- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:quote:
με λενε Γιαννη και το johnniebegood ειναι τραγουδι ροκεντρολΌχι ρε φίλε, τόσους μήνες νόμιζα ότι εννοούσες το Jonny B Good του Peter Tosh!
Junk 95: junk = σκουπίδια, πρέζα (μόνο ο Helios το έπιασε). 1995 η χρονιά που το υιοθέτησα ως ψευδώνυμο για γκράφιτι και ντητζεϊλίκια.
το τραγουδι ειναι του Λιτλ Ριτσαρντ
ο Tosh το διασκευασε, πολυ καλα κατα τη γνωμη μου, σε ρεγκε αποδοση - τραγουδαρα!!!
το νοημα παραμενει το ιδιο ομως για μενα
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Hermes who?
Εγω το ψευδωνυμο μου το εκλεψα απο τον
Ηermes the Trismegistus...
και 1669 στο τελος των μηνυματων μου
ειναι η αριθμητικη αξια του παργματικου μου ονοματος,Gematria...
He is named 1669
Παράφραση (για να μοιάζει με όνομα) της Λατινικής φράσης "Oculatus abis" που σημαίνει "φεύγεις οξυδερκής" αλλά και "μετατρέπεται η (πνευματική) όρασή σου". Νομίζω αποτυπώνει ακριβώς το αποτέλεσμα της συμμετοχής στο forum
hint: Από τις λέξεις Oculatus abis προκύπτει και το "Iacobus sulat" (σκάλα του Ιακώβ)... ![]()
![]()
![]()

Νομίζω πως έχω ξανα αναφέρει πως το όνομά μου, το nick μου εννοώ που δεν είναι Simori αλλά Simoril το έχω πάρει από μία σειρά του Μούρκοκ... Ελρικ του Μελνιμπονέ... Είναι όνομα ξωτικού....![]()
![]()
Αυτά..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Προέκυψε από το νούμερο του κινητού μου +306whitewize.
Ο νοών νοείτω.
KORLEONE... Ο γνωστός μαφιόζος...Είμαι λίγο της νύχτας αφενώς και μου άρεσε πάντα.
korleone
ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.... ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ..
never say never **
δηλωνει τα παντα γυρω μας,την περιοδο της ζωης μας.Μετα και πριν απο αυτην τπτ....

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
Κούκλα, όπως πάντα ... !
Αυτό το θέμα έχει ξανά ανοιχτεί και δεύτερη φορά, παρακαλώ να πατάτε το κουμπάκι που λέει Αναζήτηση (Όχι ότι με νοιάζει, αλλά το λέω για να γλιτώσω από τον κόπο τους άλλους) που θα το πούνε άλλες 3000021541564564 φορές
To Hollywood Έχει Κάψει!