ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Kelsos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Knight MIXAILΜέλος
23/06/2003, 12:28:27
SORRY,λαθος 'κλικ'

Οι 'φυσικες γιορτες' -ηταν αργια,σχεδον παγκοσμια,στην ρωμαικη αυτοκρατορια- ειναι εναυσμα για τετοιες σκεψεις.
Επικεντρονωμαστε στις διαφορες φασεις-στα 4 σημεια τροπων- αλλα δεν πρεπει να μας ξεφευγει το συνολο της διαδικασιας. Αν δε, μεσα απο τον Ηλιακο μυθο, που ολοχρονης του χρονου, γινεται μπρος τα ματια μας, μπορουμε να δουμε την πορεια της ψυχης μας και ακομα να ρυθμισουμε τις πραξεις μας με βαση το προτυπο των κοσμικων κινησεων, εκπληρωνοντας ετσι τον σκοπο της υπαρξης μας,...
τοτε η μερα της Μυησης μας ξημερωνει.

LOVE IW THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

AIONΜέλος
23/06/2003, 12:40:32
και μετά ξύπνησες...

Knight MIXAILΜέλος
23/06/2003, 12:49:36
Καλημερα ΑΙΟΝ
Παντα ευγενης,
"Nobble" στα αγγλικα αν προτιμας.

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

ΕυθύμηςΜέλος
23/06/2003, 13:30:30
Φίλε ΑΙΟΝ, μην προτρέχεις, και κάτι ακόμα, μην λασποβολείς.. Αφού τόσο ενδιαφέρεσαι για εμένα, σου απλώς σου αναφέρω ότι προτιμώ την αλήθεια να μην μου τη συστήνουν, αλλά να τη γνωρίζω μόνος μου. Δεν ανήκω σε κανέναν, δεν ανήκω πουθενά. Πιστεύω μόνο στον Ελληνισμό επειδή είναι ο μόνος -ισμός που δεν αποτελεί κίνημα και δεν καταγράφηκε σε μανιφέστο από ανθρώπους.

Αν λοιπόν θες διάλογο, μπορείς να αφήσεις το φτυάρι της λάσπης να μιλήσεις πολιτισμένα. Φιλάνθρωποι δεν είναι μόνο οι Τέκτονες. Και όπως προείπα, κοιτάξετε γύρω σας, όλοι οι ισχυροί είναι Τέκτονες. Σας αρέσει ο κόσμος που σας έχουν φτιάξει οι <<φιλάνθρωποι>>; Αν ναι, εξηγήστε μου και εμένα. Ευχαριστώ.

23/06/2003, 13:41:36
H Medium(Μέτρια) Avallon προς τον Extra Large AION:

To "Παν Μέτρον Αριστον" σου λέει κάτι ή δεν καταδέχεσαι να ανοίξεις κανένα βιβλίο?

Τι να πώ?... Λυπάμαι.... για... τα δύσκολα παιδικά χρόνια και για το κουσούρι που σου άφησαν... Εσύ όμως δε λυπάσαι να χαλάσεις τον ειρμό του τόπικ αυτού μετά από τόσες σελίδες ανοησιών και αντιπαραθέσεων που έχουν γραφτεί? Δε λυπάσαι να το χαλάσεις τώρα που μετά από τόσο καιρό μπορούμε να μιλήσουμε και να αντιπαρατετούμε με πιο κόσμιο ύφος και τρόπο? Και άλλοι μίλησαν ... αλλά όχι έτσι... Σκέψου το τελικά μήπως πρέπει η Αυτού Μεγαλειότης σου να γίνει ...Μετριότης...

"Τάδε έφη Avallon"
AIONΜέλος
23/06/2003, 13:47:09
ποια λάσπη φίλε μου ?

Είναι λάσπη οτι όλοι αυτοί οι τύποι με τις bmwδες και τα σηματάκια κάναν τον Ελληνισμό ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΥΓΗΡΙ ?

