- Κέλσος: Αληθής Λόγος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
...παρλαπίπα...
quote:
Ακου φιλε μου. Το να στειλεις ενα mail ειναι στην εποχη μας οτι το πιο ευκολο. Απο το να λες αρλουμπες και να κατηγορεις ανθρωπους, καλυτερα να στειλεις mail ωστε να μαθουμε επιτελους τι λενε και οι ιδιοι.
Και εσύ πως ξέρεις οτι θα μου απαντήσουν?
Πώς είσαι τόσο σίγουρος?
Μήπως θα πρέπει να πιστεύω κάποιες φήμες που θέλουν να είσαι εσύ ο συντάκτης?
quote:
Οσο για τις φιλικες σχεσεις, συμφωνω απολυτα. Δεν ειμαστε εχθροι.
Συμφωνείς οτι μπορούμε ή δεν μπορούμε να έχουμε φιλικές σχέσεις.
Το οτι δεν είμαστε εχθροί μην είσαι τόσο σίγουρος.
Εχουν ξεκινήσει εμφύλιοι πόλεμοι για τέτοια θέματα φίλε ρομπέν...
quote:
Και εσύ πως ξέρεις οτι θα μου απαντήσουν?
Πώς είσαι τόσο σίγουρος?
Μήπως θα πρέπει να πιστεύω κάποιες φήμες που θέλουν να είσαι εσύ ο συντάκτης?
Το λογικο ειναι να απαντησουν. Δηλαδη αν ημουν εγω (που δεν ειμαι), θα απαντουσα. Και αν οντως εκανα λαθος , θα το παραδεχομουν.
Δεν εχεις παρα να επικοινωνησεις μαζι τους. Απαντανε σε mail, και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις και μονος σου.
Τωρα οσο για τις φημες, να ξερεις οτι περασα ανακριση.....
Αρα μην ανησυχεις, δεν ειμαι της ΟΟΔΕ (ουτε της ΗΕLLAS ON LINE).....

quote:
Συμφωνείς οτι μπορούμε ή δεν μπορούμε να έχουμε φιλικές σχέσεις.
Το οτι δεν είμαστε εχθροί μην είσαι τόσο σίγουρος.
Εχουν ξεκινήσει εμφύλιοι πόλεμοι για τέτοια θέματα φίλε ρομπέν...
Μπορουμε να εχουμε φιλικες σχεσεις. Σαφως. Εγω παντως δεν εχω κανεναν για εχθρο. Το οτι δεν συμφωνουμε , δεν σημαινει οτι ειμαστε εχθροι. Ο υγιης διαλογος εχει και διαφωνιες.
άνανδρα ανθρωπάκια που δεν μπορούν να απαντήσουν σε ιστορικά στοιχεία και το μόνο που ξερουν να κάνουν είναι να κραυγάζουν άναρθρες κραυγές και να γελοιοποιούνται
που είναι λοιπόν το λάθος στα όσα έγραψα πρόβατα;
μικρά προβατάκια τρώνε το χορταράκι τους και βελάζουν δυνατά προσπαθώντας να καλύψουν την αλήθεια δεν τους είπε κανείς όμως ότι έτσι το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείχνουν ότι είναι μόνο πρόβατα
allzzaro το άλλο το έχεις σκεφτεί;
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10342
για μπες στο θέμα αυτό και δες τι έκαναν τα φυντάνια
που ξέρεις τι θα λάβεις μαζί με το μαιλ
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
πολλά ντουφέκια ακούω,μήνα κατέβηκες σε πόλεμο και δεν μας το
ομολόγεις;
Χελλόυ!!!Εδω εισαι, με μας μιλάς, ή κάπου άλλού;
Εμείς πρόβατα, αλλά εσύ ......βλήτο, γιατι το λιγότερο έπρεπε να
σέβεσαι την κύρια θρησκεία της χώρας σου και να μη μιλάς λες και απευθύνεσαι στο σπίτι σου....Διάλογο μπορείς, ή θα μας τα πρήζεις με
πολεμικά παιανίσματα για πολύ;ξεχαρμάνιασμα ψάχνεις;
Έτσι για να πάρεις λίγο χρόνο, επιτέλους..
Άνετε!!!!!!!!!!!!!
quote:
allzzaro το άλλο το έχεις σκεφτεί;http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10342
για μπες στο θέμα αυτό και δες τι έκαναν τα φυντάνια
που ξέρεις τι θα λάβεις μαζί με το μαιλ
Φίλε ``αθεε`` εγώ είμαι πολύ παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι...
Οταν εγώ πήγαινα σε συγκεντρώσεις μαρτύρων του Γιαχβέ το 1975 και ξεψάχνιζα τη βίβλο κάτι τρεχαγύρευε και κάτι ρομπέν ήταν ...
Εκτοτε τους εχω φάει στη μάπα,και ξέρω οτι επιχειρήματα διαθέτουν είναι μέσα απο τις σελίδες της βίβλου.
Η βίβλος, ειδικά η βίβλος είναι ενα κατακρεουργημένο βιβλίο, εγώ παρέπεμψα στον trexagireve στις εξομολογήσεις (RUFINUS TYRANNIUS: DE PRINCIPUS).
Ενα μικρό παράδειγμα για το πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος ώστε να πιστέψει οτι διαβάζει κάτι το γνήσιο.
Ενα αλλο παράδειγμα είναι σε ενα αλλο τόπικ οπου ο τρεχαγύρευε θέλει τον Αβραάμ Σύριο.
Ο τρέχαγύρευε υποστηρίζει οτι ο Αβράαμ κατάγεται απο τη Συρία λέγοντας οτι"ιθ' Καὶ αὗται αἱ γενέσεις Ἰσαὰκ τοῦ υἱοῦ Ἁβραάμ• κ' Ἁβραὰμ ἐγέννησε τὸν Ἰσαάκ. ἦν δὲ Ἰσαὰκ ἐτῶν τεσσαράκοντα, ὅτε ἔλαβε τὴν Ρεβέκκαν θυγατέρα Βαθουὴλ τοῦ Σύρου ἐκ τῆς Μεσοποταμίας Συρίας, ἀδελφὴν Λάβαν τοῦ Σύρου, ἑαυτῷ εἰς γυναῖκα. κα..."
Ο δε Λαβάν, ήταν αδερφός της μητρος αυτού Σάρρας,η οποία ήταν επίσης αδερφή του Αβρράμ....
Δεν ήταν όλοι απο τι ίδιο ....σόι, λές;
Δεν σκέφτεται ο τρεχαγύρευε οτι ο Αβραάμ είναι απόγονος του Νώε.
Ο Νώε ενα παιδί λευκό, ξανθό, με γαλανά μάτια
εγγονός του Ενώχ γιός του Λαμάχ γνωρίζει πολύ καλά οτι ο Θεός είναι ενας, (ο Γιαχβέ).
Ο πατέρας του Αβραάμ ο Θάρρα είναι ειδωλολάτρης, το ίδιο και ο Αβραάμ. Καλά είναι δυνατόν ποτέ απο τον Αδάμ εως και τον Νώε να έχουμε μια συνεχή γνώση για τον Θεό και ο Αβραάμ να μην γνωρίζει τίποτα?????
Τι να συζητήσεις λοιπόν με αυτούς τους ανθρώπους...
Edited by - allzzaro on 28/10/2009 20:45:53
quote:
Κάτι ψήνεται....Τι είναι ρε άθεος; Πολύς αχός ακουγεται,
πολλά ντουφέκια ακούω,μήνα κατέβηκες σε πόλεμο και δεν μας το
ομολόγεις;
Χελλόυ!!!Εδω εισαι, με μας μιλάς, ή κάπου άλλού;
Εμείς πρόβατα, αλλά εσύ ......βλήτο, γιατι το λιγότερο έπρεπε να
σέβεσαι την κύρια θρησκεία της χώρας σου και να μη μιλάς λες και απευθύνεσαι στο σπίτι σου....Διάλογο μπορείς, ή θα μας τα πρήζεις με
πολεμικά παιανίσματα για πολύ;ξεχαρμάνιασμα ψάχνεις;
Έτσι για να πάρεις λίγο χρόνο, επιτέλους..
Άνετε!!!!!!!!!!!!!
