- Ποια ΕΙΝΑΙ η σχέση του esoterica με το Βαβυλω-ιεροσολυμο-πατριαρχικό σκάνδαλο και με των υποκλοπων; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εκφράστε ελεύθερα τη γνώμη σας ...υπάρχει δημοκρατία ...και κανείς δε μας ακούει (διαβάζει)
Όλα είναι τέλεια

It is the source of all true art and all science.
Edited by - Mercury on 31/07/2006 10:34:31
quote:
filosofos3 λέει....Ποια ΕΙΝΑΙ η σχέση του esoterica με το Βαβυλω-ιεροσολυμο-πατριαρχικό σκάνδαλο και με των υποκλοπων;
ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΜΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ...ΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 234 ΧΡΟΝΩΝ !!!!!

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
quote:
Ποια ΕΙΝΑΙ η σχέση του esoterica με το Βαβυλω-ιεροσολυμο-πατριαρχικό σκάνδαλο και με των υποκλοπων;
Την ιδια σχεση που ειχε και στο σκανδαλο Κωσκοτα....
Και δε παμε στο Μουσειο? Χαρα θεου μαγαζι![]()
Ερωτας ειναι η τεχνη του να φευγεις.
(Δ.Λιαντινης)
Edited by - ΑΔΔΑΡ ΑΣΟΥΡ on 31/07/2006 11:52:30
quote:
ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΜΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ...ΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 234 ΧΡΟΝΩΝ !!!!!
ε όχι και το μεγαλύτερο...υπαρχουν κι άαααλλα ...εν καιρώ θα φανουν ...
Το τι κερδίζετε είναι και αυτό μυστικό....
quote:
...πρέπει να βαραει πολύ ο ήλιος στην Ελλάδα τον τελευταιο καιρό
Πάρα πολύ ...ειδικά όσους απαντάνε σε ένα θέμα που δεν έχουν κάτι να πούνε...
quote:
Την ιδια σχεση που ειχε και στο σκανδαλο Κωσκοτα....
Είδες αυτός εδώ κάτι λέει...
quote:
Και δε παμε στο Μουσειο? Χαρα θεου μαγαζι
Απόψεις...
quote:
Ερωτας ειναι η τεχνη του να φευγεις.
(Δ.Λιαντινης)
και του να μένεις μέχρι να φύγεις...
(filosofos3)
Όλα είναι τέλεια
quote:
Όλα είναι τέλεια
......μεχρι να γινουνε κωλος
Edited by - ΑΔΔΑΡ ΑΣΟΥΡ on 31/07/2006 18:05:57
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Όλα είναι τέλεια--------------------------------------------------------------------------------
......μεχρι να γινουνε κωλος
Μάλλον είδες τα μούτρα σου στον καθρέφτη για να το λες αυτό..θα μπορούσες να απευθύνεις εκεί τα σχόλιά σου εφόσον εδώ δεν έχεις -και δε μπορεις- να πεις τίποτε....
Όλα είναι τέλεια
Ύστερα θα έρθουν και οι ανάλογες απαντήσεις.
Χμ, δεν έχω ιδέα.
Ποιά ΕΙΝΑΙ λοιπόν η σχέση τους;
Πώς τεκμηριώνεται αυτή;
Και πώς είσαι σε θέση να την γνωρίζεις;
No Method, No Guru, No Teacher
Φανταστείτε και σεις ότι ο βαβυλώνιος μοναχικός μαύρος άνθρωπος (δεν είναι κανένας Αρχαίος πάντως) -και δεν εννοώ τον Παΐσιο- να έχει σχέση και με τα τρία σημεία του τριγώνου...Γενικά μιλώντας το κομπιούτερ δε χρησιμεύει για να συμμετέχει κανεις σε φόρουμ ή σε ελληνικά φόρουμ μόνο...
Αλλά είπαμε ...δεν ξέρω και γιαυτό ρωτάω ...ρωτώντας πας στην Πόλη που λένε
Όλα είναι τέλεια
ο βαβυλώνιος μοναχικός μαύρος άνθρωπος
[/quote]
Εκει ειναι το κλειδι, αυτο ακριβος σου χρειαζεται για να βρεις λυσεις στα προβληματα σου!![]()
Edited by - ΑΔΔΑΡ ΑΣΟΥΡ on 31/07/2006 23:09:56

