- Πραγματα που εμαθα απο το esoterica.gr - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
το να ζητας αποδηξεις για τις αποψεις του καθε ενα
στο εσωτερικα μεταφραζεται σανειρωνικός, χλευαστικός και υποτιμητικός τρόπος.
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
κατι ακομη που εμαθα στο εσωτερικα
το να ζητας αποδηξεις για τις αποψεις του καθε ενα
στο εσωτερικα μεταφραζεται σανειρωνικός, χλευαστικός και υποτιμητικός τρόπος.Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Δε θα συμφωνήσω μαζί σου καλέ μου, θα το έθετα διαφορετικά:
αν με ειρωνικό, χλευαστικό και υποτιμιτικό τρόπο ζητάς αποδείξεις τότε μεταφράζεσαι -όχι εσύ προσωπικά δεύτερο πρόσωπο- ως ειρωνικός και χλευαστικός.
Για όλα υπάρχει χρόνος και ΤΡΟΠΟΣ που έλεγε και μια ψυχή.
Ο τρόπος που θα διατυπώσουμε τις απόψεις μας παίζει σημαντικότατο ρόλο γιατί ως σκεπτόμενοι άνθρωποι πρέπει να θεωρούμε ότι Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΡΕΤΗ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
απο την στιγμη που επανελειμενα εχει ζητηθει απο το ατομο να φερει αποδηξεις και αυτο ειναι δυο λαλουν και τρεις χωρευουν
ποτε αρχησε ο χλευασμος στον πανο;;
στον ωγυγο;;
στον αλλον που ελελγε οτι τον κηνιγουσαν βρηκολακες;;;
στην δεσποινης που ελελγε για καλεσμα μεσω καθρευτη της μπλαντη μαιρης;;
μπες σε ολα αυτα τα θεματα και δες πως αντηδρουν οι κυριοι και οι κυριες που γραφουν για βζινν βζουνν περιπτωσεις οτα ντους ζηταμε στοιχεια που να αποδικνειουν οτι εχουν δικιο
πως αντεδρασε η κοπελα που ελλεγε οτι πανω απ οτο σπιτι του δικου της περνανε ατια;;
πως αντεδρασε η αλλη κοπελα που ελεγε για τουνελ μαγνητικο που συνδεει ελλαδα αμερικα;;
ποιος απο αυτους εχει φερει αποδηξεις;;
τις περισοτερες αποδηξεις τις εχω φερει εγω στο θεμα περι κουφιας γης
και μαλιστα δεν ειμαι υποστηρικτης της θεωριας αυτης
το βλεπω λογικο οποιος θελει να γραψει για ενα θεμα να εχει και τις αποδηξεις που θα στηριξουν την αποψη του
τα περι χλευασμου και ειρωνιας ειναι πολυ ευκολο να επιστραφουν σε αυτον που τα ξεκινα αρκει να υπαρχουν αποδηξεις που θα τις τριψεις στα μουτρα του καθε τυχαρπαστου που τολμα να σε ειρωνευτει
οταν λοιπον δεν μπορεις να αποδηξεις οτι αν βαλεις το χερι σου στο βραστο νερο δεν θα καεις καλυτερα να μην το λες
εγω πχ μπορω να αποδηξω οτι εχω την δυνατοτητα να περπατησω πανω σε λυμνη,μεταξυ νερου και ποδιων θα παρεμβαλονται μονο τα παπουτσια και οι καλτσες που θα φοραω
quote:
εγω πχ μπορω να αποδηξω οτι εχω την δυνατοτητα να περπατησω πανω σε λυμνη,μεταξυ νερου και ποδιων θα παρεμβαλονται μονο τα παπουτσια και οι καλτσες που θα φοραω
Αλήθεια το λες;;;
Περιμένω με αγωνία να δω το βίντεο που το καταγράφει
...δεν πιστεύω να υπάρχουν τίποτα δρακονιανοί πράκτορες μέσα στις κάλτσες ε;
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Αλήθεια το λες;;;
Περιμένω με αγωνία να δω το βίντεο που το καταγράφει...δεν πιστεύω να υπάρχουν τίποτα δρακονιανοί πράκτορες μέσα στις κάλτσες ε;
συντονιστες βοηθεια με χλευαζουν
ουπς συντονιστης με χλευαζει
μα καλα βρε αμαλια εσυ μια εσωτεριστρια και δεν μπορεις να δεχτεις οτι εχω αυτη την δυνατοτητα;;;;;
για να δεις οτι ειμαι συγουρος μπορουμε να το οργανωσουμε
να φερουμε μαρτυρες αλλα γα να κανω το θαυμα θελω λεφτα
αν ειναι συμφωνο το εσωτερικα θα μου δωσει 300.000 ευρο σε περιπτωση που το καταφερω αν οχι θα τα δωσω εγω
τι λες παει το στοιχημα;;;;
quote:
Αλήθεια το λες;;;
Περιμένω με αγωνία να δω το βίντεο που το καταγράφει...δεν πιστεύω να υπάρχουν τίποτα δρακονιανοί πράκτορες μέσα στις κάλτσες ε;
Aγαπητή Αμαλία,
είναι το esoterica ένας διαδικτυκός χώρος με αντικείμενο του την μεταφυσική,τον αποκρυφισμό,το παράξενο και το μαγικό ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Αν πραγματικά είναι, και δεν είστε (όπως υποψιάζομαι)σκληροπυρηνικοί σκεπτικιστές καλυμμένοι με την αμφίεση της δήθεν μεταφυσικής αναζήτησης, θα παρακαλούσα πολύ να κρατήσετε τουλάχιστον τα προσχήματα και να σταματήσετε να αμφισβητήτε και να χλεύαζετε την αξιοπιστία του γιγενή και των άλλων γνήσιων εσωτεριστών οι οποίοι επισκέπτονται αυτο το σάιτ...Απλά και μόνο επειδή κάποιες "βζιν-βζουν καταστάσεις" μπορεί πράγματι να αποδειχθούν...
