ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Sonap31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/11/2003, 17:05:00
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Sonap ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ.
(ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ)

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΕΙΝΑΙ.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

catΜέλος
07/11/2003, 00:22:58
Ακούω για μάσκες, σχέδια ...για γαλάζια σύννεφα και τσαντισμένα πρόσωπα ......!!!!!!

Αλλά εγώ κάθομαι και κοιτάω σαν χαζή την φωτογραφία και δεν βλέπω τίποτα .....μήπως και εγώ δεν εχω φαντασία ????? η μήπως η φιγούρες εμφανίζονται μόνο σε επιλεγμένους ανθρώπους ....τι να πω βρε παιδιά ....τζίφος ...!!!μόνο με πολύ φαντασία και πίεση του μυαλού μπορώ να φανταστώ οτι τα βράχια σχηματίζουν πρόσωπα ...αλλα και πάλι δεν τα βλέπω !!!!!! μπας και ειμαι στραβή.....

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Edited by - cat on 07/11/2003 00:27:31

07/11/2003, 00:39:04
H πρώτη εικόνα είναι παράξενη... το vortex εννοώ...
Στην δεύτερη τι είναι αυτό που μοιάζει με τροχό στο αριστερό μέρος της εικόνας;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

07/11/2003, 12:33:09
K οι δύο είναι παράξενες...

Eγώ θα ήθελα πάντως περισσότερες πληροφορίες...

Για την ώρα που τραβήχτηκαν, τι είδους μηχανή χρησιμοποιήθηκε κτλ.

EΠIΣHΣ.. μου εξηγείτε ΠOY βρίσκεται το πρόσωπο που βλέπετε;

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

07/11/2003, 14:04:21
Φίλη Valnta νομίζω ότι η φωτογραφία με το πρόσωπο αποσύρθηκε.
Δεν ξέρω αν στις δύο φωτογραφίες που έχουν μείνει παίζει ρόλο η έκθεση και η ταχύτητα του φίλμ.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

07/11/2003, 14:11:19
Σ'ευχαριστώ Ostria!

Πάντα στην πρώτη γραμμή της πληροφόρησης!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

GirtosΜέλος
07/11/2003, 17:55:58
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟΛΟΪ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΠΑΔΑ,ΒΡΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΥΠΝΟ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ)

gK

SonapΜέλος
07/11/2003, 22:31:16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΙΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ(ΚΥΡΙΑΚΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Η ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 11-12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ.Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ KODAK ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"

katiaΜέλος
07/11/2003, 23:45:53
SONAP ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΦΩΤΟ.

katiaΜέλος
07/11/2003, 23:47:44
SONAP ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΦΩΤΟ.

08/11/2003, 16:04:04
quote:

Κάτια μήπως ο άνθρωπος που βλέπεις είναι λίγο σκυμμένος και το δεξί του χέρι φτάνει περίπου στο γόνατο;

Δεν είμαι σίγουρος, έβαλα πολύ φαντασία για να δω αυτό που είδα!

Είναι κάτι σαν να κοιτάς τα σύννεφα και να δημιουργείς φιγούρες στο μυαλό σου, όπου ο καθένας βλέπει και κάτι διαφορετικό.

Αναμένω για τις υπόλοιπες φωτο του sonap όπου τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

Φίλτατε Sonap τί εννοείς έκλειψη; Έχουμε καμιά έκλειψη στα κοντά και δεν το ξέρω; Ηλίου δεν νομίζω να είναι.Μήπως είναι σελήνης; Αν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώ περισσότερα σε email γιατί ενδιαφέρομαι. Θα το εκτιμήσω πολύ!

Edited by - Τσανάκαλος on 08/11/2003 16:05:14