- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ενδιαφερουσες αποψεις ...πολλα στοιχεια...και συμπερασματα ασφαλη δεν βγαινουν.
Αλλα βρε παιδια αναρρωτηθηκατε μηπως καποια πραγματα που ολοι εμεις δεν τα σκεφτηκαμε καν, καποιος αλλος να τα εχει συλλαβει σαν ιδεα και να εχει προχωρησει στη υλοποιηση τους;Μια κουβεντα ,μια εξαρση του νου ,καποια κατασταση γυρω μας ,μια ιδεα και πολυ μερακι πιθανον να αποτελουν εφαλτηριο για μεγαλες ανακαλυψεις.Ισως να ειναι πιο απλο απ΄οσο φανταζομαστε.
Αν σκεφτουμε οτι λ.χ. η πεννικιλινη ή η ασπαρταμη αναληφθηκαν κατα λαθος ,θα δωσουμε λιγους "ποντους" υπερ του εκλειποντος !
Ενα σκεπτικισμο καταθετω...

Επισης σ΄αυτη τη σελιδα http://www.newbrain.gr/giolvas/ υπαρχουν ολες οι συνεντευξεις του.
Επισης να αναφερω την αποψη που εχω διαβασει οτι υπαρχουν 2 ειδων Ε αυτων των Ε απο τον πλανητη Εψιλον που εχουν πλεων την βαση τους στο Θιβετ! και της ομαδας Ε για την οποια ολοι ακουμε συνεχεια .
Και τελος ξερετε τη σημενει η λεξη ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ που δειχνει ο Λιακοπουλος ? Εγω νομιζω οτι σημενει ΕΛΕΦση αιΘΕΡΙΑ!
Οσο για το λογοπαίγνιο με τον αιθέρα το θεωρώ τόσο πιθανο όσο και το να δω την λέξη Ελεφθερια σε διαστημικό σκάφος.Δηλαδή καθόλου πιθανό.
Περι ανακαλύψεων γενικά
Εχει περάσει η εποχή οπου ένας μοναχικός εφευρέτης δημιουργούσε κλεισμένος στην σοφίτα του.Οι συγχρονες ανακαλύψεις προυποθέτουν ομαδική δουλειά και την συνεργασία πολλών επιστημόνων και τεχνικών όπως και πολλά λεφτά.
Edited by - medtech on 09/12/2005 11:56:38
Αν ειναι προβλημα ας με ενημερωσει καποιος . Συνεχιζω να περιμενω απαντηση εν σχεση με το Ε
Ευχαριστω
quote:Ποσο μαλακες ειστε τελικα? ? ?Και γιατι το λεω αυτο??Γιατι ειστε μαλακες !Ασχολειστε ακομη με την σαπιοβαρκα . Η Ελλαδα παει μαγκες!Φουνταρισε!! ΕΙμαι στουςΒουτυροΙταλουςκαι τους βλεπεις και εχουν ενα κρατος και πολυ Γα...ω , και σκεφτειτε οτι ειναι καπως υποδεεστερο απο τα υπολοιπα Ευρωπαικα κρατη , εε ??? Η Ελλαδα ειχε ενα τέλειο παρελθον και ενα ΑΧΡΗΣΤΟ παρον !Και οπως ολα δειχνουν ενα αναπηρο μελλον!! Δηλαδη πιο κρατος παγκοσμια εμεινε 400 χρονια κατω απο τουςηλιθιους τουρκους??Πας Υδρα , Λεσβο και βλεπεις κατι κουρασμενες γεροφατσες, σανΤουρκαλβανοι(θα σηκωσουν αυτοι βιομηχανια τωρα??), και αντιθετα ερχεσαι στην Ιταλια και βλεπεις τους ηλικιωμενους και εχουν μια πραοτητα , μια αλλη αυρα!Και εσυ που ''εδωσες τα φωτα'', σε υποτιμουν και απο πανω! Δε λεω , βαρβαροι καποτε , ετσι ??Αλλα σεβαστηκαν την ιστορια μας ρε! Πας στις εκκλησιες τους και νομιζεις οτι εισαι στην Ελλαδα .Εχουν και μια Ferrari, μια DUCATI ρε αδερφε! Αλλα βεβαια , που χρονος οταν ασχολεισαι με το Γκιολβα!!Γιατι εχεις και τοΒ Λ Α Κ ΑΑθηναιο-θεσσαλονικιοπου σου πρηζει τα αρχιδιαμε την ηλιθια πολη του και οτι ''ειμαστε οι καλυτεροι'' και ''ειμαστε οι καλυτεροι ''! Ασφαλωςβλακα θεσσαλονικιε μουκαι εισαι ο καλυτερος : Βλακας ωστοσο , εεε?? Τσαμπα το παλικαρι ο Λιακοπουλος βραχνιαζει !Θα μου πεις ,βραχνιαζει γιατι θελει να θρεψει στοματα και αυτος!Οκ...Οποτε ποσο βλακας εισαι(ουτε καν μαλακας, ετσι??)που αντι να σηκωθει να φυγεις αποτο μπουρδελο, καθεσαι και ακουεις τον καθε αναπηρο πολιτικο??Τιποτα μαλακες:Τι κανεις οταν η βαρκουλα μπαζει νερα??? Ε Γ Κ Α ΤΑ Λ Η Ψ Η . . . Να μεγαλωνα εγω παιδι και να μου το παρει ο Ελληνικος Αναπηρος Στρατος??Θα γινοταντης πουτανας το καγκελο!Θα του εδινα Ι5 απο μονος μου , οχι που θα το διαταζει ο καθε αναπηρος,και οταν γινεται το ντου στα Ιμια Βαζει τα κλαματα (100% εγκυρο αυτο ,ετσι??) . Μου αρεσει(να δεις τι βλακες ειστε)που την ψαχνετε με το Γιολβα!Εδω ρε αστειοι δε γνωριζετε αν η γυναικα σας Γαμ..ται την ωρα που συντασσετε το ε-μαιλ , θα ξερετε και για το Γιολβα???Αλλα ειπαμε : Ο ελληναρααααας ! Ο μαγκας , ο ξυπνιος που εχει και ενα παραπανω DNA απο τον υπολοιπο κοσμο! Τι να πεις ....Εχω επιχειρηση στην Ελλαδα και ομως τα παραταω για ενα μελλον της προκοπης, οχι να πληρωνω 100 ευρω το χρονο για οδοστρωμα που αρμοζει στην Καμποτζη!Κανονικα με Καραθοδωρη , Ιωαννη Αργυρη και κατι τετοιους επιστημονες θα επρεπε να ειχαμε κρεμασει τα αρχι..ια τουΠουΣτινκαι του Μπους εξω απο το Βατικανο, αντιθετα ομως επειδη ''ο Ελληναρας'' , μας κουμανταρει ο βλακας ο πιθηκος ! Καλα κανει ομως γιατι το αξιζει η Αμερικη σαν κρατος γιατι εχουν πολυ περισσοτερο Φιλοτιμο και πολλη τιμιοτητα!Παρε παραδειγμα Νικου Γκαλη, Ιωαννη Μελισσανιδη κτλ.Βρηκε ο βλακας ο Αθηναιος δημοσιογραφισκος να τον πει GAY.Δε φτανει ρε πειναλα δημοσιογραφισκε που σου χαρισε το χρυσο, τον βριζεις και απο πανω! Μπορει να καταστραφει αυτο τοΜπουρδελο Γαμ.. το Χρ..στο,η Ελλαδα?? Πολυ θα το απολαυσω. . . . .Μα παρα πολυ ! ! ! !
Στην ουσία αυτών που γράφεις έχεις εν πολλοίς δίκιο. Δύο παρατηρήσεις όμως: α. δεν προτείνεις τίποτε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση και β. με το συντακτικό, τις εκφράσεις, τη φούρια, την έλλειψη επιχειρημάτων αποδεικνύεις πως κι εσύ είσαι τυπικός ελληναράς και μάλιστα ελληναράς που φράγκεψε... Ψάξτο λίγο...
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
Κυριες και κυριοι : Δε σκοπευω να ξαναστειλω ε-μαιλ . Οποτε χαιρεται !
και ΧΑΙΡΕΤΑΙ ! ! ! ΚΑΙ Χ Α Ι Ρ Ε Τ Α Ι . . . . . . .
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
dim.kar
by Peronosporos
Τhanks!!!
by Peronosporos
Τhanks!!!
Η ουσία παραμένει: πρωθυπουργός της Ιταλίας είναι ο "βόρειος" Μπερλουσκόνι... Και η Γερμανία που αναφέρεις έχει πρωθυπουργό μια ανοργασμική ανέραστη μεσόκοπη κυριούλα, πριν από λιγα χρόνια πλημμύρισε ολόκληρη, η Μπάαντερ Μάινχοφ έφερε το πολιτικό της σύστημα στα πρόθυρα της κατάρρευσης ενώ θα πρέπει να προσεύχεσαι να ΜΗΝ πέσεις στα χέρια Γερμανών αστυνομικών...
Και μην ξεχνάς πως αν όλα ήταν τόσο τέλεια δεν θα ερχόντουσαν καραβανιές από Γερμανούς για να μείνουν ως συνταξιούχοι στη Κρήτη ή τη Μάνη, αλλά ούτε και Γερμανίδες, Ιταλίδες και λοιπές φυλές θα αναζητούσαν τον έρωτα στην μαύρα χάλια Ελλάδα...
Γενικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...
dim.kar
by Peronosporos
Τhanks!!!

In anticipation of my resurrection...