- ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Φυσικά και πέφτω στο επίπεδο του Βασιλάκη όταν φτάνω να μιλάω με εσάς τους δύο...αλλά έχε χάρη που θέλω λίγο να εκτονώνομαι στον ελεύθερο χρόνο
Αποφεύγεις να μού απαντήσεις στο άλλο...και θα σε ξαναρωτήσω...οι είκοσι πετυχημένες αποστολές των Σοβιετικών στο φεγγάρι ήταν και αυτές σκηνοθετημένες? Η πρώτη επιτυχημένη προσσελήνωση οχήματος το 1966 από σοβιετικούς (με φωτογραφίες) ήταν και αυτή σκηνοθετημένη;
Oι μετέπειτα αποστολές ρομπότ από Σοβιετικούς που μάζεψαν δείγματα και αυτά απάτες;;;;;
quote:Βρε παιδάκι μου, τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Η πρώτη επιτυχημένη προσσελήνωση οχήματος το 1966 από σοβιετικούς (με φωτογραφίες) ήταν και αυτή σκηνοθετημένη;
Oι μετέπειτα αποστολές ρομπότ από Σοβιετικούς που μάζεψαν δείγματα και αυτά απάτες;;;;;
Αυτό που λέω είναι ότι, αν δεν μπορούσαν να υπολογίσουν την Σεληνιακή έλξη, τότε είναι όλα παραμύθι
τι διάολο... γράμματα είναι;

Edited by - Αίολος on 27/09/2017 10:05:49
quote:
Βρε παιδάκι μου, τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Αυτό που λέω είναι ότι, αν δεν μπορούσαν να υπολογίσουν την Σεληνιακή έλξη, τότε είναι όλα παραμύθ
Είσαι big καραγκιόζης.Πήγαινε μάθε πρώτα στοιχειώδη φυσική και μετά έλα να κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις.
Την βαρύτητα της Σελήνης, την γνώριζαν καραγκιοζοπαίχτη ή όχι?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αίολε, εκεί... γερά. Μην το βάζεις κάτω. Εσύ ξέρεις την Αλήθεια, έτσι;
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Εγώ παραδινομαι κάπου εδώ
Μα φυσικά, παράδοση άνευ όρων. Τι άλλο σου μέλει; Και μετά ακολουθεί ο γύρος του θριάμβου α λα πύραυλος:
-Και βεβαία παραδίδεσαι kost. Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις, αφού σου απέδειξα με αποστομωτικά επιχειρήματα ότι κάνεις λάθος;
Επιχειρήματα σαν κι αυτά που έχω πει στο παρελθόν:
Η Βίβλος είναι ο λόγος του Θεού. Αν κάνω λάθος, να πέσει φωτιά να με κάψει
(5 λεπτά μετά)
Ακόμα εδώ είμαι κουφάλες. Ο Θεός δεν έριξε φωτιά, άρα συμφωνεί μαζί μου.
Abyssus Abyssum Invocat
Γνώριζαν ή όχι; Πως;
Θα μας πει κάποιος;

...και δεν το ξέρετε...