ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ασταθής δίσκος, οι εύθραυστες εγγραφές και η στοχαστική απόγνωση. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ο ασταθής δίσκος, οι εύθραυστες εγγραφές και η στοχαστική απόγνωση. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ74 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
05/12/2011, 19:21:27
Aitherovamon

Σε αποκάλεσε συντονιστή.
Κάτι θα ξέρει έεε...?
Μάλλον θα εννοεί οτι είσαι υπο εκπαίδευση για συντονιστής!

Είδες τα παπαδοπαίδια...διαίσθηση?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/12/2011, 19:24:59
Νικ ,δεν γινεται αυτο που λες .Ενας απο τους 2 σας πρεπει να εγκαταλειψει το καραβι

05/12/2011, 19:29:43
Γιατι Σταυρο?
Ο/η angelos,μας θέλει όλους μαζί.

Λές να θέλει να μας "πνίξει" μεσοπέλαγα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/12/2011, 19:40:50
Το "συντονιστής" το είπε ειρωνικά φίλτατε
γιατι αυτά τα λόγια εχει συνηθίσει να τα ακούει απο συντονιστές

ελα όμως που εγω το κάνω συχνά αυτό ...

τι διάβολο ? τόσα χρόνια μαθητευόμενος ???
θα την τσίμπαγα την προαγωγή βρε ,
μην είσαι τόσο ....καχύποπτος

Hellas at War
05/12/2011, 19:46:44
Καχύποπτος εγώ? πα-πα-πα!!!
Αστειεύομαι και το ξέρεις!
Πώς να πιάσω την νέα μας...δρομέα?
Εχεις κανένα plan?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/12/2011, 20:10:17
Αίολος Κεντέρης !!!

Δεν πιάνετε αυτή ,
πρώτα θα απαντησει στα 10.000 θέματα που έχει το φόρουμ !!!
Έχεις τόση αντοχή ???

Hellas at War
-agelos-Μέλος
05/12/2011, 20:28:51

Tο θέμα μας λοιπόν είναι το παιδί και ο αγώνας που πρέπει να γίνει γιάτί αλλιώς δεν είναι δυνατό να διαφυλαχθεί το παιδί για την Γνώση.
Διότι έχει βασική και άμεση σημασία τι είδους χημικοί, ζωτικοί και φωτεινοί αιθέρες θα κυκλοφορήσουν διαμέσου του νεανικού σώματος του παιδιού κατά τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής του!
Διότι τα φυσικά ψυχικά ρευστά και το σώμα του παιδιού θα προσαρμοσθούν πλήρως σ’ αυτούς τους αιθέρες.

Οι εσωτερικές εκκρίσεις, για παράδειγμα,θα εξαρτηθούν απ’ αυτούς, καθώς επίσης και η μελλοντική του δραστηριότητα μέσα στα πλαίσια του κάρμα και της κληρονόμικότητας.
Έτσι οι της μεγάλης παράστασης θα μπορούν εύκολα με κύματα αιθερικών ακτινών, να παγιδεύσουν θεμελιακά ολόκληρη τη νεότητα.

Οι άνθρωποι λένε ότι: "μ’ όποιο δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις"
Κι αυτό που κτίζεται στα πρώτα χρόνια της ζωής , δύσκολα μπορεί να κατεδαφισθεί αργότερα.

Διότι όταν αργότερα τα αιθερικά σώματα των παιδιών θα έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε οι της μεγάλης παράστασης θα τους αρπάξουν το αιθαιρικό σώμα, τα παιδιά των πέντε η έξι ετών θα είναι χαμένα για το έργο της απελευθέρωσης.

Όταν μιλάμε για χαμένη νεότητα δεν εννοούμε με αυτό τους νέους που είναι καταποντισμένοι στην αμαρτία, την αθλιότητα και την ηθική ρυπαρότητα, αλλά για μια νεότητα χαμένη για τη Γνώση.

05/12/2011, 20:44:09
-agelos- καλα ολα αυτα που θες να πεις και γραφεις ,αλλα αν διαβασεις παραπανω σου θετω ενα ερωτημα ,μπορεις να μου απαντησεις!!!!!!

Edited by - stiv on 05/12/2011 20:59:52

05/12/2011, 20:47:14
quote:
angelos
Διότι όταν αργότερα τα αιθερικά σώματα των παιδιών θα έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε οι της μεγάλης παράστασης θα τους αρπάξουν το αιθαιρικό σώμα,

Ποιοί είναι οι μεγάλοι της παράστασης?
Εννοείς τον εικονικό κόσμο που ζούμε και οι μεγάλοι της παράστασης είναι αυτοί που κινούν της μαριονέτες?

