- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πολύ ωραία βιντεάκια.
Απόψεις:
Βίντεο πρώτο: Εάν έχει την ικανότητα να κάνει τσουπ και να εξαφανίζεται, γιατί κάνει εμφάνιση πάνω από κατοικιμένη περιοχή; Η τεχνολογία τους ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπορούσε να κατασκευάσει αναγνωριστικά σκάφη τα οποία θα είναι πραγματικά αόρατα στους γήινους ΕΑΝ ήθελαν να μελετήσουν την γη και σίγουρα θα έκαναν άλλη εμφάνιση εάν ήθελαν να πουν "εδώ είμαστε καλέ".
Βίντεο δεύτερο: ΑΤΙΑ;;; Ναι και εγώ είμαι ο μεγάλος Χαν. Ένα σκάφος που κάνει διαστρικά ταξίδια διαλύεται στην έρημο με αλεπάλληλα γκελ... Έχεις δει κάποια σκαφάκια ανιχνευτικά των ΗΠΑ;;;
Βίντεο τρίτο: Καπνός;;; Σε σκάφος του μέλλοντος;;; Μήπως - λέω βρε παιδί μου - είναι από κινητήρα;;;
QLUEDO....
http://www.luft46.com/fw/fwvtol.html
Και δείτε τις πολυ ωραίες εικόνες παρακάτω...
Άσχετο αλλά ωραίο, που έχει σχέση με το what if.
Οι Σοβιετικοί είχαν κατασκευάσει μία σειρά αεροσκαφών στην οποία είχαν βγάλει τον εμβολοφόρο κινητήρα και είχαν προσθέση τζετ. Εδώ και 15 χρόνια έλεγα "τι γελοίοι είναι". Πριν από 2 μήνες έμαθα ότι ήταν πραγματικό σχέδιο των γερμανών με αντίστοιχο αεροσκάφος το ME109!!!!
Πόσα ακόμα σχέδια των "συμμάχων" έγιναν πραγματικότητα;;;
Πολύ ωραία βιντεάκια.
Απόψεις:
Βίντεο πρώτο: Εάν έχει την ικανότητα να κάνει τσουπ και να εξαφανίζεται, γιατί κάνει εμφάνιση πάνω από κατοικιμένη περιοχή; Η τεχνολογία τους ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπορούσε να κατασκευάσει αναγνωριστικά σκάφη τα οποία θα είναι πραγματικά αόρατα στους γήινους ΕΑΝ ήθελαν να μελετήσουν την γη και σίγουρα θα έκαναν άλλη εμφάνιση εάν ήθελαν να πουν "εδώ είμαστε καλέ".
Βίντεο δεύτερο: ΑΤΙΑ;;; Ναι και εγώ είμαι ο μεγάλος Χαν. Ένα σκάφος που κάνει διαστρικά ταξίδια διαλύεται στην έρημο με αλεπάλληλα γκελ... Έχεις δει κάποια σκαφάκια ανιχνευτικά των ΗΠΑ;;;
Βίντεο τρίτο: Καπνός;;; Σε σκάφος του μέλλοντος;;; Μήπως - λέω βρε παιδί μου - είναι από κινητήρα;;;
QLUEDO....
http://www.luft46.com/fw/fwvtol.html
Και δείτε τις πολυ ωραίες εικόνες παρακάτω...
Άσχετο αλλά ωραίο, που έχει σχέση με το what if.
Οι Σοβιετικοί είχαν κατασκευάσει μία σειρά αεροσκαφών στην οποία είχαν βγάλει τον εμβολοφόρο κινητήρα και είχαν προσθέση τζετ. Εδώ και 15 χρόνια έλεγα "τι γελοίοι είναι". Πριν από 2 μήνες έμαθα ότι ήταν πραγματικό σχέδιο των γερμανών με αντίστοιχο αεροσκάφος το ME109!!!!
Πόσα ακόμα σχέδια των "συμμάχων" έγιναν πραγματικότητα;;;
Ο γνωστός δαίμων...
ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ OANNHSEA
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΙΑ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ.
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ Ο OANNHSEA ΙΣΧΥΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΗΙΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ.
ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ?
Αγαπητέ ellovos το πρώτο της Κίνας το έχουμε αναφέρει και πιό πριν.
