ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- είχες πει θα 'ρθεις - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- είχες πει θα 'ρθεις - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

miranta62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
zezmpergΜέλος
05/06/2004, 19:23:58

quote:

Avallon,

είναι αλήθεια ότι σε τηλεφωνική σου επικοινωνία με μέλος του esoterica, ισχυρίστηκες ότι άλλο μέλος του esoterica, το οποίο και συκοφάντησες, αφού η πληροφορία ήταν αναληθής, ταξείδεψε στην Αθήνα με σκοπό τη συνάντηση με μέλη του esoterica;

Είναι επίσης αλήθεια ότι τον ίδιο ισχυρισμό τον εξέφρασε και μία ανισόρροπη γραία, μέλος του esoterica, με την οποία σχετίζεσαι και η οποία ισχυρίστηκε σε αντίστοιχη τηλεφωνική συνομιλία, ότι όλα αυτά τα μέλη αποτελούν ομάδα και είχε ανοίξει σχετικό τόπικ, το οποίο και κλειδώθηκε πάρ'αυτα;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Πολύ κατασκοπία βρε παιδί μου...
Πως είπατε, δεν άκουσα;
Καθότι γραία....και ευτηχής, διότι το γήρας ήρθε με γνώση, ήθος, ειλικρίνια, σεβασμό προς τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ πρώτα απ'όλα!
Και ανισόρροπη....Κρατάω μπαστούνι για να ανεβαίνω τα βουνά....Να είσαι καλά που μου το θύμισες....

Μην "πέφτουν" τόσο γρήγορα τα όρια του θράσους... Όπως τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή σας, "σοφά" μας αποκαλύψατε..

05/06/2004, 19:53:35
διαβαζω να επαναλαμβανει τα λογια με τον ιδιο τροπο που κανει και η μαθητρια της...
φοβερος αντιλλαλος/καμμια ουσια;

εγω νοσταλγω τα γερατια που δεν ηρθαν αλλα επονται και εξω ο καθημερινος μου τροπος να ακουσω πως θα περασω την πυλη...
ο τυπος με το ακορντεον περναει τωρα απο κατω...εξω...παντυο μυριζει τριανταφυλλα μετα τη βροχη+ ο ηλιος δυει παντου με την μουσικη απο το
"σ'αγαπω γιατι εισαι ωραια..."
χμ..τωρα ..."αστα τα μαλλακια σου..."

αραγε εσυ που ταξιδεψες πολυ εχεις την νοσταλγια αυτη που ακουω εξω απο το παραθυρο μου;
ενταξει εγω δεν γερασα ακομη αλλα εσυ ειπες ετσι για σενα/...
αν προσεξες ολοι ειμαστε ισοι σε απαντησεις μεχρι που δειχνουμε την ταυτοτητα μας./ειτε λεμε ποσο χρονω ειμαστε ...
αν τωρα η αγενεια που επιδεικνυες συγκρινωταν με την ηλικια που ομολογεις θα ελεγα ....
"τι οξυμωρον!"

ας απολαυσω το ακορντεον του απογευματινου..και ας αναμενω τα γεραματα!
το θεμα ειναι λεω η γρια ψυχη..να εχει ομορφη νεανικη οψη....
αυτο ειναι το θεμα...
επειση ετσι πως εθεσες τη συγκριση ..ετσι θα λαβεις το διχασμο.

θυμαμαι μια ρηση:
ασπρισες αλλα μυαλο δεν εβαλες...
συνηθως το λενε για τους ξεροκεφαλους που πιεσαν τοσο το κεφαλι να καταλαβει οπως και ασπρισε...αλλα
ετσι αποδεικνυουν οτι γερασαν επειδη και μονο δεν καταλαβαν....

πως μπορει να μετρησει κανεις τη σοφια;;;

οταν σε γενναει
η οταν την γεννας;

ειναι και τα δυο σημαντικα κατ εμε./επειδη ξερω καλα πως θα λαβετε τον ενα πολο για να αρχισετε αλλιως τη μαχη.

το γεγονος λοιπον οτι γερασες ποσως με ενδιαφερει επειδη ο τροπος δρασης σου ειναι χειροτερος των νηπιων.
να σαν εμας που κατηγορεις για τρελα ενα κατι.

