ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Camelot30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CravenΜέλος
13/05/2012, 00:09:05
quote:

Και πως σας φανηκετο ξυλο που επεσε στην Ταξιμ μεταξυ οπαδων Παο-Γαλατα?Ουτε καν επαιζαν μεταξυ τους.Θα μου πειτε ανεγκεφαλοι οπαδοι αλλα σαν να ζεσταινεται το κλιμα.

El meu banya a l'interior

Όντως φοβερό σημάδι.. επίσης πριν απ αυτό το γεγονός ξύλο έπαιξαν ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έξω απ την Αγία Σοφία και επειδή οι του ΠΑΟ ήταν περισσότεροι οι δεύτεροι κλείστηκαν στην Αγία Σοφία.. άρα? Φανερό σημάδι ότι την Αγιά Σοφιά θα την λευτερώσουν γαύροι.
Έλα ρε παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο :P

13/05/2012, 01:54:45
quote:

Φανερό σημάδι ότι την Αγιά Σοφιά θα την λευτερώσουν γαύροι

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ahlobarΜέλος
13/05/2012, 16:46:22
'Νταξει δεν τον εννοουσα ετσι.Καταλαβατε

El meu banya a l'interior

13/05/2012, 17:08:32
Ιαπετός

quote:
Ο Παίσιος είχε πεί ότι η χώρα θα είναι ακυβέρνητη

Ο Παϊσιος είχε πει "Κρίμα που δεν θα ζήσω μερικά χρόνια ακόμη να δω τη δόξα της Ελλάδος".

Και μετά μερικά χρόνια η χώρα χρεωκόπησε.

Είχε πει "Ο Γράψας θα πάρει την Πόλη"
και ο Γράψας έχει αποστρατευτεί εδώ και μερικούς αιώνες

Είχε πει "ο βασιλιάς θα μας βοηθήσει να πάρουμε την Πόλη" κι έρχεται ο Τσίπρας...

Μήπως (λέω "μήπως") έλεγε ό,τι του κατέβαινε;

macedon

ΙαπετόςΜέλος
13/05/2012, 17:22:17
Δεν ξέρω,δεν μπορώ να σου απαντήσω με βεβαιότητα.. Δεν αποκλείω όμως το ενδεχόμενο ότι μπορεί να γίνει καποιος μελλόντικός πόλεμος(όπως έχεις προαναφέρει εσύ)

13/05/2012, 19:52:09
quote:
Μήπως (λέω "μήπως") έλεγε ό,τι του κατέβαινε;

Ισως δεν θα έπρεπε να είμαστε τοσο άδικοι για τον γέροντα macedon

Το ερώτημα πρέπει να είναι:
"μήπως λένε οτι θέλουν αυτοί που έγραψαν 2-3 βιβλία ?"

Πολλές φορές (κατα καιρούς) εχω δει σε ρεπορτάζ,
μοναχούς που γνώριζαν τον γέροντα,
και κανείς δεν κάνει λόγο για καμιά "προφητεία" του γέροντα
πλην του οτι εξυμνούν την ασκητική του ζωή και την "αγιοσύνη" του
(εντός και εκτός εισαγωγικών)

Hellas at War
13/05/2012, 22:33:50
AitheroVamon,συμφωνω με αυτο που ειπες για τον γερον Παισιο,μηπως <αλλοι> θελουν να τα παρουσιασουν με αλλη διασταση

14/05/2012, 00:02:48
AitheroVamon

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά ...
... είτε δεχόμαστε τα βιβλία περί Παϊσιου ότι αναφέρονται σε πράγματα που ο ίδιος είπε και άρα είναι προφήτης (ο οποίος μέχρι τώρα διαψεύδεται οικτρά)

... είτε δεχόμαστε ότι αυτά που γράφονται αποτελούν ανοησίες των εκάστοτε εκδοτών και δεν ανήκουν στον Παϊσιο οπότε ο εν λόγω γέροντας ούτε προφητείες είπε ούτε τίποτε απ'αυτά που του καταλογίζουν (και άρα πρόκειται για απατεωνιά πρώτης τάξης εις βάρος των αφελών).

Αν και έχω υποστηρίξει πολλές φορές το δεύτερο, φαίνεται οι πιστοί να πιστεύουν το πρώτο (τουλάχιστον μέχρι τώρα).

Θεωρία "λάστιχο" και δώ;

macedon

ΙαπετόςΜέλος
14/05/2012, 00:58:14
Απο το αγαπηπένο σου αποφθεγμα στο προφίλ σου,καταλαβαίνω ότι είσαι τελείως άθεος και μάλιστα πρέπει να είσαι απόλυτος στο θέμα της θρησκείας.. Δεν πρέπει να είναι κάποια φάση που περνάς...(όπως περνάνε οι περισσότεροι και όσο μεγαλώνουν πιστέυουν)

stanfromgreeceΜέλος
14/05/2012, 09:35:33
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς... πάντως την Πόλη την πήραμε!!!
μόνο που... αλλά ξαμε λιγάκι την προφητεία...
Οι κόκκινοι Έλληνες, ήταν αυτοί που πάτησαν την Ρωσσική αρκούδα!!!
χαχαχα
(Από εχτές το βράδυ... είμαι στον... κόσμο μου! )

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