Αντε μην αρχίσω να λέω και για αυτούς που σου έμαθαν την φράση "έσσεται ήμαρ"... you know ,txc-Βορίδης,και δεν συμμαζεύεται...
Μην με περνάς για ανίδεο και οτι τα λέω έτσι...
Ξέρω πολλά ...αλλά τα λέω λίγα-λίγα.... :) :) :)

drumx13Μέλος
23/06/2003, 14:49:59
quote:
Αν δεν την περασεις τοτε και την περασεις μεγαλυτερος σου αφηνει κουσουρια στο μυαλο.

Ειμαι φανερο οτι εχω δικιο
αν δεν την περασεις μικρος μπορει η κατασταση σου να εξελιχτει σε ανιατη
να σπαζεις ας πουμε βιτρινες της Τελεστετ και μα κλεβεις κινητα ...
να σπαζεις παπουτσαδικα και να κλεβεις τιμπερλαντ
Να ξυνεις με κλειδια τα αυτοκινητα του κοσμου επειδη εχουν κατα την γνωμη σου λαθος αποψη.

να πετροβολας και να ριχνεις στα μπαλκονια μωλοτοφ επειδη ο απλος λαος ειναι μυρμυγκακια που κοιμουνται και θελεις να ξυπνησουνε

και το χειροτερο θα λες οτι εισαι και επαναστατης...

Αυτη ειναι η ελευθερια ΑΙΟΝ ή μηπως ΕΟΝ?
Μηπως ελευθερια ειναι που σε αφηνουν να τα κανεις ολα αυτα?

Ξερεις τα ιδια μας ελεγε και ο χιτλερ Αιον και νομιμοποιουσε ετσι την βια που παραγονταν απο την Ιδεολογια του.
Τα ιδια μας ειπε και ο σταλιν αιον και η ανθρωποτητα πληρωσε ακριβο τιμημα για του καθε ονειροπερμενου αριστερου το ονειρο.

Στην κουβα στην αλβανια στην ανατολικη ευρωπη πεινανε εον για το ονειρο καποιου αλλοπαρμενου αριστερου.

Πουθενα ομως και κανενας δεν νομιmoποιει την βια αιον... κανενας παρα μονο οι αναρχικοι (και οι σταλινιστες) που ενωνονται σε ομαδες (ακουσον ακουσον ομαδες αναρχικων τα κατακαθια της κοινωνιας) για να κλεψουν κανα κινητο και κανα τιμπερλαντ για να βανδαλισουν για να καπνισουν κανα τσιγαριλικι και να πανε στο γηπεδο να τσακωθουν με την αστυνομια ...
και να αμαυρωσουν και να ακυρωσουν το πανεπιστιμιακο ασυλο.

Ξερεις αιον τα ξερω και εγω αυτα φιλε μου απο πρωτο χερι...

... "ξεκολησα" ομως και αποκτησα αντισωματα και σημερα μπορω να λεω οτι περα απο τις ενοιες οικολογια και ανθρωπινα δικαιωματα
Η αριστερα ειναι γραμμα κενο.

Και η Βια ειναι οτι χειροτερο ειδικα αν προκειτε απο αυτοαποκαλουμενους αριστερους

Δηλαδη φασιστες του χειροτερου ειδους

love for what is comming and forgivness for the past...

