- AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Φυσικά υπάρχουν μερικοί ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ άνθρωποι ανάμεσά μας που την ΦΩΤΙΣΗ την έχουν στο τεσεπάκι τους, επιδή και ΜΟΝΟ ΤΥΧΕΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Επιδή ΤΥΧΕΝΕΙ να έχουν προγόνους με ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ...
Ξεχνούν όμως ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ οι πρόγονοί μας την ΣΟΦΙΑ τους που έβαλε σε ΤΑΞΗ το ΧΑΟΣ...
Ξεχνούν τα ταξίδια που έκαναν ΟΛΟΙ οι σοφοί μας...
Τις μυήσεις που δέχθηκαν ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ...
Και τέλος όλοι αυτοί που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να δεχθούν, ότι τα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΟΡΦΟΣΧΗΜΑΤΑ που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τα γνωρίζουν (προκαλούν κίολας προς αυτοεπιβεβαίωση της άγνοιάς τους!!!) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ, την ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΓΝΩΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
Φυσικά και δε θα μπώ σε παιχνιδιάκια του τύπου "που το ξέρεις, ήσουν μπροστά" κλπ γιατί μια απάντηση βροντόφωνη μάλιστα, ΝΑΙ ΗΜΟΥΝ... θα οδηγούσε αλλού τη κουβέντα και είναι ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΛΩΝ όσων τους κολλάνε στον τοίχο, να λένε "άλλα λόγια να αγαπιώμαστε"...
Εάν κάποιος απο τους φίλους ΣΥΝαναζητητές της ΑΛΗΘΕΙΑ και του ΦΩΤΟΣ έχει να προσθέση κάτι, ας το ΠΡΑΞΗ, αλλιώς ας πάει εκεί που (νομίζει ότι) μπορεί να τον ακούσει κάποιος, στα φόρουμ εκείνα που υπερμάχοντε με .... (ας μην πώ καλύτερα) την ΜΙΑ ή την ΑΛΛΗ άποψη περί των Ελλήνων ένατι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, μηδενός εξαιρουμένου!!!
Αυτά με τα ΓΕΝΙΚΑ που αναφέρθηκαν εχθές...
Ειδικότερα τώρα....
Ατλά φίλε μου, καλό θα ήταν να είχες και κάποιο βοήθημα στην ΜΕΛΕΤΗ όπως λές της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. 'Ισως να σε είχε βοηθήσει να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ το επόμενο σκαλοπάτι, απ' το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΦΑΛΟΣΚΑΛΟ που διάβασες.
Μην προκαλείς για ΠΡΑΓΜΑΤΑ που είναι ΑΓΝΩΣΤΑ σε εσένα και στη σκέψη σου και εννοώ τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...
Μείνε λοιπόν στους ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΚΟΥΣ επιστημονικοφανής ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ καθηγητές "κάποιων" πανεπιστημιακών ιδρυμάτων (σαν και αυτούς που άφησαν τους "γνωστούς-αγνώστους" να κάψουν το Πολυτεχνείο)...
Εάν έχεις ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ, παράθεσέ τα, είμαστε όλοι με ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ μάτια για τα διαβάσουμε...
Φίλε Εχέμβροτε, την απάντηση σου την έδωσε ο Πάνας...
Αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να μελετήσεις την Εβραϊκή ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ παράδοση της Καμπάλα, τι μπερδεύεσαι με πράγματα που στην ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ, δεν έχουν να σου προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ;;;
Κάτσε και διάβασε καλύτερα για τον Ομηρικό 'Υμνο είς Δήμητρα...
Τα ΙΔΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!!!
Αλλά φίλε μου ΚΑΙ αυτό το καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, πάλι δεν θα το ΚΑΤΛΑΒΕΙΣ και θα μείνεις στην επιφανιακή αξιλόγησή του, όπως κάνουν οι φίλοι καθηγητές του 'Ατλαντα για το άν τα πρόσωπα των ηρώων ήταν ΥΠΑΡΚΑΤΑ ή ΟΧΙ, εάν το έγραψε όντως ο Ομηρος και όλες αυτές τις ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ που δεν έχουν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στην Εσωτερική Γνώση της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και στην ΦΩΤΙΣΗ του Ανθρώπου που γιορτάζουμε σήμερα...
