ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έχουμε ανάγκη από οποιαδήποτε φιλοσοφική οργάνωση; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Έχουμε ανάγκη από οποιαδήποτε φιλοσοφική οργάνωση; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

dimitris230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/05/2004, 16:45:06
quote:
ο άνθρωπος σήμερα έχει πιο ανεπτυγμένες νοητικές δυνατότητες από ότι στο παρελθόν

...και λιγότερες απ' όσες μπορεί ν' αποκτήσει. Κι αυτό πάντως χωράει πολύ συζήτηση.
Κατά την άποψή μου: η λεγόμενη "βελτίωση του βιωτικού επιπέδου" δε συνάδει με τη νοητική ανάπτυξη.

quote:
Επίσης έχω άλλη μια διαφωνία, δεν μπορείς από τη μια να μου λες ότι εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω τι γίνεται σε όλες τις οργανώσεις άρα δεν μπορώ να έχω γνώμη και από την άλλη εσύ να λες ότι ποτέ σε κανέναν δεν έχει γίνει να φτάσει σε ανώτερα επίπεδα από μόνος του λες και ξέρεις όλους αυτούς που έφτασαν σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα …. Καταλαβαίνεις , φαντάζομαι τι λεω έτσι . . .

Δεν έχεις δίκιο. Έχω περάσει από την κατάστασή σου και μπορεί να βρίσκομαι και τώρα ή να βρεθώ στο μέλλον ().
Έχω βιώσει όμως και την "άλλη" εμπειρία, άρα μπορώ και μιλάω για κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις.

Από την άλλη μεριά, βλέπω ότι δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις πως για να εξελιχθείς, δεν ξεκινάς πάλι από την αρχή. Δεν ξεκινάς δηλαδή ν' ανακαλύψεις τη φωτιά, την γραφή, το σκάλισμα κ.ο κ.
Ξεκινάς έχοντας μία ήδη υπάρχουσα βάση, την οποία σε μεγάλο ποσοστό έχουν δημιουργήσει ομάδες, κοινωνίες ανθρώπων, θρησκείες, φιλοσοφικές σχολές και πανεπιστήμια (συλλογικά λειτουργούν κι αυτά).

Όλα αυτά τα έχουν ήδη καταγράψει τόσο ο Ramoglou, o ΠΛΩΤΙΝΟΣ, το παραπονεμένο ξωτικό, όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Αν πάλι, δέχεσαι τη βάση αλλά απορρίπτεις τη μελλοντική ομαδική προσπάθεια, είναι δικαίωμά σου, αλλά γιατί πρέπει ν' αλλάξεις μία τόσο "παραγωγική" διαδικασία;
Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο;

Βάσει του ανωτέρω συλλογισμού, άνθρωπος που δεν έχει χρησιμοποιήσει κάποια ομαδική εμπειρία στην αναζήτησή του είναι ανύπαρκτος. Απλώς υπάρχουν συνειδητά ομαδοποιημένοι και μη συνειδητά ομαδοποιημένοι.

Ως εκ τούτου δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει καταφέρει να επιτύχει την πλήρη ταύτιση με τον εσωτερικό του εαυτό, χωρίς να χρησιμοποιήσει τα υπάρχοντα δεδομένα.
Αν γνωρίζεις κάτι τέτοιο, σε παρακαλώ γνωστοποίησέ το μου. Θα ήταν ενδιαφέρον να μου ανατρέψεις την άποψή μου αυτή.

quote:
Όπως βλέπεις κατανοώ αυτό που λες απλά φέρω κάποιες αντιρρήσεις, υποθέτω ότι είναι επιτρεπτό να κάνω κάτι τέτοιο και επίσης νομίζω ότι δεν είναι αβάσιμες οι αντιρρήσεις μου, στήριξε την άποψη σου λοιπόν με επιχειρήματα που δεν σηκώνουν αμφιβολία . . . αν φυσικά θέλεις

Όταν δε γίνεσαι απαξιωτικός προς τους συνομιλητές σου, όλοι νομίζω ότι απολαμβάνουμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Σ' ευχαριστώ!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

11/05/2004, 16:50:47
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο φίλος The_Prits επανέκαμψε εις το σωστό δρόμο της συνεννόησης και της ανταλλαγής απόψεων.

