- ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ [TopSecret] - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ <ΤΕΣΛΑ> ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ <ΜΠΕΒΑΤΡΟ>.ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΓΩ φοβου..............
DEN NOMIZW PWS BOREI KANENAS NA SOU DWSEI PLIROFORIES SXETIKA ME AYTO POU ZHTAS.
ISWS GIA EINAI POLY THOLA AKOMA OLA AYTA.
KAI ISWS KAI NA MHN SYMBAINEI KAI TIPOTA APOLYTOS.
GIA TA YPEROPLA TESLA APLA YPARXOUN YPONEIES PWS KATI YPARXEI.
ALLA GIA NA POUME KAI THN ALEITHIA TIPOTA SOBARO KAI AXIOPISTO DEN YPARXEI.
OSO GIA TO YPEROPLO MPEBATRO DEN TO XERW KATHOLOU.
PANDWS FILE MOU GNWMH MOU EINAI PWS THA PREPEI NA EISAI KOUBOMENOS SE TETIES ANAFORES.
PANDWS EAN BREIS KAPIES PLIROFOREIES SXETIKA ME AYTO TO THEMA
KALO THA EITAN NA TIS EGRAFES EDW STO FORUM.
EFXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
11/12/02 7:33:29 AM Pacific Standard Time
ED NOTE:
How many of you are aware that scalar weaponry can go through the Earth? QUOTE: "LWs [longitudinal waves] easily penetrate right through the earth and ocean at will, and so the "interference zone" focus can be inside the earth or beneath the ocean, at will."
How many of you are aware that scalar weaponry can affect our sun? QUOTES: "The new weapons could even cause storms on the sun!" AND "...the closed-loop scalar radiation exchange system of Earth-Sun could be inadvertently "tweaked" in the feedback loop from Earth to Sun, so that a large solar scalar resonance was stimulated." AND " There is a scalar connection between the earth and the sun, which are both giant dipoles gushing energy in the time domain. Big scalar events on the earth could alter this balance causing true catastrophe." http://www.prahlad.org/pub/bearden/scalar_wars.htm
http://ap.tbo.com/ap/breaking/MGAJW166F8D.html
Simultaneous Solar Flares on Opposite Sides of Sun Intrigue Scientists
The Associated Press
Published: Nov 11, 2002
SUNSPOT, N.M. (AP) - Scientists say they have made the unprecedented discovery of solar flares erupting almost simultaneously on opposite sides of the sun.
The flares - massive eruptions of hydrogen from the sun's surface - were observed by researchers at the National Solar Observatory in southern New Mexico on the morning of Oct. 31.
Simultaneous solar flares have been seen in the past, but never so far apart. Scientists at the observatory are trying to determine whether the eruptions were linked or a coincidence, said solar physicist Don Neidig.
Experts said the discovery could have far-reaching consequences if more cases are observed.
"Now we have only one example of two flares that go off simultaneously that far apart, so it could be an accident. If we see more of these ... then it becomes extremely important," said Stephen Greggor, a professor of physics and astronomy at the University of New Mexico.
Observatory researchers speculated that magnetic fields may have primed the flares to erupt seconds apart. They cautioned, however, that there is too little data even to put forward a theory.
Solar flares are the largest known explosions in the solar system and are driven by magnetic fields. Neidig said the ones observed on Halloween had an explosive force equivalent to millions of hydrogen bombs.
The New Mexico scientists said they did not know if the flares had been observed anywhere else in the world.
The researchers were using a new solar telescope being developed by the Air Force to help predict dangerous conditions in space.
---
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Για τα υπερόπλα που αναφέρεις δεν μπορώ να σου απαντήσω,
Θα σου αναφέρω όμως κάτι σχετικό που γνωρίζω.
Οτιδήποτε έχει να κάνει με υψηλή τεχνολογία και αναφέρομαι κυρίως για προϊόντα που προέρχονται από την Αμερική (USA) , είναι ελεγχόμενα και καταγεγραμμένα με όλο το ιστορικό ποιος το πήρε που το χρησιμοποίησε κτλ.
Μιλάμε βέβαια για υλικά που προορίζονται για την βιομηχανία , για τηλεπικοινωνίες και τα σχετικά , και όχι για προσωπική οικιακή χρήση.

