- *I N S O M N I A* - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής?
Κύβος.
Η αυπνία βλάπτει σοβαρά την ψυχική υγεία... Φαντασιώσεις + παράνοια...
Θα δοκιμάσω το χαμομηλάκι...![]()

Communicating at an unknown rate...
Edited by - Valnta on 03/09/2003 14:44:25
Edited by - Valnta on 03/09/2003 14:46:18
Λες;;;
Ποιος ξέρει;
Πρέπει να σε υπνωτίσουμε για να δούμε ποια αμαρτία προηγούμενης ζωής σε έφερε εδώ στην Ελλάδα. ![]()
Κύβε, ποια στάση;;; ![]()
Χιούμορ, φίλε μου Κύβε, έκανα, χιούμορ.
Είσαι νέος στο forum μας, για αυτό δεν με κατάλαβες.
Σιγά, σιγά θα δεις την ερμητικά υδραργυρώδη, ρευστή και... αλλόφρονά μου προσωπικότητα.
Εγώ είμαι... αυτός
κι... εκείνος
κι ο... άλλος
. Άντεξέ με ![]()

Μη με υπνωτίσετε... κοιμήστε με..... μέχρι το επόμενο σταυρόλεξο...

Edited by - Valnta on 03/09/2003 15:48:23
Τα κατάφερες... Σκανδιναυή Ελληνίδα ![]()

Πέρασα ακόμα μία λευκή νύχτα , στριφογυρνώντας και βλέποντας τηλεμάρκετινγκ ....... κοιμήθηκα , εξουθενωμένος πια τα ξημερώματα (μη σου πω πρωί) ....
Φαντάζεσαι Valnta να μέναμε στην Αλάσκα; Όπως ο Πατσίνο στη ταινία ;
Πάντως Thoth, θέλω και γω να με κοιμήσετε, και δε πειράζει , αφήστε με και μένα όπως τη Valnta ....
Μπορεί να μην αποθερεπευτόυμε αλλά , αν είναι να κοιμηθώ ....
Taf

pentheas
Μη με αφήνεις μόνη.... να τριγυρνάω σαν το φάντασμα.... η μόνη ξύπνια σ' αυτό το topic.... να βλέπω τους άλλους..... που κοιμούνται κ μετά μου έρχονται φρέσκοι-φρέσκοι κ ροδαλοί κ με μυαλό-ξυράφι.....κ να καταλαβαίνω.. την πρόωρη γήρανση.. σώματος κ πνεύματος.. που προκαλείται από την αυπνία....
Αν δεν με κοιμήσετε, βάλτε με στη φορμόλη...

Μεταμεσονύχτιος Κινηματογράφος , π.χ. πήγα και είδα στα Village Ρέντη τον "Άρχοντα των δαχτυλιδιών" 178 λεπτά non stop, χωρίς διάλειμα , απο 23.30 το βράδυ μέχρι 3 παρά , μετά δεν είναι πολλές ώρες μέχρι να ξημερώσει !
Taf

pentheas
quote:
...μετά δεν είναι πολλές ώρες μέχρι να ξημερώσει !

