ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φασαρίες στο κέντρο της Αθήνας... και Μετανάστες; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Φασαρίες στο κέντρο της Αθήνας... και Μετανάστες; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Ostria13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
20/12/2008, 11:29:35
Αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά.

Μάνος Χατζιδάκις, το βάλς των χαμένων ονείρων
http://www.youtube.com/watch?v=5q9H2cd36RU

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

30/12/2008, 12:58:31
Αλήθεια τι έγινε με κείνους τους επαναστατημένους
νέους, που "ξεκίνησαν κάτι που δεν θα σταματούσε"
όπως έλεγαν κάποιοι;....
Όταν γινονται διακοπές Χριστουγέννων,πρέπει να καταλαβαίνουμε
ότι τότε το πράγμα βρωμάει..Υπάρχει σχέδιο, που θα συνεχιστεί
μετά....Είναι ή δεν είναι οργανωμένα και στημένα αυτά που
ζήσαμε;
Που είναι αυτοί οι επαναστάτες, οι διαμαρτυρώμενοι; Κάπου
κρύβονται...Περιμένουν εντολές για να ξανασηκωθούν...
Ακούσια ή εκούσια...
30/12/2008, 14:20:02
Κάτσε ρε να γυρίσουν οι ινστρούκτορες από τις Άλπεις...
Είναι για σκι και ρεβεγιόν τώρα, που καιρός για επαναστάσεις....
StelarasΜέλος
30/12/2008, 21:46:42
Επειδή δεν λένε τίποτα τα κανάλια δεν σημαίνει πως δεν γίνεται τίποτα.Εδώ στην καρδίτσα κάποιοι ''γνωστοί-άγνωστοι'' κάναν κάτι ψιλοβανδαλισμούς στη φάτνη που υπάρχει στη κεντρική πλατεία.Αυτό είναι ένα παράδειγμα.

Δεν έχετε και άδικο βέβαια.Ίσως να φταίει που η πλειοψηφία των φοιτητών βρίσκεται στην επαρχία για να περάσει τις γιορτές.Ξεκουράζονται οι ευκαιριακοί επαναστάτες,μέχρι να βολευτούν και αυτοί κάπου.

Τους σιχαίνομαι ρε παιδιά,είδα δεκάδες νεαρά άτομα wanna-be-επαναστάτες,να φορούν το παλαιστινιακό φουλάρι(αυτό που είχε ο αραφάτ),σύμβολο και καλά επανάστασης,να περπατούν αμέριμνοι και χαρούμενοι ενώ στην παλαιστίνη δολοφονούνται παιδιά.

Μπορεί να έχουμε τις όποιες διενέξεις μας,τις ιδεολογικές μας διαφορές,να μαλώνουμε,αλλά όταν πρόκειται για ιδεολογική συζήτηση,δέχομαι να κάνω ένα βήμα πίσω.

Όταν όμως έχω να κάνω με την υποκρισία,μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Δεν μπορεί να μου πουλάει επανάσταση ένα κωλόπαιδο που του πέφτουν τα παντελόνια,που σκέφτεται μόνο την διασκέδαση,τις γκόμενες,το πόσο θα πιει σήμερα.Και ξαφνικά μια μέρα,γίνεται κάτι και του έρχεται ότι πρέπει να ''επαναστατήσει'',μέχρι να το ξεχάσει και να συνεχίσει τη μίζερη ζωή του.

Γαμώ τη νεολαία μου γαμώ.Παιδιά που φασώνονται(για μια ώρα,έτσι στο ξεκάρφωτο,φιλιούνται και μετά όλα οκ,δεν έγινε τίποτα),αυτά τα παιδιά,πως μπορούν να αγαπήσουν,πως μπορούν να είναι ειλικρινή.

Και όταν τους τα λες αυτά και άλλα πολλά,ενώ είναι έτοιμοι να θάψουν ο ένας τον άλλο,ξαφνικά συσπειρώνονται και σε βρίζουν,μέχρι και ακροδεξιό σε λένε.

