- Πόσο αξιόπιστα και αληθινά είναι αυτά που μας πλασάρουν οι θρησκείες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:Βεβαίως να βοηθήσω την μνήμη σου φίλε μου!
ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡ’ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ
ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΩ: ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΗΓΜΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ........ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ.
ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ....."Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην.
ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μαχαιραν.
Ηλθον γαρ διχάσαι άνθρωπον κατά του πατρός αυτού
και θυγατέρα κατά της μητρός αυτής και νύμφην
κατα της πενθεράς αυτής.
και εχθροί του ανθρώπου οι οικιακοί αυτού."ο μη ων μετ' εμού κατ' εμού εστι,
και ο μη συνάγων μετ' εμού σκορπίζει""εί τις έρχεται προς με και ου μισεί τον πατέρα εαυτού
και την μητέρα και την γυναίκα και τα τέκνα και τους αδελφούς
και τας αδελφάς , έτι δε και την εαυτού ψυχήν, ου δύναταί μου μαθητής είναι.""ο φιλών την ψυχήν αυτού απολέση αυτήν, και ο μισών την ψυχήν
αυτού εν τω κόσμω τούτω, εις ζωήν αιώνιον φυλάξει αυτήν."Τα θυμάσαι αυτά; τι λες; τα διάβασες τα θεώρισες λογικά και όχι μπαρούφες, και τα απάστηκες;
Να σου θυμίσω και μια άλλη μπαρούφα;
"...ει ούτως εστίν η αιτία του ανθρώπου μετά της γυναικός, ου συμφέρει γαμήσαι."
Μπαρούφα ή όχι;
Απουσιάζουν και τα "διότι"...
Για κσήγα τα λίγο βρε Αιολε αυτά, γιατί δεν είμαστε πολλοί που τα καταλαβαίνουμε.
Κάντα λιγάκι λιανά, μιας που είδα πως το κατέχεις το σπορ.

Για Ελληνικά στους δασκάλους. Στον macedon.
Κωλύωμαι...

quote:ΦΙΛΕ ΑΙΟΛΕ, ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΜΕΣΑ",ΑΛΛΑquote:Βεβαίως να βοηθήσω την μνήμη σου φίλε μου!
ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡ’ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ
ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΩ: ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΗΓΜΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ........ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ.
ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ....."Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην.
κατα της πενθεράς αυτής.
και εχθροί του ανθρώπου οι οικιακοί αυτού."ο μη ων μετ' εμού κατ' εμού εστι,
και ο μη συνάγων μετ' εμού σκορπίζει""εί τις έρχεται προς με και ου μισεί τον πατέρα εαυτού
και την μητέρα και την γυναίκα και τα τέκνα και τους αδελφούς
και τας αδελφάς , έτι δε και την εαυτού ψυχήν, ου δύναταί μου μαθητής είναι.""ο φιλών την ψυχήν αυτού απολέση αυτήν, και ο μισών την ψυχήν
αυτού εν τω κόσμω τούτω, εις ζωήν αιώνιον φυλάξει αυτήν."Τα θυμάσαι αυτά; τι λες; τα διάβασες τα θεώρισες λογικά και όχι μπαρούφες, και τα απάστηκες;
Να σου θυμίσω και μια άλλη μπαρούφα;
"...ει ούτως εστίν η αιτία του ανθρώπου μετά της γυναικός, ου συμφέρει γαμήσαι."
Μπαρούφα ή όχι;
Απουσιάζουν και τα "διότι"...
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΣ 5 ΕΔΑΦΙΑ;;
ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.....
ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΤΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ.....
κατα της πενθεράς αυτής.
και εχθροί του ανθρώπου οι οικιακοί αυτού.
"ο μη ων μετ' εμού κατ' εμού εστι,
και ο μη συνάγων μετ' εμού σκορπίζει"
γερμένος πάνω σ' ένα δεκανίκι
δεν ήξερε καθόλου μα καθόλου να μιλά
και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει
Τα νέα που μας έφερε ήταν όλα μια ψευτιά
μα ακούγονταν ευχάριστα στ' αυτί μας
γιατί έμοιαζε μ' αλήθεια η κάθε του ψευτιά
κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας
Έστησε το κρεβάτι του πίσω απ' την αγορά
κι έλεγε καλαμπούρια στην ταβέρνα
μπαινόβγαινε κεφάτος στα κουρεία και στα λουτρά
και χάζευε τα ψάρια μες στη στέρνα
Και πέρασε ο χειμώνας κι ήρθε η καλοκαιριά
κι ύστερα πάλι ξανάρθανε τα κρύα
ώσπου κάποιο βραδάκι βρε τι του 'ρθε ξαφνικά
κι άρχισε να φωνάζει με μανία
Τα πόδια μου καήκανε σ' αυτή την ερημιά
η νύχτα εναλλάσσεται με νύχτα
τα νέα που σας έφερα σας χάιδεψαν τ' αυτιά
μα απέχουνε πολύ απ' την αλήθεια
Αμέσως καταλάβαμε τι πήγαινε να πει
και του 'παμε να φύγει μουδιασμένα
αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει
καλύτερα να μην μας πει κανένα"
quote:Δεδομένης της γρασολογίας του εν λόγω, επόμενο είναι να τον βλέπω σε οποιοδήποτε μπουρδολόγημα.
"Βλέπεις" παντού τον Agnostic ε ;
quote:Δεν έπαθα πλάκα, σπάω πλάκα.
Ε, ρε πλάκα που έπαθες κι εσύ καημένε μου ...
quote:zip: Αναλφάβητος δημοκράταρος από τους πάμπολλους που κυκλοφορούν.
X : γραφικός ανθρωπάκος που κατά πάσα πιθανότητα ξεφύτρωσε από τα τσικό της EAT-ΕΣΑ. Κάνε του δώρο τα Χριστούγεννα ένα σετ βασανισμού με το εθνόσημο της χούντας και θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή.
Κάντε του δώρο μια αφίσα του Χίτλερ για να της πετάει βελάκια και να νοιώθει σπουδαίος.
quote:Ούτε ο μάσεντον, ούτε ο Χ ταύτισαν την θλιβερή σου ύπαρξη με κάποιο φυσικό πρόσωπο.
Από την άλλη, ο macedon λέει πως του θυμίζω τον trexagireve, ο Χ διορθώνει και λέει πως είμαι ο Agnostic. Τελικά, μάλλον το forum πρέπει να έχει μόνο 1 μέλος ... εμένα!
Δεν περιμέναμε φυσικά να το αντιληφθείς...

ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μαχαιραν."
Μην νομίσετε πως θα σας χαϊδέψω τ' αυτιά. Δεν ήρθα για ειρήνη, αλλά για πόλεμο. Για να ξεκινήσει από μένα ένας πόλεμος μέσα σας. Μια μάχη που θα την δώσει ο καθένας με τον ίδιο του τον εαυτό.
quote:
XΔεν έπαθα πλάκα, σπάω πλάκα.
Σε λίγο να δεις τι πλάκα θα σπάσουμε εμείς μαζί σου ...
quote:"Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην.
ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μαχαιραν."Μην νομίσετε πως θα σας χαϊδέψω τ' αυτιά. Δεν ήρθα για ειρήνη, αλλά για πόλεμο. Για να ξεκινήσει από μένα ένας πόλεμος μέσα σας. Μια μάχη που θα την δώσει ο καθένας με τον ίδιο του τον εαυτό.
Απο που προκύπτει αυτή η μεταφραση που έκανες zip???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
ΕαρινόςΑπο που προκύπτει αυτή η μεταφραση που έκανες zip???
Δεν την έκανα εγώ. Είναι από κάτι σκόρπιες σημειώσεις ενός φίλου μου, όταν ακόμη ήταν φοιτητής Θεολογίας στο τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Μου άρεσαν και τις κράτησα. Ε, μιας και έβαλε την συγκεκριμένη φράση ο Αίολος, σκέφτηκα να την αναφέρω.
και του 'παμε να φύγει μουδιασμένα
αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει
καλύτερα να μην μας πει κανένα"
Edited by - zip on 05/09/2011 18:20:43
quote:ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΕΑΡΙΝΕ, ΟΤΙ ΤΑ "ΚΕΙΜΕΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙquote:"Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην.
ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μαχαιραν."Μην νομίσετε πως θα σας χαϊδέψω τ' αυτιά. Δεν ήρθα για ειρήνη, αλλά για πόλεμο. Για να ξεκινήσει από μένα ένας πόλεμος μέσα σας. Μια μάχη που θα την δώσει ο καθένας με τον ίδιο του τον εαυτό.
"ΣΤΕΓΝΗ" ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;
Απο που προκύπτει αυτή η μεταφραση που έκανες zip???

