- Ενδιαφερον...φορουμ... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
αντίστοιχα μπομπούκια με τα δικά μας.
Παντως καλο ειναι να ξερουμε πως σκεφτονται και πως μας βλεπουν οι γειτονες μας. Κι αν παραξενευτηκες απο τις εθνικιστικες αλβανικες κορωνες που να ακουσεις και τις τουρκικες,εκει οπου η προπαγανδα ειναι χειροτερη.Μεχρι και για την θεωρια των γλωσσων του ηλιου θα ακουσεις (θεωρια κατα την οποια ολες οι γλωσσες προερχονται απο την τουρκικη...).
Παντως και οι αλβανοι πιστεουν οτι οι εβραιοι φταινε για την καταντια τους...διαβαζουν και αυτοι τα πρωτοκολα της σιων...Και οι αλβανοι εχουν αλυτρωτες πατριδες...κατι μου θυμιζει
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
Οταν διαβαζω κατι τετοιες αλβανικες μλκς σεληνιαζομαι!
Παντως καλο ειναι να ξερουμε πως σκεφτονται και πως μας βλεπουν οι γειτονες μας.
Ποιοι γείτονές μας; Ο ένας έχει location: London, ο άλλος
location: Oregon, ο άλλος CA, ανάθεμα κι αν έχουν ιδέα κατά πού
πέφτει η Αλβανία και πώς είναι στην πραγματικότητα. Και μπαίνει
ένας βλάκας Hellas δε θυμάμαι από που και τσακώνεται μαζί τους.
Ολόιδιοι με τους δικούς μας. Κατηγορούν και αυτοί (από το
ζεστό ήλιο της Καλιφόρνια) τους "πουλημένους πολιτικούς" που
πουλάνε την Αλβανία και τους φλώρους Τόσκηδες που δεν πολεμάνε
για τα Γιάννενα. Μπήκε μια κοπελίτσα να ρωτήσει τι σημαίνει το
"τάδε" στα Αλβανικά που της είπε ο γκόμενός της και έπεσαν να
τη φάνε γιατί "η φυλή πρέπει να μένει καθαρή". Ο-Λ-Ο-Ι-Δ-Ι-Ο-Ι.
Η καλύτερη απόδειξη ότι ούνα φάτσα ούνα ράτσα.
και εκανε ενα μακρυ ταξιδι,
οε οε οε οε οε
Ο Βελιαλ δεν ξέρω... θεός των Εβραίων δεν ήταν? Βέβαια δεν ξέρω αν ήταν τόσο σφαγέας όσο ο Ιεχωβάς... Και εσύ με το nicostheater τι εννοείς? Το γκρούπ ή το θέατρο σκιών? Εγώ ψηφίζω το δεύτερο, σου πάει καλύτερα...
quote:
Δηλαδή όποιος "βγάζει τα άπλυτα" και κατηγορεί την Αρχαία Σπάρτη είναι καλός, εεε? Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά μεταξύ Φιλιππίνων και Ελλάδας. Και οι δύο χώρες πιστεύουν ΕΠΙΣΗΜΑ σε παραμύθια. Εκεί μαστιγώνωνται δημόσια, εδώ πληρώνει τους παπάδες το δημόσιο . Εκεί σταυρώνωνται, εδώ χαρίζουν τις περιουσίες τους στην εκκλησία. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η ίδια άμυαλη, παράλογη στάση.
Ο Βελιαλ δεν ξέρω... θεός των Εβραίων δεν ήταν? Βέβαια δεν ξέρω αν ήταν τόσο σφαγέας όσο ο Ιεχωβάς... Και εσύ με το nicostheater τι εννοείς? Το γκρούπ ή το θέατρο σκιών? Εγώ ψηφίζω το δεύτερο, σου πάει καλύτερα...
Πρωτον μολις απεδειξες οτι δεν ξερεις την τυφλα σου ΟΥΤΕ ΚΑΝ για το ψευδωνυμο σου.Οταν δεν γνωριζεις ουτε τι σημαινει το ψευδωνυμο σου περιμενεις απο τους αλλους να σε παρουν στα σοβαρα;
Δευτερον με τον χλευασμο του ψευδωνυμου μου μολις απεδειξες οτι αγνοεις οτι το θεατρο ειναι τεχνη αξια σεβασμου και οχι χλευασμου,αν και το ψευδωνυμο μου το εχω απο το συγκροτημα Dream Theater.Οπου η λεξη θεατρο ειναι το δευτερο συνθετικο τοσο του ονοματος του συγκροτηματος οσο και δευτερο συνθετικο του ψευδωνυμου μου.