Υποκριτές μέχρι το κόκκαλο,επαναστάτες του κώλου,που βγαίνουν την πρωτοχρονιά επειδή έτσι είναι το κάθως-πρέπει,αλλά το καταργούν αυτό το καθως-πρέπει όταν τους βολεύει.Στα παπάρια τους για τους νεκρούς στην παλαιστίνη,στα παπάρια τους για τους πυροσβέστες που κάηκαν το 2007,στα παπάρια τους για πολλά.Ευκαιριακοί επαναστάτες και επιλεκτικοί ανθρωπιστές.Υποκριτές,η χειρότερη φάρα.

Δε φταίνε όμως μόνο τα παιδιά.Όταν μια ολόκληρη κοινωνία δίνει τόση σημασία στο <<φαίνεσθαι>> δε θα έπρεπε να απορεί κάποιος για την κατάντια της.

Get up prince of troy
Get up
I will not let a stone take my glory.

Edited by - Stelaras on 30/12/2008 21:50:26

31/12/2008, 09:44:34
Stelaras τα είπες όλα, δεν χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα....

Απλά κρίμα.......

Κρίμα για την κατάντια της ελληνικής νεολαίας.....

Κάποια στιγμή θα νοιώσεις τελείως ξένος στον ίδιο σου τον τόπο, πίστεψέ με, σου μιλάω από πείρα....

quote:
Και όταν τους τα λες αυτά και άλλα πολλά,ενώ είναι έτοιμοι να θάψουν ο ένας τον άλλο,ξαφνικά συσπειρώνονται και σε βρίζουν,μέχρι και ακροδεξιό σε λένε.

ΦΑΣΙΣΤΑ σε λένε, φετίχ έχει καταντήσει αυτή η λέξη....
Εγώ να δεις τι ακούω από τους "Δημοκράτες" συνομιλητές μου....

Το είχα ποστάρει και σε άλλο θέμα, διάβασέ το, έχει ενδιαφέρον...

http://www.resaltomag.gr/119.mag

31/12/2008, 23:21:06
quote:

Επειδή δεν λένε τίποτα τα κανάλια δεν σημαίνει πως δεν γίνεται τίποτα.Εδώ στην καρδίτσα κάποιοι ''γνωστοί-άγνωστοι'' κάναν κάτι ψιλοβανδαλισμούς στη φάτνη που υπάρχει στη κεντρική πλατεία.Αυτό είναι ένα παράδειγμα.

Δεν έχετε και άδικο βέβαια.Ίσως να φταίει που η πλειοψηφία των φοιτητών βρίσκεται στην επαρχία για να περάσει τις γιορτές.Ξεκουράζονται οι ευκαιριακοί επαναστάτες,μέχρι να βολευτούν και αυτοί κάπου.

Τους σιχαίνομαι ρε παιδιά,είδα δεκάδες νεαρά άτομα wanna-be-επαναστάτες,να φορούν το παλαιστινιακό φουλάρι(αυτό που είχε ο αραφάτ),σύμβολο και καλά επανάστασης,να περπατούν αμέριμνοι και χαρούμενοι ενώ στην παλαιστίνη δολοφονούνται παιδιά.

Μπορεί να έχουμε τις όποιες διενέξεις μας,τις ιδεολογικές μας διαφορές,να μαλώνουμε,αλλά όταν πρόκειται για ιδεολογική συζήτηση,δέχομαι να κάνω ένα βήμα πίσω.

Όταν όμως έχω να κάνω με την υποκρισία,μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Δεν μπορεί να μου πουλάει επανάσταση ένα κωλόπαιδο που του πέφτουν τα παντελόνια,που σκέφτεται μόνο την διασκέδαση,τις γκόμενες,το πόσο θα πιει σήμερα.Και ξαφνικά μια μέρα,γίνεται κάτι και του έρχεται ότι πρέπει να ''επαναστατήσει'',μέχρι να το ξεχάσει και να συνεχίσει τη μίζερη ζωή του.

