- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
όπως τα ιερατεία πωλούν ανύπαρκτους θεούς και τα πέρνουν από τον κοσμάκη, το ίδιο κάνουν και ορισμένοι έξυπνοι συγγραφείς. Άκου κούφια γη και ενεργειακά πεδία! ! ! Βρε τους μασκαράδες. Μην τους δίνεις καθόλου σημασία φίλε μου. Καλύτερα ξόδευε τα λεφτά σου στη διασκέδαση, παρά να διαβάζεις τα παραμύθια τους. Είναι μασκαράδες
quote:
Πληροφορίες απο τους Πλειάδιους, απο τους Σείριους και απο άλλους πλανήτες ισχυρίζονται. Λες να είναι όλα ψέματα; Μπορεί...
quote:
Τέλος λέγεται οτι ο Κύριος της Γης, ο Σανάτ Κουμάρα όπως τον έχουν βαφτίσει είναι απο την Αφροδίτη (;)
Άκου πράγματα που γράφουνε
Ελεύθερος
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1673

Ωστόσο ο πραγματικός λόγος που συνεχίζω αυτό το θέμα είναι επειδή θα ήθελα να σημειώσετε αυτές τις ημερομηνίες που λέγεται απο αυτές θα αρχίσουν οι πρώτες "αλλαγές" μέχρι το 2012. Αυτές οι τρεις ημερομηνίες είναι η αρχή και η αιτία όπως ειπώθηκε απο μια πολύ αξιόπιστη πηγή που δεν θα γίνουν και Ολυμπιακοί αγώνες στην Ελλάδα...
6/6/2004 = 666
15/6/2004 = 666
24/6/2004 = 666
Όσοι δεν πιστεύετε απλά σημειώστε αυτές τις ημερομηνίες και σε 7 μήνες θα είμαστε ακόμα εδώ για να τα πούμε! ![]()
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Λένε ότι το 2012 ένας κομήτης που ήδη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη, θα πέσει πάνω της αλλά θα επέμβουν οι εξωγήινοι και θα μας σώσουν. Άλλοι λένε ότι τέτοιος κομήτης δεν υπάρχει αλλά είναι κόλπο των εσωγήινων για να μας σώσουν δήθεν και να παρουσιαστούν ως δήθεν εξωγήινοι σωτήρες με τελικό σκοπό να ανέλθουν στην επιφάνεια της Γης και να κυριεύσουν τον πλανήτη. Άλλοι λένε ότι θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Πόσες Δεύτερες Παρουσίες έχουν γίνει μέχρι τώρα άραγε?
Απλά είναι τα πράγματα.Η γη και η φύση είναι ζωντανοί οργανισμοί.Σαν τέτοιοι,λειτουργούν στα πλαίσια κανόνων και νόμων που δεν επιτρέπεται να παραβιαστούν και επιτελούν καποια αποστολή.
Ο άνθρωπος κατάφερε το ακατόρθωτο.Κακοποιώντας ασύστολα τη φύση επι σειρά αιώνων την ανάγκασε να αντιδράσει βίαια και αυτή η αντίδραση παραβίασε κανόνες που δεν έπρεπε να παραβιαστούν.Με λίγα λόγια παρασύραμε τη φύση στην πτώση μας.Η πορεία πλέον είναι μη αναστρέψιμη.Η 23-12-2012 είναι η τελευταία μέρα της ζωής στη γη όπως την ξέρουμε.Η φύση θα καταστραφεί και θα αναγεννηθεί με νέα μορφή.Η ζωή θα συνεχιστεί σε άλλο επίπεδο συνειδητότητας,με νέους οργανισμούς και με ελάχιστους από μας που θα καταφέρουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.Το ανθρώπινο είδος είτε μας αρέσει είτε όχι απέτυχε.
Νομίζω οτι ήδη η στροφή που έχει κάνει τώρα είναι αρκετά σημαντική ώστε να αποφύγει αυτήν την καταστροφή που πολλοί παλιοί προφήτες όπως ο Νοστράδαμος είχαν προβλέψει.
