ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ χξs ΣΕ 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ χξs ΣΕ 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΑΡΘΟΥΡΟΣ34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
kswtikoulaΜέλος
21/01/2006, 17:11:55
Ααααααααααααααααα!
Δεν θα το ενέκρινα όμως!
Κι ας γράφω με το τσιγάρο στο χέρι....

Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...

fort_minorΝέο Μέλος
22/01/2006, 05:30:41
kala re paidia egw ena mikro 8emataki anoixa den xekinisa twra polemo metaxi mas :P .. kai oso gia to sxolio sou azax xaza .. exeis apolito dikaio file malakies sto tetragwno ... alla katse twra kai anakalipse oti exoun ta marlboro sxesi me ti dolofonia kennedi .... pwpwpw pragma detective giname ...
mariha2912Μέλος
23/01/2006, 11:55:28
AZAΧ_ΧΑΖΑ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΥΓ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΦΕΛΕΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ,ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΝΤΟ,ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΙΑ.

αγνοώνΜέλος
27/01/2006, 19:46:37
Μου φαίνεται παράξενο που ακόμα δεν αναφέρατε τίποτα για το πακέτο των
CAMEL.
Εκεί υπάρχει γραμμένη κρυπτογραφικά η λέξη HIBIT,η οποία αν διαβαστεί με το πακέτο ανάποδα (το πάνω κάτω),δείχνει κάτι σαν τον αριθμό 1914,που αν δεν κάνω λάθος είναι η χρονιά που ξεκίνησε η καπνοβιομηχανία.
Μέσα στην καμήλα υπάρχει ζωγραφισμένη μία γυμνή γυναίκα,όπως επίσης υπάρχουν άλλες δύο καμήλες "κρυμμένες" στο πακέτο.
Ακόμη, αν με ένα δάχτυλο καλύψετε με συγκεκριμένο τρόπο την καμήλα στο πρώτο πλάνο, τότε θα δείτε (με τα μάτια της φαντασίας πάντα),ένα λιοντάρι που...εεε..χμμμ..."πηδάει" την καμήλα (έχουν και τα ζώα τις διαστροφές τους...).
Αλλά όλα αυτά, θα πρέπει να τα ανακαλύψετε μόνοι σας.
ZARKOSΜέλος
30/01/2006, 18:53:10
KATI ΓΙΑ ΤΟ VENI VIDI VICI ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ MALRBORO ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ?

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜURATTI ΚΑΠΝΙΖΩ...

ALEA IACTA EST...

XDΜέλος
31/01/2006, 09:32:22
Είναι η Λατινική ρήση του Ιουλίου Καίσαρα : «Ήρθα, Είδα, Νίκησα»
Burbulithra54Μέλος
01/02/2006, 12:48:57
Kalimera se olous.Signomi gia ta greeklish alla efage kollima to pc mou.Tha ithela na nanfero kai kati to opoio exo diabasei kai akousei kata kairous.Sta paketa ton tsigaron,kai se ola ta eidi pou perikleiontai apo siskevasia,uparxoun ta gnosta bar code ta opoia me sigegrimenes arithmitikes prakseis,katalhgoun na mas dosoun to apotelesma 666.Tha ithela apopseis kai sxolia pano s'auto.Euxaristo.
01/02/2006, 12:52:00
quote:
bar code ta opoia me sigegrimenes arithmitikes prakseis,katalhgoun na mas dosoun to apotelesma 666.

Για πές ένα παράδειγμα !

01/02/2006, 13:32:22
Αντε πάλι με τον αριθμό μπαμπούλα 666. Μια φορά που έκανα μια άσκηση μακροικονομίας στον πίνακα της σχολής βγηκε αποτέλεσμα 666 και ο δεισιδαιμονας καθηγητής χτύπαγε ξυλο Ολα αυτά με τα διάφορα νούμερα και περιεργα σχεδια που εμφανιζονται σε διάφορα αντικείμενα ειναι απλά συμπτώσεις που τους δινουμε εσφαλμένα ιδιαίτερη έμφαση. Ειδικά τα διάφορα γράμματα που τα ερμηνευουμε όπως θέλουμε γιατι έτσι βολεύει την φαντασία μας...Ας μην μας πιάνει πανικός. Με λίγη εφευρετικότητα και εμπνευση μπορει κανεις να ανακαλύψει πολλά περίεργα. Ας δωσω κι εγω μερικές δικές μου ερμηνειες.

Ο.Σ.Φ.Π. = ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Π.Α.Ο. = ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Α.Ε.Κ. = ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
Ο.Α.Ε.Δ. = Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ

Οχι οτι ειναι απολυτα σχετικά με το θεμα τα παραδειγματα, αλλά τα εγραψα σαν αυτοσχεδιασμό και πηγαινοντας τα πράγματα εκει που ήθελα

Τωρα ας κανουμε την τραβηγμένη υπόθεση ότι κάποιες οργανώσεις μυστικές και καταχθόνιες έχουν όντος περάσει κρυμμένες εικόνες και νουμερα σε πακέτα τσιγάρων και άλλα προϊόντα. Για πιο λόγο θα πρέπει να ανυσηχήσει κάποιος?? Αλλάζει κάτι στην ζωή του? Κινδυνεύει απο τίποτα με το να παρει το προϊόν?? Μαλλον οχι. Οπότε ας μην δινουμε τοση σημασια πια σε τέτοια θέματα με μπολικη δωση επιλεκτικης φαντασιας....

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

01/02/2006, 13:36:38
Μα, η πλάκα είναι, ότι το barcode δεν έχει σχέση με το 666.