αν θεωρουσαν της κατασκευες του απατη δεν θα μαζευε το FBI ολα του τα σχεδια αμεσως μετα τον θανατο του και θα τα εξαφανιζε
το ιδιο ισχυει και με τον βιλχεμ ραιχ αν τον θεωρουσαν απλο απατεωνα δεν θα εκαιγαν ολα του τα βιβλια
εχετε δει τα βιβλια πολλων απατεωνων να καιγονται? και που ολα αυτα? οχι στην ναζιστικη γερμανια αλλα στην δημοκρατικη αμερικη
μην ξεχναμε οτι ο τεσλα ειχε κατασκευασει τηλεκατευθηνομενο καραβακι οταν ο κοσμος δεν ηξερε τι θα πει καραβακι
πολυ σκοτεινα πραγματα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Εκεί αναφέρω και την σχέση του Τέσλα με το Bevatron (το cyclotron για την ακρίβεια) αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα περισσότερο μιάς και με ενδιέφερε ειδικά η παρουσία των Ελλήνων και όχι ο Τέσλα.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Όταν στόχος του ανθρώπου είναι να αποκτήσει μια γνώση μυστική, που θα τον καταστήσει υπεράνθρωπο ή ακόμα υπερθείο(πάνω και από τους Θεούς κατά τον Βουδισμό), πρέπει να αναλογιστεί αν έχει αποβάλλει ή όχι την τιτάνια και προμήθεια φύση μέσα του.
Δυστυχώς αυτό που παρατηρώ είναι η γελοιοποίηση και υποτίμηση των διαφορετικών κοσμοθεωριών και θρησκειών, το πάθος για τιμή και αυτοπροβολή, η αίσθηση ανταγωνισμού, ο αγώνας για την κατάκτηση της εξουσίας μέσω της γνώσης. Θα ήταν λάθος να αναφέρουμε ονόματα, το σωστό είναι να υποδείξουμε το λάθος στον τρόπο σκέψης τους για να τους βοηθήσουμε στον λάθος εξελικτικό δρόμο που έχουν διαλέξει.
Αν κάποιος κοροιδεύει τον όποιο πιστό αποδίδει λατρεία, θυσίες, τον όποιο Θεό ισχυρίζεται ή διεκδικεί εκτάσεις και εξουσία, γενικά τον παραδοσιακό θρησκευτικό τρόπο σκέψης, τότε πρέπει να επανεξετάσει και τις δικές τους απόψεις. Αν αυτός δεν έχει απαλλαχθεί από επιθυμίες και πολεμά για οφέλη και εξουσία, είναι προσηλωμένος στην φυσική και όχι μεταφυσική αλήθεια, τότε ουσιαστικά κοροιδεύει τον εαυτό του και όχι τους άλλους. Έχει πέσει στην σατανική κατάσταση της αμφισβήτησης του Δημιουργού - "εγώ είμαι ανώτερος σου στην γνώση και δυνατότερος από εσένα".
Πρέπει να σκεφτούν δηλαδή αυτά τα άτομα που έχουν εμμονή με το ποσοστό νοημοσύνης και συνεχώς ετεροπροσδιορίζονται - τί ακριβώς επιζητούν, ποιος είναι ο σκοπός που επιζητούν την γνώση; Και αν την κατακτήσουν πως την χρησιμοποιούν;
Αν λοιπόν κάποιος πιστεύει σε κάτι διαφορετικό από την απόδοση λατρείας, την θυσία, την προσευχή, την προσμονή υλικών ανταμοιβών, πρέπει να φερθεί με σεβασμό σε εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
Ο νοών νοείτο.
quote:
Έχεις καταλάβει τα κίνητρα για τα οποία κάνεις αυτά τα ποστ;
Για να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα λάθη τους.
Η τιμή προς τον Διονύσιο Σκυλόσοφο και κάθε σοφό και ήρωα, διάσημο και άσημο, δεν πρέπει να είναι ούτε απαίτηση ούτε στόχος του σοφού και του ήρωα. Πρέπει να πηγάζει από τον άνθρωπο που νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του.
quote:Είσαι σίγουρος;Για να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα λάθη τους.
quote:quote:Είσαι σίγουρος;Για να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα λάθη τους.
Κάνεις λάθος σκέψεις τέκνο μου. Δεν εφιστάς την προσοχή σου στο μύνημά μου, αλλά στις προθέσεις μου. Δεν έχει σημασία αν θέλω να βοηθήσω ή όχι.
