ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Αίολος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/09/2017, 09:47:56

Φυσικά και πέφτω στο επίπεδο του Βασιλάκη όταν φτάνω να μιλάω με εσάς τους δύο...αλλά έχε χάρη που θέλω λίγο να εκτονώνομαι στον ελεύθερο χρόνο

Αποφεύγεις να μού απαντήσεις στο άλλο...και θα σε ξαναρωτήσω...οι είκοσι πετυχημένες αποστολές των Σοβιετικών στο φεγγάρι ήταν και αυτές σκηνοθετημένες? Η πρώτη επιτυχημένη προσσελήνωση οχήματος το 1966 από σοβιετικούς (με φωτογραφίες) ήταν και αυτή σκηνοθετημένη;
Oι μετέπειτα αποστολές ρομπότ από Σοβιετικούς που μάζεψαν δείγματα και αυτά απάτες;;;;;

27/09/2017, 10:03:40
quote:
Η πρώτη επιτυχημένη προσσελήνωση οχήματος το 1966 από σοβιετικούς (με φωτογραφίες) ήταν και αυτή σκηνοθετημένη;
Oι μετέπειτα αποστολές ρομπότ από Σοβιετικούς που μάζεψαν δείγματα και αυτά απάτες;;;;;
Βρε παιδάκι μου, τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Αυτό που λέω είναι ότι, αν δεν μπορούσαν να υπολογίσουν την Σεληνιακή έλξη, τότε είναι όλα παραμύθι

μπορούσαν;;; Πως;;;
τι διάολο... γράμματα είναι;

Edited by - Αίολος on 27/09/2017 10:05:49

27/09/2017, 13:43:15
quote:

Βρε παιδάκι μου, τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Αυτό που λέω είναι ότι, αν δεν μπορούσαν να υπολογίσουν την Σεληνιακή έλξη, τότε είναι όλα παραμύθ

Είσαι big καραγκιόζης.Πήγαινε μάθε πρώτα στοιχειώδη φυσική και μετά έλα να κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις.

Την βαρύτητα της Σελήνης, την γνώριζαν καραγκιοζοπαίχτη ή όχι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/09/2017, 15:18:46
Μα κι αυτά που φαίνονται στα τηλεσκόπια... ζωγραφιές στο θόλο είναι. Δεν υπάρχει Σελήνη, δεν υπάρχουν πλανήτες, δεν υπάρχουν άστρα, Ήλιος, γαλαξίες, κλάστερς. The Truman Show. Ένα γελοίο υποκείμενο, ο Άνθρωπος, και τριγύρω καμέρες. Διασκεδάζει όλο το Σύμπαν μαζί του. Που και που κανένας ξυπνάει, Αίολος, Λύδιος, ΧριστοςΕλ και αμέσως πέφτουν σαν ακρίδες να τον φάνε οι βαλτοί και οι αποβλακωμένοι.
Αίολε, εκεί... γερά. Μην το βάζεις κάτω. Εσύ ξέρεις την Αλήθεια, έτσι;

Abyssus Abyssum Invocat

27/09/2017, 16:10:34
Εγώ παραδινομαι κάπου εδώ, η χαζομάρα είναι όντως αήττητη...ο Αίολος ισχυρίζεται πως ο ολόκληρος ο ανταγωνισμός Αμερικανων-Σοβιετικων ήταν καθαρά εικονικός!!! Μια κόντρα σκηνοθετών (Κιούμπρικ-Ταρκοφσκι ας πούμε) ποιος θα σκηνοθετήσει το πιο αληθοφανές παραμύθι...ένα τεράστιο δίκτυο επιστημόνων, τεχνιτών, κυβερνήσεων και μυστικών υπηρεσιών και από τις δύο πλευρές, όλοι μέσα στο κολπ
27/09/2017, 16:12:12
Όλοι μέσα στο κόλπο να μας παραμυθιάσουν....έλεος....
27/09/2017, 16:31:18
Η επιστήμη είναι προιόν ανθρώπινης εργασίας και σαν προιόν ανθρώπινης εργασίας έχει ατέλειες, σφάλματα και λάθη όπως προιόν ανθρώπινης εργασίας είναι και ο υπολογιστής και η τηλεόραση που κάποια στιγμή χαλάνε. Είπαμε να στηριζόμαστε στην επιστήμη για να παραστήσουμε οτι το παίζουμε τάχα επαναστάτες απέναντι στην θρησκεία αλλά όχι να τα γυρίζουμε στο εντελώς αντίθετο άκρο και να θεοποιούμε την επιστήμη.

27/09/2017, 18:12:12
quote:

Εγώ παραδινομαι κάπου εδώ

Μα φυσικά, παράδοση άνευ όρων. Τι άλλο σου μέλει; Και μετά ακολουθεί ο γύρος του θριάμβου α λα πύραυλος:

-Και βεβαία παραδίδεσαι kost. Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις, αφού σου απέδειξα με αποστομωτικά επιχειρήματα ότι κάνεις λάθος;

Επιχειρήματα σαν κι αυτά που έχω πει στο παρελθόν:

Η Βίβλος είναι ο λόγος του Θεού. Αν κάνω λάθος, να πέσει φωτιά να με κάψει

(5 λεπτά μετά)

Ακόμα εδώ είμαι κουφάλες. Ο Θεός δεν έριξε φωτιά, άρα συμφωνεί μαζί μου.

Abyssus Abyssum Invocat

27/09/2017, 18:14:16
Τι έγινε τελικά ρε Βασιλάκηδες;; (γίνατε πολλοί!)
Γνώριζαν ή όχι; Πως;
Θα μας πει κάποιος;

27/09/2017, 18:17:17
Χααχαχα!

πόσο Βασιλάκηδες είσαστε...
...και δεν το ξέρετε...