τι εγινε πρόβατο σε δυσκολεύω και θες να φύγω; για πες που έχω λάθος στα όσα έγραψα και ο ψηλός αλλά και εσύ λέτε ότι είμαι λάθος
allzzaro τι να κάνει το πρόβατο έτσι το έμαθαν έτσι κάνει
περιμένεις να κάνεις ένα πρόβατο να σκεφτεί;
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
δεν σε θεωρούσα ένα απο αυτά....
Δεν ξέρω που πήγαινες, αλλά σίγουρα είχε είσοδο..Εκεί που πήγαινα
εγώ δεν είχε πόρτα, ούτε γκλαμουράτες διαφημίσεις...Τώρα, τι έβγαλε ο καθένας,άστο ρε φιλε να το κρίνει άλλος..Τόσο κόλλημα, με το ποιός είναι ο καλύτερος;
Αυτο με τον Νώς με μπερδεψε....Αν δλδ, η ειδωλολατρεία ήρθε σε κάποια στιγμή, έγιναν οι πρόγονοι του Αβραάμ, το ότι τον πηρε ακριβώς για να αποφύγει την ειδωλολατρεία και θα τον έκανε αρχηγό εθνών, δεν βλέπεις ότι έχει λογική;Πολλοί γίναν ειδωλολάτρες, με
κείνες τις θρησκείες που γυρνουσαν στη Μεση Ανατολή...Λατρεία του σατανά, Βαάλ, Μπαθομέτ, κλπ...Το ότι ο Αβραάμ, πίστευε στον Θεό αμφισβητείς;
Αλλά,το αν είναι οι εβραίοι Σύριοι, ή όχι, ψάξτο,μην εκτίθεσαι...Δεν είναι θέμα άποψης..Για να έχεις την καλύτερη...Είναι θέμα του αν είναι κάτι ή δεν είναι....
quote:
Πάντα πίστευα ότι η Αθήνα έχει πολλά ψώνια αγαπητέ μου allzzaro,
Το ξέρω..![]()
Ολοι οι επαρχιώτες νοιώθετε έτσι ![]()
Βέβαια θα πρέπει να ξέρεις οτι το 90% των Αθηναίων είναι επαρχιώτες![]()
![]()
![]()
Αυτούς θα εννοείς...![]()
Τώρα...![]()
Προηγουμένως σε επέπληξα επειδή με απεκάλεσες ψυχοπαθή κάτι που το διέψευσες, θα το βρώ Βαγγελίνο και θα στο κολλήσω στα μάτια..
Τώρα με αποκαλείς και ψώνιο..
Εγώ δεν σε αποκαλώ ψώνιο, ας κρίνουν οι αλλοι..
quote:
Αυτο με τον Νώς με μπερδεψε....Αν δλδ, η ειδωλολατρεία ήρθε σε κάποια στιγμή, έγιναν οι πρόγονοι του Αβραάμ, το ότι τον πηρε ακριβώς για να αποφύγει την ειδωλολατρεία και θα τον έκανε αρχηγό εθνών, δεν βλέπεις ότι έχει λογική;
Σε μπέρδεψε για δύο λόγους.
Πρώτον γιατί είσαι άσχετος και..
Δεύτερον εχεις στα μάτια σου παρωπίδες και δεν μπορείς να δείς παραπέρα. Πάντα έχεις μια εξήγηση, φαιδρή, που συμβαδίζει με τα συμφέροντα της Βίβλου. Αυτό δεν σε αφήνει να δείς παραπέρα ..
Είναι δυνατόν ποτέ ενας μύστης σαν τον Ενώχ ενας τέτοιος θεματοφύλακας που γράφει για τις μίξεις Αγγέλων και θνητών που αναφέρει τον Νώε ως αποκύημα μιας τέτοιας μίξης να μην φροντίσει να πέσουν σε έμπιστα χέρια τα θέματα αυτά.
Είναι δυνατόν μετά απο τόσα γένη γνωστικών ο Θάρρα να είναι ειδωλολάτρης και ο Αβραάμ να αναρρωτιέται ποιός είναι αυτός που του μιλάει.
quote:
Αλλά,το αν είναι οι εβραίοι Σύριοι, ή όχι, ψάξτο,μην εκτίθεσαι...Δεν είναι θέμα άποψης..Για να έχεις την καλύτερη...Είναι θέμα του αν είναι κάτι ή δεν είναι....
![]()
πλάκα έχεις..