Κάποιοι έχουν αναλύσει το βίντεο καρέ-καρέ, ιδίως την στιγμή που εξαφανίζεται.
http://img182.imageshack.us/img182/6816/cn2to5.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/3122/cn1gh9.jpg
Και στις 2 φωτογραφίες θα δεις την ίδια καταγραφή 17:23 δηλ έχουμε δύο διαφορετικές εικόνες για το ίδιο λεπτό (ανάβει τις μηχανές; και εξαφανίζεται) χωρίς κίνηση της μηχανής.
Δες και αυτήν την λούπα που έφτιαξε ένα άλλο παιδί
http://img253.imageshack.us/img253/5816/chinaufoan5.gif
Σχετικά με το ufo crash μάλλον πρόκειται για πειραματικό σκάφος που δεν τα κατάφερε.Στο βίντεο των πύργων, δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι
βλέπω και αν τα αντικείμενα που δείχνει έχουν σχέση μεταξύ τους. Πάντως φαίνεται σαν κάτι να περνάει κάτω/δίπλα από το ελικόπτερο. Το τελευταίο, μάλλον μου θυμίζει μαχητικό.
Oannhsea, είπαμε οι γερμανοί του 40 έκαναν τεράστια δουλειά στα χαρτιά. Χωρίς αυτούς αμφιβάλλω αν θα είχαμε φτάσει στην σημερινή αεροπορική εξέλιξη.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ FAKE ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΗ ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ.
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ? ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ
ΒΓΑΖΑΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΣ Η ΟΧΙ.
Πάντως και για τα φώτα που είχα γράψει πιό πριν
quote:
Ο συνταξιούχος συνταγματάρχης της Αεροπορίας, τράβηξε πρόσφατα μία φωτογραφία με κάτι περίεργα φώτα, πάνω από το σπίτι του στο Αρκάνσας.
http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=53841
φαίνεται ότι ήταν μετεωρολογικό μπαλόνι. Ετσι αναφέρουν τουλάχιστον οι εφημερίδες.
http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=53936
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
ΑΝ ΚΑΝΕΙ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ.
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Open Mind. και στις δύο απαντήσεις του.
Η ιδέα του αερόστατου απορρίπτεται καθώς και οτιδήποτε μπαλόνι. αλλά...
Δεν βλέπω όμως κανείς να δείχνει ενδιαφέρων.
Να υποθέσω λόγο του ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η φωτογραφία;

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Στο σχέδιο που δείχνεις δυο έλικες στρέφονται ανάστροφα. Είχα την εντύπωση ότι αυτή την τεχνολογία την εισήγαγε το σοβιετικό kamov. Πάντως εμένα μου φαίνεται ότι με τόσο μικρές έλικες το πολύ να είχε επιδόσεις αυτόγυρου.

παίδες,
το τρίτο βίντεο είναι από διαφημιστικό κλιπακι του ιδιωτικού καναλιού SCIFI (αυτό που παίζει το Gallactika etc.)Ο τίτλος της διαφήμησης ήταν SciFi Happens. (Κατά το πολύ εύλογο αμερικάνικο **** happens).
Και εδώ ανακαλύπτουμε πως το εσωτέρικα έχει censorer στα αγγλικά γιατί αντικατέστησε την παραπάνω λέξη με αστερισκους ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα βρείτε το βίντεο σε υψηλή ανάλυση θα πάθετε πλάκα πόσο αληθινό φαίνεται. Ούτε ταινία του Χόλυγουντ...
Το βίντεο υπήρχε στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού στο παρακάκω λινκ, το οποίο τώρα είναι νεκρό
http://www.scifi.com/happens/happens_1_big.mov
Εδώ τα στοιχεία για το κλιπακι...
http://www.rense.com/general41/scihoax.htm

Nαι είναι δύσκολο σχετικά σε κάποιο σκάφος να ελέγξει την αντίδραση από το έδαφος είτε έχει έλικες, είτε έχει τζετ.
Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται όμως δριμήτερο σε σκάφη τα οποία χρησιμοποιούν έλικες και δε ανοιχτές. Αυτό γιατι ο αέρας διαχέεται από τα άκρα των πτερύγων των ελίκων. Για αυτό και υπάρχει και το σύστημα έλικος τύπου fenestron στα ελικόπτερα, το οποίο όμως ΔΕΝ λειτουργεί σε μεγάλα ελικόπτερα.