Σημασία έχει να κατονοήσει τί επιζητά κανείς με την γνώση που υπόσχεται ο οποιοσδήποτε μυστικισμός. Σημασία έχει η εξάλειψη των λανθασμένων κίνητρων και στόχων.
Δεν πρέπει να γίνουμε θύματα του εκλεκτισμού, περιφρονώντας τον απλό άνθρωπο για τις γνώσεις που δεν κατέχει ενώ εμείς κατέχουμε. Έτσι σκέφτονται και οι πολιτικοί απατεώνες.
quote:Νομίζω οτι αυτό έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον
Κάνεις λάθος σκέψεις τέκνο μου. Δεν εφιστάς την προσοχή σου στο μύνημά μου, αλλά στις προθέσεις μου
quote:
Για να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα λάθη τους.
Δηλαδή με ποιόν τρόπο μπορείς να βοηθήσεις, όταν ο άλλος δέν αντιλαμβάνεται την υποκειμενική σου θέση, στο πλαίσιο ;
Θα σου πώ ένα μυστικό που δεν μας το είπανε...
-.. Βλέπεις αυτό που περιμένεις να δείς ...βρίσκεις αυτό που περιμένεις να βρείς (αν τελικά το βρείς).
Αν εσύ περιμένεις να δείς κάτι και τελικά το βλέπεις ,τότε αυτό θα οφείλεται στο οτι η ψυχολογική σου προσοχή, επενδύθεικε/προσκολλήθεικε σε ενα εστιασμένο περιεχόμενο.
-.. Αν περιμένεις να βρείς κάτι που ψάχνεις (μια έκβαση) θα το βρείς , γιατί σε οδηγεί εκεί η νομοτέλεια του μηχανισμού.
Η νομοτέλεια αναγνωρίζει θέσεις εκκίνησης, στην ποιότητα ενός συνειρμικού σπιράλ , σκέψεων-πράξεων-εντολών.
Η θέση που επιλέγεις για να εκκινήσεις έναν συνειρμό , εξαρτάται απο το ερώτημα που θέτεις. Το ερώτημα "εντωπίζεται" μηχανικά (αυτόματα) στην περιοχή συνειρμών του σπιράλ , και αυτό δημιουργεί παραγωγικά την συνέλιξη.
-.. Μπορείς να το φανταστείς σαν μια νοητική αυτοομοιοτική δομή φράκταλ, όπου οι αλλαγές κλίμακας των αυτομοιοτικών αντικειμένων , αντιπροσωπεύουν παρεμφερείς νοητικές (πληροφοριακές) συνελίξεις.
Η μια κατάσταση πληροφορίας προέρχεται απο την προηγούμενη και ακολουθεί την επόμενη .
-..Η μια πράξη (εντολή) προέρχεται απο την προηγούμενη και ακολουθεί την επόμενη με λογική σύνδεση , υπακούοντας πάντα τους νόμους της συνέλιξης και των συνειρμών.
-..Ο τρόπος που σκέφτεται και αντιμετωπίζει κάποιος τα πράγματα , προδίδει άμεσα , τον τρόπο της εσωτερικής - ψυχολογικής του συγκρότησης / συνέλιξης, με τα νοητικά αντικείμενα του σπιράλ.
Προδίδει τον εσωτερικό του ψυχισμό και τις θέσεις των προγραμματισμένων περιεχόμενων.
-..Δεν μορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους, αν δεν ξέρεις πως αυτό δεν γίνεται χωρίς αλλαγή της θέσης και του περιεχομένου.
Βλέπεις αυτό που περιμένεις να δείς και βρίσκεις αυτό που ψάχνεις να βρείς.
-..Αν εσύ για παράδειγμα, περιμένεις να δείς τον Θεό με μια συγκεκριμένη μορφή και όχι με κάποια άλλη , θα τον δείς μόνο και μόνο γιατί το ερώτημα σου εντωπίζεται σε μια θέση εκκίνησης , διαφορετική απο κάποιας άλλη.
-..Κάποιος άλλος θα εκκινήσει απο μια διαφορετική αφετηρία συνειρμών και τελικά η δομή του σπιράλ που είναι πολλά σε ένα , θα τον οδηγήσει σε μια διαφορετική όψη , δηλαδή σε κάτι αντίστοιχο της προσδοκίας του .