αν εισαι γρια πρεπει να εισαι και σιωπηλη οταν πρεπει αυτο δεν λενε;
εγω γρια δεν ειμαι /θ'αργησω να γινω αλλα η ψυχη μου ειχε τοσες εμπειριες που σιγουρα δεν γερασε το σωμα μου...αλλα πλουτισε σε εμπειριες και απαντησεις....
πως θα γινει τωρα;

η θα περιμενεις να γερασω στο σωμα(εχω πολλαααα ετη γι αυτο:)....η θα περιμενω να γερασει η ψυχη σου..:)
δεν γινεται εγω δεν εχω αλλη...
:)
--
σωπα κι ακουσε.
ειναι το κλειδι.
αν δεν κατανοεις.
μα ουτε η γρια το κανει ουτε η νια...

ο κανενας ας πει το γνωστο ασμα περι αποσυρσεων...

ρεμπετης γαρ./δηλαδη φιλοσοφια της παλιοζωης...που προσφερει πολλες ευκαιριες για ταξδια με τραινα αεροπλανα και βαπορια..αλλα κανενα της ψυχης.-

εγω παλι αφου τελειωσε και η βολτα του τυπου με το ακορντεον και ηταν μοναχα για τα αυτακια μου..(δεν ακουγεται τοσο μακρυα εκει οπου ειστε:)θα αφησω το δικο μου αγαπημενο τραγουδι για τα δικα μου ταξιδια...

"ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΚΡΥΝΑ...."

Technoshamanism
05/06/2004, 20:09:50
ΠΑΡΕ + ΤΗ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ"..(ΑΝ ΘΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΟΧΙΑΚΟΜΗ ΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ/ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ/ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!/ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ (ΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ) ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΠΙΣΤΕΙΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΝΤΑΝΤΑΣ Η ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ/ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;;;
~
ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΓΜΤ...
ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ:"ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ!"
(ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΣΤ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΩΤΗ..
ΜΕ ΓΛΑΦΥΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ"...)

ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΜΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ/
ΕΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ!
-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΜΕΤΑ" ΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ -

ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΜΙΑΝ ....ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΘΗΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΗΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΚΣΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ....
ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΗ ΦΩΝΗ...
ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ/ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ..//ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΡΑΔΥΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΠΟΥ ΑΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ...
ΑΛΛΟ "ΠΤΩΣΗ" ~ΑΛΛΟ "ΠΤΗΣΗ"/ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ "ΠΤΥΣΗ"

Η ΠΙΟ ΣΟΦΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙ "ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ" ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:)
..Η ΠΙΟ ΣΟΦΗ ΓΙΑΓΙΑ-ΓΙΑ ΜΕΝΑ- ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ" ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΣ ΨΥΘΙΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΟΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ/ΕΙΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΕΙΤΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΚΟΥΕΙ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΗ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ...
ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟ;
ΑΠΟΚΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ(ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ/)
Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΣΩ...;

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ"ΠΟΣΟ ΓΡΙΑ"ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ "ΠΟΣΟ ΣΟΦΗ" ΕΓΙΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ "ΤΟΣΟΥ" ΧΡΟΝΟΥ.(Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΑΝΕΡΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ "ΕΝΟΠΟΕΙΣΑΙ" ΜΕ ΑΥΤΟΝ)
ΑΣΕ ΟΜΩΣ "ΕΜΑΣ" ΝΑ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ/ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ Η ΠΟΙΗΣΗ....
ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΥΘΟ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ/ ΑΗΧΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ/ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ...
ΚΑΙ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΑΣΑΡΙΑ....ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ..
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΚΑΝΕΙΣ..
ΕΣΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ..;
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΑ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ!
/ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΑ ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΥ.
ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ "ΠΟΛΕΜΩ" ....

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
ΟΣΟ ΚΥΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.

ΟΣΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΕΓΩ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙΑ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...)
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ..ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΚΡΥΑ!

ΑΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΘΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Technoshamanism
[/center]

Edited by - ΑΤΜΑ on 05/06/2004 20:25:02

Edited by - ΑΤΜΑ on 05/06/2004 21:09:30

Just_A_ManΜέλος
05/06/2004, 20:25:34
Καλοί μου φίλοι Καλησπέρα,

Προβληματισμός αρκετός από όσα οι ευαίσθητες Ψυχούλές σας εναποθέσανε.