Φυσικά, το ΑΝ είμαι ή ΟΧΙ Φιλαλήθης, αυτό καλέ μου φίλε είναι υποκειμενικό. Πάντος Α-ΛΟΓΟ με παροπίδες ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήμουν...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ. Αυτής της ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, είμαι ΦΙΛΟΣ...
Φίλε μου Πάνα, ο Πλωτίνος με κάλυψε. Ναι το βιβλίο αυτό έχει να κάνει ΑΜΕΣΑ με τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
Ο κύκλος που αναφέρει ο Πλωτίνος, θα μπορούσε να είναι ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ κύκλος των διαρκών ΕΠΑΝΑΣΑΡΚΩΣΕΩΝ της ΠΝΕΥΜΑΤΟΨΥΧΗΣ.
Της ΚΑΘΕ μίας ΠΝΕΥΜΑΤΟΨΥΧΗΣ ΑΤΟΜΙΚΑ και "άν" λέω ΑΝ το κλείσιμο του ΚΥΚΛΟΥ (ο όφις που δαγκώνει την ουρά του), το ΤΕΛΟΣ είναι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, τότε η ΑΡΧΗ θα είναι η ΓΕΝΕΣΙΣ...
Ο νοών νοήτω, ή για να είμαι πιό ακριβής ας χρησημοποιήσω τα λόγια της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ:
"...Εδώ είναι αναγκαία η ΣΟΦΙΑ. Εκείνος που έχει ΝΟΗΣΗ ας λογαριάσει..."
Κέλσος ο Φιλαλήθης
OLOI EMEIS EIMASTE APLA ANTHROPAKIA POU DEN MPOROUME
NA KATANOISOUME AUTA POU ESY KATANOISES!
Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......

Χαρακτηριστικό της θέσης του ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ... ο τρόπος που μιλά και συμπεριφέρεται...
Απο σένα Εχέμβροτε, περίμενα κάτι καλύτερο σαν απάντηση...
Την καλημέρα μου σε όλους...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
DEN MPORO NA KATALAVO TI SAS EXI PIASI.KODAROXTIPIESTE ME TA LOGIA ENO MERIKI ANAGNOSTES SAN KE EMENA PERIMENOUN NA MA8OUN KE NA DIAVASOUN TIS APADISIS STA EROTIMATIKA POU YPARXOUN STA FOROUMS.
FILE PAN,NA SOU PO THN ALI8IA MOU DEN GNORIZO POLA GIA AUTO TO PERIVOITO XARAGMA.TO MONO PU AKUO KATA KEROUS INE OTI INE XARAGMA ME LASER(TA KALOUMENA BARCODES)PU 8A TA XRISIMOPIOUME GIA NA KANOUME TIS AGORES MAS KE OXI MONO.AUTO AN INE KAKO I KALO DEN TO GNORIZO.AS MAS APADITISI KAPIOS PU XERI PERISOTERA KE OXI NA ASXOLITE ME TI TON ENOXLI.
EPIDI DEN 8ELO NA PAREXIGI8O APO KANENA AUTA TA LEO APO KOINO KE KALO ENDIAFERON.SAS EUXARISTO OLOUS.
AGAPA GIA NA MHN MISIS
Leonardo
ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.
ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ.
ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ
ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.
ΤΙΣ (ΣΕ) 7 ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΑΣΕΙ ΚΑΙ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ (ΣΕ) 7 ΖΩΕΣ...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
STIN APOKALIPSI TOU IWANH DIAVASA GIA TON ARI8MO 666 PU TON SIMBILI ME χξστ'.AUTO VRISKETE STO KEFALEO ΙΓ' TIS APOKALIPSIS.I8ELA NA ROTISO GIA TO ALFARI8MITIKO SISTIMA,KE POS TO ONOMA TOU 8IRIOU PU APOKALI MESA STIN APOKALIPSI O IWANHS INE TA TESSERA AUTA GRAMATA?