Τα "Δεν εννοούσε αυτό" ή "Έκανε μεταφορά" ή...ή...ή...προσωπικά δεν τα καταλαβαίνω...
Ας έλεγε αυτό που ήθελε να πεί...απλά...ΕΥΘΕΩΣ..
Τι καλύτερο και σαφέστερο???

quote:
Φίλε μου δεν θεωρώ απολύτως τίποτα...ότι βλέπω , αυτό και κατανοώ!!!
Τα "Δεν εννοούσε αυτό" ή "Έκανε μεταφορά" ή...ή...ή...προσωπικά δεν τα καταλαβαίνω...
Θα συμφωνήσω με τον Εαρινό! Πολλές μεταφορές και αλληγορίες και στο τέλος τίποτα.

quote:quote:
Φίλε μου δεν θεωρώ απολύτως τίποτα...ότι βλέπω , αυτό και κατανοώ!!!
Θα συμφωνήσω με τον Εαρινό! Πολλές μεταφορές και αλληγορίες και στο τέλος τίποτα.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ...ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΑΙ
ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ "ΔΙΝΕΙ" ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΟΦΙΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΛΑΓΗ" ΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΟΥ",ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ "ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ"
ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΗΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΟΓΟ" ΤΟΥ.
Ο "ΘΕΪΚΟΣ ΛΟΧΟΣ" ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ
ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ;;;"
Τα Εβραίϊκα κάποιοι τα μετέφρασαν στα Αρχαία Ελληνικά -πιστή μετάφραση...
Αν πάρουμε και τις αλληγορίες και τις μεταφορές κοκ .... τελικά ο Θεός μάλλον να μπερδέψει ήθελε παρά να βοηθήσει...άτιμε Αριστοτέλη που ήθελες να είσαι και σαφής...
Δεν μπορούσες να έλεγες όσα έλεγες και δίδασκες μεταφορο-αλληγορικά και ο καθένας να το ερμήνευε όπως του άρεσε και τον βόλευε???
Τελικά ο "θεός" σε ποιά γλώσσα "δίδαξε/μίλησε" στα Αρχαία Ελληνικά ή στα Εβραϊκά..???

quote:Οταν διάβασες για πρώτη φορά αυτά που σου παρέθεσα, φίλε ΚΑΒΕΙΡΕ, από το αρχαίο κείμενο, τι σκέφτηκες;
ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ;;;"
quote:Εάν σου έλεγα ότι είμαι κι εγώ υιός του θεού, τι θα μου έλεγες;
ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΗΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΟΓΟ" ΤΟΥ.
Να με συμπαθάς για τις ερωτήσεις, αλλά προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι.

quote:ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΙΟΛΕ, ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ, ΜΟΛΙΣ "ΜΠΗΚΑ"....
Καλημέρα.quote:Οταν διάβασες για πρώτη φορά αυτά που σου παρέθεσα, φίλε ΚΑΒΕΙΡΕ, από το αρχαίο κείμενο, τι σκέφτηκες;
ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ;;;"quote:Εάν σου έλεγα ότι είμαι κι εγώ υιός του θεού, τι θα μου έλεγες;
ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΗΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΟΓΟ" ΤΟΥ.Να με συμπαθάς για τις ερωτήσεις, αλλά προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι.
ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ, (ΕΠΕΙΔΗ "ΜΠΗΚΑ" ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ FORUM), ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟ
ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ "ΘΕΜΑΤΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΨΑΧΝΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙ ΕΧΕΙ "ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΤΟΥ, ("ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ"), ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
"ΔΡΟΜΟ"... ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΨΑΞΙΜΟ";;;; "ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ" ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΣΚΕΛΟΣ" ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΘΕΟΣ" ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΣ ΟΟΟΟΛΑ ΟΣΑ "ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ", (ΕΓΩ), ΘΑ ΣΕ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ "ΜΙΚΡΟΝΟΥΣ", "ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ", "ΕΓΩΪΣΤΗΣ", "ΠΟΝΗΡΟΣ", "ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ", ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ "ΠΑΘΗ"!!!! ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΜ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑ, ΕΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ , ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΟΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ....ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ....ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
quote:
Εαρινος
...άτιμε Αριστοτέλη που ήθελες να είσαι και σαφής...
Δεν μπορούσες να έλεγες όσα έλεγες και δίδασκες μεταφορο-αλληγορικά και ο καθένας να το ερμήνευε όπως του άρεσε και τον βόλευε???
Τελικά ο "θεός" σε ποιά γλώσσα "δίδαξε/μίλησε" στα Αρχαία Ελληνικά ή στα Εβραϊκά..???
Όταν αποφάσισε να γράψει το καινούργιο του βιβλίο, έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα Ελληνικής γλώσσας,
Για το λόγο αυτό μην τον συγκρίνεις με τον Αριστοτέλη που η Ελληνική ήταν η μητρική του γλώσσα.
Ας είμαστε επιεικείς.
Πουτ δη... “γκοντ” ντάουν