αντιπαραθέσεις. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!
- Admin

23/06/2003, 14:57:24
Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΡΑΜ ΛΕΕΙ:

quote:

Εσείς που υποτίθεται ΔΕΝ είσαστε μέλη κάποιας στοάς μπορείτε να ξέρετε τα τεκταινόμενα μέσα σε αυτή , όπως και τους σκοπούς της .
Εμείς που έχουμε άλλη άποψη ΔΕΝ μπορούμε να ξέρουμε τίποτα και χαρακτηριζόμαστε ως ξερόλες , μασόνοι μιαροί , αποβράσματα τις εσωτερικής αναζήτησης κλπ κλπ .
Ερώτηση δική μου λοιπόν ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΟΑ και έτσι ξέρετε όλα αυτά που εμείς δε ξέρουμε ;;;;;;;;;;;

Γιατί δε λέτε ΝΑΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ;;;;

Aν δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω , γιατί ΔΕΝ αποδέχεστε ότι κάτι μπορεί να μην είναι σωστό απ όσα ξέρουν κάποιοι άλλοι που απλά έχουν διαβάσει κάποια άλλα βιβλία και έχουν έρθει σε επαφή με κάποια άλλα άτομα απ αυτά που έχετε έρθει σε επαφή εσείς ;;;;;;;;

Μήπως τελικά εσείς είσαστε μασόνοι ; Ξαναρωτώ

Γιατί η εκκλησία δεν αφήνει τους Χριστιανούς να διαβάσουν τα απόκρυφα βιβλία της ;
Τι φοβάται ;
Όταν η ταυτότητα μου γράφει Χριστιανός Ορθόδοξος δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο της αγάπης μου προς το Χριστό και τη διδασκαλία του ;
Πρέπει να γίνω μεγαλόσχημος ιεράρχης για να διαβάσω κάτι που ίσως να μου εξηγεί την σκοπιμότητα του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ μου ;

Μήπως είναι αυτοί τελικά οι μασόνοι που μας λέτε ;
Μήπως κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ;;;;;;;;;;;;;;;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΡΑΜ ΠΑΙΚΤΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΝ ΥΠΝΟ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΝ ΥΠΝΩΣΗ. ΣΕ ΠΑΩ. ΑΚΟΥ ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ....

ΑΧ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ.ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

AIONΜέλος
23/06/2003, 15:18:50
ποιος μίλησε για πέτρες και μολότωφ βρε κάγκουρε drumx ?

Είπα εγώ τίποτα για βία ?
Είπα εγώ τίποτα για πέτρες και μολότωφ ?
Είπα εγώ σπάστε καταστρέψτε ?

Τα 70.000 άτομα που βρεθήκαμε Θεσσαλονίκη κάναμε όλοι επεισόδια ?
Είσαι καλά ρε άνθρωπε μου ή έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις όλους ?Σταματα σε παρακαλώ πολύ να Χατζηνικολίζεις τόσο αισχρά....σας έχει σαπίσει τελικά η τηλεόραση τελείως .....

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ? ΕΣΕΙΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΛΈΝΕ "ΑΚΟΥΣΑ" , "ΞΕΡΩ" ,"ΕΙΔΑ" ....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ???????

είσατε για γέλια τελικά...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ ....

quote:
Πουθενα ομως και κανενας δεν νομιmoποιει την βια αιον... κανενας παρα μονο οι αναρχικοι (και οι σταλινιστες) που ενωνονται σε ομαδες (ακουσον ακουσον ομαδες αναρχικων τα κατακαθια της κοινωνιας) για να κλεψουν κανα κινητο και κανα τιμπερλαντ για να βανδαλισουν για να καπνισουν κανα τσιγαριλικι και να πανε στο γηπεδο να τσακωθουν με την αστυνομια ...
και να αμαυρωσουν και να ακυρωσουν το πανεπιστιμιακο ασυλο.

τη προπαγάνδα είναι αυτή ρε αδερφέ ? ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ? Μίλησα εγώ για βία πουθενά ? Αντε κάνε τούμπες ή μάθε να διαβάζεις αγράμματε...
Ούτε πως γράφεται το πανεπιστήμιο δε ξέρεις...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΙΔΙΚΗ τακτική του γαμ@#ενου συστηματος σας.....
Σταμάτα να σέρνεσαι άνθρωπε μου ..... γινε ΑΝΘΡΩΠΟΣ επιτελους....