Κλείσιμο Παραθύρου
quote:quote:
Για να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα λάθη τους.Δηλαδή με ποιόν τρόπο μπορείς να βοηθήσεις, όταν ο άλλος δέν αντιλαμβάνεται την υποκειμενική σου θέση, στο πλαίσιο ;
Θα σου πώ ένα μυστικό που δεν μας το είπανε...-.. Βλέπεις αυτό που περιμένεις να δείς ...βρίσκεις αυτό που περιμένεις να βρείς (αν τελικά το βρείς).
Αν εσύ περιμένεις να δείς κάτι και τελικά το βλέπεις ,τότε αυτό θα οφείλεται στο οτι η ψυχολογική σου προσοχή, επενδύθεικε/προσκολλήθεικε σε ενα εστιασμένο περιεχόμενο.
-.. Αν περιμένεις να βρείς κάτι που ψάχνεις (μια έκβαση) θα το βρείς , γιατί σε οδηγεί εκεί η νομοτέλεια του μηχανισμού.
Η νομοτέλεια αναγνωρίζει θέσεις εκκίνησης, στην ποιότητα ενός συνειρμικού σπιράλ , σκέψεων-πράξεων-εντολών.
Η θέση που επιλέγεις για να εκκινήσεις έναν συνειρμό , εξαρτάται απο το ερώτημα που θέτεις. Το ερώτημα "εντωπίζεται" μηχανικά (αυτόματα) στην περιοχή συνειρμών του σπιράλ , και αυτό δημιουργεί παραγωγικά την συνέλιξη.
-.. Μπορείς να το φανταστείς σαν μια νοητική αυτοομοιοτική δομή φράκταλ, όπου οι αλλαγές κλίμακας των αυτομοιοτικών αντικειμένων , αντιπροσωπεύουν παρεμφερείς νοητικές (πληροφοριακές) συνελίξεις.
Η μια κατάσταση πληροφορίας προέρχεται απο την προηγούμενη και ακολουθεί την επόμενη .
-..Η μια πράξη (εντολή) προέρχεται απο την προηγούμενη και ακολουθεί την επόμενη με λογική σύνδεση , υπακούοντας πάντα τους νόμους της συνέλιξης και των συνειρμών.
-..Ο τρόπος που σκέφτεται και αντιμετωπίζει κάποιος τα πράγματα , προδίδει άμεσα , τον τρόπο της εσωτερικής - ψυχολογικής του συγκρότησης / συνέλιξης, με τα νοητικά αντικείμενα του σπιράλ.
Προδίδει τον εσωτερικό του ψυχισμό και τις θέσεις των προγραμματισμένων περιεχόμενων.
-..Δεν μορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους, αν δεν ξέρεις πως αυτό δεν γίνεται χωρίς αλλαγή της θέσης και του περιεχομένου.
Βλέπεις αυτό που περιμένεις να δείς και βρίσκεις αυτό που ψάχνεις να βρείς.
-..Αν εσύ για παράδειγμα, περιμένεις να δείς τον Θεό με μια συγκεκριμένη μορφή και όχι με κάποια άλλη , θα τον δείς μόνο και μόνο γιατί το ερώτημα σου εντωπίζεται σε μια θέση εκκίνησης , διαφορετική απο κάποιας άλλη.
-..Κάποιος άλλος θα εκκινήσει απο μια διαφορετική αφετηρία συνειρμών και τελικά η δομή του σπιράλ που είναι πολλά σε ένα , θα τον οδηγήσει σε μια διαφορετική όψη , δηλαδή σε κάτι αντίστοιχο της προσδοκίας του .
Κλείσιμο Παραθύρου
Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω (σχεδόν) τίποτα. Μήπως μπορείς να παρουσιάσεις την σκέψη σου πιο απλά και κατανοητά.
Η σύνοψη του μυνήματός μου έχει ως εξής: Ακούω για πνευματική εξέλιξη και γνώση που οδηγεί στην σωτηρία του πνεύματος από τον κόσμο της ύλης. Όταν όμως βλέπω ανθρώπους να κομπάζουν για την όποια γνώση(αληθινή ή ψευδή) και να περιφρονούν τους άλλους, τότε σκέφτονται υλιστικά, πράγμα που έρχεται σε αντίφαση με την πνευματική επιδίωξη της απαλλαγής από την σαμσάρα.
Αν εγώ κομπάζω για τις γνώσεις μου, τότε επιζητώ δόξα, τιμή, αναγνώριση, πλούτη. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την γνώση που (υποθετικά) σώζει από την ύλη ή ακόμη περισσότερο και από το ίδιο το "εγώ".
