεις αδελφέ μου Απόστολε ο λίθος δεν λειαίνεται χωρίς την τριβή και άρα ακόμα και αυτή η (επώδυνη) διαδικασία έτσι είναι νόμος να συμβαίνει. Όσο για τη δύναμη (γείτονα και αδελφέ) Μάριε αυτή δεν είναι στο πληκτρολόγιο είναι στο μυαλό μας και για αυτούς που έφτασαν εκεί είδαν ότι υπάρχει μία ακόμα μεγαλύτερη στην καρδιά μας.
Με συγχωρείτε που έκανα αυτό το μήνυμα μεγαλύτερο από ότι συνήθως. Απλά δεν είχα το χρόνο να το κάνω μικρότερο…![]()
![]()
Μη δώτε το άγιον τοις κυσί μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων
Είναι τυχαίο ότι τα πιο εσωτερικά μυστήρια στη φύση είναι κρυμμένα; Δεν είναι στεγασμένα κάτω από τόπους, ανθρώπους, στέγες αλλά κρυμμένα βαθειά μέσα σε αυτό που κάποιοι λένε αγάπη, άλλοι αρνητική εντροπία άλλοι άπειρο έλεος, άλλοι ορθό λόγο...
Ακόμα και το Esoterica για μένα που εδώ είμαι πολύ νέος (και πάντα θα είμαι) είναι ένα κρεμμύδι. Το εξωτερικό φύλλο λίγα σου λέει για αυτό που κρύβεται βαθύτερα και βαθύτερα και βαθύτερα. Και όμως το εξωτερικό φύλλο είναι τόσο απαραίτητο για να μείνει ο εσωτερικός καρπός ζωντανός...
Μέρες μετουσιώσεως που διανύουμε (αν και αυτές για τον μύστη είναι συνεχείς) σας ζητώ να με συγχωρέσετε αν προκάλεσα πόνο, σκάνδαλο, αδικία ή βλάβη...
Μη δώτε το άγιον τοις κυσί μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων
Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή αλλά όχι και αποδεχτή.
Καλά κάνεις και βρίσκεις το site μάπα, από εκεί και πέρα καλό θα ήταν από την στιγμή που δεν έχει κάτι να σου προσφέρει να πας κάπου αλλού να περάσεις την ώρα σου.
Τώρα βέβαια αν σκοπός σου ήταν ο αποπροσανατολισμός και το να κάνεις τους άλλους να ασχολούνται μαζί σου μπορώ να πω πως σε ένα μικρό κομμάτι το κατάφερες, αλλά μάλλον έχασες την ουσία γιατί ενώ όλοι καλοπροαίρετα προσπαθούν να σου εξηγήσουν το τι γίνεται εδώ μέσα εσύ εσκεμμένα και κακότεχνα κάνεις πως δεν αντιλαμβάνεσαι . Επίσης το ύψος σου νομίζω δεν είναι αρμόζει σε αυτό το site αλλά δεν σε κατηγορώ γιατί για να μπορέσει κάποιος να αντιληφθεί πλήρως μια κατάσταση πρέπει να τον διακατέχουν και άλλα ουσιαστικά πράγματα.
Όπως και να έχει να ‘σαι καλά.
Καλή βόλτα στη φύση (φαντάζομαι η δική σου η μαμά να σε αφήνει) και προσοχή στα χόρτα … γιατί μερικά είναι δηλητηριώδη …
alla mono gia auton(mporei kai merikous allous)
8elo na po oti , gnomi tou einai,
alla den mporei na brizei etsi kai na katargiete alilous
kai ego pistebo oti merika pragmata pou grafonte sto forum agizoun ta oria tis mpourdas alla den leo tipota, toulaxiston antidro poio irema kai politismena.
merika pragmata pou lene kapoioi ego ta 8eoro mpourdes (akoma kai an den einai) alla apo ti stigmi pou blepo oti kapoioi pisteboun se auta(den milao gia 8riskies) sebome tin apopsi tous kai den lalao.
o ka8e enas blepei ta pragmata diaforetika kai pistebei se diaforetika pragmata, analoga me tin paidia tou kai to peribalon.
gia na boutame ti glosa sto mialo prin milisoume...
I Stand Alone