Άρα το σύστημα είναι δυνατόν να λειτουργήσει σε ένα μικρό σκάφος.
Μην ξεχνάμε επίσης και τις αντίστοιχες σχεδιάσεις του Lippisch.
Σε ένα μεγάλο σκάφος - όπως το αντίστοιχο μεταφορικό των ΗΠΑ - το οποίο έχει και ανοιχτές έλικες και είναι πολύ μεγάλο είναι σκέτη καταστροφή...
Και αυτό το είδαν οι γερμανοί στον Βππ όταν έκαναν τα σχετικά πειράματα τους, για αυτό και κατευθήνθηκαν σε άλλες λύσεις πιο εξωτικές μεν, πιο εφαρμόσιμες δε...
quote:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Krios ΒΛΕΠΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ AΠ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
Τώρα το κατάλαβες φίλε μου;
Ξέρεις πόσα αξιόλογα πράγματα πέρασαν ασχολίαστα; Γιατί;
Τα γελοία βιντεάκια τα σχολιάζουμε, σπαταλώντας ολόκληρες σελίδες...
Όπως και για τη φώτο που παρέθεσα δεν είδα ενδιαφέρων.
Εκτός από την αγαπητή Ostria που δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο. ![]()
Πάντως εάν συνεχίσουμε με την ίδια τακτικά, απλά χάνουμε το χρόνο μας....

A former Canadian Minister of Defence has joined forces with three Non-governmental organizations to ask the Parliament of Canada to hold public hearings on with Alien "ET" Civilizations. Paul Hellyer, Canada's Defence Minister from 1963-67 under Nobel Peace Prize Laureate Prime Minister Lester Pearson, publicly stated: "UFOs, are as real as the airplanes that fly over your head." Hellyer warned, "The United States military are preparing weapons which could be used against the aliens, and they could get us into an intergalactic war without us ever having any warning. Mr. Hellyer went on to say, "I'm so concerned about what the consequences might be of starting an intergalactic war, that I just think I had to say something." "Time is on the side of open disclosure that there are ethical Extraterrestrial civilizations visiting Earth," a spokesperson for the Non-Governmental Organizations stated. "Our Canadian government needs to openly address these important issues of the possible deployment of weapons in outer war plans against ethical Extraterrestrial societies."
Γιατί σου φαίνεται το συγκεκριμένο βιντεάκι λογικό και σοβαρό και ΟΧΙ δημιούργημα από κάποιον ΚΑΛΟ δημιουργό animation ή ταινών;
Έχεις μήπως ανά χείρας την βεβαίωση από τα εργαστήρια που λένε ότι είναι αυθεντικό το βιντεάκι;
Μήπως το είδες και το κατέγραψες με τα ίδια σου τα μάτια και την δική σου συσκευή;
Μήπως ξέρεις κάτι για την εξωγήινη ζωή (και δη για τους συγκεκριμένους τύπους) που εγώ (και γενικά εμείς) αγνοούμε;
Και αφού το θεωρείς συμαντικό, απάντησε στις εξείς ερωτήσεις:
Α) Ποιό είδος θα διάλεγε αυτό τον τρόπο παρακολούθησης. Δεν θα είχε ένα άλλο - γελοίο τρόπο- όπως εμείς τα κατασκοπευτικά σκάφη να το κάνει; Με την νανομποτική δεν χρειάζεται καν το θύμα (εμείς δηλαδή) να δει και να καταλάβει ΤΙ το παρακολουθεί. ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ... (Γιατί υπάρχουν πάντα και οι άσχετοι με την τεχνολογία.)
Β) Γιατί πάντα πίανουν τα σκάφη σε κάμερες λίιιιιγο πριν εξαφανιστούν ή για δευτερόλεπτα και δεν τα πιάνουν για πολύ χρόνο; Παίζουν το κρυφτό τα ατιμούλικα ε;
Γ) Πως στα κομμάτια κατάλαβε ο δικός σου ότι τον πρακολουθούν - από κάπου- και την έκανε;;;
Δ) Δεν ήξερε ότι πετώντας κοντά σε κατοικίες θα τον δουν; Αλλά είπε "δικέ μου, τα παίζω όλα για να δω μπανιστήρι", και το έπραξε...