Σε ευχαριστω που επιβεβαιωσες μπροστα σε ολους ποσο εμπαθης εισαι.
Σε ευχαριστω επισης που απεδειξες σε ολους το πολυ χαμηλο πνευματικο σου επιπεδο οσο και τις ανυπαρκτες γνωσεις σου ακομα και στην προελευση του ιδιου σου του ψευδωνυμου.
Να ξερεις παντως οτι το google & η wikipedia ειναι φιλοι σου,κατι που ευτυχως δεν ειμαι εγω.
quote:
αν και το ψευδωνυμο μου το εχω απο το συγκροτημα Dream Theater.Οπου η λεξη θεατρο ειναι το δευτερο συνθετικο τοσο του ονοματος του συγκροτηματος οσο και δευτερο συνθετικο του ψευδωνυμου μου.
![]()
![]()
![]()

Όσο για την εμπάθεια και τα shocked smilies, και για να λυθούν οι παραξηγήσεις από τρίτους, παραθέτω το ΠΡΩΤΟ post που διάβασα από τον petrucci, οπου χωρις πριν να του έχω απευθυνθεί, μου λέει τα παρακάτω ... χριστιανικά
quote:
Αυτη η συμπεριφορα εμφανιζει ξεκαθαρα μπροστα μας τοσο την ανυπαρκτη παιδεια σου οσο και το παιδικο σου μενος και μισος.
Αυτη η συμπεριφορα καταντα ως και γελοια,αλλα δεν εισαι καλος στα ανεκδοτα και ετσι δεν γελα κανεις,μαλλον σε λυπουνται.
Αν εχεις κατι να συνεισφερεις στην κουβεντα καλως.
Προφανως αδυνατεις να συλλαβεις τα αυτονοητα.
Η βλακεια ειναι ανικητη αλλα οχι δικαιολογισημη.
Από το thread "υπάρχει θεός άραγε?"
Δεν ξέρω αν αδυνατώ να συλλάβω τα αυτονόητα, πάντως συνέλλαβα εξ αρχής την διάθεσή σου και προχωρώ ανάλογα. Αν ζητήσεις συγνώμη, κάτι μπορεί να αλλάξει. Εγώ πάντως από τον Χριστόδουλο δεν ζητάω συγνώμη. Το ξέρω βέβαια ότι αν με πιάσουν οι γνωστοί του μπράβοι θα τις φάω... ![]()
Τελοσπάντων μαρέσει που παραπονιέται για τους άλλους οτι τινάζουν το θέμα στον αέρα και καλά...ποιος, αυτός που πετάγεται σαν να μην πώ τί χωρίς να του έχεις απευθύνει το λόγο...
Να δείς που θάναι κάνα απο τα τρίκ που τους μαθαίνει ο απολογητής για να μας σπάνε τα... νεύρα![]()
![]()
![]()

"Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει"
Den mporw na katalavw giati poso menos ton men gia tous de . Diladi exei toso simasia gia to an oi arxaioi ellines ekanan oti ekanan prin 2000 xronia (apo tin stigmi pou pistevw parolo pou den exw meletisei oti an kati tetio anaveiwsei i anaveiwnei den ginontai pragmata opws anthropothisies an ayta ginontousan pote).Apo tin alli toso poli sas prokalei gia to an to kratos plirwnei tou papades?, i an stinVenezouela aytomastigonontai kai alla tetia gia emena xaza zitimata.
I pisti tou kahenos vrisketai mesa tou.Vasika einai ayto apo to opoio pernei dinami.
Mporei kapios na mou eksigisei pros ti o fanatismos kai apo tis dio plevres?
Sas parakalw min mou aradiasetai seira keimenwn me apodikseis apo piges gia to oti oi men i i den einai kaloi i kakoi.
Exw ta pitevw mou kai den mou klonizontai oxi giati eimai me paropides alla epeidi exw vrei ayto pou me kanei na anevainw otan eimai pesmenos kai me stirizei otan den eimai sta kala mou.
Signwmi pou egrapsa se aytin tin gramatoseira alla den mporousa na lisw to provlima
quote:
Κάτσε ρε φίλε.... ο Σατανάς θεός των εβραίων δεν είναι?
Τι λες τώρα ρε Velial, ήθελα να 'ξερα, καταλαβαίνεις τι λες ή το λες για να το λες; Είναι δυνατόν να γράφεις τέτοια πράγματα;
quote:
Αυτοί δεν τον αναφέρουν ως "άρχοντα αυτού του κόσμου"?
Δεν λατρεύουν τον άρχοντα αυτού του κόσμου οι Εβραίοι, τον Γιαχβέ λατρεύουν. Το αν τον αναφέρουν ως άρχοντα του κόσμου, δεν σημαίνει ότι τον λατρεύουν, σημαίνει ότι ο Διάβολος έχει την κυριαρχία στον κόσμο αυτό.
quote:
Αυτός δεν είναι το βασικό αντικείμενο μελέτης για τους "άγιους"?
Το βασικό αντικείμενο μελέτης για τους αγίους είναι το πως θα επιτευχθεί η αγιότητα. Δεν είναι σατανολόγοι οι άγιοι. Τους πειρασμούς προσπαθούν να μας βοηθήσουν να νικήσουμε. Ούτως ή άλλως το μέγιστο "αξίωμα" θα έλεγε κανείς για έναν άγιο είναι να αποκτήσει το χάρισμα της θεολογίας από το Άγιο Πνεύμα. Την σατανολογία που την είδες;
quote:
Θεός δεν είναι για τους Χριστιανούς, και μάλιστα τόσο ισχυρός που να χρειάζονται συνδρομή από άλλους θεούς για να μην τους κυριεύσει? Εγώ δεν έχω διαβάσει για κανένα σατανά στους αρχαίους Έλληνες... θεός των χριστιανών των εβραίων και των μουσουλμάνων είναι.
Μόνο που στον βουδδισμό το παραδέχονται ευρέως ότι σε κάποιες από τις τελετές κάνουν επίκληση δαιμόνων.
Στις παραπάνω θρησκείες που ανέφερες ανήκει και ο Ζοροαστρισμός, χωρίς να είναι Αβρααμική θρησκεία.
Ήθελα να 'ξερα στην ώρα των θρησκευτικών ποια κοπελιά κοίταγες να τυλίξεις αντί να προσέχεις!
(όχι δηλαδή πως έκανες κι άσχημα...)
quote:
εδώ πληρώνει τους παπάδες το δημόσιο
Ας επέλεγε να μην τους πληρώνει. Καλά τα τσέπωσε ο Σημίτης απ'την περιουσία της Εκκλησίας για να τους πληρώνει το δημόσιο, τώρα θα τα ακούμε κι από πάνω;
Edited by - WWalker on 11/09/2005 10:29:58
Και είναι πνεύμα σάν τον θεό μάλλον ο αντίστοιχος άνθρωπος που τον αντιπροσωπεύει είναι ο αντίχριστος που ψάχνουμε νατον βρούμε και δέν υπάρχει πουθενά. Ο αντίχριστος για τον σατανά είναι κάτι αντίστοιχο μεαυτό του χριστού στον θεό.

ΣΒΑΜΠΕ ΣΒΑΜΠΕ!!!
Πάντα την καλή κουβέντα την έχεις έτοιμη!!
Ορίστε η ιστοσελίδα όπου περιέχει αυτό που παράθεσα:
http://www.esoterica.gr/articles/history/menir/menir.htm![]()
Γιατί αντιδράτε κατ' αυτόν τον τρόπο;;
Το ότι γινόταν ανθρωποθυσίες κατά τους αρχαίους χρόνους είναι του ηλίου φαεινότερον!!
Υπάρχουν τόσες αναφορές από τους αρχαίους μας που το επιβεβαιώνουν!!
Γιατί κάποιοι προσπαθούν ντε και καλά να μας πείσουν για το αντίθετο;;
Μην τα μπερδεύουμε όλα, κανείς δεν αναφέρθηκε στον πολιτισμό ή στην πνευματικότητα του αρχαίου κόσμου!!
Φαίνεται ότι οι αγαπητοί συνομιλητές διακατέχονται από κίνητρα "περίεργα" κατά την άποψή μου!!
Θα έπρεπε να συμφωνήσουν με τα λεγόμενα του Παυσανία και να τονίσουν και αυτοί πως ο κόσμος των τεχνών, των επιστημών και των γραμμάτων της τότε εποχής υπέφερε, διώχθηκε, συγγράμματα κάηκαν και φιλόσοφοι εκτελέστηκαν, από το ειδωλολατρικό πολυθεϊστικό κατεστημένο!!!
Καλό λοιπόν είναι, παρόμοιες τακτικές του παρελθόνοτος, να γίνονται γνωστές έτσι ώστε να γνωρίζει ο κόσμος του σήμερα τους λόγους για τους οποίους ο Ελληνισμός έστειλε στον αγύριστο το τόσο βάρβαρο και απάνθρωπο ανθρωπόμορφο πάνθεον!!
Αυτά!
Φιλικά όπως πάντα
Α, καλά…………![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλήθεια, τι εστί…….αναχωρητισμός και θανατολαγνεία?![]()
![]()
![]()