Γαμώ τη νεολαία μου γαμώ.Παιδιά που φασώνονται(για μια ώρα,έτσι στο ξεκάρφωτο,φιλιούνται και μετά όλα οκ,δεν έγινε τίποτα),αυτά τα παιδιά,πως μπορούν να αγαπήσουν,πως μπορούν να είναι ειλικρινή.

Υποκριτές μέχρι το κόκκαλο,επαναστάτες του κώλου,που βγαίνουν την πρωτοχρονιά επειδή έτσι είναι το κάθως-πρέπει,αλλά το καταργούν αυτό το καθως-πρέπει όταν τους βολεύει.Στα παπάρια τους για τους νεκρούς στην παλαιστίνη,στα παπάρια τους για τους πυροσβέστες που κάηκαν το 2007,στα παπάρια τους για πολλά.Ευκαιριακοί επαναστάτες και επιλεκτικοί ανθρωπιστές.Υποκριτές,η χειρότερη φάρα.

Δε φταίνε όμως μόνο τα παιδιά.Όταν μια ολόκληρη κοινωνία δίνει τόση σημασία στο <<φαίνεσθαι>> δε θα έπρεπε να απορεί κάποιος για την κατάντια της.

Get up prince of troy
Get up

Edited by - Stelaras on 30/12/2008 21:50:26

Κάμερα σε μένα!! Σηκωθείτε τώρα! από ντιβάνια, πολυθρόνες, κρεβάτια, ανάκλιντρα η από όπου αλλού βρίσκεστε και καλέστε τώρα!!

spiritΜέλος
01/01/2009, 02:46:00
quote:

Κάμερα σε μένα!! Σηκωθείτε τώρα! από ντιβάνια, πολυθρόνες, κρεβάτια, ανάκλιντρα η από όπου αλλού βρίσκεστε και καλέστε τώρα!!
Καλη χρονια Εχεμβροτε!

01/01/2009, 07:43:34
Βρε βρε.... το spirit-ουλίνη!!
καλή χρονιά!!!!! ότι επιθυμείς!!!!

StelarasΜέλος
05/01/2009, 17:41:40
Ίσως να είμαι χαζός και να βλέπω φαντάσματα,αλλά και με το σημερινό αρχίζω και πείθομαι ότι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.Από που δεν ξέρω,μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.

Get up prince of troy
Get up

05/01/2009, 18:50:58
quote:

Ίσως να είμαι χαζός και να βλέπω φαντάσματα,αλλά και με το σημερινό αρχίζω και πείθομαι ότι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.Από που δεν ξέρω,μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.

Get up prince of troy
Get up

StelarasΜέλος
05/01/2009, 20:38:15
Δηλαδή,βαράω την αμερικανική πρεσβεία με ρουκέτα,γίνεται της πόπης από κάμερα εκεί γύρω και δεν με βλέπει κανένας.Και πάει λέγοντας με τα περιστατικά.Μπορεί να είμαι πολύ χαζός...

Get up prince of troy
Get up

06/01/2009, 01:05:56
Aγαπητέ Στελάρα, για να υπάρξει σχέδιο αποσταθεροποίησης θα πρέπει να υπάρχει κάτι το σταθερό! το οποίο για τους Χ! λόγους θα πρέπει να αποσταθεροποιηθεί!
Για να υπάρχει κάτι το σταθερό αυτό προϋποθέτει μια συντεταγμένη κοινωνία-κράτος!

Απλά...........μάθανε πως γ........ πλακώσανε κι οι γύφτοι!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

12/01/2009, 13:30:58
Αγαπητέ Στελάρα, πέρα απο το να συνυπογράψω τα όσα
έχεις γράψει, θα σου έλεγα και ..υπομονή..Θα δεις, θα περάσουν
κι αυτά τα μοδάτα και τρέντυ ξεσπάσματα...
Λένε ότι για το 2009, δεν θα φοριούνται καθόλου...