- ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ [TopSecret] - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΚΛΑΒΟ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
quote:Η Γνώση πάντως για όλους είναι (άλλωστε ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και της επικοινωνίας) ακόμα και για σένα. Το πρόβλημα με εσένα και με αυτούς του είδους σου, είναι οτι τη μισείτε.
ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
quote:quote:Η Γνώση πάντως για όλους είναι (άλλωστε ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και της επικοινωνίας) ακόμα και για σένα. Το πρόβλημα με εσένα και με αυτούς του είδους σου, είναι οτι τη μισείτε.
ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Δεν μιλάω για αυτήν την ποταπή γνώση που σου παρέχει το κράτος τέκνο μου. Μιλάω για την γνώση που θα σε απελευθερώσει από την κατάσταση του σκλάβου. Να συνειδητοποιήσει ο κάθε πολίτης ότι αξίζει σαν άνθρωπος και να πάψει να προσκυνά τους "ανώτερούς" του που τον εκμεταλλεύονται και του φέρονται σαν ένα ακόμη σκουπίδι.
Ίσα ίσα εκείνοι που διαχειρίζονται την τεχνολογία έχουν την δυνατότητα να σε καταστήσουν ακόμη πιο σκλαβωμένο.
quote:Αυτή η γνώση για την οποία μιλάς αποκτάται μέσα απο βιβλία ή άρθρα ή πανεπιστήμια ή πώς αποκτάται..; Για να καταλάβω πώς διαφοροποιείται από κάθε άλλη γνώση
Δεν μιλάω για αυτήν την ποταπή γνώση που σου παρέχει το κράτος τέκνο μου. Μιλάω για την γνώση που θα σε απελευθερώσει από την κατάσταση του σκλάβου. Να συνειδητοποιήσει ο κάθε πολίτης ότι αξίζει σαν άνθρωπος και να πάψει να προσκυνά τους "ανώτερούς" του που τον εκμεταλλεύονται και του φέρονται σαν ένα ακόμη σκουπίδι.
321
quote:quote:Αυτή η γνώση για την οποία μιλάς αποκτάται μέσα απο βιβλία ή άρθρα ή πανεπιστήμια ή πώς αποκτάται..; Για να καταλάβω πώς διαφοροποιείται από κάθε άλλη γνώση
Και εγώ θέλω να καταλαβαινόμαστε και όχι να μιλάμε με μυστικούς κώδικες και αινίγματα...
Εγώ ως συμμέτοχος στο καθημερινό χάλι και ως κομμάτι του λαού, νιώθω αποστροφή για την πραγματικότητα. Δεν μου αρέσει να βλέπω άτομα να δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ, ενώ άλλοι να κοπανάνε 10000-20000 ευρώ στην Βουλή. Δεν μου αρέσει να βλέπω το ξεζούμισμα των κατακαημένων και τον κάθε μπαμπούλα ελεγκτή του κράτους να ψαχουλεύει τον φτωχό που δικαιούται 50 και 100 ευρώ στην μίζερη ζωή του. Δεν μου αρέσει η γραφειοκρατία και η κοροιδία.
Τώρα πως θα αποκτήσει ο καθένας αυτήν την γνώση δεν ξέρω. Ούτε πως θα μεταδοθεί, ούτε πως αν είναι ικανός ο καθένας να την προσλάβει και να την συνειδητοποιήσει.
Φυσικά και στα πανεπιστήμια δεν τους λένε πως η ζωή εκεί έξω παιδιά είναι μιζέρια, υποκρισία και κοροιδία γιατί τα πανεπιστημιόπαιδα ΣΥΝΗΘΩΣ(όχι πάντα) έχουν καλύτερη τύχη, ή εδώ ή στο εξωτερικό δεν ξέρω.
quote:
nediB
Mελετωντας τα παντα και πανω απ'ολα την Α.Γραφη
Αν πρόκειται για την Α. Γραφή, σε πληροφορώ ότι ο Χάρυ Πότερ έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Άλλωστε η μόνη διαφορά τους είναι ότι τον Χάρυ Πότερ ξέρουμε ποιός τον έγραψε, αλλά την Α. Γραφή όχι....
*
Edited by - Sesostris on 17/01/2015 21:33:38
θα ηξερες ποιοι την εγραψαν
321
http://cosmicmaster.com - world's best hypnosis.
quote:
nediB
Aφου δεν την μελετησες βρε Sesostris.
Σε διαβεβαιώνω ότι έχω μελετήσει όχι μόνο την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, αλλά και άλλα θρησκευτικά βιβλία και μάλιστα στο αριστερό το αρχαίο κείμενο και όχι στις αποδόσεις τύπου Κολιτσάρα και Τρεμπέλα. Αυτός ήταν και ο λόγος που λάκισα από το μαντρί πριν πολλά χρόνια.
*
quote:quote:
nediB
Aφου δεν την μελετησες βρε Sesostris.
Σε διαβεβαιώνω ότι έχω μελετήσει όχι μόνο την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, αλλά και άλλα θρησκευτικά βιβλία και μάλιστα στο αριστερό το αρχαίο κείμενο και όχι στις αποδόσεις τύπου Κολιτσάρα και Τρεμπέλα. Αυτός ήταν και ο λόγος που λάκισα από το μαντρί πριν πολλά χρόνια.
*
Χαιρομαι Sesostris
Περα απο το λακισμα και την αποψη περι μαντριου,τι συμπερασμα εβγαλες για τον τροπο ερμηνειας της;;
321
Edited by - nediB on 18/01/2015 20:37:20
quote:
nediB
Χαιρομαι Sesostris
Περα απο το λακισμα και την αποψη περι μαντριου,τι συμπερασμα εβγαλες για τον τροπο ερμηνειας της;;
Αμ δεν πιστεύω ότι θα χαρής και τόσο.
Με λίγα λόγια και εντελώς επιγραμματικά, γιατί η συζήτηση αυτή έχει γίνει εκτενέστατα στο παρελθόν και μπορείς να βρης τις λεπτομέρειες, τόσο δικών μου τοποθετήσεων όσο και των άλλων μελών του forum σε παλαιότερα θέματα στην Αναζήτηση.
ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ
Το βιβλίο ενός σοβινιστή αιμοβόρου και ζηλότυπου Θεού, γεμάτο πορνεία, μοιχείες, παραισθησιογόνα, βιασμούς, αιμομιξίες, δολοπλοκίες, γενοκτονίες, κοπροφαγία, και αντιγραφές Σουμεριακών, Αιγυπτιακών, Ελληνικών, και Ασσυροβαβυλωνιακών μύθων .
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ
Συνέχεια της Παλαιάς. Ένα κακογραμμένο βιβλίο γεμάτο μύθους δανεισμένους από την λατρεία του Μίθρα, την Ισιακή και την Διονυσιακή λατρεία, γεμάτο αντιφάσεις, και γραμμένο από ανθρώπους που είχαν πλήρη άγνοια για την τοπογραφία, την ιστορία, τους νόμους, και τα ήθη και έθιμα των Εβραίων, που περιγράφει την ζωή ενός φανταστικού Μεσσία φτιαγμένη από διηγήσεις από τις ζωές τριών προσώπων το ολιγότερο, εκ των οποίων ο ένας πρέπει να ήταν ραβίνος, ο άλλος σικάριος ζηλωτής, και ο τρίτος από βασιλική γενιά με βλέψεις στον θρόνο.
*
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια, για την αγία γραφή.
Αγία?
Ξελιγώθηκα...![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Δώσε τους πόνο Σωτήρη.Πολύ πόνο λέμε.Αυτή είναι η μόνη αλήθεια, για την αγία γραφή.
Αγία?
Ξελιγώθηκα...