Συγνώμη λοιπόν που εκφράστηκα με τον παραπάνω τρόπο ( αντιγραφή του λόγου του ήταν ) αλλά ήτο ο μόνος τρόπος για να συνεννοηθούμε, πράγμα που έγινε.

Ευχαριστώ και συγνώμη.

Ο κακός λύκος

_ThePriest_Νέο Μέλος
11/05/2004, 17:34:02
Λοιπόν,

Επειδή μιλάμε μαζί θα ήθελα μαζί να καταλαβαινόμαστε , καλώς;;;

Δεν μίλησα για βελτίωση βιοτικού επιπέδου η οποία ωστόσο συνδέεται με την εξελικτική πορεία του ανθρώπου, το βιοτικό επίπεδο στο μεσαίωνα δεν είναι το ίδιο με τώρα.

Πως δικαιολογείς ότι έχει λιγότερες νοητικές δυνατότητες από αυτές που μπορεί να αποκτήσει;;

Θέλω να διαφωνήσω και να πω ότι η εξέλιξη των επιστήμων τα τελευταία 40 και δη τα τελευταία 5 χρόνια είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική και φυσικά συνδέεται τόσο με την ποσότητα όσο και την ποιότητα των νοητικών δυνατοτήτων του ανθρώπου . . .

Εσύ πως ξέρεις ότι δεν το γνωρίζω;;;;
άσε δε που είπα ότι δεν γνωρίζω όλες τις ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρω την μειοψηφία. Εσύ δεν ξέρεις καν σε ποια κατάσταση είμαι , τι είμαι ποιος είμαι, όποτε δεν ξέρεις τίποτα για μένα και αν μάθεις μπορεί και να δυσαρεστηθείς. Όπως καταλαβαινεις δεν είναι σοβαρα πραγματα αυτά, δηλαδη να λεω εγω δεν ξερεις ποιος ειμαι , εσυ να λες ξερω κτλ. Καλο είναι να μη λεμε υπερβολες γιατι αν σε ρωτησω ποια είναι η κατασταση μου μαλλον δεν θα μπορεσεις να απαντησεις.

Τι ακριβώς πρέπει να μάθεις όταν θέλεις αυτογνωσία μπορείς να μου πεις;;;

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό δρόμο, διαφορετικό τρόπο σκέψης, είναι λάθος κατά τη γνώμη μου να τον καλουπώσεις με το να τον παροτρύνεις να ακολουθήσει μια μεθοδολογία είτε είναι καλή και θα οδηγήσει κάπου είτε είναι κακή.

Στα πανεπιστήμια η γνώση διδάσκεται από την αρχή και καταλήγει κάπου . . .

Λόγου χάρη ένας φυσικός διεξάγει σε εργαστήρια πειράματα για να «ξαναβρεί» τους νόμους του Νεύτωνα, στο πρώτο εξάμηνο . . .

Άσε που η αρχή σε ότι έχει να κάνει με την αυτογνωσία του κάθε ανθρώπου είναι πολύ σχετική από άνθρωπο σε άνθρωπο

Φυσικά κάποιος μπορεί να διαβάσει ένα ή παραπάνω βιβλία εγώ δεν διαφωνώ σε αυτό ούτε στο ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει υπάρχοντα δεδομένα όπως λες αλλά αυτό απέχει αρκετά από το να είμαι μέλος σε κάποια ομάδα

Μα γιατί θα πρέπει κάποιος που έχει φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο να το γνωστοποιεί μπορείς να μου πεις;; έχει κανένα λόγο να το γνωστοποιήσει;;;

Τι εννοείς όταν λες ομαδική προσπάθεια σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;; σε επίπεδο αυτογνωσίας;; σε επίπεδο επιστημονικό; Σε τι ακριβώς;;

Δεν είμαι εγώ αυτός που προσβάλει, εγώ αμύνθηκα όταν μου είπαν ότι δεν έγραψα εδώ για να ακούσω γνώμες, άλλοι προσβάλλουν και απαξιώνουν.