quote:Γιατί τέτοια αλλαγή συμπεριφοράς σε έναν τρελό;
ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΘΕΟΣ" ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΣ ΟΟΟΟΛΑ ΟΣΑ "ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ", (ΕΓΩ), ΘΑ ΣΕ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ "ΜΙΚΡΟΝΟΥΣ", "ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ", "ΕΓΩΪΣΤΗΣ", "ΠΟΝΗΡΟΣ", "ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ", ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ "ΠΑΘΗ"!!!! ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΜ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑ, ΕΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ , ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΟΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ....ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ....ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
Στο χωριό μου θα γελούσαν, θα μου έβαζαν ζουρλομανδύα και θα με φρόντιζαν σε... ασφαλές μέρος!
Και φυσικά δεν θα με έκαναν θρησκεία ακόμα κι αν έβγαζα δεκαπέντε λαγούς από το καπέλο μου, για να τους πείσω ότι ο γάϊδαρος πετάει.
Δεν βλέπω τον λόγο ν' αλλάξει η συμπεριφορά τους απέναντί μου.
Ο γάϊδαρος ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ! Είναι παρά φύσει!
Οσες φορές και να τους το έλεγα, η αντίδρασή τους θα ήταν η ίδια.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν γίνεται αυτό σήμερα και στα άλλα χωριά...
Αν μπορείς γράφε με μικρά γράμματα διότι δυσκολεύομαι να διαβάσω.![]()

quote:Καλησπέρα, έγραψα τι θα έκανα ΕΓΩ..quote:Γιατί τέτοια αλλαγή συμπεριφοράς σε έναν τρελό;
ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΘΕΟΣ" ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΣ ΟΟΟΟΛΑ ΟΣΑ "ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ", (ΕΓΩ), ΘΑ ΣΕ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ "ΜΙΚΡΟΝΟΥΣ", "ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ", "ΕΓΩΪΣΤΗΣ", "ΠΟΝΗΡΟΣ", "ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ", ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ "ΠΑΘΗ"!!!! ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΜ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑ, ΕΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ , ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΟΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ....ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ....ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
Στο χωριό μου θα γελούσαν, θα μου έβαζαν ζουρλομανδύα και θα με φρόντιζαν σε... ασφαλές μέρος!
Και φυσικά δεν θα με έκαναν θρησκεία ακόμα κι αν έβγαζα δεκαπέντε λαγούς από το καπέλο μου, για να τους πείσω ότι ο γάϊδαρος πετάει.
Δεν βλέπω τον λόγο ν' αλλάξει η συμπεριφορά τους απέναντί μου.
Ο γάϊδαρος ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ! Είναι παρά φύσει!
Οσες φορές και να τους το έλεγα, η αντίδρασή τους θα ήταν η ίδια.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν γίνεται αυτό σήμερα και στα άλλα χωριά...Αν μπορείς γράφε με μικρά γράμματα διότι δυσκολεύομαι να διαβάσω.
Πουθενά δε γράφω ότι θα σε πέρναγα για τρελό!!
Το "ΘΑ ΣΕ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ", σημαίνει ότι θα σε χτύπουσα άσχημα,
με σκοπό να σου κάνω κακό, ακούγοντας όλα αυτά τα "ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ" λόγια.
Θρησκεία γιατί να γίνεις;;;; Νομίζεις ότι ο Ναζωραίος ήθελε να γίνει
θρησκεία;;;;;
ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ, 1 ΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 2 ΑΡΑΔΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ....