- ΨΕΥΔΟΕΞΩΤΕΡΙΣΤΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Το αφήνω να πήξει στα σκατά του και των παπάδων του .
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:Ξέρεις όμως να μιλάς και να στηρίζεις τα λόγια σου με τρανταχτά ακλόνητα επιχειρήματα! Εύγε!
...Το αφήνω να πήξει στα σκατά του ....
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
.
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:Παραλήρημα - παραμιλητό και υστερία. Αυτά τα επιχειρήματα βλέπουν οι αναγνώστες από σένα.
Το αν ξέρω να μιλώ και την αξια των επιχειρημάτων μου , δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να το κρίνουν άνθρωποι χαμηλής νοημοσύνης , ανύπαρκτης παιδείας και υψηλής ανηθικότητας όπως τα διάφορα χριστιανοτρολ που βρωμίζουν το φορουμ με τα σκατά τους..
...
.
Εχω πει πολλες φορές οτι δεν θα ξαναασχοληθω μαζι σου αλλα εσυ συνεχιζεις να πετας τις κουτσουλιές σου και να προκαλεις.
Ενω εγω εχω σταματησει να ασχολουμαι με τις ανοησιες σου ,βλεπω ότι εσυ συνεχιζεις να ασχολεισαι μαζι μου και να με προκαλεις.
Ακου λοιπον
Ειναι γνωστη η τακτική κατι τουβλων σαν εσενα
Εισαι ενα αμορφωτο και αστοιχειωτο τουβλο και επειδη δεν μπορεις να γραψεις τιποτα δικό σου που νε εχει εστω και την ελαχιστη αξιά εκτος απο βλακειες και ασυναρτησιες ενος αμορφωτου ανθρωπου , προσπαθεις
να επιδειχθεις με εξυπναδες και με ανοητη και ηλιθια κριτική και χλευασμο ανθρωπων που δεν προκειται να τους φτασεις ουτε σε εκατο ζωες
Λοιπον σταματα τις μαλακιες που γραφεις για τους αλλους που το μονο που δειχνουν ειναι την μηδαμηνοτητα του χαρακτηρα σου και την αμορφωσια σου και αν μπορεις γραψε κατι που να εχει αξια
Κι επειδη δε μπορεις , επειδη εισαι ενα τουβλο και μισο σταματα να προκαλεις και να κουτσουλας σε ανθρωπους που δε σε ενοχλουν
Συνεννοηθήκαμε τούβλο ;;;;
.
Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 21/07/2014 13:40:48
quote:Για 9η (ή 10η; φορά;) και πάντα με το "ευγενικό" ύφος του bad loser!
Κοριτσακι μου ακου να δεις
Εχω πει πολλες φορές οτι δεν θα ξαναασχοληθω μαζι σου ...
Αν εισαι λοβοτομημενη και ανεγκεφαλη και δεν καταλαβαινεις τι σου λενε να μου το πεις να το ξερω
Καταλαβαινεις τι σου λεω ή θέλεις να σου μιλησω αλλιως
.
quote:A! θα μιλήσεις επιτέλους σαν νοήμων άνθρωπος, ευγενικά;
...Καταλαβαινεις τι σου λεω ή θέλεις να σου μιλησω αλλιως...
Να το δούμε!
Edited by - panpam on 21/07/2014 14:46:36
Θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με τις καταστασεις (η τις φασεις) που περναει καποιος οταν αρχιζει να διαλογιζετε.Συγκεκριμενα εχω διαβασει τρια βιβλια και ακολουθω το 'Η επιστημη του διαλογισμου' του Χαρουντιν Τορκομ Σαραινταριαν και θα ηθελα και μια αποψη αν γνωριζετε το βιβλιο.
Διαλογιζομαι περιπου 7 μηνες και αυτο που βλεπω ειναι οτι οσο περναει ο καιρος εχω αλλαξει αρκετα πραγματα στην συμπεριφορα μου και εχω κλειστει πολυ στον εαυτο μου τελευταια και θα θελα να ξερω να υπαρχουν καποιες στανταρ φασεις που παιρναει καποιος σαν μαθητης,η το πως χτιζεται το μονοπατι ας πουμε.
Ευχαριστω.
22/12/2006
καλησπερα,Θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με τις καταστασεις (η τις φασεις) που περναει καποιος οταν αρχιζει να διαλογιζετε.Συγκεκριμενα εχω διαβασει τρια βιβλια και ακολουθω το 'Η επιστημη του διαλογισμου' του Χαρουντιν Τορκομ Σαραινταριαν και θα ηθελα και μια αποψη αν γνωριζετε το βιβλιο.
Διαλογιζομαι περιπου 7 μηνες και αυτο που βλεπω ειναι οτι οσο περναει ο καιρος εχω αλλαξει αρκετα πραγματα στην συμπεριφορα μου και εχω κλειστει πολυ στον εαυτο μου τελευταια και θα θελα να ξερω να υπαρχουν καποιες στανταρ φασεις που παιρναει καποιος σαν μαθητης,η το πως χτιζεται το μονοπατι ας πουμε.Ευχαριστω.
Τον δυστυχώς Χαρουντιν Τορκομ Σαραινταριαν δεν τον ξέρω.Αλλά βασικά:υπάρχουν πάνω από 100 (και βάλε!)τρόποι διαλογισμού.Και είναι στην απόλυτη ευχέρεια επιλογής του καθένα-το ποιο μονοπάτι διαλογισμού θα επιλέξει τελικά!
Αν όντως,θεωρείς πως το διαλογιστικό μονοπάτι που επέλεξες δουλεύει για σένα-γιατί να το αλλάξεις; Ή γιατί να χρησιμοποιήσεις κι άλλο; Αλλά αυτό το και εχω κλειστει πολυ στον εαυτο μου δεν μου πολυακούγεται καλό...Η εσωστρέφεια δεν είναι οπωσδήποτε ευεργετική...

In anticipation of my resurrection...