Ευχαριστώ,

Υ.Γ. Ραμογλου , συνέχισε, δίνεις μια άλλη διάσταση στη συζήτηση (ευχάριστη) ευτυχώς που άλλαξες την απόφαση σου και έγραψες αμέσως μετά που είχες πει ότι δεν θα ξαναέγραφες, τέτοιες αποφάσεις αρμόζουν μόνο σε μεγάλους άνδρες με προσωπικότητα , σταθερότητα και αξιοπιστία στα λόγια τους, μπράβο . . .

11/05/2004, 17:49:36
Η απαντήσεις μου ( από τότε που δήλωσα πως δε ξαναγράφω ) στο εν λόγο Topic ήταν διότι εσύ τις προκάλεσες και ουδεμία σχέση με το θέμα είχαν, απλά ήταν διευκρινιστικές και απαντητικές στον απαξιωτικό σου τρόπο .
Εάν δε σου αρέσουν δε με ενδιαφέρει, αν δε θέλεις να σου απαντούν να μην προκαλείς.

Ακόμα και τώρα μπορείς να συνεχίσεις να δείχνεις το πόσο μικρόνους είσαι, όσο με προκαλείς με τα στείρα λογικής επιχειρήματα σου, όσο ο λόγος σου είναι απαξιωτικός απέναντι στους άλλους και σε μένα θα σου απαντώ.

Επί του θέματος δεν απάντησα πλέον διότι το έπραξα πολλάκις και ουδέν αντελήφθεις.

Μη συγκρίνεις εμένα με σένα, εγώ είμαι ένας απλός ανθρωπάκος ενώ εσύ είσαι ένας Μέγας Ιερέας και Μέγας Γνώστης.

Τα σέβη μου μεγαλειότατε.

Ο κακός λύκος

_ThePriest_Νέο Μέλος
11/05/2004, 18:07:32
Ραμογλου,

μπορείς να συνεχίζεις να γράφεις ανενόχλητος, γράφε ειλικρινά ότι θες όποτε θες, δεν χρειάζεται να μου λες πότε θα γράφεις.

Εγώ θα γράφω αυτά που έχω να γράψω, εσυ κάνε ειλικρινέστατα ό,τι μα ό,τι κατεβάζει ο νους σου,

Ευχαριστω,

11/05/2004, 18:26:59
quote:

Ξωτικό,

σου ζητώ συγγνώμη, από ανθρώπινο λάθος έγινε και όχι σκόπιμα, θα επανορθώσω,

εσύ πάλι μπορείς να το εκλάβεις όπως θέλεις, μου είναι αδιάφορο

Λοιπόν,

Όχι, η αιτία για τη δημιουργία δεν είναι ο άνθρωπος που έφτασε στην αυτογνωσία αλλά οι άλλοι άνθρωποι που ψάχνονται, οι άνθρωποι με κενά προσωπικότητας θα μπορούσε κάποιος να πει, ο άνθρωπος που έφτασε στην αυτογνωσία είναι η αφορμή . . .

Έχεις δει την ταινία Forest Gump όπου υπήρχαν ένα τσούρμο άνθρωποι που τον ακολουθούσαν καθώς έτρεχε, κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό με αυτό που έγραψες.

Βλέπεις το να αντιγράψεις ή να μιμηθείς κάποιον είναι η εύκολη λύση και συχνά δε σε οδηγεί πουθενά.

Η δυσκολότερη λύση είναι να διαβείς το μονοπάτι μόνος σου. . .

Αν το ρεύμα αυτό δημιουργηθεί από ανθρώπους που απλώς ψάχνονται και δεν έχουν φτάσει πουθενά τότε θα είναι . . . ηλεκτρικό . . .

Κάτι άλλο έχεις να προσθέσεις;;

Ευχαριστώ,

Ζαντοκ καλη μου δεν ηταν παραπονο οτι εκφραστηκε πιο πανω..αλλα περισσοτερο μια διαπιστωση + μια μικρη απογοητευση.

