- Δύσκολος ΓΡΙΦΟΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Καλό πολύ καλό...
Εγώ πάντως ήμουν προετοιμασμένη για χειρότερα
Χα χα μου έφταξες το κέφι Πλάτωνα πάνω στην ώρα ![]()
Εχεις άλλα τέτοια ?
quote:
Καλά ρε θεότρελε μου φυγε η ψυχή!!!!!!!!!!!
Είσαι για δέσιμο!!!!!!!!!
Ειμαι θεότρελος!
Πρέπει να έχει και άλλα τέτοια ΝΣΤ, αλλά δεν τα ψάχνω. ![]()
Το συγκεκριμένο έπεσε στην αντίληψη μου από την κραυγή και το τίναγμα μιας κοπέλας, που έλαβε το ΛΙΝΚ στο μαιλ της. Φόραγε και ακουστικά, μα μόλις πέρασε το ΣΟΚ, λιγώθηκε στα γέλια.
Πάντως ΛΟΡΕΤΖΟ, η κατάσταση πλήρους αφύπνισης, πρέπει να πλησιάζει πολύ με αυτή, (τα πρώτα δευτερόλεπτα)
Βλέπεις τι γράφεις?
Μου φύγε η Ψυχή!!!!!!
Εκτός από Ηράκλειτο, Βούδα, Νίτσε, Σαρτ, εχουμε και ένα Μύστη Χριστιανό, Meister (maestro) Eckhart, που σε ένα ποίημα του, λέει χαρακτηριστικά,
Βγες ψυχή μου, το φως να μπει
Πολύ κοντά στο ελληνικό ΠΑΝ, (πανθεϊσμό) όλα είναι θεός,
Εκφρασμένο και σε Σωκράτη,
το όλο, είναι θεϊκό. (θεοτης,φυσης)
Φιλιά στα κορίτσια μας.
Ελπίζω να αλλάξατε βρακάκια!![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 15/03/2006 06:49:53
Κάτι ήξερα που προτιμούσα βόλτα με το γνωστό καμπριολέ. ![]()
Ο Ampere, που έλυσε το γρίφο, επέλεξε ;
Edited by - Δημήτρης on 15/03/2006 07:50:06
Ρε θεότρελε φιλόσοφε,
Το έστησες τόσο "σατανικά" έξυπνα που το αναπάντεχο της αποκάλυψης με έστειλε!
Εγώ φαντάστηκα ότι θα ακούσω κάποιο esoteric μουσικό κομμάτι, με ωραίες εικόνες σε στυλ βιντεοκλίπ, χαμήλωσα λοιπόν τα φώτα, έβαλα τα ακουστικά για να το απολαύσω καλύτερα –τρομάρα μου, χαλάρωσα στην πολυθρόνα κι αφέθηκα μακάριος να πετάξω, να απογειωθώ… χαχαχα..
Και ξάφνου βλέπω αυτήν την φρικιαστική εικόνα της δαιμονισμένης να με κοιτά κατάμουτρα με εκείνο το βλέμμα μππρρρρ.. και το απόκοσμο ουρλιαχτό της στα αυτιά μου να μου τρυπά το μυαλό σαν καυτό σίδερο..
Φαντάσου τώρα τι έπαθα!!! Χαχαχα!!!!!!!!
Πήδηξα μέχρι το ταβάνι!!! Έχασα τ’ αυγά και τα πασχάλια..
Ήταν τόσο αναπάντεχο που χρειάστηκα δυο σφηνάκια ουίσκι να συνέλθω!!
Δεν ξέρω αν είναι κάπως έτσι η στιγμή της πλήρους αφύπνισης, αλλά σίγουρα εμένα τουλάχιστον με ξύπνησε βιαίως μεν αλλά πλήρως!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!! ![]()
Πέραν πάσης αμφιβολίας!!! Αδιαμφισβήτητα!!! Και που σαι.. σε παρακαλώ να με πιστέψεις!!!! Χαχαχα!!!!
