ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Χριστιανός Ορθόδοξος49 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
Τι γιορτάζουμε την Κυριακή της Πεντηκοστής; (Απόσπασμα κειμένου από sansimera.gr)
Στο Χριστιανισμό, η Πεντηκοστή θεωρείται η γενέθλια ημέρα της Εκκλησίας. Την ημέρα αυτή έγινε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, που επικάθησε με τη μορφή πύρινων γλωσσών πάνω από τα κεφάλια των Αποστόλων και τους φώτισε. Με το κήρυγμα του Πέτρου πίστεψαν και βαπτίστηκαν 3.000 άνθρωποι στο Χριστό. Έτσι, ιδρύθηκε η πρώτη χριστιανική εκκλησία στα Ιεροσόλυμα.

Ετσι,οι 2 προφητες,Ηλιας και Ενωχ,δεν θα μπορουσαν παρα να εμφανιστουν στην γενεθλια μερα της Εκκλησιας,την Κυριακη της Πεντηκοστης ενος ετους,καθως αυτοι θα ειναι οι ορθοδοξοι πυλωνες της,τα 3,5 πλανερα και εκθαμβωτικα χρονια της δρασης του Αντί,πριν αυτος αναλαβει εξουσια....Σαφως!!!

27/03/2016, 18:54:49
quote:

Στο Χριστιανισμό, η Πεντηκοστή θεωρείται η γενέθλια ημέρα της Εκκλησίας. Την ημέρα αυτή έγινε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, που επικάθησε με τη μορφή πύρινων γλωσσών πάνω από τα κεφάλια των Αποστόλων και τους φώτισε

Και πολύ πρώτη φαντασία.

Οι απόγονοι αυτών που έγραψαν τα ανωτέρω, έγραψαν το Star Treck, τον Χάρυ Πότερ, τον Αρχοντα των Δακτυλιδιών, την Νάρνια και πάει λέγοντας....

Τώρα που το σκέπτομαι καλύτερα ή καλλίτερα, έχουν και αυτοί οι συγγραφείς μερίδιο στην ανθρώπινη κατρακύλα.

Ζωντανό παράδειγμα ο Γιώργος μας.Αρτι ξανα-βληθείς εκ πυροβόλου όπλου, με διαμπερές τραύμα, μεταξύ των δύο...ημισφαιρίων!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

nediBΜέλος
27/03/2016, 21:50:29
Χ.Ο δυο πληροφοριες για εκεινες τις ημερες.Δημοψηφισμα στην Αγγλια και Πανορθοξη συνοδος στην Κρητη
Θα με βαλεις στις παραπομπες του βιβλιου σου;

321

28/03/2016, 00:08:40

28/03/2016, 06:41:32
28/03/2016, 08:18:43

quote:

Χ.Ο δυο πληροφοριες για εκεινες τις ημερες.Δημοψηφισμα στην Αγγλια και Πανορθοξη συνοδος στην Κρητη
Θα με βαλεις στις παραπομπες του βιβλιου σου; [:yD]

321

nedib,το δημοψήφισμα στην Αγγλια είναι ειδικό κεφάλαιο στο βιβλίο.νομίζω ότι έχω εξηγήσει τη μάχαιρα που έλαβε το θηρίο και γιατρεύτηκε,και θαυμασε όλος ο κόσμος οπίσω αυτού!

nediBΜέλος
28/03/2016, 13:36:11
quote:

quote:

Θα με βαλεις στις παραπομπες του βιβλιου σου; [:yD]

321

nedib,το δημοψήφισμα στην Αγγλια είναι ειδικό κεφάλαιο στο βιβλίο.νομίζω ότι έχω εξηγήσει τη μάχαιρα που έλαβε το θηρίο και γιατρεύτηκε,και θαυμασε όλος ο κόσμος οπίσω αυτού!

Δεν θυμαμαι,επανελαβε.

