ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- πορνογραφια και ερωτισμος 18+ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- πορνογραφια και ερωτισμος 18+ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

jonniebegood83 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
29/12/2004, 10:06:45

Ορίστε φίλαμε να δούμε τι θα καταλάβεις !!!!

.

.

.

.

.

Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !

29/12/2004, 10:17:55
το ξερα!

το ξερα!

το ξερα!

είσαι ο βάτραχος που περίμενα!

σε πειράζει αν αντί να σε φιλήσω σε κάνω σουπίτσα?

έχω μια καλή φίλη που σίγουρα θα έχει συνταγές και γι'αυτό ...

Galadriel of Galadhrim

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

29/12/2004, 12:38:06
Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σ' όλους τους ηλίθιους του κόσμου μα και του esoterica

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΤΟΣ

analphabetΜέλος
29/12/2004, 13:18:24
Φίλε μου ramoglou δεν έχω λάβει στα inbox μου κάποιο μήνυμα από σένα, σ΄ευχαριστώ όμως που όπως μου λες έκανες τον κόπο να μου το στείλεις.

Σε ότι άφορά την τοποθέτησή μου περί εξελίξεως κολλούσε στο ότι μεγαλώνουμε για να απαγορεύουμε στα παιδιά μας τα όσα μας απαγόρευαν οι γονείς μας.

Αυτό κατά την άποψη μου δεν είναι επακριβώς ηλίθιο . Όχι όταν το πράττουμε ως γονείς . Σίγουρά μας φάνταζε ηλίθιο όταν λαμβάναμε την απαγόρευση σαν παιδιά. Αλλά οι γονείς μας πιθανός να μην είχαν το ίδιο μορφωτικό επίπεδο με εμάς κ σίγουρα δεν είχαν τα ερεθίσματα που είχε η γενιά μας. Οπότε οι όποιες φοβίες τους δεν ήταν επακριβώς ηλίθιες..

Κάπως έτσι έχω εγώ τουλάχιστον απενεχοποιήσει τους γονείς μου για τα λιγοστά ευτυχώς όχι που άκουσα..

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

29/12/2004, 13:19:32
Eυχαριστούμε και ανταποδίδουμε !

και μην δω εδώ άλλες ευχές τύπου μαναβικής παρακαλώ...

ότι έχετε να πείτε υπάρχουν και οι πριβέ εξάψαλμοι...

για όσους τους αντέχουν βέβαια...

και τέλος....

... ένα ποτήρι κρασί θα το πινα...

Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων,
Πρόεδρος Galadriel of Galadhrim
Αντιπρόεδρος Mantis
Τα Μέλη

WARNING !

29/12/2004, 13:29:52
29/12/2004, 13:44:13
it's nice to be green....

Galadriel of Galadhrim

WARNING !

29/12/2004, 13:46:53
Indeed it is!...
analphabetΜέλος
29/12/2004, 13:47:28
Ηλίθιες ευχές επιτρέπονται?

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

29/12/2004, 15:19:58
φυσικά!

be my guest on this dear analphabet

Galadriel of Galadhrim

WARNING !

29/12/2004, 19:37:14
quote:
Ηλίθιες ευχές επιτρέπονται?

Nα τα κατοστήσεις??

29/12/2004, 21:23:43
τς τς τς... λάθος!

να τα εκατον τεσσαρακοντα τεσσερις χιλιάσεις !

Galadriel of Galadhrim

WARNING !

30/12/2004, 04:18:48
Αγαπητή analphabet, θα τολμούσα να διατυπώσω την εξής άποψη περί της εξέλιξης όπως μας την παρέθεσες.

Ο πατέρας απαγορεύει στο παιδί το τάδε, το παιδί ρωτάει «γιατί ;» ο πατέρας απαντάει «έτσι, γιατί το λέω εγώ !», το παιδί μεγαλώνει κάνει παιδί και ως πατέρας όταν απαγορεύει κάτι δεν απαντάει με το «έτσι, γιατί το λέω εγώ !» αλλά επεξηγεί στο παιδί τους κινδύνους ή ενδεχομένως την όποια φοβία έχει.

Μέχρι εδώ όλα καλά και νομίζω συμφωνούμε πως αυτό είναι εξέλιξη, αλλά η πραγματική εξέλιξη θα είναι να αποδεχθεί ο νέος πατέρας μέσα από την κουβέντα ότι κάποιος φόβος του είναι παράλογος και να αναιρέσει την όποια απαγόρευση του.

Αλλιώς δε θα υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη αλλά μια μετάλλαξη της διατύπωσης αρνήσεως.

Σίγουρα και εγώ έχω απενεχοποιήσει τους δικούς μου γονείς κατανοώντας τις «ηλίθιες» απαγορεύσεις τους η οποίες πήγαζαν μέσα από φοβίες ή βιώματα, αλλά προσπαθώ μέσα από το διάλογο να μην έχω μια άκαμπτη στάση λόγο φοβιών απέναντι στην κόρη μου ( πάντα βέβαια στο μέτρο που μπορώ να το καταφέρω ).

Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !

Lady in BlackΝέο Μέλος
10/10/2005, 19:19:02
Kαλησπέρα!

Aπάντηση δεν μπορώ να δώσω, γι' αυτό επιτρέψτε μου να συμμετέχω εκφράζοντας τις δικές μου απορίες...

Kι αν είναι AΠΛΩΣ μια λέξη... «έλα...» στο τηλεφώνημα που μόλις έκανα?
Kι αν είναι AΠΛΩΣ μια ανάσα... που έκανε το στομάχι μου να πεταρίσει?
Kι αν είναι AΠΛΩΣ μια σκέψη... που έδωσε χαμόγελο στην καλημέρα μου?
Kι αν είναι AΠΛΩΣ ένα φιλί... που με πλημμύρισε με χρώματα κι ας μην το έδωσα ποτέ?
Kι αν είναι AΠΛΩΣ ένα άγγιγμα... που μόνο η ψυχή μου ένιωσε?

Kι αν είναι AΠΛΩΣ...
σε δέχομαι...
σε εμπιστεύομαι...
διαφωνώ όμως σε σέβομαι...
γίνομαι EΣY...
γιατί είμαι EΓΩ?

Φιλικά
Lady in Black

10/10/2005, 20:01:13
quote:

ΑΓΑΠΗ.
Αν τα αγαπήσεις όλα δεν γίνεσαι ένα πάλι με την φύση;

Έχω την εντύπωση ότι πάνω κάτω τα ίδια πράγματα πιστεύουμε όλοι
Και δεν το ξέρουμε!

Ισως επειδή δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αυτούς που μας τα είπαν ή μας τα δίδαξαν ή που δεν αντέχουμε να δούμε την αλήθεια…

απο πρόσφατα που διάβασα το θέμα δεν ήξερα τι να γράψω μιας και όλοι λίγο πολύ με καλυπτατε είτε με τα όμορφα ποιηματά σας είτε με τους προβληματισμούς και της απόψεις σας, τελικά ναι όλοι λίγο πολύ τα ίδια πρέπει να πιστεύουμε και δεν το έχουμε καταλάβει διότι δεν έχουμε ξεπεράσει τον εγωισμό μας αυτός ίσως δεν μας αφήνει να φτάσουμε στην κορύφωση για να βρείς τον ευατό σου πρέπει πρώτα να τον απαρνηθείς, πρέπει να εξελήξεις τον έρωτα στην υπέρτατη αγάπη να αγαπήσης τον άλλο περισότερο απο τον εαυτό σου.
Όπως η μάνα η ερωτευμένη με το παιδί της.

Προχθές Σάββατο δούλευε μέχρι αργά όταν ήρθε στο σπίτι ήμουν με το νυχτικό άλουστη ακόμα, κουρασμένη και εφτιαχνα κουλουράκια για τα παιδιά τον ακουσα στης σκάλες και καρδιοχτήπησα έρχεται επιτέλους.. έτρεξα να σουλουπωθώ να χτενιστω, να του αρέσω...όταν είναι κοντά μου ολα είναι έντάξει..όλα..αυτό είναι έρωτας μου.
Ο γίος μου είναι δικός μου κατάδικός μου είναι ο πιο όμορφος ο πιό τέλειος γιός του κόσμου θα έδινα την ζωή μου για αυτόν αυτή είναι η υπέρτατη αγάπη μου.

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

10/10/2005, 20:19:45
Με συγκίνησες Τριανταφυλλιά, μύρισες απόψε σαν κάτι ρόδα που δεν μαραίνονται μέσα από την αλήθεια της ευωδιάς τους.

Η στοργή ταιριάζει πολύ με την αγάπη,
η μία κρυφ΄αγγίζει την άλλη,
ανάσα που ευωδιάζει, κοινό το μονοπάτι,
στο χθες [το δες], το ναι, το πάλι.

Η στοργή φιλάει τα χείλη των ερώτων
σαν θησαυρό τα κρατάει
γελά μιλάει διψάει
τρυφερά γελάει, στ΄αγνάντεμα των φώτων.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

10/10/2005, 22:22:06
Είναι κάποιοι , που ερωτεύονται κάθε λίγο και μια άλλη διαφορετική γυναίκα και αντιστρόφως .

Και όμως δεν γνώρισαν ποτέ τον έρωτα , μπερδεύουνε την βούρτσα με την …

Υπάρχεις και εσύ ρε ΑΦΡΟΔΙΤΗ ,που μια φορά ερωτεύθηκες και έκανες τον έρωτα αληθινό τραγούδι .

Όπως έγραψες :

Ήταν θάνατος και ζωή μαζί .

Αυτό όμως το πάθος , που βγαίνει μέσα από την ψυχή σου , το διακρίνω κάθε φορά που αναφέρεσαι στον έρωτα , η την αγάπη .

Πραγματικά , δεν ξανά έχω γνωρίσει ( έστω και μέσα από τα forum ) , μεγαλύτερο πάθος από το δικό σου .

Θα έλεγα απλά .

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ είναι :

Αληθινό παιδί του έρωτα και της αγάπης .

Μείνε όπως είσαι, γιατί με αυτά που γράφεις ,με προτρέπεις και εμένα θετικά .

Ένα ευχαριστώ , ίσως δεν είναι αρκετό .

11/10/2005, 07:34:51
Έρωτας...
Το πιο περίεργο συναίσθημα που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος...
Τόσο ωραίο, σε ανεβάζει στους αιθέρες.
Σε κάνει να νιώθεις πως είσαι σε άλλη διάσταση, σου δίνει καινούριο νόημα στη ζωή.
Σε κάνει να ξυπνάς το πρωΐ και να βλέπεις την κάθε μέρα με αισιοδοξία.
Ταυτίζεσαι κι εναρμονίζεσαι με το άλλο άτομο.
Κι όταν αυτό φεύγειτι μένει πίσω?
Αναμνήσεις, πόνος ίσως και θλίψη.
Όπως είπε κι η Αφροδίτη έρωτας και θάνατος.
Όμως προτιμώ να πεθαίνω με αυτόν τον τρόπο.
Υποδηλώνει οτι έχω ζήσει...

In anticipation of my resurrection...

11/10/2005, 08:35:23
quote:

Είναι κάποιοι , που ερωτεύονται κάθε λίγο και μια άλλη διαφορετική γυναίκα και αντιστρόφως .
Και όμως δεν γνώρισαν ποτέ τον έρωτα , μπερδεύουνε την βούρτσα με την …
Υπάρχεις και εσύ ρε ΑΦΡΟΔΙΤΗ ,που μια φορά ερωτεύθηκες και έκανες τον έρωτα αληθινό τραγούδι .
Όπως έγραψες :
Ήταν θάνατος και ζωή μαζί .
Αυτό όμως το πάθος , που βγαίνει μέσα από την ψυχή σου , το διακρίνω κάθε φορά που αναφέρεσαι στον έρωτα , η την αγάπη .
Πραγματικά , δεν ξανά έχω γνωρίσει ( έστω και μέσα από τα forum ) , μεγαλύτερο πάθος από το δικό σου .
Θα έλεγα απλά .
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ είναι :
Αληθινό παιδί του έρωτα και της αγάπης .
Μείνε όπως είσαι, γιατί με αυτά που γράφεις ,με προτρέπεις και εμένα θετικά .
Ένα ευχαριστώ , ίσως δεν είναι αρκετό .

Σε ευχαριστώ που με αναφέρεις ως γνήσιο παιδί του έρωτα και της αγάπης. ΄Ετσι είμαι. Του σεβασμού της αυτοθυσίας της πίστης και της εμπιστοσύνης. Σπάνιο ε; ΄Αλλοι γελούν, παίζουν προσπερνούν. Μετανοούν εκ των υστέρων.
Κι αν ματώνω πέφτω και σηκώνομαι. Ξέρεις ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ μου σέ αυτό θυμίζω τα παιδιά. Χτυπάω και πάλι συνέρχομαι και ξανά στο παιχνίδι της ζωής. Λίγο δάκρυ, και ξανά από την αρχή. Ναι μιά φορά αγάπησα. ΄Οντως. Λάθος άτομο θα μου πεις. Και ποιός μπορεί να το κρίνει. Δεν είμαι Θεός. Θα μείνω έτσι γιατί αν αλλάξω τακτική θα ραγίσω ως καλή πορσελάνη.
Εγώ σε ευχαριστώ. Είσαι θετικός αληθινός και ντόμπρος. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ παιδί του πάθους. Σε ότι κάνω. ΄Ισως γι΄αυτό κάποια πράγματα στέφονται με επιτυχία. Αν και από τη λέξη επιτυχία προτιμώ τη λέξη ευτυχία. Είναι πιό ομαλή. Προσωπική υπόθεση. ΚΑΘΑΡΗ, σαν τα νερά των ποταμών που δεν λερώθηκαν ακόμη από ανθρώπινα χέρια.
Καλημέρα. ΄Ανθρωπε!!!

Θα μείνω ίδια
με ένα όνειρο μικρό
όχι μισό,
φωτιά στην Καλημέρα
φως στα ταξίδια,
θ΄αργοπεθαίνω και θα ζω,
σαν το χρυσό

τραγούδι του αγέρα...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

11/10/2005, 08:38:49
quote:

Έρωτας...
Το πιο περίεργο συναίσθημα που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος...
Τόσο ωραίο, σε ανεβάζει στους αιθέρες.
Σε κάνει να νιώθεις πως είσαι σε άλλη διάσταση, σου δίνει καινούριο νόημα στη ζωή.
Σε κάνει να ξυπνάς το πρωΐ και να βλέπεις την κάθε μέρα με αισιοδοξία.
Ταυτίζεσαι κι εναρμονίζεσαι με το άλλο άτομο.
Κι όταν αυτό φεύγει τι μένει πίσω?
Αναμνήσεις, πόνος ίσως και θλίψη.
Όπως είπε κι η Αφροδίτη έρωτας και θάνατος.
Όμως προτιμώ να πεθαίνω με αυτόν τον τρόπο.
Υποδηλώνει οτι έχω ζήσει...

Σοφό. Υποδηλώνει πως έζησες...
Γέμισες με φως την ψυχή. ΄Η και σκότος.
Αυτή η θλίψη έχει παράξενη γεύση.
Μοναξιάς. Γνώσης. Αδιέξοδου. Ελπίδας. Αναγέννησης. Θυσίας. Επαναπροσέγγισης; Τι; ΄Ολα και τίποτα.
Ο Στέλιος Ρόκκος έλεγε σε ένα τραγούδι του: Πονάει η αγάπη.
Δίκιο είχε.
Κάτι τελειώνει και αφήνει πίσω λίγο φως.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]