Προς το μελος _ThePriest_

Νομιζω οτι μιλαμε για διαφορετικα πραγματα.

Δεν νομιζω οτι μπορω ,να προσπαθησω εστω,να σε κανω να καταλαβεις την αποψη μου οταν λες οτι ολοι οσοι -ανα τους αιωνες - ηταν οπαδοι διαφορων θρησκειων και φιλοσοφικων <ρευματων-- εδω μη παρεις τοις μετρητοις το ρευμα..> ηταν ανθρωποι με προβληματικες προσωπικοτητες που το μονο που ηθελαν ηταν να ακολουθησουν καποιον-τον οποιοδηποτε καποιον.
Νομιζω οτι μπερδευεις την μιμηση και την αντιγραφη οσο αφορα το γιατι εχουν τοσους οπαδους οι διαφορες θρησκειες-φιλοσοφικα ρευματα-ουτε εδω μην παρεις μετρητοις το ρευματα- με την κριση και την ελλογη νοηση ενος υγιους ανθρωπου.

Καλο σας απογευμα ξανα

11/05/2004, 19:38:57
Καλό μου ξωτικό, δεν ήθελα επ' ουδενί να σε προσβάλλω. Με συμπάθεια το έγραψα.
Να με συγχωρείς!

Αγαπητέ _ThePriest_,

quote:
Δεν μίλησα για βελτίωση βιοτικού επιπέδου η οποία ωστόσο συνδέεται με την εξελικτική πορεία του ανθρώπου, το βιοτικό επίπεδο στο μεσαίωνα δεν είναι το ίδιο με τώρα.

Πως δικαιολογείς ότι έχει λιγότερες νοητικές δυνατότητες από αυτές που μπορεί να αποκτήσει;;

Θέλω να διαφωνήσω και να πω ότι η εξέλιξη των επιστήμων τα τελευταία 40 και δη τα τελευταία 5 χρόνια είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική και φυσικά συνδέεται τόσο με την ποσότητα όσο και την ποιότητα των νοητικών δυνατοτήτων του ανθρώπου . . .

Εάν δε μίλαγες για το βιωτικό επίπεδο του ανθρώπου, αλλά για την καθαρά πνευματική - νοητική του κατάσταση, σε πληροφορώ ότι κατά την άποψή μου δεν έχει αλλάξει και πολύ.
Εσωτεριστικά (αυτογνωστικά αν προτιμάς) βρίσκεται απλά λίγα βήματα παρακάτω κι αυτά μπουσουλώντας.

Η επιστημονική εξέλιξη δεν έχει να κάνει με πνευματική εξέλιξη. Είναι καθαρά υλική. Είναι το βιωτικό επίπεδο που λέγαμε πριν και δε σου άρεζε.

Έχεις δει δηλαδή ευφυέστερους και ψυχικά πιο εξελιγμένους ανθρώπους τις τελευταίες δεκαετίες; "Δείξε" μου...

Η μόνη διαφορά μεταξύ του Τόμας Έντισον και του Λεονάρντο Ντα Βίντσι ήταν οι παρεχόμενες δυνατότητες. Μπορώ να σου πω ότι ο Ντα Βίντσι ήταν πολύ πιο εξελιγμένος ψυχικά από πολλούς σύγχρονους επιστήμονες.

quote:
Εσύ πως ξέρεις ότι δεν το γνωρίζω;;;;
άσε δε που είπα ότι δεν γνωρίζω όλες τις ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρω την μειοψηφία. Εσύ δεν ξέρεις καν σε ποια κατάσταση είμαι , τι είμαι ποιος είμαι, όποτε δεν ξέρεις τίποτα για μένα και αν μάθεις μπορεί και να δυσαρεστηθείς. Όπως καταλαβαινεις δεν είναι σοβαρα πραγματα αυτά, δηλαδη να λεω εγω δεν ξερεις ποιος ειμαι , εσυ να λες ξερω κτλ. Καλο είναι να μη λεμε υπερβολες γιατι αν σε ρωτησω ποια είναι η κατασταση μου μαλλον δεν θα μπορεσεις να απαντησεις.