*και άν είχε, πάλι στ απαυτά μας. Σημ. τ. σ.

Όποιον έχω ρωτήσει σχετικά με το θέμα, όλο "έτσι έχω ακούσει", "έτσι λένε" και τέτοια έχω ακούσει.

Λοιπόν, ποιά μαθηματική πράξη μας "βγάζει" 666 από τα barcode ?

01/02/2006, 15:17:32
quote:

Το θέμα είναι ότι στο barcode υπάρχουν πάντα αρκετά νούμερα ώστε με τις κατάλληλες μαθηματικές πράξεις (δηλαδή το κατάλληλο μαγείρεμα) μπορεί να βγει και το περιβόητο νούμερο...Ανάλογα και με το κατάλληλο μαγείρεμα μπορεί κανείς να βγάλει ανάλογα νούμερα, που να τα συνδυάσει με ό,τι θέλει, από ο,τιδήποτε στον κόσμο τούτο...Είτε αυτό είναι οι Πυραμίδες της Αιγύπτου είτε το...κομοδίνο του υπνοδωματίου του...

Θα 'μουν κι εγώ περίεργος πάντως να ακούσω για ΜΙΑ ΦΟΡΑ τις περιβόητες..."πράξεις"...

XDΜέλος
01/02/2006, 20:07:12
quote:

Μα, η πλάκα είναι, ότι το barcode δεν έχει σχέση με το 666.

*και άν είχε, πάλι στ απαυτά μας. Σημ. τ. σ.

Όποιον έχω ρωτήσει σχετικά με το θέμα, όλο "έτσι έχω ακούσει", "έτσι λένε" και τέτοια έχω ακούσει.

Σωστότατη παρατήρηση - μου το είχε αποδείξει, με το Specification Reference του EAN BAR-CODE πριν μερικά χρόνια ένας φίλος προγραμματιστής που ανέπτυσσε λογισμικό δημιουργίας BAR-CODE.
Ολόκληρη την εξήγηση δεν την θυμάμαι πια απέξω, όμως ήταν ξεκάθαρο πως το περίφημο 6 6 6 και η απόδοση του στο EAN BAR-CODE αποτελούσε παρερμηνεία του ίδιου του προτύπου καθώς δεν φτάνει απλά να έχουμε 3 προεξέχουσες γραμμές γιατί δεν λογίζονται απλά και αυτόματα ως εξάρια αφού στην πολύπλοκη αυτή κωδικοποίηση ο κάθε αριθμός προσδιορίζεται σε συνάρτηση με το τι ακολουθεί δίπλα του (κενό ή κενά, γραμμή;) και εάν πρόκειται για την έναρξη ή την λήξη του κώδικα οπότε ο αριθμός που αποδίδεται διαφοροποιείται (άρα η μεγάλη εναρκτήρια γραμμή για παράδειγμα δεν είναι 6..χα,χα,χα ) ! αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για κάποιους..

Υ.Γ
Εδώ βρήκα μια εξήγηση γιατί το EAN-13 δεν είναι 6 6 6 που θυμίζει την επιχειρηματολογία του φίλου μου: http://www.virtualsalt.com/barcode.htm

Edited by - XD on 01/02/2006 20:23:36

Burbulithra54Μέλος
01/02/2006, 22:58:22
Kala re paidia mh barate.To exo akousei apo episthmones se diafores kata kairous ekpompes kathos kai se arthra efimeridon.Ap'oti einai gnosto pantos,sto forum ta meli lene tis apopseis tous,tis skepseis tous.Ersi kai ego egrapsa gia kati pou einai gnosto se poli kosmo kai gia to opoio den gnorizo polla pragmata kai endiaferomai na matho.Etsi loipon tha htan fronimotero na apodexeste,na akoute kai na sizitate tis apopseis tou kathenos melous xoris na sarkazete h na eironeveste tis apopseis twn allwn.Filika,Claudia
02/02/2006, 01:20:31
Δεν νομίζω ότι ούτε σε βάρεσε κανενας, ούτε σε σάρκασε κανένας, ούτε σε ειρωνεύτηκε κανένας.

Είπες κάτι σχετικά με το 666 και το Barcode, το οποίο πιστεύεις ότι είναι γνωστό σε πολύ κόσμο, που όμως δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα. Όταν κάποια μέλη είπαν την άποψή τους, και μάλιστα τεκμηριωμένα ότι δεν είναι έτσι, εσύ το χαρακτήρισες "ειρωνεία, σαρκασμό και χλευασμό."

Αυτό που λές, ότι "είναι φρονιμότερο να αποδέχεσαι, να ακους και να συζητάς τις απόψεις του κάθε μέλους", είναι αυτό που προφανώς εσύ δεν μπορέις να κάνεις.

Αυτοί που τα λένε αυτά, ειδικά σε κάποιες εκπομπές στην τηλεόραση, εγώ προσωπικά μόνο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ δεν θα τους χαρακτήριζα. Η επιστήμη χαρακτηριζεται από την απόδειξη και όχι από τον δομγατισμό.

Επειδή πιστεύεις στην συζήτηση των απόψεων του κάθε μέλους, σε καλώ να μου απαντήσεις, κατά πόσο αυτή η θεωρία στέκει, δηλ. την απόδειξη, τον μαθηματικό τύπο που "δίνει" το 666, ή κατα πόσο όλο αυτό το θέμα είναι τρομολαγνικό και εκμεταλέυεται την ευκολοπιστία και άγνοια του πολύ κόσμου.

Edited by - Δύναμη Βρίλ on 02/02/2006 01:31:29