- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ας τις σχολιάσουμε!
Edited by - Sonap on 25/02/2004 12:58:27
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=977
Καλησπέρα sonap, και καλώς ήρθες στο esoterica!
Δυστυχώς η εικόνα που παραθέτεις δεν εμφανίζεται. Θα μπορούσες πάντως να την στείλεις σε κάποιον από τους διαχειριστές, ώστε να της δοθεί ένα url για να μπορεί να εμφανιστεί.
Υπάρχουν κάποια ήδη ανοιχτά τόπικ σχετικά με το θέμα, που μπορείς να συνεχίσεις την εκεί συζήτηση, ώστε να διευκολύνεται και ο κάθε χρήστης στην πλοήγησή του.
Τέλος, εάν δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα του υπολογιστή σου, τα συγκεκριμένα φόρουμς υποστηρίζουν τη δυνατότητα της ελληνικής γλώσσας, οπότε θα διευκόλυνε όλους μας τα επόμενα μηνύματά σου να είναι στα ελληνικά.
Με αγωνία αναμένω να δω την επίμαχη φωτογραφία...![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Για κάτι παραπάνω, όπως μία πιο ασφαλή κρίση για αυτήν, μάλλον, όπως το βλέπω από τη δική μου σκοπιά θα πρέπει να υπάρχει μία καλύτερη μορφή της(όχι jpeg, χωρίς συμπίεση και στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση).
Περισσότερα σχετικά θα μάθεις από την Ομάδα Έρευνας Παραφυσικών Φαινομένων του ESOTERICA (έχουν υπόψη τους το θέμα).
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
ΦΙΛΕ Sonap ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ![]()
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕ Ο Admin ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ (ΙΣΩΣ ΚΟΥΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ).
ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΛΦΑ.
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΥΓ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ.
ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΗΞΕΡΕΣ...ΙΣΩΣ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Sonap ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΠΟΛΥ.
Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ***ΠΕΡΙΕΡΓΗ***
ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ.
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ "ΤΟΟΛ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ?
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αν η καρδιά σου είναι απο γυαλί,
μην την εμπιστευτείς σε χέρια που τρέμουν.
Logical
ΦΙΛΕ SONAP ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΜΟΥ( kikh_sot@hotmail.com ) ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ...
ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....
Μάλων γιατί κάνει κρύο για παραλία τώρα...

ΝΒ
Logical
Φιλικά ο τυφλος φυλακας και οδηγος της γνώσης
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι αυτό το σύννεφο και στις 2 φωτογραφίες. Sonap όταν τραβούσες τις φωτό το έβλεπες; Μπορείς μήπως να μας δείξεις με κυκλάκι το περιβόητο πρόσωπο; ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!
Feel the anxiety hold off the fear...

Όπως βλέπεις η απομάκρυνσή τους έχει προκαλέσει κάποια σύγχυση...
Είναι απόλυτα λογικό τα Μέλη μας που διαβάζουν αυτό το θέμα να αναρωτιούνται για τα πρόσωπα, εφόσον οι φωτογραφίες με τα "πρόσωπα" δεν υπάρχουν πλέον. ![]()
![]()
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"