- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Πέρασε και η 25η Μαρτη του 2016....
Η 19η Ιουνη 2016,θα περασει και αυτη;
Πλεον,τα δεδομενα δειχνουν την 19η Ιουνιου του 2016,ως την μερα που θα εμφανιστουν οι 2 προφητες μαζι με τον Αντι,για τις απο κοινου 1260 μερες τους,μεχρι την 1η Δεκεμβριου του 2019 οπου ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ θα αναλαβει την Προεδρεια της Ευρωπαικης Ενωσης!
Στα επομενα ποστς θα αναλυσω ολο το σκεπτικο και αυτης της νεας ημερομηνιας,και γιατι πιστευω οτι θα ειναι τελικα και η μερα που θα μας κανει ολους χαρουμενους!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Περασε η 6η Δεκεμβρη του 2015....
Πέρασε και η 25η Μαρτη του 2016....Η 19η Ιουνη 2016,θα περασει και αυτη;
Πλεον,τα δεδομενα δειχνουν την 19η Ιουνιου του 2016,ως την μερα που θα εμφανιστουν οι 2 προφητες μαζι με τον Αντι,για τις απο κοινου 1260 μερες τους,μεχρι την 1η Δεκεμβριου του 2019 οπου ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ θα αναλαβει την Προεδρεια της Ευρωπαικης Ενωσης!
Στα επομενα ποστς θα αναλυσω ολο το σκεπτικο και αυτης της νεας ημερομηνιας,και γιατι πιστευω οτι θα ειναι τελικα και η μερα που θα μας κανει ολους χαρουμενους!
Πού θα πάει, του πούστη! Δεν θα σπάση ο διάολος το ποδάρι του να γίνη κανένα μπάμ μέχρι τότε? Τέτοια γκίνια ρε συ Γιώργο σαν την δική σου, δεν έχω δει άλλη φορά!
*
Τωρα,τι αλλαξε σε σχεση με την μη εμφανιση πριν 2 μερες:
1)Η Δευτερα Παρουσια παει για Ιουνιο-Ιουλιο 2023,απο 25 Μαρτη 2023 που ελεγα.
2)Η πρωτη μερα ''βασιλειας'' του Αντι,θα ειναι η 1η Δεκεμβρη του 2019 και οχι η 29 Ιουλιου 2019.
3)Κανουμε απλα την πραξη-αφαιρεση απο τοτε,των 1260 ημερων και καταληγουμε:
19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016:ΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΦΗΤΩΝ!
321
quote:
Σε παω,ειμαι φαν!!Σε ποιο κεντρο εμφανιζεσαι;321
Ειδες;Βρεθηκε και ΝΕΑ ημερομηνια!Αλλα του φουστη μου αν δεν βγει και αυτη!Δεν υπαρχει επομενη!Εξαντλω ολα τα περιθωρεια με αυτην!
321
Αναζητώντας τον Αντίχριστο: το χρονικό της προσωπικής μου καταστροφής
Περιγράφεις πρώτα το ατομικό σου δράμα, πως σε κατέστρεψε ο αγύρτης μοναχός, πως έχασες κάθε νόημα να ζεις, μετά πως εμφανίστηκε σαν φως στο σκοτάδι η έλευση του Αντί, πως ξεκίνησες να κατασκευάζεις νέες ημερομηνίες συνεχώς και τη συγγραφική σου δράση στα φόρουμ.
Φυσικά θα δώσεις ιδιαίτερη μνεία στο esoterica, τα μαρτύρια του Χριστού που υπέστης από τους άθεους και τους νεοπαγανιστές εδώ μέσα, και στο τέλος η προσδοκώμενη ανάσταση, ο Γ'ΠΠ, η καταστροφή των πάντων και η επιβίωση των ενάρετων.
Σου αφήνω χώρο φυσικά και για αρκετά sequels, όπου θα περιγράφεις τις μεθόδους πρόβλεψης για νέες ημερομηνίες, ανασκόπηση γιατί δεν εμφανίστηκε στις παλιές και τις πιθανότητες που δίνεις για τις καινούργιες. Φυσικά το αλατοπίπερο θα είναι οι καθημερινοί χλευασμοί και διασυρμοί εδώ μέσα, μπορούμε μάλιστα να συνεννοηθούμε εξ' αρχής να σου γράφουμε διάφορα που εσύ θέλεις, έτσι ώστε να ταιριάζουν με αυτά που θα βάλεις στο προσεχές σου βιβλίο.