321

Eν συντομια θα το πω,γιατι χρειαζεται αναλυση αρκετων σελιδων,που θα υπαρχει μεσα στο βιβλιο:

Με το δημοψηφισμα της 23ης Ιουνιου,αποκωδικοποιειται ενα σημαντικο εδαφιο της Αποκάλυψης,που ενω εχει αποπειραθει πολλες φορες στο παρελθον να ερμηνευθει απο διαφορους μελετητες,ωστοσο το ''σκεπαζει'' μια μυστηριωδης ασαφεια.Συγκεκριμενα,εννοω την μαχαιρα που ελαβε μια εκ των κεφαλων του θηριου,''εσφαγμενη εις θανατον'',και που ''θεραπευτηκε θαυματουργικως'' και αναγκασε ολο τον κοσμο να θαυμασει το θηριο,που ενω ηταν για ''θανατο'',αυτο ''επεζησε'' τελικα!

Η αποκωδικοποιηση,(κατ'εμενα παντα) ειναι η εξης:

Η κεφαλη που ελαβε την μαχαιρα,ειναι ''αυτοκρατορια''.Οι κεφαλες στο θηριο με τα 7 κεφαλια και 10 κερατα,συμβολιζουν τις 7 αυτοκρατοριες απο τους χρονους της Παλαιας Διαθηκης ως σημερα,οπου το κρατος Ισραηλ,υποδουλωθηκε και τυραννευτηκε,κατω απο ξενους κατακτητες,λογω των αμαρτιων και της απειθειας στο πραγματικο Θεο,των Ισραηλιτων (Εβραιων) και της τιμωριας που τους επιβληθηκε να βρισκονται κατω απο ξενο ζυγο στην ιδια την πατριδα τους.
Ο Ιωαννης,βλεπει σε οπτασια,ολα τα αντιθεα καθεστωτα που επληξαν το Ισραηλ,την πατριδα του,και τα παρομοιαζει με ''κεφαλες''.
Η τελευταια κεφαλη (Δανιηλ),συμβολιζει (κατ'εμενα παντα,μην το ξεχναμε αυτο) την Ευρωπαικη Ενωση,οπου θα υποδουλωσει για μια τελευταια φορα το κρατος-Ισραηλ,όταν και αυτο θα εισελθει (λογικα σε 2-3 χρονια απο τωρα) σε αυτην!
Με την εισαγωγη του Ισραηλ στην ΕΕ,εχουμε και την τελευταια (7η) κεφαλη του θηριου,την αυτοκρατορια του Αντίχριστου,οπως πιστευω εγω.

Τι γινεται τωρα;
Η ΕΕ θα κινδυνεψει αμεσα το επομενο διαστημα με ΔΙΑΛΥΣΗ!
Πως θα γινει αυτο;Με την εξοδο της Αγγλιας απο αυτη!Χωρις την Αγγλια,η ΕΕ οδευει προς ολοκληρωτικη ΔΙΑΛΥΣΗ!
Αυτη η ''απειλη'' της μαχαιρας,ειναι και ο τραυματισμος της τελευταιας αυτοκρατοριας απο εξοδο μια βασικης χωρας-μελος απο το ολο οικοδομημα!

Ε,τι λεω τωρα;
Ο Αντίχριστος,Αγγλος στην εθνικοτητα,θα εμφανιστει 4 μερες πριν το δημοψηφισμα,19 Ιουνη με 23 Ιουνη (ημερομηνια δημοψηφισματος) ΣΩΖΟΝΤΑΣ την Ευρωπαικη Ενωση,απο ΒΕΒΑΙΗ ΔΙΑΛΥΣΗ!Η αιφνιδια παρουσια του,λιγες μολις μερες πριν το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ για εξοδο απο την ΕΕ,θα φερει ''θαυμασμο'' στον αγγλικο λαο (Αγγλος ο ιδιος,μην το ξεχναμε) και θα γειρει την πλαστιγγα προς το ΝΑΙ,οπου θα ειναι και το αποτελεσμα του δημοψηφισματος!Ετσι,η Αγγλια θα παραμεινει,ενω ο ιδιος 3 χρονια μετα,θα αναλαβει και την Προεδρεια (μαζι με Αγγλια και Ισραηλ)(αγγλοεβραιος),το 2019,στην θεση του Ντοναλντ Τουσκ!