Και για να δώσουμε μια και καλή ένα τέλος στις κοροιδίες και τους χλευασμούς των συντονιστών προς όλους εμάς που εξακολουθούμε να πιστευουμε ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από αυτά που βλέπουν τα μάτια μας,σήμερα το πρωί μαζευτήκαμε όλοι οι εσωτεριστές στη βίλλα γνωστού ανθρώπου του πνεύματος και διεξάγαμε το πείραμα/κόλαφος για τον ψευδοσκεπτικισμό σας.
Ναι λοιπον,ο γιγενής περπάτησε στο νερό της πισίνας του γνωστού εσωτεριστή! Το θαύμα είναι καταγεγραμένο στο βίντεο που παραθέτω πιο κάτω. Ο γιγενής (πραγματικο όνομα Χρήστος Αγγέλου)όχι μόνο περπάτησε στο νερό (κάτω απο τα άγρυπνα μάτια πτυχιούχων επιστημονισών και άλλων σκεπτικιστριών), αλλά στη διαδρομή απο το ένα άκρο της πισίνας στο άλλο πέταξε και τα παπούτσια του (!), αποδεικνύντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι όχι μόνο δεν υπήρχαν δρακονιανοί πράκτορες μες τις κάλτσες του,αλλά ότι δεν φορούσε καν κάλτσες!!!
Είπες τίποτα αγαπητή Αμαλία?
Εδώ είναι το βίντεο-σοκ
(gigenis walks on water)
http://www.metacafe.com/watch/151236/criss_angel_walks_on_water
Τα 300.000 ευρώπουλα παρακαλώ!
YΓ γράφω εκ μέρους του γιγενή επειδή κατά την έξοδο του απ'την πισίνα σκόνταψε σε περαστικό σαλιγκάρι και νοσηλευεται στο ΚΑΤ με συντριπτικά κατάγματα (33ου βαθμού...άντε περαστικά μας... ![]()
Edited by - Mercury on 16/09/2006 12:19:27
Ρε συ φίλε Mercury, ξέρεις πότε έχει πάλι παράσταση ![]()
Γιατί τώρα με τον τραυματισμό χάλασε και το πρόγραμμα.![]()
Α ρε gigeni τώρα βρήκες κι' εσύ ![]()
Δεν έχεις το Θεό σου.![]()
![]()
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

αλλα το εν λογο περπατημα θα γινει κατω απο τα αγρυπνα ματια οσων θελουν να παρακολουθησουν
θα ειναι παρων την στιγμη που θα περπαταω και οχι μονο αυτο
αλλα εγω μπορω και να τρεξω και να χοροπηδαω
οχι σαν τον ερασιτεχνη χρηστο που δουλευει τα αμερικανακια
quote:
Πράγματα που έμαθα από το esoterica.gr
Εάν πας βόλτα το βράδυ και είσαι αρσενικού γένους κινδυνεύεις να πέσεις θύμα βιασμού από εξωγήινες.Εάν πας βόλτα στην Πεντέλη ενδέχεται να καταλήξεις στην Ανδρομέδα…Δεν ξερω τι από τα δυο είναι χειροτερο.Οι διαθεσεις των Ανδρομεδιων θηλυκώ παραμενουν αγνωστες.Το ιδιο και το αν ξυριζουν τα ποδια τους.
Οι αρχαίοι Έλληνες είναι απόγονοι εξωγήινων απο την Ανδρομεδα..ή μαλλον από το Σειριο..ή μάλλον από το Α Λαγού…ή μάλλον από…(insert known galaxy )
Το φεγγάρι δεν είναι δημιούργημα της φύσης αλλά τεχνητό κατασκεύασμα και βάση εξωγήινων.