quote:
ΣΥΜΒΟΥΛΗ¨΄
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΡΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ...
...ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ
---------------ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ Η ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑ8Ε ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟΥ???????(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ )ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ STELLA???????
ΡΕΕΕ ΟΥΥΥΣΤD.Β15
Μήπως η μούρη σου είναι μάπα και οτάν κάθεσαι μπροστά στην οθόνη καθρεφτίζεται και τρομάζεις?![]()
![]()
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τι άλλο να του πω?
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ FORUM!KAI ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ!
demostheni ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ Η ΦΥΣΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΑΙΓΕΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΣΑΛΤΟ!ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ!![]()
(asxeto)
I Stand Alone

(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ)
ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΛΕΞΕΙΣ (Διονύσης Σαββόπουλος)
Σα βγω από αυτή τη φυλακή κανείς δεν θα με περιμένει
οι δρόμοι θα 'ναι αδειανοί κι η πολιτεία μου πιο ξένη
Τα καφενεία όλα κλειστά κι οι φίλοι μου ξενιτεμένοι
αγέρας θα με παρασέρνει, σα βγω απ' αυτή τη φυλακή.
Κι ο ήλιος θα αποκοιμηθεί μες στα ερείπια της Ολύνθου
θα μοιάζουν πράγματα του μύθου κι οι φίλοι μου κι οι εχθροί
Μαρμαρωμένοι θα σταθούν οι ρήτορες κι οι λωποδύτες
ζητιάνοι εταίρες και προφήτες, μαρμαρωμένοι θα σταθούν.
Μπροστά στην πύλη θα σταθώ με τις κουβέρτες στη μασχάλη
κι αργοκουνώντας το κεφάλι θα χαιρετίσω τον φρουρό
Χωρίς βουλή, χωρίς θεό σαν βασιλιάς σ' αρχαίο δράμα
θα πω τη λέξη και το γράμμα, μπροστά στην πύλη θα σταθώ.
alla na min
prosbalei tous allous.
ok?
autos ekane ef8ia epi8esi
kai ego se pola simia leo auto pou pistebo kai to leo ef8eos alla den brizo tous allous gia tis apopseis kai ta pistebo tous,
poli apla giati einai dika tous...
I Stand Alone

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ακούω ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ...δεν βλέπω!!!
Cas.Sio.Peia
Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..
Edited by - cassiopeia on 17/04/2003 01:23:09
Καταρχάς να συνταχθώ δίπλα στο φίλο ΦΟΙΝΙΞ και να πώ ότι ο Δημοσθένης δέν έβρισε...
Απλά εξέφρασε τη προσωπική του άποψη, που είναι και ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ απο τη μία αλλά και ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ απο την άλλη...
Θέλω να πώ συμφωνώντας με τον φίλο ΑΡΖΟΥΝΑ, ότι ο χιλιοβασανισμένος αυτός διαδυκτιακός τόπος, απο τις απόψεις ΟΛΩΝ ΜΑΣ θα βελτιωθεί...
Είτε είναι ΘΕΤΙΚΕΣ είτε είναι ΑΡΡΝΗΤΙΚΕΣ...
Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο (προς το παρόν), μέχρι να δώ μια απάντηση για όλα όσα άποδώσατε στο Δημοσθένη, απο το ΙΔΙΟ...
Αλήθεια, έχει δίκο η Κασσιόπεια...
Πού είναι ο Δημοσθένης;;;
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Υ.Γ Σας ευχαριστούμε για τις μαζικές δηλώσεις συμπάθειας προς τον τόπο ΜΑΣ, τον δικό ΜΑΣ ΤΟΠΟ...