Αλλα περισσοτερη και σε βαθος αναλυση,στο βιβλιο και στο blog.....

nediBΜέλος
28/03/2016, 22:11:29
Το βιβλιο θα το πουλας ή θα το χαριζεις;

321

29/03/2016, 02:43:31
ΧΟ, έχεις κάνει ένα βασικό συγγραφικό-επιχειρηματικό λάθος. Ο Μάξιμος, αλλά και όλοι του είδους, είπαν τη μαλακία τους, κονόμησαν γερά, διαψεύστηκαν και μετά λούφαξαν. Κονομημένοι.

Εσύ δήλωσες πως έπεσες θύμα, κατηγόρησες τους Μάξιμους και τους Λεφάκηδες, έκανες τις προσωπικές σου προβλέψεις δυο-τρεις φορές και τον ήπιες, έγινες περίγελος και ιντερνετική περσόνα, και τώρα στα στερνά, θέλεις να φτιάξεις blog και να γράψεις βιβλίο.

Δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις κι άλλο γέλιο, που χλωμό το κόβω, καθώς βλέπεις πως κι εδώ χάνεις το ακροατήριό σου, για ντουλά όμως είσαι εντελώς πανί.

Οι μόδες είναι μόδες. Και περνάνε. Ρώτα και την Λουκά.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

28/05/2005, 21:08:44

.

καλως ηρθες nikol26.

απο οσα ανεφερες μεχρι τωρα νομιζω πως αυτο που σου συμβαινει δεν εχει σχεση με υπνοβασια αλλα με εκδηλωση δευτερης προσωπικοτητας.

το αν αυτη η προσωπικοτητα ειναι δημιουργημα του υποσυνειδητου σου ή "κατι αλλο" ειναι κατι που πρεπει να ερευνηθει.

το οτι σταματησαν οι εκδηλωσεις του φαινομενου στα 11 σου χρονια δειχνει οτι προκειται για "κατι αλλο", που το συνελαμβανες λογω της παιδικης ελλειψης φιλτρων, αλλα και λογω ιδιαιτερου χαρισματος που διαθετεις.

αυτο το βασιζω στο οτι επανεμφανιστηκε το φαινομενο.

.

διαβασα πολλες σωστες προτασεις παραπανω για το πως να ερευνησεις το θεμα.

προσωπικα πιστευω οτι αξιζει να το ερευνησεις!

.

δεν πιστευω οτι καταλαμβανεσαι απο καποιο πνευμα.

και φυσικα μην πας σε παππα! (σοφοι οι γονεις σου)