Leonardo
*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*
SINEXIZI KE ANAFERI MIA MIA TIS SALPIGES TON AGELON.MIPOS EXUN KE AUTES ALIGORIKI SIMASIA I PRAGMATIKA OI SALPIGES AUTES 8A IXISUN TA MIRIA KAKA PU ANAFERI O IWANHS STIN APOKALIPSI TOU.
Leonardo
Όλα αυτά τοποθετούνται στο ευρύτερο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης και προωθούνται από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας, στο όνομα της ασφάλειας, της ομαλής συμβίωσης των λαών κλπ, κι ο νοών νοείτω.
Η προηγούμενη ερώτησή μου φίλε μου ήταν αγνή, αφελής ίσως αλλά ταυτόχρονα υψίστης σημασίας. Τί μπορείς να κάνεις? Αν κάποια στιγμή σε υποχρεώσουν να έχεις το τσιπ για να μπορείς να θεωρείσαι πολίτης(όχι απαραίτητα αύριο, μπορεί σε 10-20 χρόνια), να μετέχεις σε οικονομικές συναλλαγές με τράπεζες, να ψηφίζεις, να ταξιδεύεις σε χώρες του εξωτερικού κλπ, τότε τί θα κάνεις?
Φανταστειτε οτι αν γινει αυτο που θα γινει δηλαδη θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για να το αντιμετωπισουμε με καθε τροπο. Ειναι καλο να εχει ο καθενας λιγη γη για να μπορει να εχει τα δικα του ζαρζαβατικα και τα δικα του ζωα κλπ.
Σημερα ομως η αληθεια ειναι οτι οι ποιο πολλοι απο εμας ειναι καλομαθημενοι και εχουμε πλεον κανει ακομα και τον υπολογιστη απαραιτητο στην ζωη μας. Εχουμε κανει απαραιτητο το τηλεφωνο και ου το καθεξης.
Ειμαι σιγουρος οτι 50 χρονια πισω οι ανθρωποι θα ηταν πολυ ικανοτεροι να αντισταθουν γιατι τοτε τα χροννια δεν ηταν και ευκολα.
Καταληγοντας θελω να πω κατι. Αξιζει να επιμενουμε για την ενημερωση του κοσμου πανω σε τετοια θεματα? Εγω ξερω οπως αρκετοι εδω μεσα, αλλοι ειναι ισχυρογνωμονες και δεν δεχονται ουτε το 1 απο τα 100.
Μεσα στα επομενα 2 χρονια θα καταλαβουνε μερικοι το λαθος τους και καποια στιγμη θα μετανιωσουν που δεν ακουγαν αυτα που λεγαμε εμεις και πολλοι αλλοι.
Η αληθεια ειναι 1 αργα η γρηγορα θα φανει αν ολα αυτα ειναι αληθινα η μπαρουφες οπως ισχυριζοντ μερικοι.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΦΙΛΟΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
Edited by - Hfaistos on 19/04/2005 10:37:49
Τώρα μη με χαλάς έτσι. Βλέπεις ότι γίνονται τόσα και ακόμα μιλάς για προκαταλήψεις?Έρχεται η παγκοσμιοποίηση, θα χτιστεί ο ναός του Σολομόντως, επίκειται γ' παγκόσμιος,έγινε το γεγονός στο τσέρνομπιλ,η ατομική στη Χιροσίμα και ακόμη μιλάς για προκαταλήψεις ενώ όλα αυτά αναφέρονται στην αποκάλυψη?
"Απλά στην θέση σου, θα με απασχολούσε περισσότερο το αν θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός από το 666"
Ποιος σου είπε ότι δεν με ενδιαφέρει εξίσου?Απλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ.
Σχετικά με χξς', ισούται με 666. Χ=600, ξ=60 ς'=6. Όλα τα άλλα περι εβραικά και άρες μαρες κουκουνάρες, είναι για τον π......σο.
Μόνο το γεγονός ότι ολόκληρα κράτη το προωθούν κάτι σημαίνει.
Hfaistos "Ειναι καλο να εχει ο καθενας λιγη γη για να μπορει να εχει τα δικα του ζαρζαβατικα και τα δικα του ζωα κλπ."
Καλή η ιδέα αλλα θα πρέπει να πληρώνεις φόρο για αυτή και άρα να είσαι τσιπαρισμένος.Εκτός αν την έχεις παράνομα.
PAO UBER ALLES
GATE 13
PAO UBER ALLES
GATE 13
quote:
Σχετικά με χξς', ισούται με 666. Χ=600, ξ=60 ς'=6. Όλα τα άλλα περι εβραικά και άρες μαρες κουκουνάρες, είναι για τον π......σο.
Αυτό προσπαθώ να σου πω, πως δεν μπορούν καν να καταλήξουν αν όντως σημαίνει αυτό ή αν όντως είναι αυτός ο αριθμός του Αντιχρίστου, όταν έχουν βρεθεί πάπυροι που προτείνουν το 665, ή το 616 για παράδειγμα.
Και ούτε μπορούμε να κάνουμε εξισώσεις με το τί πιθανόν να σημαίνει σε λέξεις γιατί πολύ απλά το αλφάβητο των αρχαίων Ελλήνων έχει υποστέι αλλαγές.
quote:
Έρχεται η παγκοσμιοποίηση, θα χτιστεί ο ναός του Σολομόντως, επίκειται γ' παγκόσμιος,έγινε το γεγονός στο τσέρνομπιλ,η ατομική στη Χιροσίμα και ακόμη μιλάς για προκαταλήψεις ενώ όλα αυτά αναφέρονται στην αποκάλυψη?
Η παγκοσμιοποίηση δεν έρχεται, έχει έρθει προ πολλού αν θέλετε την γνώμη μου, αλλά από την στιγμή που κάνουμε την κουβέντα αυτή διαδικτυακά, είναι νομίζω άτοπο να μιλάμε για μη αποδοχή ή για εναντίωση.
Η Αποκάλυψη για μένα τουλάχιστον δεν βγάζει κανένα νόημα. Δεν ξέρω αν γράφτηκε έτσι επίτηδες, αλλά δεν μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε κάτι από αυτά που έχουν γίνει ή θα γίνουν στα λόγια της Αποκαλύψεως, εκτός αν το κάνουμε σκόπιμα.
Και υπό την ίδια έννοια δηλαδή, γιατί είναι προφήτης ο Ιωάννης και δεν είναι ο Ιούλιος Βερν? Και στα έργα του Βερν βλέπουμε ένα σωρό πράγματα από το μέλλον. Γιατί για αυτόν μιλάμε για δημιουργική φαντασία και στον Ιωάννη αποδίδουμε θεϊκή παρέμβαση?
Γιατί ο Βερν τα λέει συγκεκριμένα, κάνει λογοτεχνία ο άνθρωπος, και δεν αφήνει περιθώρια για εικοτολογίες, ενώ ο Ιωάννης μιλάει τόσο αφηρημένα σε ένα κείμενο τόσο άτεχνο που ο καθένας καταλαβαίνει ότι του καπνίσει ή ότι τον βολέυει.
Γι'αυτό μιλάω για προκαταλήψεις.
Ξέρετε πόσα τέλη κόσμου έχουν προβλεφθεί βάσει της Αποκάλυψης? Νομίζω πάνω από 200.
Γιατί έτσι είναι η ανθρώπινη αντίληψη,και κάθε εποχή τα ίδια φαντάζεται και νομίζει ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο μη παρέκει.
Ενδεχομένως τα χειρότερα έπονται, αλλά ποιός το ξέρει αυτό?
Και για να γυρίσουμε στο 666 και τον Αντίχριστο και όλη την σχετική εσχατολογία, αν είναι να γίνει γ' παγκόσμιος θα γίνει για τους ίδιους παντελώς ανθρώπινους λόγους που έγιναν και οι 2 προηγούμενοι. Δεν χρειάζεται να ασχοληθεί και πολύ ο Αντίχριστος, (αν υπάρχει).
Αλλά με ενδιέφερε αυτό που ανέφερες Grom Hellscream, για το Bar Code, στο Ισραήλ. Σίγουρα δεν ίσχύει εκεί? Καλά πως και πώς καταγράφουν τα προϊόντα, πως εισάγουν προϊόντα από άλλες χώρες?
Πεντακοστιανοι, Ιεαχωβαδες κλπ ειναι αλλο και αλλο οι χριστιανοι ορθοδοξοι.
Το τελος του κοσμου και την Ελευση του Κυριου δεν την ξερει κανεις ποτε θα γινει. Για τον Αντιχριστο ομως υπαρχουν ανθρωποι και μαλιστα πολλοι που λενε στο περιπου ποτε μπορει να ερθει.
Η εσχατολογια ειναι οντως ενα φαινομενο που προσελκυει του ανθρωπους αλλα βαση των στοιχειων που εχουμε ειμαστε πολυ κοντα.
Κατι ακομα σημερα καπου διαβασα οτι θα κυκλοφορησει συντομα μια ταινια
ονοματι "REVELATIONS" και το εργο θα ειναι βασισμενο στην Αποκαλυψη αλλα με τι διαφορα οτι θα ερμεινευτε οπως κρινει ο σκηνοθετης.
Τελικα νιωθω οτι γινεται πολυ συζητηση για το θεμα σε ολες τις κοινωνιες. Εχω καποια συγκεκριμενα site που εκει να δειτε τι γινετε.
Και να υπογραμισω οτι δεν ειναι Ελληνικα.
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
«Αυτό ακριβώς ήθελα να ακούσω και να επιβεβαιώσω την αρχική μου εντύπωση για σένα. Είσαι ένας κρυφοδωδεκαθειστής, που απλούστατα υποκρίνονταν τον άθεο τόσο καιρό. Είναι η κλασσική πολιτκή των δωδεκαθειστών.»
Φίλτατε Grom είσαι ακόμα πολύ «μικρός» εδώ μέσα για να μου προσάψεις τον ρόλο του «κρυφοδωδεκαθειστή».
Σέβομαι την κάθε κοσμοθεωρία, ακόμα και την δική σου, αλλά δεν ανήκω σε κανένα μαντρί, ότι σημαία προέλευσης και να φέρει. Είτε Ιουδαϊκή είτε Ελληνική.
Αυτό όμως δεν με εμποδίζει από το να καυτηριάζω εξουσιαστικές πρακτικές στα κεφάλια αδαών και εύπιστων.
Ελπίζω να συνεννοούμαστε.
Grom Hellscream:
«Σε ευχαριστώ που αναφέρεις ότι πιστεύω σε σατανική ιδεολογία ενώ εσύ πιστεύεις στον αγνό θεό Πάνα που γαμούσε κατσίκες.»
Ατυχέστατος ο παραλληλισμός! Από την μια μιλάμε για ΜΥΘΟ και από την άλλη για (δήθεν..) εξ αποκαλύψεως αλήθεια. Εάν δέχεσαι τα όσα ασπάζεσαι ως μύθο καλώς έχει. Εάν όχι, τότε……καλά θα κάνεις να μην μιλάς και πολύ για τις αθλιότητες της βιβλικής θρησκείας.
Η θέλεις μήπως να δούμε ορισμένες πιο καλά?
Grom Hellscream:
«Το τελικό μήνυμα το υιοθετείς?Όλο φάσκεις και αντιφάσκεις.Αν δεν υιοθετείς αυτά περι Πάνα κτλ ανακαλώ όσα είπα.»
Τα όσα αναφέρονται έχουνε ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύω το που μπορεί να φτάσει η όλη αμπελοφιλοσοφία. Όση εγκυρότητα έχουνε αυτά που γράφω έχουνε και αυτά που διαβάζεις στην Αποκάλυψη.
Απλό δεν είναι?
Grom Hellscream:
«Λάθος μου.Δεν ανακαλώ τίποτα.»