Ένα είναι σίγουρο.

1. Το να λέμε Συγγνώμη σίγουρα δεν γίνονται Θαύματα και δεν Κλείνουν τα τραύματα αμέσως όπως λέει και η Βίσση.

2. Με το να συχωρούμε τους Άλλους ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΗΣΕΙΣ όπως:

Καλός – Κακός.
Μικρός σε ηλικία - Μεγάλος σε Ηλικία.
Ωραίος – Άσχημος.
Κοντός -Ψηλός
Άγγελοι – Δαίμονες
Έλληνας – Αλλοδαπός.
Καθολικοί- Ορθόδοξοι.
Αρχαίο Έλληνα – Νέο Έλληνας.
Ορθόδοξος – Αιρετικός.
Ελληνική Θρησκεία - Ορθόδοξή Θρησκεία.
Η δικιά μου πνευματική Αλήθεια – Η δική σου πνευματική Αλήθεια.
Μορφωμένος – Αμόρφωτος.
Ταπεινός - Εγωιστής
Στρατηγός – Στρατιώτης
Πλούσιος – Φτωχός.
Μαθητής - Δάσκαλος.
Πιστός - Άπιστος.
Γυναίκα - Άνδρας .
Ορατά - Αόρατα.
Κτιστές Ενέργειες - Άκτιστες Ενέργειες.
Αγάπη – Φόβος.

αυτό θα είναι το μεγαλύτερο δήγμα ότι αγαπάμε την Ψυχή μας.

Όταν τις δυαδικότητες τις κοιτάζουμε με τα μάτια της Αγάπης
τότε και μόνο τότε θα ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας στην Αγάπη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ανθρωπότητα, σε ότι έχει να κάνει με μας τους ανθρώπους είναι ότι δεν βλέπουμε τον πλησίον μας σαν μια Ψυχή και μόνο.

Αν για μας είναι σημαντικό και μας ενδιαφέρει όταν επιστρέψουμε στον Ουρανό, πόσο φωτεινή θα είναι η Ψυχή μας η με πόσα Γήινα αναμνηστικά θα είναι φορτωμένη.

3. Με το να καλούμαστε να συχωρέσομε τους άλλους και να μην την αποδεχόμαστε την Συγγνώμη τους γινόμαστε οι μεγαλύτεροι υποκριτές.

4. Και το τελευταίο είναι να τους συχωρούμε όλους, όπως Εκείνος,
πάνω στον Σταυρό, που με ορθάνοιχτα χέρια είπε Πατέρα μας Συχώρεσε τους όλους. Και ας τον είχαν οδηγήσει στο Σταυρό σαν Αρνί σε σφαγείο.

Ένα είναι σίγουρο.

Όλοι εκεί επάνω στον Ουρανό, θα την Χρειαστούμε την Συγνώμη που Δώσαμε, Την Συχώρεση που αποδεχτήκαμε με Κατανόηση και Αγάπη σε όποιο Πνευματικό Δρόμο και αν ανήκουμε!!!

Η Επιλογή είναι κατά δική μας.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας Κάνουμε τις επιλογές μας και σας αφήσουμε την κάθε Ψυχή ελεύθερα να εκφρασθεί...

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,

Just a friend
(Ακόμα και για αυτούς που δεν με αποδέχονται. Θα είμαι κάπου εκεί στον Ουρανό και θα περιμένω.)

Ελπίζω πρώτα ο θεός, μετά από πολλά χρόνια Χαράς και Ευτυχίας σε όσους από μας που πέρασαν από αυτό το δωμάτιο, να ξαναβρεθούμε πάλι παρέα στα δωμάτια τους Ουρανού. Ελπίζω.
Οι Επιλογή είναι δική μας.

Σάββατο σήμερα, και λέω να πάω για κανένα καφεδάκι. Ότι και αν κάνετε όλοι σας να Περάσετε καλά.

Φιλάκια χχχ σε όλους. η αλλιώς όπως μας είπε
ο καλός μας Ryche μάκια.