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

mindtrapΝέο Μέλος
28/05/2005, 21:43:10
Το θεμα σας πραγματι με ενδιαφερει, μιας κι εγω σε μικρη ηλικια (απο τα 8-12 περιπου) υπνοβατουσα. Μαλιστα καποιο βραδυ ειχα φυγει και απο το σπιτι και με βρηκαν το επομενο πρωι. Οταν κι εγω υπνοβατουσα, μιλουσα, απο οτι μου ελεγαν οι αλλοι (και ειδικα ο αδερφος μου που τοτε κοιμομασταν στο ιδιο δωματιο). Τωρα βεβαια δεν μιλουσα σε αλλη γλωσσα, αλλα στα ελληνικα και τολμω να πω πως ελεγα ασχημες λεξεις (κατι που σε μικρη ηλικια δεν τις ειχα ακουσει τις συγκεκριμενες και γενικα ποτε δεν εκφραζομουν κατα αυτο τον τροπο). Ο αδερφος μου αυτο που καταλαβαινε ηταν οτι εκει που ημουν εκανα καποια σκληρη εργασια και κατι κουβαλουσα γιατι ελεγα συνεχεια οτι ποναω. Ηταν μαλιστα σε τοπο που πρεπει να εκανα διαλογο, αφου ρωτουσα και απαντουσα. Η μητερα μου το μονο που ειχε κανει οταν με ειχε πρωτοδει ηταν να με σταυρωσει (αυτο ηταν και το πρωτο που της ηρθε στο νου). Αργοτερα οι γονεις μου θελησαν να απευθυνθουμε σε καποιον ειδικο, αλλα εγω μιας και δεν με ενοχλουσε αυτο (μιας και δεν ειχα ιδεα τι εκανα το βραδυ) ημουν τελειως αρνητικη. Ευτυχως με τα χρονια η υπνοβασια ελαττωθηκε και πλεον εχει σταματησει. Μονο μερικες φορες παραμιλαω, αλλα δεν το θεωρω ανησυχιτικο.
Συγνωμη αν ανεφερα και την δικη μου εμπειρια στο τοπικ αυτο, αλλα μιας και υπηρξα καποτε υπνοβατης με ενδιεφερε το θεμα. Ηθελα ομως να ρωτησω κατι που μου κινησε την περιεργεια. Γιατι δεν κανει να φωναξεις το ονομα του; Αυτο τι προκαλει;

strange things are reflections of our dreams into reality.

filosofos3Μέλος
28/05/2005, 22:33:07
Αγαπητή Νικόλ26
νομίζω ότι αυτό που σου συμβαίνει είναι το εξής:έχεις αποθηκευμένες γνώσεις/εμεπιρίες/ικανότητες και με το κατάλληλο ερέθισμα ή ενέργεια από το περιβάλλον εξωτερικεύονται. Ανοίγει κάποια " πύλη " και μπαίνεις σε άλλη κατάσταση "λειτουργίας" επαναλαμβάνοντας αυτά που έχεις αποθηκευμένα εντός σου. θα μπορούσες να μιλάς και να αναφέρεσαι σε πράγματα που δεν είναι δικά σου αλλά απλά συνέβησαν στο χώρο που βρίσκεσαι τώρα ή σε ανθρώπους που γνωρίζεις και συνδέεσαι μαζί τους. Δεν έχεις αναφέρει κάτι σχετικό αλλά δεν το αποκλείω. Αν καταγράψεις όλες τις παραμέτρους του φαινομένου θα καταλήξεις σε κάποια/ες που επαναλαμβάνονται. Εννοώ: χρόνο , πρόσωπα, τόπο, ασχολία, σκέψεις, εικόνες , ήχους, οσμές κλπ. Κάθε τι που μπορείς να φανταστείς, ακόμη και το τι κάνουν οι δικοί σου εκείνη τη στιγμή. Αν το κάνεις θα δεις ότι κάτι υπάρχει που εμφανίζεται όλες ή τις περισσότερες φορές. Πχ μήπως διάβαζε κάποιο κείμενο εκείνη τη στιγμή κάποιος δικός σου; Ή μήπως έγινε κάποια σχετική συζήτηση; Κάνε μια αναδρομή στα γεγονότα και θα το βρείς νομίζω.
Σημασία πάντως έχει τι έχουμε να κάνουμε εδώ και τώρα γιατί όλα περιλαμβάνονται σε αυτό που είμαστε σήμερα.
Να είστε καλά.

Όλα είναι τέλεια

WindWalkerΜέλος
28/05/2005, 22:53:48
quote:
Μην αναρωτηθείτε αν με πήγαν σε ειδικούς… Εννοείται.. Ψυχολόγους, νευρολόγους, παθολόγους..Μόνο σε ιερέα δεν με πήγαν διότι άποψη των γονιών μου είναι πως εκεί θα γινόμουν χειρότερα, με όλους αυτούς τους βιασμούς των ψυχών που διαπράττουν διαμέσου των ‘δήθεν’ ξορκισμών.

Λοιπόν φίλη niko26, κάνε την καρδιά σου πέτρα για μια φορά και πήγαινε σε έναν καλό Παπά (δεν μπορεί, παντού υπάρχουν και καλοί άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό που κάνουν, ειδικά στα μεγάλα χωριά άμα ψάξεις μπορείς να βρεις) και εξομολογήσου σε αυτόν. Πες του το περιστατικό, και ζήτησέ του την γνώμη του. Αν αποφασίσει ότι έχει μπει μέσα σου κάποιο κακό πνεύμα που εκδηλώνεται "ποικιλλοτρόπως" ζήτησέ του να σου κάνει τον εξορκισμό. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, μόνο λίγο χρόνο. Θα πρέπει όμως ο ίδιος να σου πει να τον κάνεις τον εξορκισμό.
Δώσε και στον Θεό μια ευκαιρία, που ξέρεις, μπορεί να είναι κάτι σχετικό και δεν σου δίνει στοιχεία ότι πρόκειται για αυτό για να μην πας στον εξορκισμό.

Και μία άλλη ερώτηση τώρα: Αρχαία πόσο έπαιρνες στο τρίμηνο;

Λέω μήπως σου έχει μείνει κανά τράυμα και εκδηλώνεται έτσι.

28/05/2005, 22:58:01
Καλά, πριν το ψάξεις μεταφυσικά ή κάνεις οτιδήποτε άλλο, θα πρότεινα να επισκεφθείς κάποιον ειδικό να σε ξαναδεί (στα 20 χρόνια που μεσολάβησαν ίσως έχουν να σου πουν κάτι πιό συγκεκριμένο). Βρήκα την Ελληνική Εταιρεία Ερευνας Υπνου, που ίσως μπορεί να σε βοηθήσει.

http://www.hsrs.gr/gr/default.asp?doc_id=1&msgId=1&lang_id=0

Βρήκα ότι το φαινόμενο της υπνοβασίας συνήθως πάει μαζί με το φαινόμενο του παραμιλητού, οπότε ως εδώ είμαστε οκ.
Η παιδική υπνοβασία είναι πολύ συχνή (περίπου το 15% των παιδιών υπνοβατούν) αλλά και αρκετοί ενήλικες. Επειδή ο υπνοβάτης συνήθως έχει ανοιχτά μάτια και φέρεται ως ξύπνιος (ξεχάστε τα παρατεταμένα χέρια μπροστά και το αργό βάδισμα, έχουμε μικρά παιδιά που παίρνουν το αυτοκίνητο των γονιών τους και κάνουν βόλτα στην πόλη!) φαίνεται σε αυτούς που τον βλέπουν ως ξύπνιος. (Μήπως συμβαίνει το ίδιο στην περίπτωσή σου τώρα;)

Τον υπνοβάτη δεν πρέπει να τον ξυπνάμε απότομα γιατί τρομάζει. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον οδηγήσουμε σιγά σιγά πίσω στο κρεβάτι του.

Επίσης σε αυτό το φαινόμενο παίζει ρόλο το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.
Θυμήσου αν πριν από τις τελευταίες εμφανίσεις του φαινομένου είχες πιεί λίγο παραπάνω.