Μάριε γνωρίζεις πολύ καλά ότι αυτά δεν τα έγραψα για να πικάρω τον nediB, αλλά γιατί αυτή είναι η ιστορική αλήθεια, και εγώ βλέπω τις θρησκείες από την ιστορική και όχι την μυθολογική τους πλευρά. Μου ζήτησε την γνώμη μου και του την έγραψα. Αν τον στενοχωρεί η σκληρή αλήθεια, δεν φταίω εγώ αλλά αυτοί που του έδιναν ψευδείς εικόνες.
*
Δεν τα λέμε για να πικάρουμε κανέναν.Την αλήθεια λέμε.
Αν δεν θέλουν να την δουν, κακό του κεφαλιού τους.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σας ειρωνεύεται ο βλάκας που νομίζει οτι είναι εξυπνόπουλος, μη του απαντάτε σοβαρά, αφήστε τον να φάει καμιά μπανάνα ο μαϊμούς.![]()
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
quote:
[quote]nediB
ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ
Το βιβλίο ενός σοβινιστή αιμοβόρου και ζηλότυπου Θεού, γεμάτο πορνεία, μοιχείες, παραισθησιογόνα, βιασμούς, αιμομιξίες, δολοπλοκίες, γενοκτονίες, κοπροφαγία, και αντιγραφές Σουμεριακών, Αιγυπτιακών, Ελληνικών, και Ασσυροβαβυλωνιακών μύθων .
*
Σε αυτή την "γνώση" έχεις καταλήξει Σέσοστρι.
Όμως γνωρίζω πως την έρευνά σου έχει επηρεάσει ένας συναισθηματισμός ο οποίος προηγόταν της έρευνας.
Φίλε μου, αυτά τα έθιμα τα οποία προσπαθούμε να κρίνουμε με τα σημερινά ήθη...ανήκουν και στον ευρύτερο χώρο της ίδιας εποχής, και στην αγαπητή μας Ελλάδα. Να φανταστείς ότι ακόμη και η Ιλιάδα που ανήκει σε μια μεταγενέστερη εποχή από αυτή του Αβραάμ μεταφέρει παρόμοια ήθη με αυτά του Αβραάμ. Δεν τα κρίνω ως ηθικά ή ανήθικα προτού μπω στον νου των ανθρώπων εκείνης της εποχής.
Αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια έλα να συζητήσουμε στο άλλο σάιτ, το metafysiko.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Να φανταστείς ότι ακόμη και η Ιλιάδα που ανήκει σε μια μεταγενέστερη εποχή από αυτή του Αβραάμ μεταφέρει παρόμοια ήθη με αυτά του Αβραάμ
1ον Η Ιλιάδα εν αντιθέσει με τα κακογραμμένα κείμενα της Βίβλου, περιέχει καλολογικά στοιχεία και πλοκή αφαντάστου κάλους, αν μπορείς να διαβάσης το αρχαίο κείμενο.
2ον Κανένα από τους ήρωες της Ιλιάδας δεν ανακήρυξαν οι Έλληνες Προπάτορα ή υιό θεού Μεσσία.
3ον Η Ιλιάδα είναι έπος που περιγράφει έναν πόλεμο, και όχι ιερό βιβλίο με εγκλήματα κατ' εντολή του Θεού.
4ον Γνωρίζουμε ποιος ήταν ο ποιητής.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια έλα να συζητήσουμε στο άλλο σάιτ, το metafysiko.
Την ΙΣΤΟΡΙΚΗ αλήθεια έγραψα. Αν έχεις ενστάσεις πολύ ευχαρίστως να πάρουμε την (Αγία Γραφή) κεφάλαιο κεφάλαιο, αρχίζοντας από την Γέννεση.
Και κάτι ακόμα, στην προηγούμενη ανάρτησή μου σχετικά με την Παλαιά Διαθήκη, ξέχασα να προσθέσω την ανθρωποφαγία.
*