Αντιστοίχως θα σου πω πως δεν μπορείς να ξέρεις τί δυνατότητες έχω στο να διακρίνω τις δικές σου εμπειρίες και με ποιό πνεύμα το γράφω. Δε με απασχολεί όμως αυτό και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

quote:
Τι ακριβώς πρέπει να μάθεις όταν θέλεις αυτογνωσία μπορείς να μου πεις;;;

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό δρόμο, διαφορετικό τρόπο σκέψης, είναι λάθος κατά τη γνώμη μου να τον καλουπώσεις με το να τον παροτρύνεις να ακολουθήσει μια μεθοδολογία είτε είναι καλή και θα οδηγήσει κάπου είτε είναι κακή.

Στο ερώτημα θα σου απαντήσω στην πορεία. Επιφυλάσσομαι...

Πάντως, δε νομίζω ότι μέχρι τώρα μιλάγαμε για καλουπώματα. Από πού προέκυψε αυτό;
Το να ενταχθείς σε μία ομάδα (όπως έγραψα και στο πρώτο μου ποστ) δε σημαίνει καλούπωμα και όπου γίνεται αυτό είναι λάθος.
Αυτοπειθαρχία χρειάζεται κι αυτό δεν επιβάλλεται. Πρέπει να το νοιώσεις...

quote:
Στα πανεπιστήμια η γνώση διδάσκεται από την αρχή και καταλήγει κάπου . . .

Λόγου χάρη ένας φυσικός διεξάγει σε εργαστήρια πειράματα για να «ξαναβρεί» τους νόμους του Νεύτωνα, στο πρώτο εξάμηνο . . .

Έχει μία μεθοδολογία όμως. Καλούπωμα το λες;
Και αν δεν πας πανεπιστήμιο; Τί θα κάνεις; Θα μάθεις φυσική μόνος σου; Κι ως που μπορείς να φτάσεις; Θα ξεπεράσεις το Χώκιν;

quote:
Άσε που η αρχή σε ότι έχει να κάνει με την αυτογνωσία του κάθε ανθρώπου είναι πολύ σχετική από άνθρωπο σε άνθρωπο

Φυσικά κάποιος μπορεί να διαβάσει ένα ή παραπάνω βιβλία εγώ δεν διαφωνώ σε αυτό ούτε στο ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει υπάρχοντα δεδομένα όπως λες αλλά αυτό απέχει αρκετά από το να είμαι μέλος σε κάποια ομάδα

Μα γιατί θα πρέπει κάποιος που έχει φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο να το γνωστοποιεί μπορείς να μου πεις;; έχει κανένα λόγο να το γνωστοποιήσει;;;

Τι εννοείς όταν λες ομαδική προσπάθεια σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;; σε επίπεδο αυτογνωσίας;; σε επίπεδο επιστημονικό; Σε τι ακριβώς;;

Όποια κι αν είναι η αρχή, όλοι οι άνθρωποι έχουμε αρχέτυπα (κοινά σημεία αναφοράς), τα οποία κληρονομούνται μάλιστα μέσω του DNA.

Τα βιβλία και τα υπάρχοντα δεδομένα είναι συνήθως αποτέλεσμα ομαδικών εργασιών ή ατομικών, οι οποίες βασίστηκαν σε άλλους. Ασυνείδητα λοιπόν, μετέχεις στην ομάδα, τις οποίας τις απόψεις ενστερνίζεσαι.

Ο άνθρωπος που έχει φτάσει στο υπέρτατο επίπεδο φαίνεται. Ακόμα και να θέλει, δεν μπορεί να κρυφτεί. Δεν είναι ανάγκη να το πει. Αντιθέτως, αν το πει, σημαίνει ότι λέει μπαρούφες.

Αν θέλεις, διάβασε το άρθρο αυτό: Η ΘΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ. Είναι το αγαπημένο μου.