Edited by - Just_A_Man on 05/06/2004 20:28:55

Edited by - Just_A_Man on 05/06/2004 20:32:47

ΣανενακΜέλος
05/06/2004, 20:31:08
quote:

¨Τραγουδι δεν εχει τωρα κοπελια
γιατι εισαι μπαζο απο παλια....¨

Χωρις παρεξηγηση ετσι??? Το ασμα το λεει , οχι εγω....

quote:
ρεμπετης γαρ./δηλαδη φιλοσοφια της παλιοζωης...που προσφερει πολλες ευκαιριες για ταξδια με τραινα αεροπλανα και βαπορια..αλλα κανενα της ψυχης.-

Μου αρκει που βλεπω τα δικα σου κοπελια , τα-ξιδια της ψυχης, και τον υπολοιπων σας.Να τα χαιροσαστε τετοια ταξιδια ματια μου.
Προτιμω τα τρενα και τα αεροπλανα....
Ρε δε ντρεποσαστε λιγακι....
Ακου κι αυτο που λενε στην πιατσα ταξιδιαρα ψυχη...

¨Εδω ο κοσμος χανεται και το μνι χτενιζεται¨

Τραγουδακι μπορει να σου πω το βραδακι, στην νυχτερινη, αν παει καλα.
Βλεπεις δεν εχω χρονο να ταξιδευω την ψυχη μου ολημερις στο ιντερνετ...
Αντε καλημερα τζουφιοι....

Φιλικα....Κανενας

GerakinaΝέο Μέλος
05/06/2004, 20:58:11
quote:

quote:

¨Τραγουδι δεν εχει τωρα κοπελια
γιατι εισαι μπαζο απο παλια....¨

Χωρις παρεξηγηση ετσι??? Το ασμα το λεει , οχι εγω....

quote:

Μου αρκει που βλεπω τα δικα σου κοπελια , τα-ξιδια της ψυχης, και τον υπολοιπων σας.Να τα χαιροσαστε τετοια ταξιδια ματια μου.
Προτιμω τα τρενα και τα αεροπλανα....
Ρε δε ντρεποσαστε λιγακι....
Ακου κι αυτο που λενε στην πιατσα ταξιδιαρα ψυχη...

¨Εδω ο κοσμος χανεται και το μνι χτενιζεται¨

Τραγουδακι μπορει να σου πω το βραδακι, στην νυχτερινη, αν παει καλα.
Βλεπεις δεν εχω χρονο να ταξιδευω την ψυχη μου ολημερις στο ιντερνετ...
Αντε καλημερα τζουφιοι....

Φιλικα....Κανενας

TORA ESI SANEKAS GIATI TA EGRACES AYTA, AFOY 8ELO ALLA NA PO STH ATMAS:
MAS GEMISE PAMPERS APO TA NIATA THS TA FORUMS!
!kOPELIA DEN PERNHS THN ZEMPERG NA TA PITE EMEIS TH SAS FTEME.
KOITA NA THN KLEISEIS KALA TO STOMA KIAYTHS!
XEREIS ESY.

Επίσης: μηνύματα σε Greeklish δεν "προωθούνται" ως τρόπος
συμμετοχής στις Συζητήσεις μας!

05/06/2004, 21:01:14
"ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ">>ΤΡΥΠΕΣ.-
ΑΛΛΑ ΜΕ "ΠΟΣΗ ΧΑΡΗ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ..
"ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ"(ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ -ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ -ΡΟΖ ΠΛΑΣΤΙΚΟ)
"ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ..ΤΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟ "ΑΛΙΕΑΣ" ΨΥΧΩΝ..

ΑΧ!ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ "ΜΠΑΖΟ"
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ "ΚΟΥΡΜΠΕΤΟΝ"...-ΑΣΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ @_@
(ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΠΕΤΟΝ"ΠΟΥ ..ΤΑΧΕΙΑΣ ΠΗΞΕΩΣ-)
ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚ ΜΠΟΡΕΙΣΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:)

ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΕΤΣΙ...:))
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ" ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ...:

"ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ"
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...!

ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ-
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟΑΛΛΑ..
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ
...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ..ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Η ΟΧΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ;
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΡΟΛΟ ΕΙΚΟΝΙΚΑ! ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!:ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙ!-

ΚΑΝΕΝΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ "ΗΘΙΚΟ"..

