ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΟΦΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΣΟΦΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

D.H68 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
30/11/2010, 12:47:42
quote:

Οοοοοχ τι σπαστικό. Αν έρθετε Αθήνα πες μου πού θα σας πάνε να σου πω μέρη ΌΧΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ(μμ.. ίσως και για ψώνια) Αν και κλασικά, θα σας πάνε να δείτε το υπέροχο, καταπληκτικό, α-συ-να-γώ-νιστο μουσείο της Ακρόπολης και μετά θησείο για καφέ και μοναστηράκι για ψώνια.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/11/2010 12:45:54

Σιχαίνομαι τα ψώνια, τα απεχθάνομαι...

Κάθε φορά τσακώνομαι με τα κορίτσια της τάξης μου για αυτό τον λόγο.

Τι να πεις κι εσύ, 100 φορές έχουμε έρθει Αθήνα...

"Ξέρουν" πού θα μας πάνε.

30/11/2010, 12:49:47
Κοίτα ρε, πάλι αλλάζει τα μηνύματα

30/11/2010, 13:06:03
Προσθέστω και διορθώνω συνεχώς
30/11/2010, 13:07:24
quote:

Προσθέστω και διορθώνω συνεχώς

Το έχω καταλάβει, καλό μου

30/11/2010, 13:47:14
πολυ καλημερα στην παρεα (πηραμε μπρος παλι...)

αντε καλο ειναι αυτο!

30/11/2010, 14:32:37
Λείπουν όμως κάποια παλιά καλά φιλαράκια
30/11/2010, 16:32:46
Δεν τους ξέρω εγώ, είμαι καινούρια...

Γιατί, σταμάτησαν να μπαίνουν?

30/11/2010, 17:21:50
quote:

Δεν τους ξέρω εγώ, είμαι καινούρια...

Γιατί, σταμάτησαν να μπαίνουν?

ελλειψις χρονου, ενδιαφεροντος... ποιος ξερει? μονο αυτοι!

quote:
Λείπουν όμως κάποια παλιά καλά φιλαράκια

ας ερθουν καινουριοι... δεν μπορουμε να "θυμωσουμε" με τους παλιους που δεν θελουν να ερθουν

30/11/2010, 17:24:00
quote:

Σας παρακαλώ, ας μου πει κάποιος ότι το νέο μέλος δεν είναι ο λούπους... Σας παρακαλώ....

??? γιατι???

VELISSARIOSΜέλος
30/11/2010, 19:10:04
πολυ μπινελικι εχει πεσει στο φορουμ ρε σεις!!!

Ενας Θεος μια θρησκεια ενα κρατος.

30/11/2010, 19:50:36
quote:

quote:

Σας παρακαλώ, ας μου πει κάποιος ότι το νέο μέλος δεν είναι ο λούπους... Σας παρακαλώ....

??? γιατι???

Ε τι γιατί?

Κάθε φορά που βλέπω νέο μέλος, εύχομαι να μην είναι πάλι ο Λούπους με άλλο νικ

κι αρχίσει να βρίζει σαν τρελός χωρίς λόγο.

Αγχώνομαι με το που βλέπω νέο μέλος

Και τις περισσότερες φορές αυτός είναι.

30/11/2010, 20:50:52
μην στενοχωριεσαι... για αυτο το λογο υπαρχουν οι συντονιστες και διαχειριστες!!

30/11/2010, 21:20:55
Και όλη τη μέρα είναι υποχρεωμένοι να ασχολούνται μαζί του.

Απ’ τη μία λέω, μήπως και μεις είμαστε σκληροί απέναντί του και θα έπρεπε να του φερθούμε διαφορετικά?

Να συζητήσουμε καλύτερα μαζί του, να προσπαθήσουμε να του εξηγήσουμε ορισμένα πράγματα...

Απ’ την άλλη, όμως, και ήρεμα που του μίλησα-παρόλο που αυτός με έβριζε- τίποτα δεν κατάφερα.

Ε μετά τι να κάνω?

Να μη νιώθω ηλίθια?

Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει κάποια στιγμή.

01/12/2010, 01:05:55
quote:
ελλειψις χρονου, ενδιαφεροντος... ποιος ξερει? μονο αυτοι!

no no no no NO !!!!!! είχα ρωτήσει (η ονειρούπολη ανοίγει ) αν κάποιοι πάνε μέ τήν ευκαιρία ΑΝ ταίριαζε καί κάποια συνάντηση καί ενώ περίμενα απάντηση , είδα τήν κουβέντα του ντοτορο μέ τήν Νarkissa555 ,(πολλά πεντάρια ούφ!!) καί δέν θέλησα νά διακόψω .....γειά σου Νarkissa καλός ήρθες στήν παρέα , δέν γράφω σέ άλλα θέματα 98% εδώ

Edited by - pandi on 01/12/2010 01:06:52

01/12/2010, 11:10:50
Kαλημερα σας....