YG.
θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά αντί για ταξίδι με καμπριολέ να δώσεις βρακάκια δώρο!!! Ροζ με κόκκινες καρδούλες!!!!!!
![]()
![]()
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
quote:
Ο Ampere, που έλυσε το γρίφο, επέλεξε ;
Αγαπητέ Δημήτρη, μιας και ρώτησες να σε ενημερώσω ότι μόλις επέστρεψα από την βόλτα με το γκαμπριολέ. Καλά ήταν σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μας έπιασε βροχή και γίναμε μούσκεμα. (η οροφή δεν έκλεινε, μάλλον είχε μπλοκάρει από τα λουκέτα και τις αλυσίδες που είχε στοιβάξει η αμαλία στο πίσω μέρος του αμαξιού) καθώς και το ότι σε ολόκληρη τη διαδρομή ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τον αδμιν να απαγγέλει το «σεντόνι» που είχε προετοιμάσει για την κυριακάτικη εισήγησή του (παρά τις εκκλήσεις μου δεν με άφησε να κατέβω πριν ολοκληρώσει την εκφώνηση και της τελευταίας παραγράφου).
Τώρα, αμα βάζω ΛΙΝΚ, πριν το πατήσουν… θα ξομολογούνται!
Κάνε κλικ στις διαφορές που εντοπίζεις αναμεσα στις δύο όμορφες εικόνες. Τα ηχείά όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι ανοικτά για να ακουστεί το εσωτερικό άσμα, χαλάρωση, συγκέντρωση και πάμε..
Μετά από αυτό δε θα σε τρομάζει τίποτα.. ούτε τα λινκ του ΠΛΑΤΩΝΑ. ![]()
Δημήτρη φοβερό αν και ήμουν προετοιμασμένος!!!!
ΥΓ. Μα έπρεπε να το φύλαγες για αργότερα και σε ανύποπτο χρόνο να το πλασάραμε κατάλληλα στον φίλο μας τον φιλόσοφο… έτσι για να δει την γλύκα κι αυτός!!! Χαχαχα!!!!![]()
![]()
![]()
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
quote:
Αγαπητέ Δημήτρη, μιας και ρώτησες να σε ενημερώσω ότι μόλις επέστρεψα από την βόλτα με το γκαμπριολέ. Καλά ήταν σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μας έπιασε βροχή και γίναμε μούσκεμα. (η οροφή δεν έκλεινε, μάλλον είχε μπλοκάρει από τα λουκέτα και τις αλυσίδες που είχε στοιβάξει η αμαλία στο πίσω μέρος του αμαξιού)
Ωραία.. τωρα θα τα φάει η σκουριά τα λαυκέτα!
quote:
καθώς και το ότι σε ολόκληρη τη διαδρομή ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τον αδμιν να απαγγέλει το «σεντόνι» που είχε προετοιμάσει για την κυριακάτικη εισήγησή του (παρά τις εκκλήσεις μου δεν με άφησε να κατέβω πριν ολοκληρώσει την εκφώνηση και της τελευταίας παραγράφου).
Αν ήμουν στη θέση σου και είχα και τις ικανότητές σου, εγώ θα του απήγγειλα το δικό μου "σεντόνι". Καλύτερα το δικό μου παρά το δικό του.
Ηθικόν δίδαγμα : στα διλήμματα του ΠΛΑΤΩΝΑ επιλέγω πάντα την κουρτίνα [Γ] ((lorenzo
)).
Edited by - Δημήτρης on 15/03/2006 21:35:27
quote:
ΥΓ. Μα έπρεπε να το φύλαγες για αργότερα και σε ανύποπτο χρόνο να το πλασάραμε κατάλληλα στον φίλο μας τον φιλόσοφο… έτσι για να δει την γλύκα κι αυτός!!! Χαχαχα!!!!
χμμ, ναι αλλά σίγουρα το γνωρίζει, καθότι έχει κυκολοφορήσει λίγο παλαιότερα στο φόρουμ. Και ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ γνωρίζει καλά το φόρουμ. Για αυτά έχει γνώση! ![]()
![]()
![]()
Δεν το γνώριζα, και είναι αλλιώς να το περιμένεις. Άμα βρίσκεις τέτοια ρίχτα εδώ μέσα, (οι ιταλοί καθολικοί τρελαίνονται) ….αφού Φρανγγεσταιν βλέπουν οι πιτσιρικάδες…από τα 8 τους…
Σκέφτομαι να κοιτάξουμε μια μέρα τον Ψ. φόβο, όχι μόνο θεωρητικά.
Όσο υπάρχει αυτός, έχω την εντύπωση πως αρμενίζουμε σε κύματα!
η κυρια θελοντας να δειξει ανεξαρτητη μα και ετοιμη για ολα ,τον κοιτα καταματα και δαγκωνει τα χειλι της...
εκεινος ,κυνηγος που του πηραν τα οπλα καταπινει το ποτο της αμηχανιας...μα ξαφνικα θυμαται οτι σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να σφυριξει αδιαφορα και να το παιξει ψυχραιμος...τελικα ενας κοινος γνωστος τους φερνει σε επαφη....
ανταλασουν αποψεις για το καλυτερο γυμναστηριο,μουσικη κτλ...εκεινη δεχεται υστερα απο προταση του να βγουνε αλλα και οι δυο εχουν βαρυ προγραμμα(και καλα) μα το κανονιζουν για την επομενη μερα...
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Εκεινη βαζει κατι ανετο ενα κομματι υφασμα αξιας 300 ευρω...τραβωντας το ολη την ωρα... προσπαθει να σκεπασει την γυμνια που διαλεξε να αποκαλυψει...
Εκεινος ντυνεται απλα ενα μπλουζακι και τζιν,δεν χρειαζεται κατι φανταχτερο...εχει μερσεντες ...(6 χρονια τωρα το ξεχρεωνει)
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
συναντιουνται...εκεινη φορα το αρωμα<<παρε με>>...εκεινος φορα το αρωμα <<εγω και ο μπραντ πιτ>>.το ραδιοφωνο παιζει τα τελευταια χιτακια-μην μας περασει για για ξενερωτους λεει εκεινος απο μεσα του...
Εκεινη του αλλαζει ξαφνικα σταθμο και βαζει LOVE θελοντας να του υπενθυμισει οτι ειναι ευαισθητη...
Η ΠΡΑΞΗ
τριγυρνανε απο μπαρ σε μπαρ εκει που και οι δυο <<ξερουν>> τους πορτιερηδες,τους μπαρμαν κτλ...ξαφνικα εκεινος γινεται απομακρος τοσες ωρες δεν καταφερε να την ριξει...εκεινη που θελει να πεσει ξενερωνει που ξερει ολες τις ατακες του.πινουν πινουν πινουν.....
Τελικα της προτεινει να πανε καπου να μεινουν μονοι…εκεινη δεχεται
Και πανε που αλλου;στου φιλοπαπου…
Τι κοιτα στα ματια και της λεει ποσο την ποθει…εκεινη χαμογελα
Αρχιζουν να φιλιουνται….ξεκινανε να γδυνονται…..δυο ζωα στην μεση της νυχτος ξεσκιζονται…εκεινος την ακουμπα σε οσα μερη του εχουν πει ότι πρεπει…εκεινη ενοχληται και δυσφορει παλευει…να τον τρελανει καπου εκει θυμαται ποσο ομορφα…το εκανε με τον ΑΛΛΟΝ της που τον σουταρε γιατί βαρεθηκε να είναι τοσο τελειος…εκεινος προσπαθει να την εντιπωσιασει με ότι στασεις θυμαται…μα ετσι ξαφνικα ξενερωνει και θυμαται την ΑΛΛΗ που πηρε μερικα κιλα παραπανω από αυτά που του επετρεπε η γνωμη των φιλων του…
Και την εστειλε…στο τελος και οι δυο ξεχνουν που είναι με ποιον είναι …κλεινονται στον εαυτο τους…και απλα κουνιουνται…
Εκεινος τελειωνει μια ωρα αρχητερα…εκεινη και 10 ωρες να κραταγε εκεινος δεν θα τελειωνε ποτε…
Ντυνουν την αμηχανια τους και την αφηνει σπιτι με ένα πεταχτο φιλι…
Την επομενη μέρα μαζευονται με τις παρεες τους…
Εκεινος περιγραφει γλαφυρα ποσο καλος ηταν και ποσο δυνατα την εκανε να φωναζει…εκεινη λεει στις φιλες της ότι τον τρελανε και ότι είναι ερωτευμενος μαζι της…και ότι την ποθει…ταυτοχρονα στελνουν μηνυμα ο ενας στον άλλο και λενε…
Εκεινος…ότι περασε πολύ καλά αλλα αυτόν τον καιρο θελει να μηνει μονος του…
Εκεινη ότι περασε υπεροχα αλλα αυτόν τον καιρο θελει να μην εχει κάτι σταθερο…
Και οι δυο τρεχουν στο περιπτερο να αγορασουν το καινουργιο τευχος εκεινη του madame figaro και εκεινος του PLAYBOY ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΣΤΡΑΦΗ…..
ελπιζω να συμφωνει το κειμενο μου με τους κανονες του εσωτερικα αλλιως διαγραψτε το....

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
Αtma......in luxury![]()

cprtght@tm@2005
quote:
ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ
θελω να σε ρωτησω σχετικα με αυτο πως εξηγει τον χαρακτηρα καποιου σε σχεση με την εμφανιση και το πως φερεται καποιος η ψυχολογια?ειπες καποια πραγματα μπορεις να πεις και αλλα γιατι με ενδιαφερει?
quote:
Το να έχεις ένα όμορφο παρουσιαστικό σήμερα με τα μέσα που υπάρχουν είναι κάτι εύκολο.
Το να έχεις όμως όμορφη ψυχή είναι κάτι δύσκολο που απαιτεί δουλειά μιας και είναι και το σημαντικότερο.
Ο καθένας λοιπόν αποφασίζει πιο δρόμο θα διαλέξει τον εύκολο ή τον δύσκολο προκειμένου να αποκτήσει την ομορφιά.
Ο συνδυασμός και τον δύο προσθέτει αρμονία.
συμφωμω απολυτα μαζι σου και ειναι καλο να το λες αυτο.στις μερες μας ποσες φορες εχουμε ακουσει παιδια να περνουν τα γνωστα συμπληρωματα και φτιαχνουν σε κατι μηνες σωματα που θελουν πολλα χρονια γυμναστικης και διατροφης.η ψυχη ομως δεν περνει απο συμπληρωματα οποτε δεν μπορεις να βγαλεις παντα συμπερασματα απο εκει.(απαντηση στον cube)
quote:
Ξέρεις τι δύσκολο είναι να κρατήσεις τους κοιλιακούς τετράγωνους? Ξερεις τι διατροφή χρειάζεται? Ξερεις τι γυμναστική χρειάζεται? Μην μου λες λοιπόν ότι είναι εύκολο. Διαφωνώ.
το ξερω και οχι επιδει το επιδιωκα απλα επιδει κανω προταθλητισμο και κανω παρα πολυ καλη διατροφη και παρα πολλες ωρες γυμναστικης αλλα αυτο που σου λεει η elpida ειναι οτι ποσα παιδια περνουν συμπληρωματα?.κανω 5 χρονια προταθλητισμο (στο τονιζω αυτο διοτι ειναι πολυ παραπανω απο γυμναστικη και περισσοτερο απο αθλητισμο) και ενα παιδι που με ρωταγε καποια πραγματα σε ενα γυμναστηριο που πηναινω καμια φορα πριν κατι μηνες εγινε φετες γιατι επερνε τα κερατα του.
τι σημαινει αυτο?οτι σεβεται τον εαυτο του?οτι τον νοιζει ο νους και οι γνωσεις?αρα λοιπον αυτο που ειπε η elpida ειναι απολυτα σωστο απλα η παραληψη της ειναι οτι το φυσικο σωμα θελει πολυ κοπο.
Είναι τεράστιο λάθος να κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση, είναι επίσης και ρατσιστικό. Κάτι που σήμερα δυστυχώς δεν βρίσκει εφαρμογή. Οι περισσότεροι το πρώτο αλλά και το τελευταίο που κοιτάνε είναι η εμφάνιση και όχι η ψυχή του συνανθρώπου τους.
Υπάρχει από πίσω λοιπόν μια τεράστια βιομηχανία με απίστευτα κέρδη και ειδικά στα προϊόντα που αφορούν τις γυναίκες. Μία απλή πούδρα στοιχίζει 30 ευρώ κι ένας θεός ξέρει τι έχει μέσα και τι απάνθρωπα πειράματα έχουν γίνει σε ζώα. Γίνεται μια απίστευτη πλύση εγκεφάλου για όλα αυτά. Λες και κάποιος αν είναι άσχημος, βάζοντας πούδρα και δύο κιλά στόκο θα γίνει όμορφος, έχω δει κλόουν και κλόουν να κυκλοφορούν έξω ελεύθεροι και το ωραίο είναι πως νομίζουν οτι είναι και όμορφοι.
Σίγουρα η πρώτη εντύπωση παίζει καθοριστικό ρόλο, αλλά δεν είναι το παν από κει και πέρα. Άλλα είναι τα προσόντα κάποιου που θα σε κάνουν να θελήσεις να μείνεις μαζί του. Το θέμα είναι να νοιώθεις καλά με την εμφάνισή σου και άν αυτό το καταφέρεις αυτό βγαίνει και προς τα έξω και σίγουρα φαίνεσαι καλύτερος.
Ούτε επίσης το ντύσιμο υποδουλώνει κάτι. Μπορεί να φοράς το πιο ακριβό φόρεμα του κόσμου και να μην έχεις άλλο βρακί να φορέσεις, τι πάει να πει αυτό? Τίποτα, μας έχει φάει το δήθεν και το δήθεν, αυτό επικρατεί σήμερα. Εάν κάτι δεν είναι μάρκα δεν είναι ιν. Ίν είναι το κεφάλι σου και μέσα στα σ...α βλάκα, θύμα. Το ωραίο δεν έχει όνομα, έχει εμφάνιση. Έχω έναν φίλο που έχει το μαύρο του το χάλι, μου φοράει κάτι prada και νομίζει πως κάτι είναι, εν τω μεταξύ τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι γελοία, είναι σαν αναπηρικά, μα μου λέει είναι prada, ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑ? ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.