Ε) Πόσο σίγουρος είσαι (στην 0,000001% περίπτωση που είναι αληθινό το βίντεο και όχι μούφα) ότι το σκάφος έφυγε και απλώς δεν ενεργοποίησε το σύστημα προκάληψης του. ΚΑΤΙ που οι αμερικανοί το έπραξαν ήδη απότο τέλος του Βππ και ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να το κάνουμε και σήμερα...
Ζ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΟ;;; Μήπως γιατί είναι στρογγυλό και το παίζει φαντομάς;;; Πρόσεξες ότι το σχήμα του είναι ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΤΕΡΥΓΑ;;; ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΩΡΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ;;;
Η) Που εμφανίστηκε το αντικείμενο; Μήπως άκουσα κάτι προς ανατολίτικα;;;
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Έχεις το πάνω χέρι, και το έχω παραδεχτεί αρκετές φορές, βλέπεις ξέρω μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις μου. Είσαι και από την εύκολη μεριά...είναι μαϊμού...άντε να αποδείξεις το αντίθετο...
Αλλά, υπάρχει ένα αλλά...είμαι σίγουρος ποια φίλε μου ότι και εσύ ο ίδιος να δεις κάτι, ακόμα και δίπλα σου να περάσουν, εσύ θα κλείσεις τα μάτια, γιατί πολύ απλά δεν θες να υπάρχουν, και μες το μυαλό σου δεν υπάρχουν, ούτε και πρόκειται ποτέ να υπάρξουν όσες αποδείξεις και αν σου παραθέσουν. Οπότε άδικος κόπος.
πάντως δεν μοιράζουμε λεφτά, ούτε και περιουσίες έτσι; απλά έχουμε διαφορετική άποψη...
Οπότε φίλοι έτσι;

Πρώτον δεν πρόκειται ποτέ να μαλώσω (και ούτε έχω μαλώσει) για κάτι τόσο ποταπό όσο τα χρήματα ή οι γυναίκες.
Δεύτερον και σπουδαιότερον: Ψάχνω πολύ περισσότερο από όσο πιστεύεις για εκέινους. Μόνο που στο υπερεντατικό ψάξιμο μου τόσα χρόνια αναγκάστικα να μελεήσω πάνω στα θέματα που σχετίζονται με αυτούς...
Εντάξει, κάποια τα λάτρεψα όπως η ιστορία και η ψυχολογία...
Είμαι από αυτούς που περιμένουν ανά πάσα στιγμή μία επαφή ακόμα και δίπλα τους. Είμαι όμως και από αυτούς που αγόρασαν τα βιβλία των απατεώνων και κατάλαβαν, καθώς εμβάθηνα, τα ψέματα τους και την αγυρτία τους...
Δεν έχεις προσέξει πως είμαι από αυτούς που λέει πως κάτι τρέχει (και όχι στα γύφτηκα) με τα αγρογλυφηκά. Διάβασε τις πρώτες σελίδες και θα δεις ότι έγραψα για κάποιο Πούνκ...
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.
ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;;;
ΠΑΡΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ - ΕΞΩΓΗΙΝΟ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ (Π.Χ. ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΘΗΛΥΚΟ) - ΓΗΙΝΗ...
Α, ναι, ξέρεις στην δουλειά μου είναι περίεργες οι σχέσεις και ο τόνος της φωνής και της γραφής πολύ συνηθισμένος. Ξέρεις τι μπινελίκια πέφτουν για ψύλλου πήδημα ή φωνές;;; Ξέρεις πως προσπαθούμε να υποστηρίξουμε μία ιδέα μας ή μία πράξη μας εμείς οι σχεδιαστές;;;
Ε, λοιπόν ότι γράφω δεν έιναι παρά το 20% αυτού που κάνουμε στην δουλειά. Με τον Σόφια έφτασα στο 30%. Μπορείς να φανταστείς πιο είναι το 100%;;;
Οπότε δικέ μου κουλ, δεν τρέχει τίποτα...
Βλέπεις Krios dear, δεν μπορείς να γράφεις ότι η περίπτωση που αναφέρεις είναι τόσο πραγματική που δεν ασχολούμαστε μαζί της από φόβο και ύστερα να την σκαπουλάρης χωρίς να δίνεις εξήγηση γιατί ΕΣΥ την θεωρείς αξιόπιστη.
ΑΝΑΜΕΝΩ....