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Εγώ δεν ξέρω τίποτε...άλλωστε ως γνώση θεωρείται συνήθως ότι λαμβάνεται μέσω των 5 αισθήσεων μόνο ... αλλά φαντάζομαι...
OK. Συνέχισε να φαντάζεσαι.
No Method, No Guru, No Teacher
...
quote:
Καλό Ostria. Και εγώ αυτός φαντάστηκα ότι είναι ο ύποπτος...
![]()
Η πλάκα είναι ότι στο άλλο θέμα που έχει βάλει κατηγορεί διάφορους για διάφορα:
"Το να κρύβεσαι πίσω από μια σειρά nicknames μαζί με μια ομάδα άλλων ομοϊδεατών σου και να προσπαθείτε να παίξετε τα πρακτορίστικα ή πρακτορικά σας παιχνίδια , δε μου αλλάζει την εικόνα γελοιότητας που έχω σχηματίσει για σας... " (συνομιλία με τον Schwabe)
Τι μου θύμισε, τι μου θύμισε..; Α, ναι! dialogismoi.gr
Προπονούμαι για +Παθοκτόνο+ και η σέκοντ έκδοσις...![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Ποια ΕΙΝΑΙ η σχέση του esoterica με το Βαβυλω-ιεροσολυμο-πατριαρχικό σκάνδαλο και με των υποκλοπων;
ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!:δήλωση αποποίησης ευθύνης
Οτιδήποτε διαβάσετε στην παρούσα σελίδα και σε όλες τις επόμενες περί σύγχρονων μύθων και απομυθοποίησής τους καμμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα καθώς αποτελεί προϊόν μυθιστορηματικής υφής της καλπάζουσας φαντασίας του γράφοντος (δε θα είναι άστοχο το να τα θεωρήσετε κείμενα άλλου προσώπου λόγω και μιας χρόνιας σχιζοφρένειας που υφέρπει αθεράπευτη), και κατά συνέπεια δεν αποτελεί σε καμμιά περίπτωση αξιόπιστη ή αληθή πληροφορία ότι γράφεται εδώ.και Σε καμμία περίπτωση επίσης δεν συνίσταται η υιοθέτηση των απόψεών του ή η προσεκτική μελέτη τους, διότι μια τέτοια απόφαση ενέχει το σοβαρό κίνδυνο της πρόκλησης μόνιμης βλάβης στις συλλογιστικές και λογικές λειτουργίες του νου του αναγνώστη. Κάτι τέτοιο θα έχει ως συνέπεια την πολύ πιθανή έως βέβαιη κατάληξη στην κατάσταση εκείνη που ευρίσκεται και ο γράφων εδώ και πολλά χρόνια ,στην πλήρη παραφροσύνη! (:-D)
Και για να μη νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα σας λέω μόνο ετούτο:αν τα όσα γράφω είναι αλήθεια τότε είμαι σίγουρα τρελός που κάθομαι και τα γράφω αλλά...από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λέει ο λαός.
Αν πάλι δεν είναι αλήθεια τότε πάλι είμαι τρελός που ξόδεψα τόσες ώρες για να γράφω αρλούμπες και φαντασίες έτσι για πλάκα , τη στιγμή που δεν έχω όσο ελεύθερο χρόνο θέλω.Εσείς θα αποφασίστε τελικά τι θέλετε να δεχτείτε ως αλήθεια και ίσως αυτό που θα αποφασίσετε να είναι όντως αλήθεια ...μόνο για σας όμως...η δικιά σας αλήθεια! (Aραγε αυτό το τελευταίο είναι λογικό ή τρελό;) (:?D)
Εντάξει παιδιά υπάρχει πρόβλημα υγείας...Θέλει πολύ προσοχή το θέμα
Φίλε filosofos3 σου ευχομαι ταχεία ανάρρωση και επιστροφή κοντά μας το δυνατό συντομότερο. Ευχομαι ο λογικός σου εαυτός να επιβληθεί τελικά. Σου προτείνω να παρατήσεις όλα αυτά που σε βασανίζουν και να πας να αράξεις σε κανενα νησάκι έστω και για ένα μήνα. Δεν θα τρελλαθούμε ψάχνοντας την όποια αλήθεια φιλαράκο.Ας ψάξει να μας βρει και αυτή μια φορά...

It is the source of all true art and all science.
Edited by - Mercury on 01/08/2006 16:00:07
Edited by - Mercury on 01/08/2006 16:04:47
Δηλαδή είναι ένα site που μυρίζει συνομοσία;

quote:
Εντάξει παιδιά υπάρχει πρόβλημα υγείας...Θέλει πολύ προσοχή το θέμα
Αχαχαχαχαχαχαχαχχα
ναι ναι θέλει πολύ προσοχή...
Κατ΄αρχήν αγαπητέ Mercury δήλωση εκείνη από την ιστοσελίδα μου www.filosofos3.tk (προτείνω να διαβάσεις τα κείμενα με τη σωστή σειρά που αναφέρω εκεί να τα "μεταφράσεις" και μετά να βγάλεις συμπερασμα) αφορούσε τα όσα γράφονται στην "απομυθοποίηση" και επειδή επειδή είχα σκοπό να γραψω ακόμη μερικά πράγματα με το όνομά τους... κάτι που έκανα στο θεμα των UFO ...αλλά και πάλι το τι ισχύει για τη διανοητική μου υγεια είναι στην εκτίμηση του αναγνώστη ....η οποία συμβουλέυω να μην είναι βιαστική...ετκός της παραφροσύνης και όλων των άλλων υπάρχει και το ενδεχόμενο της καλλιτεχνικής δημιουργίας ...τόσοι και τόσοι κυκλοφορούν ας κυκλοφορήσει και ο μύθος της απομυθοποίησης ο οποίος μπορεί να μην είναι και καθόλου μύθος....αλλά είπαμε το κλειδί βρίσκεται σε εκίνο που δε θέλεις να κάνεις: την κουραστική εέρευνα για την εύρεση της αλήθειας
quote:
Φίλε filosofos3 σου ευχομαι ταχεία ανάρρωση και επιστροφή κοντά μας το δυνατό συντομότερο. Ευχομαι ο λογικός σου εαυτός να επιβληθεί τελικά. Σου προτείνω να παρατήσεις όλα αυτά που σε βασανίζουν και να πας να αράξεις σε κανενα νησάκι έστω και για ένα μήνα. Δεν θα τρελλαθούμε ψάχνοντας την όποια αλήθεια φιλαράκο.Ας ψάξει να μας βρει και αυτή μια φορά...
Σε ευχαριστώ για τις ευχές και σε διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζονται καθόλου...είμαι καλύτερα από ποτέ διανοητικά τουλάχιστον (αυτό β;eβαια λένε και όλοι οι τρελοί :D ) αλλά είναι εκείνη η έρμη η σκιά που με πιάνει και μετά ξεχνάω τα πάντα δε θυμάμαι τίποτε από ότι έχει μεσολαβήσει...και να έχω σκοτώσει καμμιά εικοσαριά, που λέει ο λόγος, δε θυμάμαι τίποτε απολύτως !!! Όσοι έχουν μελετήσει το θέμα και το φαινόμενο "έρπουσα σκιά" ίσως καταλάβουν τι εννοώ, ίσως και να μην καταλάβουν , αλλά να σκέφτεσαι πάντοτε ότι υπάρχει και η πιθανότητα άλλα να λέω και άλλα να εννοώ σκόπιμα....ή και να νομίζω ότι υπάρχει σκοπιμότητα και να μου έχει σαλέψει τελείως...όλα παίζουν ...οπότε θέλει πολύ προσοχή , όπως είπες...
Γιαυτό και μην είσαι βέβαιος για τίποτε ...το σύμπαν είναι ρευστό κατά μερικούς...για μένα δεν είναι και τόσο ρευστό αλλά δεν είναι και τελείως flat όπως φαίνεται να εκλαμβάνεις τα γραφόμενά μου ...
Αν δεν τρελαθείς για την όποια αλήθεια δεν πρόκειται να τη βρεις...δεν είσαι κατάλληλος για εραστής της τότε..γιατί και κείνη είναι "τρελή και αδέσποτη" που λέει και ο Παπάζογλου.
Αν ξέρεις κανένα καλό νησί και φτηνό ευχαρίστως να πράξω ότι είπες...αλλά δε νομίζω ότι θα αλλάξει την κατάσταση....άσε που άρχισε να μου αρέσει κιόλας...!!!
Όλα είναι τέλεια