Μου αρέσει η…σταθερότητα και η…διορατικότητα σου!!![]()
![]()
Με άλλα λόγια: άνευ σχολίων.
Grom Hellscream:
«Και φυσικά ο Schwabe καταλαβαίνοντας πόσο εκτεθηκε με τη βλακεία του, θα προσπαθήσει να τα αλλάξει και να πει οτι δηθεν αλλα εννοούσε.»
Και πάνω που είπα ότι θα διορθωθείς…….![]()
Ο υποφαινόμενος φίλτατε πράσινε, έχει εδώ και πολύ καιρό σχολιάσει το τι τον εκφράζει και τι όχι. Δεν χρειάζεται να «αλλάξω» τίποτα απολύτως, ούτε καν ένα κόμμα! Αυτά τα οποία εννοώ πρέπει απλά να τα βασανίσεις λιγάκι πριν να πιάσεις το πληκτρολόγιο.
Το κείμενο έχει προ καιρού αναρτηθεί στο esoterica και όποιος ψάξει θα το βρει.
Καλή απόλαυση λοιπόν!
Barcode και 666.
Ο αριθμός του "θηρίου" της "Αποκάλυψης" ΔΕΝ βρίσκεται στο Barcode.
Μια απ' τις πιο γνωστές και διαδεδομένες εσχατολογικές και Αποκαλυπτικές ιδέες, που κυκλοφορούν στις μέρες μας, είναι η ύπαρξη του αριθμού 666 (του αριθμού του Αντίχριστου σύμφωνα με την "Αποκάλυψη" του Ιωάννη) στο σύστημα αναγνώρισης γραμμικών κωδίκων (Barcode ή Universal Product Code, UPC-A) που αναγράφεται πλέον σε όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά ανά την υφήλιο. Σύμφωνα όμως με τον Robert Harris, ο ισχυρισμός αυτός δεν ευσταθεί!!
Κάνοντας μια ανάλυση του συστήματος UPC-A, βλέπουμε ότι ο αριθμός 6 αναπαριστάται με δύο κάθετες λεπτές μπάρες που βρίσκονται σχεδόν πάνω απ' το ψηφίο 6, κάθε φορά που αυτό εμφανίζεται στον σειριακό αριθμό ενός προϊόντος.
Όμως και η αρχή κάθε barcode σηματοδοτείται με δύο κάθετες λεπτές μπάρες και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το τέλος του. Έτσι πιστεύεται ότι κάθε barcode αρχίζει και τελειώνει με ένα "6" και περιέχοντας και ένα ενδιάμεσο "6" στην ενδιάμεση ακολουθία ψηφίων, σχηματίζεται τελικά το … σατανικό 666.
Όμως η αλήθεια είναι πιο … σύνθετη!
Μια πιο προσεκτική ματιά δείχνει ότι, και οι μπάρες δεν είναι του ίδιου πάχους, αλλά και ότι, τα κενά μεταξύ τους ποικίλουν. Κι αυτό επειδή κάθε ψηφίο στο σύστημα UPC-A, αποτελείται 4 χαρακτηριστικά: 2 μπάρες και 2 κενά.
Άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι ένας barcode διαιρείται σε ένα δεξί και σε ένα αριστερό τμήμα. Το αριστερό αποτελείται από 5 ψηφία που δηλώνουν την ταυτότητα του κατασκευαστή, ενώ το δεξιό τμήμα από άλλα 5 ψηφία που δηλώνουν τον κωδικό του προϊόντος.
Επιπλέον κάθε ψηφίο αναπαριστάται με διαφορετικό τρόπο στο αριστερό και στο δεξί τμήμα του barcode! Προσέξτε στα δύο παρακάτω σχήματα ότι όταν το "6" εμφανίζεται στο δεξί τμήμα του barcode, αναπαριστάται ως "μία λεπτή μπάρα, ένα λεπτό κενό, μία λεπτή μπάρα και ένα πολύ φαρδύ κενό", ενώ όταν εμφανίζεται στο αριστερό τμήμα αναπαριστάται ως "ένα λεπτό κενό, μία λεπτή μπάρα, ένα λεπτό κενό και μία μια πολύ φαρδιά μπάρα".
Η αναπαράσταση αυτή επιτρέπει στα μηχανήματα ανάγνωσης barcode να μπορούν να διαβάσουν τον κωδικό του προϊόντος, άσχετα από ποια πλευρά θα αναγνωστεί αυτός. Ειδικά αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό στο σχήμα παρακάτω που περιέχει αποκλειστικά το ψηφίο "6".
Ακόμη, τα στοιχεία που σηματοδοτούν την αρχή και το τέλος ενός barcode αποτελούνται από 3 χαρακτηριστικά και όχι 4, ώστε να μην αντιστοιχούν σε κανένα ψηφίο απ' το 0 ως το 9.
Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίζεται κάποιο εξάρι στην αρχή ή στο τέλος ενός barcode.
Τέλος το αριστερό απ' το δεξί τμήμα χωρίζονται από άλλο ένα στοιχείο που έχει 5 σταθερά χαρακτηριστικά και έτσι ούτε κι αυτό μπορεί να αναπαριστά κάποιο ψηφίο απ' το 0 ως το 9.
Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι για τον σχηματισμό των ψηφίων από 0 έως 9, χρησιμοποιούνται 4 διαφορετικά πάχη γραμμών και κενών (απ' το πάχος "1" ως το πάχος "4"). Έτσι για παράδειγμα το ψηφίο 3 σχηματίζεται από διαδοχικές γραμμές και κενά πάχους αντίστοιχα 1-4-1-1, ενώ το 6 όπως είδαμε και πιο πάνω από διαδοχικές γραμμές και κενά πάχους αντίστοιχα 1-1-1-4.
Για άλλη μια φορά λοιπόν, η γνώση και η εξήγηση νικούν την πρόληψη!
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το αναλυτικό άρθρο του Robert Harris στη διεύθυνση:http://www.virtualsalt.com/barcode.htm
Είδες λοιπόν φίλτατε Grom ότι όλα είναι ΦΟΥΣΚΕΣ για το ποίμνιο και τίποτα περισσότερο? Αλήθεια, σκέφτηκες ποτέ σου ότι εάν δεν πούλαγαν φόβο και τρόμο οι θρησκείες, όπως και ο σημερινός χριστιανισμός, δεν θα είχανε καν λόγο ύπαρξης?
Σκέφτηκες ποτέ σου ότι τον περίφημο Σατανά οι ίδιοι οι χριστιανοί τον επινόησαν? Σκέφτηκες ποτέ σου ότι δίχως τον Σατανά δεν έχει καν λόγο ύπαρξης ο ίδιος ο Θεός που πραγματεύονται?
Σκέφτηκες ποτέ σου ότι δίχως «προδοσία» δεν θα υπήρχε Ανάσταση?
Ψάξε φίλτατε πίσω από τις λέξεις. Ψάξε και θα βρεις…..
Επίσης να ξέρεις ότι ο μόνος αριθμός που παρουσιάζει τέσσερις εναλλαγές άσπρου μαύρου σε τέσσερις μονάδες πλάτους είναι ο αριθμός 6.Συγκεκριμμένα:
Για τη δεξιά μπάρα 1-0-1-0
και για την αριστερή 0-1-0-1
και για την μεσαία 0-1-0-1-0
Δηλαδή και στις τρείς περιπτώσεις έχουμε 4 εναλλαγές που αντιστοιχούν μόνο στον αριθμό 6.
Επίσης η μεσαία μπάρα χρειάζεται μόνο αν το barcode έχει πάνω απο μια κωδικοποιήσεις.Αλλά ποιος ο λόγος ύπαρξης μιας ακόμα κωδικοποίησης?
Είδες και μόνος σου Schwabe ότι με το κείμενο που παρέθεσες δεν δείχνεις τίποτα.Αλλά πες μου, το αναμενόμενο τσιπ ή χάραγμα, πρόκειται να το δεχτείς?
PAO UBER ALLES
GATE 13