Το ίδιο και ο Ιαπετός…
Το ιδιο και η ταράτσα του σπιτιου σου.Πιθανον και το Μέγαρο Μάξιμου.
Η Ελλαδα είναι τόσο γεματη από ιπταμένους δισκους που ενδέχεται να τους πετύχεις και στα τυρογαριδακια…
Τον κόσμο των κυβερνούν οι Μασωνοι,που είναι οι Ναιτες Ιπποτες,που είναι οι M12,που είναι οι G8, που είναι Αμερικανοι,που είναι Εβραιοι,που είναι το ιδιο με τους Κινεζους που ειναι ολοι σατανικοι ερπετοειδεις εξωγήινοι και όλοι μαζί έχουν μοναδικό στόχο να μας φανέ λάχανο.
Μπορεις άνετα να υπολογίσεις λεξαριθμικα το υψος των βουνων από το ονομα τους ιδιαιτερα εάν γνωριζεις το υψος εκ των υστερων.Αυτη την καταπληκτικη εφευρεση την επινοησαν οι Ολυμπιοι…
που ηταν αρχαίοι Έλληνες θεοί…
που δεν ηταν ακριβως θεοι αλλα εξωγήινοι…
..οι πληροφορίες ότι ο Ζευς κυνηγούσε αυτές που του γυάλιζαν φωνάζοντας «τι εισαι πες μου τι εισαι,πες μου τι εισαι,εισαι το Ανδρομεδακι μου βζζιν βζνουν!» κρίνονται ως ανεπιβεβαίωτες.
Το Τζελα Δελτα ταξιδευε χωρίς φουγάρα και το χειρότερο ΧΩΡΙΣ διάδρομο προσγείωσης απογείωσης ιπταμένων δίσκων…
Υπάρχουν βρικόλακες…Όχι δεν εννοώ την εφορία.
Και λυκάνθρωποι…
Και φαντάσματα…
Ακομα χειροτερα υπαρχουν νυμφομανεις εξωγηινες που εβαλαν στο ματι τους άνδρες της ανωτερης φυλης μας!Κοριτσια γρηγορείτε!
Το DNA μας έχει 12κλωνους.Το ήξερα ότι κάποτε θα πληρώναμε τις ακολασίες του Δια…
να σου πω εγω με απολυτη ειλικρινια τι εμαθα απο το esoterica.
1. πειθω μεσω του γραπτου λογου,καλυτερη συνταξη κειμενων και ευκολοτερη επιχειρηματολογηση διαφορων πραγματων.
2. καποια ξεκαρδιστικα αστεια και τραγουδακια {long live Deva}
3. οτι αν πας στην πεντελη,ναι...μπρορεις να παθεις πολλα.
4. οτι το μονο που εχεις να χασεις ειναι ο χρονος σου,οποτε φροντισε οποτε γραφεις,να το διασκεδασεις.
5. πως υπαρχουν πολλες κρυφαδερφες
6. πως υπαρχουν πολλες πεινασμενες γυναικες
7. πως δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη ποικιλια μελων
8. πως εδω μεσα τα εχουν πει ολα,και οτι θεμα και αν ανοιξεις,σιγουρα θα εχει ξαναγραφτει.
9. πως το οτι ειπα κατι,δεν σημαινει τιποτα την επομενη στιγμη καποιος θα με ανατρεψει.
10. πως οταν λες μια αποψη,η δημοσιευεις μια ερευνα,η λες κατι τοσο προφανες οπως "ο ουρανος ειναι γαλαζιος",θα βρεθει καποιος να σε αντικρουσει ακομα και για τα πιο προφανη.η κουβεντα που θα ακολουθησει ειναι ολα λεφτα διοτι ο ενας προσπαθει να την πει στον αλλον χωρις να βγαινει νοημα.
11. εμαθα να γραφω σχεδον τυφλο συστημα
12. εμαθα οτι οτιδηποτε ειναι δωρεαν,μας αρεσει τελικα καλυτερα.

santaclaws is coming....to town!
Πού είσαι εσύ ...??quote:
εμαθα να γραφω σχεδον τυφλο συστημα
quote:
πως οταν λες μια αποψη,η δημοσιευεις μια ερευνα,η λες κατι τοσο προφανες οπως "ο ουρανος ειναι γαλαζιος",θα βρεθει καποιος να σε αντικρουσει ακομα και για τα πιο προφανη.η κουβεντα που θα ακολουθησει ειναι ολα λεφτα διοτι ο ενας προσπαθει να την πει στον αλλον χωρις να βγαινει νοημα.
quote:
πως υπαρχουν πολλες πεινασμενες γυναικες
quote:
πως υπαρχουν πολλες κρυφαδερφες
quote:
πως δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη ποικιλια μελων