Τέλος, επειδή θα εμφανιστούν αντίπαλες προσφορές (πχ dsm) εγώ σου λέω εξ αρχής πως θα ζητήσω τα λιγότερα ποσοστά, και μάλιστα θα είμαι αρκετά πιο συγκαταβατικός στις απαιτήσεις σου.
quote:
Αντε, ξεκίνα τουλάχιστον να γράφεις το βιβλίο σου. Σου προτείνω τον τίτλο:Αναζητώντας τον Αντίχριστο: το χρονικό της προσωπικής μου καταστροφής
Περιγράφεις πρώτα το ατομικό σου δράμα, πως σε κατέστρεψε ο αγύρτης μοναχός, πως έχασες κάθε νόημα να ζεις, μετά πως εμφανίστηκε σαν φως στο σκοτάδι η έλευση του Αντί, πως ξεκίνησες να κατασκευάζεις νέες ημερομηνίες συνεχώς και τη συγγραφική σου δράση στα φόρουμ.
Φυσικά θα δώσεις ιδιαίτερη μνεία στο esoterica, τα μαρτύρια του Χριστού που υπέστης από τους άθεους και τους νεοπαγανιστές εδώ μέσα, και στο τέλος η προσδοκώμενη ανάσταση, ο Γ'ΠΠ, η καταστροφή των πάντων και η επιβίωση των ενάρετων.Σου αφήνω χώρο φυσικά και για αρκετά sequels, όπου θα περιγράφεις τις μεθόδους πρόβλεψης για νέες ημερομηνίες, ανασκόπηση γιατί δεν εμφανίστηκε στις παλιές και τις πιθανότητες που δίνεις για τις καινούργιες. Φυσικά το αλατοπίπερο θα είναι οι καθημερινοί χλευασμοί και διασυρμοί εδώ μέσα, μπορούμε μάλιστα να συνεννοηθούμε εξ' αρχής να σου γράφουμε διάφορα που εσύ θέλεις, έτσι ώστε να ταιριάζουν με αυτά που θα βάλεις στο προσεχές σου βιβλίο.
Τέλος, επειδή θα εμφανιστούν αντίπαλες προσφορές (πχ dsm) εγώ σου λέω εξ αρχής πως θα ζητήσω τα λιγότερα ποσοστά, και μάλιστα θα είμαι αρκετά πιο συγκαταβατικός στις απαιτήσεις σου.
Λοιπον,ειναι αληθεια πλεον,οτι χρονος για βιβλιο,blog και βιντεακι στο
youtube υπαρχει!Ποσες ειναι απο σημερα,84 μερες;Ουουουουου!!!Θα αρχισω
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ενημερωσης του κοσμου για την ελευση του Αντι στις 19 Ιουνη!Εχει να γινει ''σαλος'' μεγαλος!
quote:
Οι προφητες προηγουνται ξεκαθαρα του θηριου321
Οχι,ΜΑΖΙ,την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ εμφανιζονται ΚΑΙ προφητες ΚΑΙ θηριο!1260 μερες απο κοινου ΔΡΑΣΗΣ!Με το που γινεται Προεδρος της ΕΕ,τους ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ,και γινεται αυτο που περιγραφει η Αποκάλυψη....Οσο δεν θα εχει εξουσια,δεν θα μπορει να τους κανει τιποτα,αλλα το ορθο ειναι να πεις οτι εμφανιζονται και οι 3 την ιδια μερα.....
Θα αναλυσω λιγο το σκεπτικο της 19 Ιουνη 2016:
Ο Ντοναλντ Τουσκ ανελαβε τα καθηκοντα του ως Προεδρος της Ευρωπαικης Ενωσης την συγκεκριμενη ημερομηνια της 1η Δεκεμβριου του 2014,όπως λεει το παραπανω σαιτ που παρεθεσα:Η θητεια του ειναι 2,5 χρονια και γυρω στο καλοκαιρι του 2017 ειτε θα ανανεωθει,ειτε θα εχουμε νεο προεδρο.....Η θητεια του νεου (μετα απο αυτον) προεδρου θα κρατησει και αυτη 2,5 χρονια,μεχρι την 1η Δεκεμβρη 2019,οπου ληγει η 5ετια (2,5 και 2,5).....Συνεπως,εμας μας ενδιαφερει το προσωπο που θα αναλαβει την Προεδρεια της ΕΕ,την 1η Δεκεμβρη του 2019!Ποιο θα ειναι αυτο;;;;Μα,αυτο που θα εχει ψηφιστει στις Ευρωεκλογες του 2019,6 περιπου μηνες ΠΡΙΝ!Και δεν θα ειναι αλλος απο τον ''αξιοτιμο'' Αντίχριστο!