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΚΡΕΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ....
ΤΡΑΒΑ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΠΗ ...
έμαθες και το άσυλο....χεχεχεχεχεχε

Edited by - AION on 23/06/2003 15:26:36

23/06/2003, 15:23:38
Το Παρών θέμα Συζήτησης βρίσκεται σε "τροχιά" τερματισμού!

Έχει φιλοξενήσει αξιόλογα μηνύματα, μηνύματα ανθρώπων που σκέπτονται πριν μιλήσουν και σκέπτονται αυτό που θα πουν και τι επίδραση μπορεί να έχει στους άλλους, όμως δυστυχώς έχει φιλοξενήσει - και εξακολουθεί να το κάνει - και μηνύματα που στερούνται των βασικών αρχών της ευγένειας προς τον άλλον καθώς και της Διαλεκτικής. Σημειώνω επίσης ότι ακόμη και αν οι υβριστικές φράσεις/λέξεις δεν περιλαμβάνονται στο μήνυμα ή σβήνονται από αυτό, το μήνυμα μπορεί να εξακολουθεί να είναι υβριστικό ή υποτιμητικό προς πρόσωπα, ιδεολογίες κ.ό.κ. καθώς ως γνωστόν "η γλώσσα κόκαλα δεν έχεις αλλά κόκαλα τσακίζει"... και αποτελεί αλχημικό εργαλείο για τον Σοφό, απλώς ψίθυρος για τον ανόητο και όπλο καταστροφής για τον κακεντρεχή.

Αφήνουμε ένα περιθώριο δύο ημερών για μηνύματα "κλεισίματος" για όποιους το επιθυμούν και μετά το θέμα δεν θα δεχτεί άλλα.

Όποιος θελήσει στο μέλλον να ανοίξει άλλη Συζήτηση για τον Τεκτονισμό, παρακαλώ να το κάνει με πιο συγκεκριμένο (και "στοχευμένο") τίτλο και όχι τόσο γενικό. Επίσης θέλω να ενημερώσω ότι πιθανώς θέματα Συζήτησης που δείχνουν τάσεις να ξεφεύγουν παντελώς από τον αρχικό τους σκοπό ή δέχονται "παρεμβάσεις" άλλου τύπου ή υβριστικά, εμπρηστικά ή υποτιμητικά μηνύματα θα μεταφέρονται σε άλλον χώρο όπου θα υπάρχει έλεγχος των νέων μηνυμάτων από τους Διαχειριστές και τους Συντονιστές (πριν αυτά εμφανιστούν On-line) για το αν ανήκουν πραγματικά στη Συζήτηση και εάν σέβονται τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Forums.

Ελπίζω να κατανοείτε την επιθυμία μας να προστατεύσουμε αυτόν τον χώρο Δημιουργικής Συνεισφοράς, Συνδιαλλαγής και Αντιπαράθεσης απόψεων σχετικά με το πεδίο της Αναζήτησης και του Εσωτερισμού από κακόβουλες ενέργειες... Και πάνω απ'όλα ελπίζω να μας βοηθήσετε σ'αυτό το έργο.

AION, να σου υπενθυμίσω ότι φράσεις (ή και μηνύματα ολόκληρα) υποτιμητικά για πρόσωπα, ιδεολογίες, κοινωνικές ή φυλετικές ομάδες, φορείς ή κράτη κ.λ.π. δεν είναι επιτρεπτά στις Ομάδες Συζήτησης.

quote:
"Αναζητών μυρμήγκι..."

"Είσαι η προσωποποίηση του βολεμένου δυστυχώς..."

"ΜΕΤΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ..."

"ΜΕΤΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ..."

κ.ό.κ.

Θέλεις πραγματικά να συμμετέχεις στις Ομάδες Συζήτησης σύμφωνα με τους Κανονισμούς Λειτουργίας τους και τους σκοπούς ύπαρξής τους (καθώς και ολόκληρου του ESOTERICA.gr);;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------