Μήπως είναι τα αρπακτικά,της ανώτερης τροφικής αλυσίδας,που τρέφονται με ενέργεια? Ενέργεια που παράγεται απο το αιθερικό?

Μου θυμίζει Κάρλος Καστανέντα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

-agelos-Μέλος
05/12/2011, 21:53:53
Αγαπητέ Stiv θεώρησα.. ότι σου απάντησε ο Νικ, ότι οι πρώτοι τρεις, που ανέβηκαν στο καράβι, είναι γεμάτοι ευλογίες αναμφίβολα.
Τώρα τι είναι το καράβι.. σε όλη μου τη ζωή είμαι πάνω σ'αυτό το καράβι, κάθε βράδυ σ' όλα μου τα όνειρα..
Κάτι πολύ χαρακτηριστικό.. έβλεπα πάνω στο καράβι άτομα πολλά σε κάποια στιγμή γύρισα το κεφάλι μου στο πίσω μέρος του καραβιού και αντίκρισα την θάλασσα, και τι βλέπω..είχα στο υπνοδωμάτιο μου μια ισπανική πλαφονιέρα (φωτιστικό οροφής) που φώτιζε με τρεις γαλακτούχες λάμπες, λοιπόν, αυτή η πλαφονιέρα ακολουθούσε το καράβι μου με ένα εκτυφλωτικό φως!(μη με κράξετε ςος)

05/12/2011, 21:58:19
-agelos- ειλικρινα δεν ξερω τι να σε απαντησω

-agelos-Μέλος
05/12/2011, 22:08:52
Αγαπητε Νικ όταν κάποιος κλέβει ενέργεια κι αυτός είναι από τη σφαίρα των νεκρών, την αντανακλαστική σφαίρα, πως το κάνει αυτό;
(τη μεγάλη παράσταση τη μελέτησες;)

05/12/2011, 22:37:12
quote:

Αγαπητε Νικ όταν κάποιος κλέβει ενέργεια κι αυτός είναι από τη σφαίρα των νεκρών, την αντανακλαστική σφαίρα, πως το κάνει αυτό;
(τη μεγάλη παράσταση τη μελέτησες;)

Αν ήξερα τι είναι η μεγάλη παράσταση [ δηλ. τι εννοείς εσυ],θα σου απαντούσα.

Τώρα πώς κλέβουν ενέργεια οι νεκροί απο τους ζωντανούς θα μπορούσα να φανταστώ πολλούς τρόπους.Π.Χ όταν εμεις σκεπτόμαστε πολύ τους προσφιλείς μας νεκρούς,ίσως σπαταλάμε ενέργεια,αν η σκέψη μας είναι υλική.Αν είναι αϋλη,πάλι το ίδιο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

-agelos-Μέλος
05/12/2011, 23:29:42

Ας καταλάβουμε τι είναι αυτή η αδελφότητα των νεκρών.(η αντανακλαστική σφαίρα) είναι ένας συνεταιρισμός οντοτήτων που διατηρούνται καταχρηστικά εκεί, είναι εξαιρετικά επιζήμιες για την ανθρωπότητα διότι η παράταση της ύπαρξής τους έχει αποκτηθεί με αντίτιμο μια παραβίαση των νόμων της φύσης, άσκησαν πρακτικές κι αυτές οι πρακτικές έφεραν την συνέπεια αυτή.

Είναι μια κοινοπραξία βασισμένη στην κοινή ανάγκη για αυτοσυντήρηση.
Οι διάφορες ομάδες δείχνουν γενικά μια εχθρότητα μεταξύ τους ή διατηρούν πλήρη αποκλεισμό.
Όμως μπροστά στην ανάγκη συνενώνονται λόγω κοινών συμφερόντων.

Η αδελφότητα των νεκρών υπήρξαν άνθρωποι θρησκευόμενοι, χωρίς αλήθεια όμως, και ζώντας με ουτοπίες και ψευδαισθήσεις,όταν πέρασαν στην άλλη σφαίρα θεώρησαν ότι ολοκληρώθηκαν κι έτσι μην μπορώντας να αποδεχθούν αυτή την πλάνη, αγωνίζονται να διατηρηθούν εισερχόμενοι στα σώματα αυτών που σήμερα είναι σαρκωμένοι αυτά τα πολλά εγώ ,αυτές οι λεγεώνες κάνουν τη ζωή του ανθρώπου σήμερα να έχει κόλλημα και το κόλλημα έχει κόλαση!