Πιστεύω οτι κάτι θα γίνει αλλά πραγματικά δεν νομίζω οτι απέτυχε η ανθρωπότητα. Εξάλλου η εποχή του Υδροχόχου είναι η εποχή του φωτός!
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

(όχι,δεν δέχομαι την χριστιανική διδασκαλία όπως την έχει διαστρεβλώσει το πανάθλιο ιερατείο).Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε.Είμαστε εγκλωβισμένοι στην ύλη ,παντελώς αποπροσανατολισμένοι και σπαταλάμε τη ζωή μας κυνηγώντας λάθος στόχους.Για να μην αναφερθώ στην εκμετάλλευση και την καταστροφή του ίδιου του είδους μας για οικονομικά συμφέροντα μικρών μειοψηφειών.Η φύση όπως την ξέρουμε έχει κλείσει τον κύκλο της.Οι νέοι οργανισμοί,θα ζουν σε διαφορετικό περιβάλλον.(Για παράδειγμα με περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία,άλλη σύνθεση της ατμόσφαιρας,κλπ).Πάντως οι άνθρωποι δεν θα εξαφανιστούν.Μερικοί θα συνεχίσουν να ζουν,κάπως διαφορετικοί,προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα.
Πιστεύω όμως ότι μέχρι τότε θα συμβούν πολλά που θα μας κρατήσουν το ενδιαφέρον.
Καληνύχτα.
Υ.Γ. Αυτά δεν τα έχω κατεβάσει από την γκλάβα μου,αν και ο κοινός νους λέει ότι ο τρόπος ζωής του ανθρώπου δεν έχει μέλλον.
Υπάρχουν και σε βιβλία και σε περιοδικά και στο internet.
Δεν πιστεύω στον Χριστιανισμό αλλά πιστεύω και λατρεύω τον Χριστό. Ωστόσο δεν πιστεύω στην Δευτέρα Παρουσία όπως έχει ερμηνευτεί σήμερα. Δεν πιστεύω οτι ο Χριστό θα εμφανιστεί για δεύτερη φορά. Είμαι υπέρ του Μεσσιανισμού, νομίζω οτι ο Μεσσίας πλέον δεν είναι κανένας άλλος παρά εμείς οι ίδιοι. Αυτό το τεράστιο κίνημα του εσωτερισμού, η τεράστια εξάπλωση της εναλλακτικής ιατρικής, οι ενεργειακές θεραπείες, τα χιλιάδες βιβλία που έχουν εκδωθεί μέχρι τώρα και συνεχίζουν να εκδίδονται και πολλά απο τα οποία επίσης υποστηρίζουν οτι ο άνθρωπος θα περάσει μέσα απο δυσκολίες αλλά τελικά θα την βγάλει ζωντανός, τουλάχιστον η πλειονότητα, κσι σκόμσ το πιο σπυδαίο επίτευγμα (κατά την γνώμη μου) της ανθρωπότητας έγινε στον πόλεμο στο Ιρακ. Ασχέτως που έγινε τόσο μεγάλο κακό, ήταν η πρώτη φορά στην ανθρωπότητα που όλοι οι λαοί του κόσμου ενώθηκαν για ένα κοινό σκοπό. Πιστεύω οτι η εποχή του Υδροχόου θα είναι μια εποχή φωτός, γεμάτη ανάπτυξη και εξέλιξη.
Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ άδικο μετά απο τόσο μεγάλη πνευματική κινητοποίηση να έρθει απλά η καταστροφή.
Εξάλλου τα πάντα ρει είπε ο Ηράκλειτος, τίποτα δεν μένει σταθερό.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Δεν μίλησα για καταστροφή και για δευτέρα παρουσία.Απλά το κλείσιμο ένος κύκλου και το άνοιγμα ενός άλλου.Καλά το είπες τα πάντα ρει.
Α-Ω
Ισαάκ Νεύτων προέβλεψε ότι η αποκάλυψη θα συμβεί το 2060 ?