CUT!..
(ΚΑΤΑ ΤΟ ΑLT !... "ΤΟ_ΙΣ ΕΙ;")

ΤΖΟΥΦΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΦΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ/
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ "ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ"...
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟ....
"ΑΓΡΙΜΙΑ + ΑΓΡΙΜΑΚΙΑ ΜΟΥ"....
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ +ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ
(ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ..)

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 05/06/2004 21:08:46

GerakinaΝέο Μέλος
05/06/2004, 21:28:08
ANTE GRADMATHER THS ATMAS.. SOY EFEXE IDES KAI TH ATMA ME PLASTIKO BYZI {SE FOTO) MA DEN HME APO THN LESBO ATMA PSAKSE GIA THN XONTRH ME THN MOYSIKH 8A THS ARESHS.
ESI ATMA POY ME PERNAS 15 OLAKERA XRONIA OPOS H GIAGIASOY H ZEZPERG ESENA TI MOY EIMAI EGONH;
NA THN PNIXHS KALA THN GIAGIA SOY THN ZEZPERG!
NA THS KLEISEIS TO STOMA KALA.
8A SOY KRATO TSILIES

Επίσης: μηνύματα σε Greeklish δεν "προωθούνται" ως τρόπος
συμμετοχής στις Συζητήσεις μας!

C.Μέλος
05/06/2004, 21:56:34
Τώρα εσείς τι πεταχτήκατε? Για να ρίξετε λάδι στην φωτιά? Σας αρέσει αυτή η "σύγκρουση" μεταξύ μελών του foroum? Τροφοδοτεί Τι σε σας?

Είναι λυπηρό..παρακολουθώ την ΑΤΜΑ να υπερασπίζεται την ΑΤΜΑ και ότι "κρύβεται" πίσω ή μέσα στον καθρέφτη ΑΤΜΑ-Ψυχή. Δεν θα της πει κανείς να μην το κάνει..αλλά είναι ανάλωση (όχι η υπεράσπιση-καταλαβαίνεται πως το εννοώ) για ένα άτομο που έχει προσφέρει εδώ μέσα, που είναι μια "έμπνευση" εδώ μέσα. Δεν ξέρω και ούτε με αφορά ποια είναι η παρεξήγηση, ποιος έχει δίκιο, ποιος άδικο.. Απλά δεν μπορώ να βλέπω αυτή την ανάλωση.. Καλύτερα να λυνόταν η όποια διαφορά εκτός Forum - δεν είναι υπόδειξη, άποψη είναι.. Τροφοδοτείτε την "κατινιά" μας να τρέξουμε να διαβάσουμε τι είπε η μία, πως αντέδρασε η άλλη.. και να πέτάει ο καθένας το λαδάκι του..

"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"

elpidaΜέλος
05/06/2004, 22:29:40
εύγε C.... ωραία τα λες ΑΛΛΑ ...

05/06/2004, 22:33:10
quote:
Πως είπατε, δεν άκουσα;
Καθότι γραία....

Υπάρχει τρόπος όμως ν' ακούς ορθότερα και ν' αποφεύγεις την σπορά ψευδών ειδήσεων:

Όσο για την ανισορροπία, προτίμησε κάτι τέτοιο:

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

05/06/2004, 23:42:48
Kαι για να βγουν κάποιοι απ'τα σκοτάδια τους και να βρουν επιτέλους το ΦΩΣ που τόσο αποζητούν υπάρχει αυτό:

Aγαπητέ Admin για τη βαβέλ ετούτη τρία πράγματα μπορούν να συμβούν:

1) να βάλουμε υπότιτλους...
2) να κάνουμε μεταγλώτισση...
3) να βάλουμε λουκέτο...

Διαλέγεις και παίρνεις!
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα τη τρίτη λύση γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν "εύστοχη" η μετάφραση σε αυτή τη φάση...it's up to you...

Zητώ συγνώμη σε όσους συμμετείχαν καθώς και σε όσους είδαν φως και μπήκαν να δουν τα όσα όμορφα και "φωτεινά" γράψαμε...
Λυπάμαι ειλικρινά που το τόπικ δεν ανταποκρίθηκε στο τίτλο του και στις προσδοκίες τους...