Την τελευταία ερώτηση δεν την καταλαβαίνω. Για την αυτογνωσία δε μιλάμε;
Και η επιστήμη τον ίδιο σκοπό δεν έχει;

quote:
Δεν είμαι εγώ αυτός που προσβάλει, εγώ αμύνθηκα όταν μου είπαν ότι δεν έγραψα εδώ για να ακούσω γνώμες, άλλοι προσβάλλουν και απαξιώνουν.

Ευχαριστώ,

Δε θα σου απαντήσω σ' αυτό. Έσσεται ήμαρ...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 11/05/2004 19:45:16

ΧρήστοςΜέλος
11/05/2004, 20:31:07
quote:

Δηλαδή ρε Χρήστο αν εγώ θέλω να αποκτήσω αυτογνωσία και ζω ας πούμε στην Αθηνά, ο μόνος τρόπος είναι η συμμετοχή μου σε κάποια ομάδα; Και αν εγώ δεν θέλω να είμαι σε κάποια ομάδα, δεν μου αρέσει η όλη διαδικασία της ομάδας ρε αδερφέ, δεν γουστάρω που λεμε στην καθομιλούμενη τότε τι; Είμαι καταδικασμένος να μην φτάσω ποτέ σε αυτογνωσία;; (Μάλιστα το ερώτημα αυτό το έκανε και ένας φυσικός που έτυχε να είναι τώρα δίπλα μου καθώς διάβαζε μαζί μου αυτές τις γραμμές)

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, χρειαζόμαστε διδασκαλία. Να το θέσω απλούστερα, πρέπει να μάθουμε και αυτό το καταλαβαίνουμε (εξ'άλλου αυτός είναι ένας λόγος που είμαστε όλοι εδώ). Τώρα, μέσο μιας φιλοσοφικής ομάδας υπάρχουν κάποια βήματα που κάνεις και όσο προχωράς μπένεις όλο και βαθύτερα σε πράγματα οποία δεν μπορείς να κατανοήσεις αν δεν έχουν ακολουθήσει τα προηγούμενα βήματα (και αυτό δεν σημαίνει πως είναι αυτά τα βήματα και τίποτε άλλο. Ούτε πως κάθε βήμα έχει αρχή και τέλος). Τώρα, μέσα σε μια τέτοια "ομαδική" διαδικασία, μπορεί να σε βοηθήσει και απο τις γνώσεις και εμπειρίες των παλιότερων και τον νυν ανθρώπων που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο. Τώρα, για αυτό που λες εσύ, προσωπικά αν και δεν αποκλείω ποτέ τίποτα, μου φαινέται αδύνατον και σίγουρα πολύ ποιό δύσκολο να κατανοήσεις αλήθειες αιώνων από μόνος σου. Εδώ έρχεται ένα άλλο ερώτημα, λέγοντας ότι θες να είσαι μόνος σου αναζητώντας, εξήγησε λίγο, πως το ενοείς το μόνος σου.. Ακολουθώντας κάποιες διδασκαλίες; Με φιλοσοφία; Αλχημεία; Πιστεύω έχεις κάτι στο νου σου, μπορείς να μου πεις; (Δεν το λέω ειρωνικά, έχει σημασία)

11/05/2004, 20:46:37
quote:

Να με συγχωρείς!

Σχωρεμενη!

Το ξερω καλη μου οτι με καλη εννοια το εγραψες..απλα δεν μπορω τις ταμπελες-χαρακτηρισμους..!

Καλο βραδυ-πλεον- να εχουμε

Edited by - Το ξωτικό on 11/05/2004 20:50:23

11/05/2004, 21:42:11
quote:

quote:

Να με συγχωρείς!

Σχωρεμενη!

Το ξερω καλη μου οτι με καλη εννοια το εγραψες..απλα δεν μπορω τις ταμπελες-χαρακτηρισμους..!

Καλο βραδυ-πλεον- να εχουμε

Edited by - Το ξωτικό on 11/05/2004 20:50:23

Ε, συγγνώμη και για το "Καλό" τότε!!!

Από δω και πέρα, σκέτο "ξωτικό"... Χι, χι!