ΝΑΦΕΚΑΙΜΕΜΝΑΣΑΠΙΣΤΕΙΝ
Καλώς τον τον Τρισμέγιστο με το χιούμορ του!![]()
![]()
Μας σοβάρεψες υπερβολικά τελευταία και κάτι έλειπε...![]()
![]()
![]()
![]()
Valnta διαβάζοντας τα συμπτωματά ήταν σαν να μιλούσα εγώ! Με την μόνη διαφορά ότι εγώ δεν τυρανιέμαι τόσο καιρό όσο εσύ, ακόμα...![]()
![]()
Έχω την εντύπωση ότι σε εμένα προσωπικά ο λόγος της αυπνιάς είναι κούραση όσο περίεργο κι άν ακούγεται αυτό.
Οι περιόδοι αυπνίας μου είναι συνήθως αμέσως μετά από κάποιες καταστάσεις που με κούρασαν πολύ ψυχικά και με έφεραν σε μία υπερένταση για να τις ξεπεράσω. Μετά ο οργανισμός συνήθισε και άντε να γυρίσω σε κανονικές συνήθειες... φάυλος κύκλος...
Την πρώτη φορά που μου έτυχε μετά από 2 μηνές σε αυτήν την κατάσταση (με έπαιρνε ο ύπνος 5-6 και 7 έπρεπε να σηκωθώ,είχα μάθημα, και οι 1-2 ώρες ύπνου τί να σου κάνουν απλά χειροτερεύουν την κούραση) απελπίστηκα. Για 2 μέρες μόλις έβλεπα το ρολόι να πηγαίνει 6 σηκωνόμουν αντί να κοιμηθώ... το βράδυ της τρίτης μέρας κοιμήθηκα σαν πουλάκι από τις 7 το βράδυ... ήμουν ![]()
Από παλιά ήμουν "βρυκόλακας", αλλά όχι σε τέτοιο σημείο και τώρα πια τότε όποτε βρυκολακιάσω υπερβολικά το ξέρω το κόλπο...
Δεν είναι πρακτική που συνιστώ, είναι πράξη απελπισίας όταν έχει ξεφύγει η κατάσταση...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
quote:
Καλώς τον τον Τρισμέγιστο με το χιούμορ του!
Μας σοβάρεψες υπερβολικά τελευταία και κάτι έλειπε...
SilverWolf, τι να κάνω ο καημένος;;;
Άφησα την πολύ σοβαρή μου ανάγκη να ανακαλύψω την χιουμοριστική υπόσταση της πραγματικότητας...
... για να ασχοληθώ πολλές φορές με αστειότητες ![]()

![]()
ΝΑΦΕΚΑΙΜΕΜΝΑΣΑΠΙΣΤΕΙΝ
ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΦΩΣΧΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...
ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΝΑΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
Το έργο μπροστά μας, δε είναι ποτέ τόσο μεγάλο, όσο η δύναμη μέσα μας!
quote:Αυτό είναι για μένα; Η για τον Penthea; Η για τη Silverwolf;...Γιατί για την ώρα οι νυχτερίδες είμαστε οι τρεις παραπάνω...Θα το πάρω πάνω μου...Αβασάνιστα..γιατί ούτε σκέψεις έχω που να με βασανίζουν, ούτε ενοχές...Κ για να περάσουμε κ ωραία θα κοιτάξω να κάνω μεταμεσονύχτια sessions...
Νομίζω πως το καλύτερο είναι να επισκεφτείς ψυχολόγο. Μαλλον σε βασανίζουν σκέψεις ή ενοχές και δε μπορείς να κλείσεις μάτι. Ευχομαι όλα να πάνε καλά.

Μια άλλη καλή τακτική είναι να βλέπεις βαρετές ταινίες. Ε τι στο καλό, κάποτε θα κλείσουν τα μάτια σας.
Φιλάκια
Το έργο μπροστά μας, δε είναι ποτέ τόσο μεγάλο, όσο η δύναμη μέσα μας!

Έχω να προτείνω μια λύση για εμένα αποτελεσματική στην insomnia
Ξαπλώνω στο κρεβάτι ανάσκελα και η σκέψη μου πάει στις άκριες των δάκτυλων των ποδιών, βάζω με το νου μου τον κάθε μύα του κάθε δακτύλου μέχρι να τον νιώσω να χαλαρώνει (είναι μια αίσθηση ότι βάρυνε).
Αφού τελειώσω με όλους τους μυς των δακτύλων συνεχίζω προς το πόδι σκεφτόμενος και χαλαρώνοντας όλους τους μυς ,από την άκρια των ποδιών μέχρι το κεφάλι
Προσωπικά δεν έχω φτάσει ποτέ στο κεφάλι γιατί έχω κοιμηθεί πιο πριν