Καλή σας νύχτα

"Τάδε έφη Avallon"
06/06/2004, 00:07:39

No name human

zezmpergΜέλος
06/06/2004, 00:14:50
quote:

No name human

Ευχαριστούμε για την φωτογραφία σου (μόνο που δεν την υπόγραψες) για να έχουμε το ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΣΟΥ. Άσετω γιαλαντζή θα είναι... όπως και τα όργανα που χρησιμοποιείς αλλά και εδώ δεν μου φανερώσες την τεχνολογία που εσυ έχεις!
Φτου, σε γιαλαντζη υποθέσεις πέσαμε πάλι!!!!

zezmpergΜέλος
06/06/2004, 00:20:07
quote:

No name human

Zadok αυτή που σκύβει μπροστά στο φακό ,είναι η Gerakina γιατί την άλλη την γνώρισα είσαι ΕΣΥ!
Μάκια
Εκεινη που ζητά το κεφάλι μου επι πνιγμού....

06/06/2004, 00:30:12
ΧΜ.. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΣΗΣ ΚΛΟΠΗΣ...
ΤΟ ΦΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΘΕΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΡΧΙΚΑ;
ΜΗΠΩ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΘΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗ;
ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΟΥ;
ΝΑ ΣΟΥΠΩ....
ΛΛΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ /ΕΔΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟΚΛΑΥΦΘΗΚΕ Η ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΣΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΖΕΖΕΜΠΕΡΓΚ/ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
ΑΝ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ....
ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΙΠΑ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΒΡΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΥΟ Ι ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ;

ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΟΣΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΑΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΟΥ/ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ....
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....
ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ....

ΜΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ..ΠΡΑΞΑΜΕ ΟΛΟΙ!
ΚΑΙ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΡΟΜΠΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΦΙΛΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΙΝΑΜΕ ΡΟΜΠΑ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙΣ.
ΕΙΤΕ ΦΤΑΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ/ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΦΑΚΟ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ....:)))
ΕΧΩ "ΛΥΧΝΙΕΣ..."

ΣΑΝ ΜΕΤΡΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ...ΚΑΛΑ>>

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΕ....ΑΚΟΥΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ..ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ....ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΡΘΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΦΑΝΕΡΟΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΟΝΤΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΤΑ "ΦΕΡΕΦΩΝΑ" ΑΛΛΩΝ...
ΔΗΛΑΔΗ...ΣΑΝ ΚΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.- ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ...ΠΑΡΕΙ.-
ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ...(ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ...)
ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΛΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΣΑΡΕΙ..ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ.-
ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ;..;ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΕΝΩ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ...

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΟ...ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ....ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΕΠΕ;

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΩ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.
ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΘΑ ΠΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ....ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ.
-ΟΠΟΥ ΝΑΟΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...-

Technoshamanism
06/06/2004, 00:36:18

Γραία, είσαι σ' επικίνδυνη φάση, οπότε μην ξεχνάς να τα παίρνεις, γιατί η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.

No name human

Edited by - Zadok on 06/06/2004 00:37:36

zezmpergΜέλος
06/06/2004, 00:56:09

ZADOK:

Προανήγγειλε την γελοιότητά της!

Επειδή το θράσος όμως, μας τίμησε με την παρουσία του, έχει αρχίσει να αγγίζει τα όρια και βρίσκεται πολύ κοντά στο να τα ξεπεράσει, έχε λίγη υπομονή ακόμα...

No name human

Edited by - zezmperg on 06/06/2004 00:54:13

06/06/2004, 00:56:35
zezmperg,

ακόμα κι εσύ μπορείς να βρεις όργανα με τεχνολογία της εποχής σου.

Δεν είναι ανάγκη να ζηλεύεις και να χάνεις την ψυχραιμία σου.

No name human

zezmpergΜέλος
06/06/2004, 01:06:08

zezmperg,

ακόμα κι εσύ μπορείς να βρεις όργανα με τεχνολογία της εποχής σου.

Δεν είναι ανάγκη να ζηλεύεις και να χάνεις την ψυχραιμία σου.

No name human

ΠΑΛΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ; ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΕΣ ΒΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;ΑΧ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΣΟΥ

Μάκια