Κάποτε πιο πιτσιρικάς που έκανα διαφιμήσεις και φωτογραφίσεις, είχα γνωρίσει πολλές όμορφες κοπέλες, δυστυχώς από το πρώτο κιόλας ραντεβού έβλεπα πως ήταν ματαιόδοξες και ρηχές οι περισσότερες από αυτές, το μόνο που τις ενδιέφερε ήταν η εξωτερική του εμφάνιση και τίποτε άλλο, επίπεδο μηδέν. Τις έστελνα αδιάβαστες, βαρετές όσο δεν πάει άλλο, υφάκι μπλαζέ και δεν συμαζεύται. Και όταν χώριζα μου έλεγαν οι φίλοι μου, ρε συ είσαι καλά? έστειλες τέτοια γυναίκα? Βρε ουστ από δω, ξενέρωτες.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως δυστυχώς τις περισσότερες φορές οι όμορφοι άνθρωποι, παραμελούν την εξάσκηση του πνεύματος (χωρίς να είναι κανόνας βέβαια) και αρκούνται στα κοπλιμέντα που τους κάνουν και τελικά μένουν στάσιμοι, γιατί γίνονται αποδεκτοί για την εμφάνισή τους και μόνον και δεν βρικουν λόγο να κάνουν και κάτι άλλο για να παρουσιάσουν. Ενώ στον αντίποδα, κάποιος που δεν είναι τόσο ομορφος, προσπαθεί να βρεί κάποιους άλλους τρόπους να γίνει αποδεκτός στα κοινωνικά δρώμενα, με χιούμορ, με γνώσεις ίσως, ώστε να έχει κάτι άλλο να παρουσιάσει στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Δεν θα μιλήσω για τα ψώνια, που είναι σαβούρες και νομίζουν πως κάποιοι είναι. Αυτή είναι η χείριστη μορφή και χάλια και επίπεδο μηδέν.
Αυτή λοιπόν είναι η κατηγορία ανθρώπων που απεχθάνομαι και δεν συναναστρέφομαι καθόλου, δεν τους αντέχω λεπτό.
Να πω επίσης πως πολλές φορές η ομορφιά είναι και εμπόδιο στα επαγγελματικά και εξηγούμαι.
Στην εταιρεία που εργάζομαι ήρθε για συνέντευξη μια κοπέλα πανέμορφη, πανέξυπνη και με 3 πτυχία. Το αφεντικό μου την ήθελε(σιγά μη δεν την ήθελε), μόλις όμως την είδε η γυναίκα του, γειά σας, δεν είχε καμμία τύχη να την πάρει την δουλειά (γαμ...το μου), δηλαδή στην συγκεκριμένη κοπελιά η ομορφιά δεν ήταν υπέρ της αλλά είχε τελικά αρνητική επίδραση στα επαγγελματικά της. Φαντάζομαι όπου τελικά θα δουλεύει θα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα σεξουαλικής ίσως πίεσης από κάποιους ανωτέρους της. Τα πτυχία της, κρίμα, δεν παίξανε κανέναν ρόλο τελικά.
Άρα όλα είνα σχετικά σε αυτόν τον κόσμο.
Νούς υγιής εν σώματι υγιή
κάτι που δυστυχώς μας κάνανε να το ξεχάσουμε...

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
Edited by - seirios12a on 22/06/2008 10:53:42
Αν δεν εισαι μη γραφουμε τσαμπα
Περα απ τη πλακα...
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟ
Τι εννοω... Εγω ΠΟΤΕ δεν ερωτευτικα κοριτσι που ομορφια να τις βαζω βαθμολογια πανω απο 16/20.Μπορω να πω οτι οι περισσοτερες ηταν στα ορια του μπαζου.
Οταν το ατομο ειναι πολυ ομορφο ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις την ψυχικη ελξη απο την σωματικη.Γιατι η 2η επειδη ειναι τοσο εντυπωσιακη που παιρνει ολη τη προσοχη πανω της και δεν αφηνει περιθοριο για κατι αληθινο.
Αυτο που κανουν οι πολυ ομορφες γυναικες, το να καλοπιζονται πολυ(για να μπορουν να ανταγωνιζονται αντιστοιχα ομορφες γυναικες και παραλληλα να τους ειναι ευκολο να ρηξουν οποιον τους αρεσει), ειναι στη πραγματικοτητα ΛΑΘΟΣ. Γιατι ετσι ειναι σαν να εξασφαλιζουν οτι ο αλλος ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΛΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.(και μετα λενε οτι τις θελουμε μονο για το σεξ.Κανουν και για τπτ αλλο?)