Αυτο ουσιαστικα,μας λεει οτι χειμωνα του 2019 ειναι η πρωτη μερα αναληψης των καθηκοντων του,εφοσον θα εχει ψηφιστει απο τους Ευρωπαιους πολιτες,κατα τις γνωστες προφητειες Ρωσων Αγίων.....Ε,λοιπόν,αφαιρουμε 1260 μερες απο την 1η Δεκεμβρη του 2019 και φτανουμε:
19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016:ΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΦΗΤΩΝ!
Προσθέτω επίσης οτι υπάρχουν και άλλες ενότητες Η ΓΝΩΣΗ π.χ. ή το Η ΨΥΧΗ.
quote:
Χ.Ο. μη ξεχάσεις να ανοίξεις και νέο θέμα στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ, όπως έκανες και με το προηγούμενο.
Πολύ σωστά σου αποδίδουν το κοσμητικό "αχρείος".
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χ.Ο. μη ξεχάσεις να ανοίξεις και νέο θέμα στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ, όπως έκανες και με το προηγούμενο.
Πυρινε,οχι,το θεμα του πολεμου πλεον μου ''διαφευγει'',δεν ξερω ποτε θα αρχισει.....Μπορω να κανω μονο υποθεση,εφοσον ο Λεφακης ειπε ''Ανοιξη'' και προφανως ειπε ψεμμα,να αρχισει τις πρωτες μερες του Ιουνιου!Αλλα αυτο ειναι απλη υποθεση,μπορει να τον εχουμε και Απριλη-Μάη....Παντως,με τα νεα δεδομενα,εχει καιρο πλεον μπροστα του να αρχισει,δεν ειναι οτι δεν εχει,εχει.....
quote:
Εντάξει, πάντως, μη μας αφήσεις. Θα λείψεις, ειδικά στον Νικόμαχο.
Για 3 μηνες ακομα,θα ειμαι εδω....Ξεκιναει αμεσα η συγγραφη βιβλιου,για να ενημερωθει ο κοσμος,ενω υπαρχει σκεψη και για blog με τα ευρηματα 8 χρονων ηδη εντατικης ερευνας πανω στα θεματα του Αντίχριστου....Πρεπει ο κοσμος να μαθει,αυτα που του ετοιμαζουν,αυτα που ερχονται.....
Προσωπικά θεωρώ οτι μετά τους τρεις μήνες θα διαπιστώσεις οτι και πάλι το ζήτημα αυτό δεν έχει λήξει και θα έχεις βρει την επόμενη τελική ημερομηνία με μεγαλύτερη ακρίβεια απ' οτι τώρα, εφόσον δεν νομίζω οτι μέσα σε 24 ώρες πρόλαβες να κάνεις τους ακριβείς υπολογισμούς
Αν όμως εσύ πιστεύεις οτι έτσι είναι, το δέχομαι, και σε τρεις μήνες μπορούμε να κάνουμε την ίδια συζήτηση εκ νέου
Άλλωστε αυτή είναι και η ουσία της συμμετοχής σου: Να μας ενημερώνεις κάθε φορά για την επόμενη πιθανή ημερομηνία
quote:
Χ.Ο. έχεις ήδη ανοίξει 5 θέματα λειτουργικότατα, που το καθένα έχει ξεπεράσει τις 10 σελίδες από τη συρροή των μελών και τις επι της ουσίας τοποθετήσεις.
Προσωπικά θεωρώ οτι μετά τους τρεις μήνες θα διαπιστώσεις οτι και πάλι το ζήτημα αυτό δεν έχει λήξει και θα έχεις βρει την επόμενη τελική ημερομηνία με μεγαλύτερη ακρίβεια απ' οτι τώρα, εφόσον δεν νομίζω οτι μέσα σε 24 ώρες πρόλαβες να κάνεις τους ακριβείς υπολογισμούς
Αν όμως εσύ πιστεύεις οτι έτσι είναι, το δέχομαι, και σε τρεις μήνες μπορούμε να κάνουμε την ίδια συζήτηση εκ νέου
Άλλωστε αυτή είναι και η ουσία της συμμετοχής σου: Να μας ενημερώνεις κάθε φορά για την επόμενη πιθανή ημερομηνία
Mα δεν υπαρχει νεα ημερομηνια μετα τις 19 Ιουνη!Ειναι η ΤΕΛΙΚΟΤΑΤΗ που μπορω να δωσω!Δεν υπαρχει αλλη μετα απο αυτη!