(Ναι! Ήταν και αυτός ένας απο τους μασκαράδες που λένε παραμύθια φίλε Ελεύθερος)
Είχε αποκωδικοποιήσει τη Βίβλο, που όπως πίστευε ο ίδιος περιείχε τους κρυφούς νόμους του Θεού για το σύμπαν.
Τι να πει κανείς???
Τέτοιοι παρέλασαν πολλοί μέσα στην ιστορία. Και δυστυχώς τα παραμύθια τους έγιναν πιστευτά, με αποτέλεσμα να αιματοκυληθεί χίλιες φορές η ανθρωπότητα. Τότε δεν μπορούσες ούτε καν να τους αμφισβητήσεις. Στην εποχή μας ευτυχώς δίνουμε κάποια λεφτά ο καθένας για τα βιβλία τους και καθαρίζουμε. Δεν έχουν άλλη απαίτηση.
Γράψε κι εσύ ένα βιβλίο μπορείς
Ελεύθερος
. ![]()
![]()
My Karma ran over your Dogma ![]()
quote:
Το 2012 μπορεί να πάρουμε πρωτάθλημα....
![]()
Αυτό κι αν θα ήταν ΘΑΥΜΑ!!!
-ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΔΡΟΧΟΙΚΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ" ΠΟΤΕ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΧΡΟΛΟΓΙΚΑ? ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ Κ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΕΚΕΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑ..
-ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2879
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2012 ΤΕΛΙΚΑ Κ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ
-ΟΣΟ ΓΑ ΤΟΝ NIBIRU EXΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΖΩΗ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΙΓΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣΞΑΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ Κ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???????
ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ
Φίλε Ελεύθερε, η αλήθεια είναι οτι έχουν υπάρξει πολλοί ψευδοπροφήτες αλλά και πολλοί προφήτες που έχουν προβλέψει πράγματα που έχουν ήδη γίνει (όπως η πτώση των δίδυμων πύργων απο τον Νοστράδαμο) Θέλω να πω όμως οτι δεν πιστεύω σε ψευδοπροφήτες και αληθινούς προφήτες... όλοι είναι αληθινοί, όλοι έχουν πει την αλήθεια. Ωστόσο όμως ο άνθρωπος έχει το μεγαλύτερο χάρισμα, αυτό της ελεύθερης βούλησης και μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή αυτά που επίκειται να γίνουν, να αλλάξει δηλαδή όλο το σενάριο της ερχόμενης ιστορίας.
Κάθε πράξη είναι μια αιτία για ένα αποτέλεσμα, το γνωστό και διάσημο Κάρμα, ή στα ελληνικά ανταποδωτική δικαιοσύνη. Αυτοί οι προφήτες προέβλεψαν γεγονότα που θα ήταν αποτελέσματα των πράξεων που οι άνθρωποι έχουν κάνει στον καιρό τους, γι αυτό εξάλλου οι περισσότερες προφητείες είναι απαισιόφοξες και καταστροφολογικές. Σίγουρα και ο Χείρων μπορεί να γράψει ότι θέλει αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι αλήθεια. Ναι, οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο άνθρωπος οτι μπορεί να γίνει στο μέλλον μπορεί πράγματι να συμβεί, είναι ένα σενάριο που δεν αποκλείεται.
Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιες ημερομηνίες οι οποίες είναι σταθμός γιατί είναι μεταβατικές απο μία περίοδο σε μία άλλη και όπως θα ξέρεις όπου υπάρχει μεταβατική περίοδο και αλλαγή, τα πράγματα είναι σκούρα και υπάρχει πόνος τις περισσότερες φορές.
Andrian, η εποχή του υδροχόου απο όσο ξέρω εγώ άρχισε απο το 1931 αλλά επειδή έχω ακούσει κι εγώ για αυτήν την προφητεία αναφέρεται απο την 1/1/2012 μέχρι 31/12/2031.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

quote:
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ 1999 -2000.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.
SIMORIL .......
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ 3000 ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΜΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΥΣ2. ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2004 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΜAΑΠΟ ΤΟ 2003?
TSEA
TSEA
ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΜΕ ΕΜΑΣ Η ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος