ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βάσεις Greys στη σελήνη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Βάσεις Greys στη σελήνη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Triton50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
TritonΝέο Μέλος
25/06/2002, 09:45:33
Τι πιστέυεται για τις βασεις των greys στη σεληνη ειναι αληθινες ή φαντασια...

Reload

TritonΝέο Μέλος
25/06/2002, 14:05:34
Συμφωνα με τις πληροφοριες που εχω πρεπει να υπαρχουν 5 βασεις των greys στη σκοτεινη πλευρα τησ σεληνης.Απο τις 5 οι γηινοι εχουν προσβασει στις 3 ή 4, ενω η τελευταια ειναι μονο για τους greys και σε περιπτωση που καποιος γηινος θελησει να μπει σε αυτην την βαση δεν επιτρεπεται η προσβαση.Οποιος μπει κρυφα και εντοπιστει αυτοματως σκοτωνεται απο τους greys.Οι δυο πολιτισμοι αναταλλασουν μεταξυ πληροφοριες και τεχνολογια, σε μια απο τις βασεις υπαρχουν επιστημονες που κανουν πειραματα.

Edited by - Triton on 25/06/2002 14:06:39

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
27/06/2002, 19:19:11
ΦΙΛΕ Triton ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ.ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ GREYS ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ;!!!!!

ΣΥΦΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ) ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΗΙΝΟΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΩΝΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

DREAMWALKER

TritonΝέο Μέλος
28/06/2002, 09:33:03
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΙΣΙΦΟ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ...
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΓΗΙΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ(ΑΠΟΙΚΙΕΣ) ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ , ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

" Όταν αποριφθούν όλες οι λογικές ερμηνείες , τότε
αυτή που μένει , όσο απίθανη και αν είναι , πρέπει
να είναι η λύση του προβλήματος "

ATLASΜέλος
29/06/2002, 01:15:52
ΠΕΛΑΣΓΟΣ:
(Ο γενάρχης των Πελασγών, του αρχαιότερου λαού της Ελλάδας)
Κατά μία παράδοση είναι υιός του Δία και της Νιόβης, πρώτος βασιλιάς της Αρκαδίας, κατά μία άλλη είναι βασιλιάς του Άργους και κατά την τρίτη υιός του Ποσειδώνα, αδελφός του Αχαιού και του Φθίου.Ο Πελασγός κατά τον Αρκαδικό μύθο που αναφέρει ο Απολλώνιος ο Ρόδιος «ανεδύθη απο την γη» και έγινε γενάρχης των ανθρώπων «πριν απο την εμφάνιση της Σελήνης». Γι' αυτό οι Αρκάδες εθεωρούντο "Προσέληνοι"ή Προσεληναίοι. Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, βάσει των αστρονομικών δεδομένων που αναφέρει ο Νόνος (Α 176-197, Β654-659), η Σελήνη έγινε δορυφόρος της γης το 26.147 π.Χ.

Τό περίεργο με την σεληνη είναι η ιδιοστροφορμή της(spin) δηλαδή ο αριθμός περιστροφών γύρω από τον εαυτό της ως προς τον χρόνο
περιστροφής της γύρω από τη γη.
Το spin της σελήνης ειναι ακριβώς ΕΝΑ.
Η γη γιά παράδειγμα έχει spin 365.Ολα τα γνωστά ουράνια σώματα έχουν
spin μεγαλύτερο του 1.
Mε λίγα λόγια είναι εντελώς απίθανο η σελήνη ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ
ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ.
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

Η πρώτη παράγραφος είναι από την εκπληκτική ιστοσελίδα:

http://ancientgr.com/

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
30/06/2002, 20:43:04
ΦΙΛΕ ATLAS ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ (ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ "ΕΜΕΙΝΕ" ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΙΣ ΓΗΣ,ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ SPIN.

DREAMWALKER

gimΝέο Μέλος
12/01/2005, 19:10:30
Για την σεληνη υπαρχει και κατι ακομη αξιοπεριεργο γιατι εδω και τριαντα χρονια δεν εχει γινει καποια αποστολη προς αυτην ;γιατι χαθηκε το ενδιαφερον του ανθρωπου για την σεληνη;

billh

OgygosΜέλος
12/01/2005, 21:23:28
quote:

Τό περίεργο με την σεληνη είναι η ιδιοστροφορμή της(spin) δηλαδή ο αριθμός περιστροφών γύρω από τον εαυτό της ως προς τον χρόνο
περιστροφής της γύρω από τη γη.
Το spin της σελήνης ειναι ακριβώς ΕΝΑ.
Η γη γιά παράδειγμα έχει spin 365.Ολα τα γνωστά ουράνια σώματα έχουν
spin μεγαλύτερο του 1.

Όταν η περίοδο περιφοράς ενός ουρανίου σώμματος γύρο από το πατρικό του ισούται με τη περίοδο ιδιο-περιστροφής του τότε μιλάμε γιά σύγχρονη περιστροφή. Ορισμένα παραδείγματα τέτοιων φυσικών δορυφόρων:

Ιώ, Ευρώπη, Γανυμήδης, Καλλιστώ, Μήτις, Αδράστεια, Αμάλθεια, Ρέα, Διώνη, Τιτανία, Μιράντα, Τρίτων κλπ....

zinonΜέλος
12/01/2005, 22:12:18
τι ειναι οι greys;;;

zinon

junk95Μέλος
12/01/2005, 22:45:09
quote:

Ολα τα γνωστά ουράνια σώματα έχουν
spin μεγαλύτερο του 1.

Η Αφροδίτη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο se 224 ημέρες ενώ γύρω από τον εαυτό της σε 243. Συνεπώς έχει spin (δεν ξέρω αν είναι δόκιμος ο όρος) 224/243 = 0.92 < 1

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

zinonΜέλος
12/01/2005, 22:54:01
τι ειναι οι greys;;;

zinon

junk95Μέλος
12/01/2005, 23:20:17
Είναι κάτι γκρίζα πλασματάκια με μεγάλα μάτια που έχουν έρθει από απόσταση 1.000.000 ετών φωτός με αποκλειστικό σκοπό:
α) Να δίνουν τεχνολογία στην Αμερικανική Κυβέρνηση.
β) Να αρπάζουν -σε αντάλλαγμα, υποθέτω- Αμερικανούς από τα κρεβάτια τους και να τους χώνουν διάφορα πράγματα στα γεννητικά τους όργανα.

kynikosΜέλος
13/01/2005, 01:15:52
quote:
Είναι κάτι γκρίζα πλασματάκια με μεγάλα μάτια που έχουν έρθει από απόσταση 1.000.000 ετών φωτός
Ά, έτσι, αυτό είναι;;

Εγώ είχα την εντύπωση οτι ήταν κάτι υποχθόνιοι καλικάτζαροι, που έχουν την δύναμη να είναι αόρατοι όποτε θέλουν, μεταμορφώνονται σε φίδια, κλέβουν και τρώνε μωρά, και βασικά κατάγωνται από αυτούς οι εβραίοι...

Δεν θα μου τα είπαν καλά...

beyondΜέλος
13/01/2005, 08:34:35
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ..

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ Η ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ?
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΟΚ..
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΟΚ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ..

ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ,ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΚΑΛΟΙ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

valgraphΜέλος
13/01/2005, 10:18:16
KAΛOI X ΔEN EMΦANIZONTAI = ΔEN YΠAPXOYN
KAKOI X ΔEN EMΦANIZONTAI = KATI ΦOBOYNTAI

Σε μια τέτοια μπάχαλο περίοδο οι καλοί έπρεπε να επέμβουν - Δηλαδή τι πρέπει, να καταστραφεί τελείως ο πλανήτης και απλώς μόνο να μας δώσουν την τεχνολογία και τεχνογνωσία για το πως θα πάμε σε άλλον?

Aν είναι κακοί κάτι δεν θα κάναν μέχρι τώρα? Kι όλοι αυτοί οι γήινοι που συνεργάζονται μαζί τους τάχα, υπνωτισμένοι είναι? Eδώ μια πορδή στο Bόρειο πόλο και την μαθαίνουμε, βάσεις στη σελήνη όχι?
Kι αφού υπάρχουν ενδείξεις τάχα από πολύ παλιά χρόνια, τί περίμεναν? 100 - 200 χρόνια πρίν αν εμφανίζονταν θα μας είχαν καλά στο χέρι - τι περιμένουν?

Mήπως τελικά δεν υπάρχει τίποτε και ασχολιόμαστε για να ασχολιόμαστε?
Tο πιο λογικό αυτό μου φαίνεται...

ValGraph

skepticΜέλος
13/01/2005, 23:06:50
Άσχετοι! Ποια greys και λοιπές αμερικανικής προελεύσεως μπούρδες. Προς ε-νημέρωση σας:
Η Λέβαν είναι ο μητρικός διαστημικός σταθμός εποικισμού και ημιενεργός πλέον πλανήτης πολέμου της στασιαστικής ερπετοειδούς εξωγήινης φυλής προερχόμενης από τον αστερισμό του Δράκοντος.
Έχει μπει σε τροχιά Γης εδώ και 12000 έτη. (και όχι 20000+ όπως αναφέρθηκε πριν)
Ελέγχεται από τους Δρακονιανούς και τους συμμάχους τους αποστάτες Κρόνιους Ανδρομέδιους.
Αποτελεί την κύρια περιμετρική αμυντική ζώνη του εσώτερου ηλιακού συστήματος και της Γαίας που ελέγχεται πλήρως από τις Δρακονιανές σαύρες και συμμάχους τους σε συνδυασμό πάντα με τον ενεργό αόρατο πλανήτη πολέμου Λίλιθ.

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

valgraphΜέλος
13/01/2005, 23:58:39
quote:

Άσχετοι! Ποια greys και λοιπές αμερικανικής προελεύσεως μπούρδες. Προς ε-νημέρωση σας:
Η Λέβαν είναι ο μητρικός διαστημικός σταθμός εποικισμού και ημιενεργός πλέον πλανήτης πολέμου της στασιαστικής ερπετοειδούς εξωγήινης φυλής προερχόμενης από τον αστερισμό του Δράκοντος.
Έχει μπει σε τροχιά Γης εδώ και 12000 έτη. (και όχι 20000+ όπως αναφέρθηκε πριν)
Ελέγχεται από τους Δρακονιανούς και τους συμμάχους τους αποστάτες Κρόνιους Ανδρομέδιους.
Αποτελεί την κύρια περιμετρική αμυντική ζώνη του εσώτερου ηλιακού συστήματος και της Γαίας που ελέγχεται πλήρως από τις Δρακονιανές σαύρες και συμμάχους τους σε συνδυασμό πάντα με τον ενεργό αόρατο πλανήτη πολέμου Λίλιθ.

OYAO!!!
Που τό 'δες/διάβασες αυτό! Pε παιδιά, που τα μαθαίνετε αυτά?
Θά 'θελα κι εγώ να βρώ στοιχεία αλλά το Strange (Στραν-Γη) π.χ. δεν μου φάνηκε φερέγγυο ή τουλάχιστον δεν μου φάνηκε σαν αρχική πηγή - σαν μυθηστόρημα πιο πολύ το έχω δει...
Yπόψιν, κοιτώ τη Σελήνη κάθε βράδυ - ένα σημάδι/κωλοφώς gmt δεν είδα εδώ και 30 χρόνια...
Πέστε μου πως μπορώ να εντοπίσω/μελετήσω κι εγώ αυτές τις καταστάσεις...

ValGraph

junk95Μέλος
14/01/2005, 00:59:23
quote:

Πέστε μου πως μπορώ να εντοπίσω/μελετήσω κι εγώ αυτές τις καταστάσεις...

5 απλά βήματα:

1) Συνειδητοποίησε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος άτομα που θα πίστευαν το οτιδήποτε. Και κυρίως, θα πλήρωναν για να πιστέψουν το οτιδήποτε.
2) Παράτα τη δουλειά σου.
3) Άρχισε να φαντάζεσαι και να τα γράφεις κάπου.
4) Βρες έναν εκδότη.
5) Βρες μια τράπεζα κάπου στην Ελβετία για να βάλεις τα λεφτά.

Αν δεν έχεις φαντασία, μπορείς:
α) Να πάρεις LSD ή κάνναβη.
β) Να βασιστείς σε κάποιο καλό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας.
γ) Να βασιστείς σε κάποιο καλό βιβλίο ναζιστικού αποκρυφισμού.
δ) Και τα τρία.

Το βήμα (2) είναι προαιρετικό. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μετράει πολύ να είσαι ηλεκτρολόγος μηχανικός ή δικηγόρος ή ταξιτζής και να γράφεις για διαπλανητικά ταξίδια και χαμένους πολιτισμούς.

PHILOSOFOS-1Μέλος
14/01/2005, 01:42:42
η σεληνη ειναι σκαφος κατι σαν τεχνητος δορυφορος!!

ερευνησε το σκοταδι
δες μεασα στο σκοταδι

gh

Sovereign IntegralΝέο Μέλος
14/01/2005, 07:08:28
quote:

1) Συνειδητοποίησε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος άτομα που θα πίστευαν το οτιδήποτε. Και κυρίως, θα πλήρωναν για να πιστέψουν το οτιδήποτε.

Για να λες τα πραγματα ολοκληρωμενα πες μας επισης οτι το "συστημα" δουλευει κατα τετοιον τροπο ωστε εχουμε αναδειξει καποιους "επισημους" (κυβερνησεις/θρησκειες/επιστημονες) στο να μας λενε ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. Οτιδηποτε εκτος αυτου του οριου θεωρειται, φυσιολογικα (?), απαραδεκτο, εκτος πραγματικοτητας κτλ κτλ.

Ειναι ακριβως επειδη ο κοσμος ειναι γεματος ατομα που πιστευουν οτι τους πουν που εσυ βρισκεσαι στο σημειο οπου εισαι, μιας και πιστευεις ακριβως οτι σου λενε οι κυβερνησεις, οι επιστημονες κτλ αντι απο καποιους αλλους.

Το οτι εσυ παιρνεις πληροφοριες απ'το παγκοσμιο καθεστως γνωσης, δεν σημαινει αυτοματως οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι και σωστες, οπως εχει αποδειχτει πολλαπλως οτι δεν ειναι. Ιδιαιτερα στο θεμα των εξωγηινων υπαρχουν αντιφασκουσες πληροφοριες μεταξυ κυβερνησεων. Οταν εχουμε πρωην στελεχη KGΒ, oταν το υπουργειο αμυνας του Μεξικο δινει βιντεο στη δημοσιοτητα με UFO που "συνοδευεουν" κατασκοπευτικο τους αεροσκαφος, οταν η Ινδια σημερα εχει επαφη με εξωγηινους η οποια εχει διαδωθει ευρεως στις τοπικες κοινοτητες κοντα στο Θιβετ καθως και στους βαθμους των στρατιωτικων, οταν, οταν, οταν... και ακομα και τωρα που μιλαμε το Iραν εχει τεραστιο προβλημα με UFO σε σημειο (δημοσιες εμφανισεις πανω απο Τεχερανη και αλλες μεγαλες πολεις) που ζητησε βοηθεια απ'τους Ρωσους - εσυ μαλλον περιμενεις την κυβερνηση της Αμερικης να σου ανακοινωσει την υπαρξη εξωγηινων, απ'την NASA η οποια ειναι υποχρεωμενη δια συμβολαιου ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ και η οποια καθε φορα που το SOHO τραβαγε UFO στο livestream το εκλεινε επειδη "παρουσιασε βλαβη" με αποτελεσμα σημερα να δουλευει το feed με χρονοκαθυστερηση ωστε να κανουν "edit".

Μηπως εσυ εισαι χειροτερος απο αυτους που πιστευουν τα παντα, γιατι εσυ εχει αυτοπεριορισει τον ευατο σου στο να πιστευεις μονο αυτα που καποιοι αλλοι θελουν να πιστευεις? Καθαρα ρητορικο το ερωτημα μιας και η απαντηση ειναι εμφανης, τουλαχιστον σε εμενα.