Και για τον Πύρινο απαντώ εδώ. Δυστυχώς αν αυτό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σένα, οι προθέσεις μου, τότε είναι σημάδι ότι έχεις επηρεαστεί από την σύναξη των πονηρών και χλευαστών σοφών που απλά ετεροπροσδιορίζονται και θεωρούν σοφία μόνο να κοροιδεύουν τα πιστεύω των άλλων, αποκρύπτοντας παράλληλα τα δικά τους μέσα σε μια νεφέλη αγνωστικισμού. Αυτοί τέκνο μου δεν θα σε οδηγήσουν σε κανένα μονοπάτι γνώσης. Αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχουν γνώσεις και δεν τις μεταδίδουν, είτε ψεύδονται για να κερδίσουν το κύρος του μυστήριου και φοβερού αινιγματοπλάστη, είτε τις κρατάνε για τον εαυτό τους αρνούμενοι να τις μεταδώσουν, άρα είναι υλιστές και εγωιστές.
quote:
Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω (σχεδόν) τίποτα. Μήπως μπορείς να παρουσιάσεις την σκέψη σου πιο απλά και κατανοητά.
Τι να καταλάβεις από κοπτοραπτική και αντιγραφή?
Και μάλιστα με τα ορθογραφικά λάθη χωρίς επιδιόρθωση!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Σημασία έχει να κατονοήσει τί επιζητά κανείς με την γνώση που υπόσχεται ο οποιοσδήποτε μυστικισμός. Σημασία έχει η εξάλειψη των λανθασμένων κίνητρων και στόχων.
Θιγεις ενα ζητημα ζωτικης σημασιας , που θα πρεπε να ειναι το πρωτο , που θα επρεπε καταπιανεται και να ερευναται απο οποιοδηποτε συστημα αυτοεξελιξης , οποιο και αν θα ηταν το ονομα του
Δυστυχως δεν ειναι ετσι
Αυτο αλλωστε νομιζω , με αλλα λογια , πως ειναι και αυτο που θελει να αποδωσει και η arte
quote:
τότε σκέφτονται υλιστικά, πράγμα που έρχεται σε αντίφαση με την πνευματική επιδίωξη της απαλλαγής από την σαμσάρα.
Και βεβαια , αυτο μπορει να φαινεται,οτι να ερχεται σε αντιθεση, με τον σκοπο της αυτοεξελιξης , ομως ουσιαστικα , ερχεται σε αντιθεση , μονο με την εταιροπροσδιορισμενη η την ελιπη κατανοηση της ενοιας αυτης
Edited by - xristosxatz on 11/01/2015 20:06:19
Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω (σχεδόν) τίποτα. Μήπως μπορείς να παρουσιάσεις την σκέψη σου πιο απλά και κατανοητά.Τι να καταλάβεις από κοπτοραπτική και αντιγραφή?
Και μάλιστα με τα ορθογραφικά λάθη χωρίς επιδιόρθωση!!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Γιατί τέκνο μου προσβάλλεις τον συνομιλητή σου; Δεν με πειράζουν τα ορθογραφικά λάθη.
Απλώς δεν καταλαβαίνω τί γράφει, γιατί χρησιμοποιεί ακατανόητη επιστημονική γλώσσα.
Όχι στην σύναξη των χλεαυστών διανοούμενων τεκνία μου.
quote:
Όχι στην σύναξη των χλεαυστών διανοούμενων τεκνία μου.
H σύναξις των Τρολ είναι μεγαλυτέρα απειλή
πάντως....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Όχι στην σύναξη των χλεαυστών διανοούμενων τεκνία μου.H σύναξις των Τρολ είναι μεγαλυτέρα απειλή
πάντως....
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Το "διανοούμενων" είναι μεταφορά τέκνο μου. Ο σκοταδισμός, ο χλευασμός σε συνδυασμό με την έπαρση της υποτιθέμενης γνώσης την εκφράζει απολύτως.
Υπήρχαν λογής λογής φιλόσοφοι που πάντα χλεύαζαν τον λαό, την δημοκρατία και αποστασιοποιούνταν από αυτόν, αλλά αυτοί είχαν τουλάχιστον κάποια γνώση και κάποια διδασκαλία.
Ποια είναι η γνώση που έχει αποκτήσει τέκνο μου σε αυτή την κλειστή κοινωνία που τα ισοπεδώνει όλα;