Τώρα στο ερώτημα γιατί το παραμιλητό σου βγαίνει ως αρχαία ελληνικά δεν έχω απάντηση. Ισως οι ειδικοί να ξέρουν κάτι παραπάνω. Πάντως βρήκα κάποια ερωτήματα σε φόρα από ανθρώπους που μιλούν μία ξένη ή άγνωστη γλώσσα στον ύπνο τους. Απαντήσεις όμως δεν κατάφερα να βρω

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

triantaΝέο Μέλος
28/05/2005, 23:34:05
kai ego otan eimoun pio mikros eixa teteies empiries

mia fora eixa sikothei sto krebati me klista ta matia(pano sto krebati oxi me ta podia apla orthios) kai arxisa kati na leo apo oti mou eipe h mana sta 3ena eno ekinei thn periodo den pigaina 3enes glosses malista otan me skounthse gia na me ksipnisei (apo ki thimame ego kai pera)ksipnisa kanonika kai brika ton eauto mou orthio kai fysika ego mesa stin anaisthisia mou ksanapesa kai 3anakoimithika :) eno h mana mou ta eixe pai3ei tora kamia fora mono paramilao auta.....

WindWalkerΜέλος
28/05/2005, 23:40:07
quote:
Θυμήσου αν πριν από τις τελευταίες εμφανίσεις του φαινομένου είχες πιεί λίγο παραπάνω.

Φίλη Ostria, με αυτό που λες λίγο πολύ λες ότι μπορεί η μέθη να εκδηλώθηκε μετά τον ύπνο, ή εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι;

29/05/2005, 01:46:30
quote:

quote:

Φίλη Ostria, με αυτό που λες λίγο πολύ λες ότι μπορεί η μέθη να εκδηλώθηκε μετά τον ύπνο, ή εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι;

Αγαπητέ WindWalker, όχι. Λέω ότι η χρήση αλκοόλ επιδεινώνει αυτά τα "προβλήματα". Μιλάμε για αρκετή ποσότητα βέβαια ή για έναν οργανισμό που δεν ανέχεται το αλκοόλ. Πολλές "μεταφυσικές" εμπειρίες πιθανόν να έχουν σχέση με την λήψη τροφών ή ποτών που επηρεάζουν τον οργανισμό μας (και κυρίως τον εγκέφαλό μας) και προκαλούν προσωρινή δυσλειτουργία.

Αντε να σας διηγηθώ και γω μιά ιστορία.
Ενα βράδυ ο άντρας μου άρχισε να μιλάει στον ύπνο του. Είχε ανήσυχο ύπνο, ύψωνε το ένα χέρι και μιλούσε έντονα σε μία άγνωστη γλώσσα. Τρόμαξα γιατί δεν είχε ξανασυμβεί. Δεν ήξερα αν έπρεπε να τον ξυπνήσω ή όχι, απλώς άρχισα να κουνιέμαι και άναψα ένα μικρό φως. Τότε ξύπνησε ξαφνικά. Και τι μου λέει; "Εβλεπα ένα όνειρο όπου ήμουνα λέει, "ινδιάνος" ιερέας πάνω σ' ένα μικρό πλοιάριο και "ξόρκιζα" τον θεό καρχαρία για να πάψει η θαλασσοταραχή"!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Iris_hdΝέο Μέλος
29/05/2005, 20:06:14
Καλησπέρα σε όλους!!!

Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον το θέμα σου Νικόλ, όπως και οι απόψεις όλων.

Δεν είμαι ειδική για την υπνοβασία, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό που σου συμβαίνει θα μπορούσε να λυθεί με την επισκεψή σου σε κάποιον ιερέα,εκτός βέβαια αν πιστεύεις η ίδια ότι θα σε βοηθήσει.

Στο ότι δεν κάνει να αποκαλούμε τους υπνοβάτες με το όνομά τους θα διαφωνήσω μιας και η ίδια υπνοβατούσα μικρή και η μητέρα μου με φώναζε πάντα και μου έδινε νερό για να ξυπνήσω.

Αυτό που αναρωτίεμαι είναι αν η υπνοβασία είναι και κληρονομική, μιας και ο παππούς μου, όπως και ο πατέρας μου είναι επίσης υπνοβάτες

«Όταν αισθανθείς τον άνεμο της αλλαγής, μην χτίσεις ανεμοφράχτες, αλλά ανεμόμυλους!»