01/12/2010, 12:51:24
καλημερα καί καλό μήνα, πώς πάει PREDI όλα καλά ? ακόμη δουλευεις Θεσ/νίκη ? η αλλαξες διαδρομή .

despyΝέο Μέλος
07/02/2010, 12:15:15
ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΝΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ.ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΥΠΟΚΥΠΤΩ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ "ΚΟΨΩ" ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΥΛΟΓΙΖΟΜΑΙ:" ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ? ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ?" ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Η ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.ΠΑΝΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΤΕ?

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ

makforΜέλος
07/02/2010, 16:13:52
οποιος δεν το εχει φιλη ντεπυ , δυσκολα μπορει να σου δωσει συμβουλες ... και δεν το εχω βιωσει ... το εχει ομως μια συγγενης μου η οποια σημερα ειναι καλα , εχει ενα παιδι και εργαζεται σε κεντρο επεξαρτησης στη θεσσαλονικη για να βοηθησει και αλλους ... και ξερω τις δυσκολιες που αντιμετωπιζεται ...

να μιλησεις με αυτους που ΞΕΡΟΥΝ φιλη ... και να σου ευχηθω πολυ πολυ δυναμη

θα μπορουσα να γραψω πολλα , αλλα μαλλον θα ηταν μπουρδες και ασχετα και νουθεσιες ανευ αξιας .... καλη σου δυναμη και πραγματικα ποναω που δεν μπορω να σε βοηθησω ... μπορουμε ομως να τα λεμε , εαν θες καποιον να μιλησεις μεσα απο το ιντερνετ ,μπορεις να γραψεις ειτε εδω ειτε στο email

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

xristiΝέο Μέλος
14/02/2010, 21:51:22
φιλη μου γεια σου..βρισκομαι στην ιδια φαση ,με σενα..ειμαι 23 χρονων και ειμαι στη χρηση απο τα 16..εδω και 3 μηνες ειμαι καθαρη..ειμαι στο θεραπευτικο τμημα ενος προγραμματος του οκανα..η ζωη ως καθαρη πραγματικα ειναι ομοργη αλλα και ικανη να σε τρελανει..ο εθισμος δυτηχως ειναι φανατισμος και δεν παει να σου περναει απο το μυαλο να κανεις χρηση οσο και αποφαση και να το παρεις..το θεμα ειναι να φανεις δυνατη να μη ν υπποκυψεις και σιγουρα η νοσταλγια της χρησης θα υποχωρει καθε μερτα και περισσοτερο ελπιζω καποια στιγμη και τελειως..δυστηχως η επαναφορα ειναι πολυ πιο δυσκολη απο την εισοδο στο σκοταδι..αλλα σιγουρα αξιζει το κοπο..γιατι οταν πινεις ειναι αυτες οι μαυρες μερες που λυπασαι τον εαυτο σου,..εγω ζη΄λευα το κοσμο που μπορουσε απλα να σηκωθει απο το κρεββατι το πρωι να φτιαξει εναν καφε χωρις να τον νοιαζει τιποτα..η πρεζα εχει δικια της βουληση και δεν σαφηνει να φυγεις..ΔΕΝ ΘΕΣ..οσο σκοταδι και να ειναι οταν πιεις σου φευγουν ολα..στο μυαλο σου εισαι ενας μικρος θεοσ..αλλα μονο στο μυαλο σου..το να καθαριοσεις θελει θεληση μην το βλεπεις σα δραμα..δεστο σαν ενα δωρο για τον εαυτο σου..αξιζει το κοπο..αξιζει το κοπο να μπορεις να κανεις ονειρα..και ας μη γινουν ποτε..αρκει που μπορεις να τα κανεις..και εγω προσπαθω..προσπαθω καθε μερα να τη βγαλω απο το μυαλό μου..αλλα δεν μαφηνει..αλλα ειμαι πιο δυνατη απο αυτη και θα τα καταφερω..σου ευχομαι να πανε ολα καλα..να ζησουμε οπως μας αξιζει..βυθισου και βαλε στοχο στην επαναφορα σου και θα τα καταφερεις..

xristi

15/02/2010, 18:17:31
Αγαπητή Δέσποινα και αγαπητή xristi.

Θα πρέπει να ανακαλύψετε τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας.
Κρύβετε τεράστια δύναμη και είναι στο χέρι σας να μπορέσετε να απεξαρτηθείτε.
Παλεύετε με κάτι που ενώ φαίνεται τόσο δυνατό, ουσιαστικά δεν έχει καμμία ελπίδα μπροστά στο κουράγιο σας και τη δύναμη που καταβάλλετε.
Σας εύχομαι ολόψυχα να νικήσετε.
Είναι κάτι που γίνεται φίλοι μου.
Μην το ξεχνάτε. Γίνεται..