Απο εκει και περα, αυτο που ας πουμε εχει τυχη σε μενα ειναι να γραφω σε μεσαιας ομορφια κοριτσι απ το ιντερνετ(χωρις να εχω δει καθολου πως ειναι)και να νιωσω ελξη γι αυτη.Οταν μετα τη συναντησα και ειδα τον χαρακτηρα που ειχα αγαπηση στο ιντερνετ να εμφανιζεται μπροστα μου αμεσως δημιουργηθηκε ψυχικη ελξη ασχετα με την πολυ μετρια ομορφια της.
Συνηθως παντως καθε ανθρωπος βρισκει καποιον αλλον που να τον αγαπαει καποια στιγμη στη ζωη του, απλα πρεπει να αρπαξει την ευκαιρια.
Αλλιως πρεπει να χτησει χαρακτηρα ωστε να κερδιζει απο κει ο,τι δεν χανει απ την ομορφια.
Ενταξει να μην φτιαχνεις σωμα.
Αλλα να μη φτιαχνεις και χαρακτηρα?
Αχρηστος ανθρωπος να εισαι?
Εγω δεν ειχα προβλημα ομορφιας αλλα για να μπορω να ριχνω κοριτσια που δεν τα φτιαχνουνε με τον 1ο τυχοντα επρεπε να βελτιωθω πολυ εσωτερικα(να αποκτησω αυτοπεποιθηση αποφασιστικοτητα κλπ).Βελτιωθηκα ως ανθρωπος.
Πιστευω οτι ενας λογος που πρεπει να "παλεψουμε" για να ζευγαρωσουμε ειναι οτι μας κανει καλυτερους, πιο δραστηριους και ανεξαρτητους.
Μας βελτιωνει παντου.
quote:
Τι εννοω... Εγω ΠΟΤΕ δεν ερωτευτικα κοριτσι που ομορφια να τις βαζω βαθμολογια πανω απο 16/20.Μπορω να πω οτι οι περισσοτερες ηταν στα ορια του μπαζου.
Αγαπητέ, θεωρώ ότι η συγκεκριμένη φράση είναι ατυχής για να χαρακτηρίσει στο ελάχιστο έναν άνθρωπο γενικά, πόσο μάλλον μια γυναίκα που η κάθε μια είναι ξεχωριστή...
Εν πάσει περιπτώσει, η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό και κάτι το πολύ σχετικό κι έχει να κάνει με τα πρότυπα του κάθε ανθρώπου αλλά και με το τι ακριβώς παρατηρεί.
Εμμένει στο φαίνεσθαι ή προσπαθεί να δει και το είναι;
Και τι είναι αυτό το όμορφο;
Το ευχάριστο στην όψη;
Το ανώτερο ποιοτικά;
Το εκλεπτυσμένο;
Το καλοδουλεμένο;
Το αγνό;

In anticipation of my resurrection...
quote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Ενταξει να μην φτιαχνεις σωμα.
Αλλα να μη φτιαχνεις και χαρακτηρα?
Αχρηστος ανθρωπος να εισαι?
Έλα μου ντε που συμβαίνει το εντελώς αντίθετο.
Μην ξεχνάμε πως η ομορφιά για τον καθένα πολλές φορές είναι υποκειμενική, δεν μιλάω για κάποιο μοντέλο που είναι αποδεκτό γενικά απ' όλους , μιλάω για τον άνθρωπο που θα σε κερδίσει και θα τον αγαπήσεις. Προσωπικά αγαπώ τόσο πολύ την γυναίκα μου γι' αυτό που είναι και το πως είναι, που στα μάτια μου είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου. Μ' αρέσει όλο της το είναι, δηλαδή με ελκύει όλο το σύνολο και όχι μόνο η εξωτερική της εμφάνιση. Στην αρχή βέβαια έπαιξε ρόλο η εμφάνιση αλλά μόνο μέχρι εκεί, αν δεν είχε την ποιότητα του χαρακτήρα που έχει δεν θα είμασταν μαζί.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει