- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:quote:
Μαλλον πιστευεις στα μεγαλα ντουνια, ξερεις τι ειναι ετσι??Ιδέα δεν εχω.Φώτισέ με σε παρακαλώ.
Εγω πιστεύω στον Μανιτου τον θεο της φυλής μου.Είμαι μισός Απάτσι,μισός Ελληνας.Οι γονείς μου βλέπεις,ερωτεύθηκαν.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Συνεχισε να κανεις πλακα σαν παιδακι αφου δεν μπορεις να απαντησεις.
Αν ησουν πραγματικος Ελληνας θα ηξερες οτι χαρη στον χριστιανισμο αυτη η πατριδα ειναι εννωμενη και λεφτερη σημερα.
Ακομα και να μην πιστευεις θα παραδεχοσουν οτι χωρις εννιαια θρησκεια ενα κρατος δεν εχει μελλον και μονο για αυτο τον λογο θα σταματουσες να ειρωνευεσαι τους συμπατριωτες σου
quote:
Αν ησουν πραγματικος Ελληνας θα ηξερες οτι χαρη στον χριστιανισμο αυτη η πατριδα ειναι εννωμενη και λεφτερη σημερα
Μα σου είπα,είμαι μισός Απάτσι.Wild Bear είναι το ινδιάνικο όνομά μου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εγω σκατοφλωρε δεν ψηφισα ποτε τους μαλακες που εφεραν την Ελλαδα εδω που ειναι, καταλαβες??? Χωρις να ξερεις μην λες οτι σου κατεβαινει στο γαμημενο μυαλο σου. Δωσε τηλ οποτε θελεις να τα πουμε απο κοντα να δουμε
ποσο μαγκας εισαι καραγκιοζη. Εγω ειναι Ελληνας καθαρος και τιμω τις παραδοσεις την θρησκεια μου και την πατριδα μου.
Εσυ εισαι ο γιαλαντζι Ελληνας, αλλωστε και οι 300 μαλακες της βουλης αθεοι ειναι και κοτες σαν εσενα. Οταν ειχαμε τον Παπαδοπουλο το χρεος της πατριδας ηταν 0, το επιασες??
Μα καλα ΟΛΟΙ οι Χρυσαυγητες ανιστόρητοι είναι ?
τέλος πάντων ... με τα άκρα δεν υφίσταται διάλογος
καλή σας μέρα .
(νικ εχω ερώτηση , στο "περί ανέμων")

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αν ησουν πραγματικος Ελληνας θα ηξερες οτι χαρη στον χριστιανισμο αυτη η πατριδα ειναι εννωμενη και λεφτερη σημεραΜα σου είπα,είμαι μισός Απάτσι.Wild Bear είναι το ινδιάνικο όνομά μου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πω ρε μεγαλε μην τα λες ετσι αυτα τα αστεια θα πεθανω στο γελιο, εχεις πολυ χιουμορ ατιμουλη
Εγω σκατοφλωρε δεν ψηφισα ποτε τους μαλακες που εφεραν την Ελλαδα εδω που ειναι, καταλαβες??? Χωρις να ξερεις μην λες οτι σου κατεβαινει στο γαμημενο μυαλο σου. Δωσε τηλ οποτε θελεις να τα πουμε απο κοντα να δουμε
ποσο μαγκας εισαι καραγκιοζη. Εγω ειναι Ελληνας καθαρος και τιμω τις παραδοσεις την θρησκεια μου και την πατριδα μου.
Εσυ εισαι ο γιαλαντζι Ελληνας, αλλωστε και οι 300 μαλακες της βουλης αθεοι ειναι και κοτες σαν εσενα. Οταν ειχαμε τον Παπαδοπουλο το χρεος της πατριδας ηταν 0, το επιασες??Μα καλα ΟΛΟΙ οι Χρυσαυγητες ανιστόρητοι είναι ?
τέλος πάντων ... με τα άκρα δεν υφίσταται διάλογος
καλή σας μέρα .
(νικ εχω ερώτηση , στο "περί ανέμων")Hellas at War
Χρυσαυγητης και ανιστοριτος δεν υπαρχει φιλαρακο, μαλλον εσυ εισαι ανιστοριτος ή σε εχουν λιωσει στην πραπαγανδα.
Δες τα δανεια της Ελλαδας και τα χρεη με τον ανδρεα παπανδρεου να σπαει ρεκορ και μετα ελα μιλα μου
quote:
Πω ρε μεγαλε μην τα λες ετσι αυτα τα αστεια θα πεθανω στο γελιο, εχεις πολυ χιουμορ ατιμουλη
Είναι η αδυναμία μου.Το παραδέχομαι.Κασι μερικές φορές πληρώνω για αυτο,αλλά χαλάλι.Το γέλιο που εχω ρίξει απόψε,αξίζει ενα διήμερο απο την Αμαλία.![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Κανε διαλογο με την γενια του πολυτεχνειου και τα κομματοσκυλα του πασοκ και της ΝΔ τοτε που μας χρεωκοπησαν. Αιντε θυμα αιντε ψωνιο
Είναι η αδυναμία μου.Το παραδέχομαι.Κασι μερικές φορές πληρώνω για αυτο,αλλά χαλάλι.Το γέλιο που εχω ρίξει απόψε,αξίζει ενα διήμερο απο την Αμαλία.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Και εγω δεν εχω παραπονο περασα την ωρα μου μια χαρα, οχι τιποτα αλλο δεν ειχα και λεφτα να βγω για κανα ποτακι. Μας εχει αφησει στην ψαθα η μεγαλη γενια του πολυτεχνειου
Δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω μια ακόμη γενική συζήτηση περί Αρχαίας Ελλάδας. Ανοίγω αυτό το Topic για να ακούσω τις απόψεις σας για τους προγόνους μας. Ποιά στοιχεία τους σας γοητεύουν και γιατί;
Για εμένα ο Aρχαίος Έλληνας είναι κάτι σαν τα Ξωτικά του Tolkien. Ο τέλειος συνδυασμός σοφίας και πολεμικής αρετής. Ο αρχαίος Έλληνας είναι ο δάσκαλος του πλανήτη και ο δημιουργός του λαμπρότερου πολιτισμού που γνώρισε η ανθρωπότητα (του Δυτικού πολιτισμού). Φορέας φωτός, γνώσης και πολιτισμού. Εφευρέτης των υψηλών ιδανικών και της Δημοκρατίας. Είναι για εμένα με λίγα λόγια το ιερότερο και ωραιότερο πλάσμα που είδε το φως του (δικού μας) ηλίου.
Μήπως θα έπρεπε να γίνουμε όλοι μιμητές τους αντί να ταυτιζόμαστε με κουτούς και ημιμαθείς τηλεαστέρες;
Πιστεύετε οτι υπερβάλω; Περιμένω να σας ακούσω.
Φιλικούς Χαιρετισμούς σε όλους.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
Η πραγματικότητα, όπως αυτή αναδυκνείεται μέσα απο τον θαυμασμό εκατοντάδων μεγάλων προσωπικοτήτων ανα την ιστορία, είναι πως η Αρχαία Ελλάδα ήταν και θα είναι όλα όσα είπες αλλά και κάτι παραπάνω, κάτι το το απροσδιόριστο για εμένα.
Σε συγχαίρω για τον πατριωτισμό σου και το ελληνικό σου ήθος.
Είθε να ξυπνήσει κάποια στιγμή και η πλειοψηφία των υπόλοιπων ελλήνων και να αντιληφθούν τι βάρος κουβαλάν στους ώμους τους...
''μητρός τε και πατρός τε και των
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''
Edited by - Invader on 25/05/2005 21:54:39
Edited by - Invader on 25/05/2005 22:22:02
Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να μιλάμε με επιχειρήματα.
Η εποχή μας είναι ένα κουβάρι αλοπρόσαλλων "ιδεών" ,που μάλλον είναι τεχνικές παρά πραγματικές θέσεις .
Πιστεύω ότι σύντομα το κουβάρι θα λυθεί και θα πετάξουμε πολλά σκουπίδια που βαραίνουν τη ζωή και τη σκέψη μας.
Πιστεύω επίσης ότι αυτό θα το κάνουν πάλι οι Έλληνες όπως και χιλιάδες χρόνια πρίν.
Μη με ρωτάτε που το βασίζω.
Το βλέπω στα μάτια τους ,στα μάτια των νεαρών , των γυναικών και των παιδιών.
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ένας απο τους λόγους που δημιούργησα το Topic, ήταν και για να δω τις αντιδράσεις των μελών του Esoterica σε ενα τέτοιο θέμα. Φαίνεται τελικά πως θέματα για τις σχέσεις των δυο φύλων τους απασχολούν περισσότερο απο τους ένδοξους προγόνους τους. Αυτό καθρεφτίζει τον ξεπεσμό και την κατάντια των ιδανικών και γενικότερα της κοινωνίας μας φίλε Invader (όπως προείπαμε).
Για να καταλάβεις φίλε μου πόσο απαξιούν να ασχοληθούν με πατριωτικά ή εθνικά θέματα, ούτε αρχαιολάτρεις και εθνικιστές δεν μας αποκάλεσαν ακόμη.
quote:Δεν μπορώ παρά να ανταποδώσω φίλε μου. Αν και θα έπρεπε αυτά να είναι γνωρίσματα του κάθε νεοέλληνα, στην εποχή που ζούμε είναι δυσεύρετα. Δεν λέω πως είμαι καλός Έλληνας και ούτε κατά διάνοια αντάξιος των προγόνων μου αλλά προσπαθώ να βετλτιώνομαι καθημερινά.
Σε συγχαίρω για τον πατριωτισμό σου και το ελληνικό σου ήθος.
quote:
Πιστεύω ότι σύντομα το κουβάρι θα λυθεί και θα πετάξουμε πολλά σκουπίδια που βαραίνουν τη ζωή και τη σκέψη μας.
Πιστεύω επίσης ότι αυτό θα το κάνουν πάλι οι Έλληνες όπως και χιλιάδες χρόνια πρίν.
Μη με ρωτάτε που το βασίζω.
Το βλέπω στα μάτια τους ,στα μάτια των νεαρών , των γυναικών και των παιδιών.
Απο το στόμα σου και στου DIOς τα αυτιά φίλε μου!
quote:Με αφορμή το δικό σου, άλλαξα κι εγώ το κείμενο της ψηφιακής μου υπογραφής.
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''

"Today we say that Greeks fight like heroes, from now on we will say that heroes fight like Greeks"
quote:
Είθε να ξυπνήσει κάποια στιγμή και η πλειοψηφία των υπόλοιπων ελλήνων και να αντιληφθούν τι βάρος κουβαλάν στους ώμους τους...
Έχεις δίκιο. Θέμα αφύπνισης είναι. Ένα γονίδιο που πρέπει να ξυπνήσει, να αναζοπυρωθεί.
Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...
quote:
Αρχαίοι Έλληνες, τι σημαίνουν για εμάς;
Για εμενα...Φως στο σκοταδι.
Χαρα στη λυπη...Ζωη στον θανατο.

quote:
Το βλέπω στα μάτια τους,στα μάτια των νεαρών , των γυναικών και των παιδιών.
Αυτοί οι νεαροί...Αχ! Άπαξ και ξυπνήσουν αυτοί, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η Πατρίδα μας. Αλλά υπάρχει άραγε τέτοιο ενδεχόμενο πιά? Ε ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται στον κ..ο κάποιων, συνέλληνες...
Edited by - Invader on 27/05/2005 23:44:23

Η Φραπεδια..
..Learn to listen and you will learn to learn...
quote:
Η Φραπεδια..
Ομολογώ πως γέλασα αλλά πες μου ειλικρινά το πιστεύεις αυτό που λες;

"Today we say that Greeks fight like heroes, from now on we will say that heroes fight like Greeks"
φενεται και δεν το βρισκω αλλο...
Ηταν μια αρχαια πλακα με εναν αρχαιο Ελληνα μπροστα απο εναν Υ/Η και κρατουσε Φραπε
..Learn to listen and you will learn to learn...