- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
μερικές παροιμίες, είναι καλύτερα να τις λέμε με τα φιλαράκια μας σε άλλους χώρους...
Ο λογαριασμός periklns απενεργοποιήθηκε.
Καλή συνέχεια στη συζήτησή σας και καλή χρονιά. ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)
Ο Περικλης σε μερικα ειχε δικιο..και προσυπογραφω για τις ιταλιδες..εχουν στυλ..αερα..ξερουν να ντυνονται..ειναι πολυ ερωτικες..και εχουν κατι που σε ξεσηκωνει (γνωριζω αρκετες ιταλιδες..εχω ιδια γνωση).
Αναλογίζεσαι όμως οτι αυτά τα οποία έλεγε ο periklns ήταν άσχετα με το topic και μάλιστα πολλές εκφράσεις του ήταν προσβλητικές?
Κι εν κατακλείδι, δε νομίζω το θέμα μας να είναι αν οι Ιταλίδες είναι ερωτικές ή όχι, σωστά φίλε μου?

In anticipation of my resurrection...
Ωρα να ξυπνησουμε και να αφησουμε Γκιολβαδες...Μπορει να πιστευς καποια που λεει μα δεν ειναι υψιστης σημασιας αυτη τη φαση.
Τι κι αν είχε δίκιο στα περισσότερα που έλεγε?
Μπορεί να κερδίσει κανείς όταν μιλάει έτσι και όταν μπλέκει στην πολιτική και την κοινωνιολογία τόσο άστοχα το σεξ?
Βέβαια περνάει και η άλλη περίπτωση από το μυαλό μου:
"O πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται"... και αυτό γιατί από προσωπική άποψη ξέρω πολύ καλά πόσο πολύ προτιμούν οι ίδιοι οι Ιταλοί τις Ελληνίδες από τις "κακομαθημένες" Ιταλίδες με τις παράλογες απαιτήσεις... Ομως πιο είπαμε είναι το θέμα μας? Ο Γκιόλβας...

Edited by - Avallon on 08/01/2006 16:34:20
Τωρα για τις Ελληνιδες προφανως παρασυρθηκε απο τον χειμαρο των κατηγοριων που εκτοξευσε εναντιον της πατριδας του και τις πηρε και αυτες η μπαλα.
Και επειδη την βριζουμε απο το πρωι ως το βραδυ την Ελλαδιτσα μας:
Την ευχαριστω πανω απο ολα γιατι αυτη απο ολες τις χωρες και λαους γεννησε την επιστημη.
Ευχαριστω την πατριδα που που επετρεψε σε μενα ενα φτωχο κοριτσι να σπουδασει στην τριτοβαθμια εκπαιδευση (αν ειμουν στις ΗΠΑ δεν θα μπορουσα να σπουδασω ποτε)
Ευχαριστω που οταν αρρωστησα με περιεθαλψε.(στις ΗΠΑ θα ειχα να πληροσω τεραστιους λογαριασμους στο νοσοκομειο).
Ευχαριστω οσους πεθαναν για να ζω ελευθερη.
Ευχαριστω οσους Ελληνες αντρες δεν βλεπουν τις γυναικες σαν κοματια κρεας μοναχα οπως ο κος Περικλης.
Ευχαριστω οσους ευσυνειδητα κανουν την δουλεια τους.
Ευχαριστω τον Ελληνικο λαο που εχει ακομα ευαισθησια.
Συγνωμη που βγηκα εκτος θεματος.
Εντος θεματος:Μυθος και ο κος Γκιολβας.Παραμυθι.
quote:
dim.kar
μερικές παροιμίες, είναι καλύτερα να τις λέμε με τα φιλαράκια μας σε άλλους χώρους...Ο λογαριασμός periklns απενεργοποιήθηκε.
Καλή συνέχεια στη συζήτησή σας και καλή χρονιά.
κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Παρότι παραφράζοντας την γνωστή ρήση δεν νομίζω πως υπάρχουν χυδαίες παροιμίες, αλλά χυδαίοι άνθρωποι, συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιους...
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
Παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω όλους εδώ μέσα …έχει γνωρίσει κανείς από κοντά αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο Γιώργο Γκιολβα ??
Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές υπάρχουν άτομα που λένε την αλήθεια ..απλά εμείς δεν είμαστε έτοιμοι να την δεχτούμε !!
Αν ναι τι σε οδηγήγει να τον χαρακτηρίσεις "υπέροχο"?
Πείστηκες απο τους ισχυρισμούς του και γιατί?