- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Dying Incubus: Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το βιβλίο "Αστρικός κόσμος" της Aniie Besant ώστε να κατανοήσεις καλύτερα και το πεδίο αυτό αλλά ίσως και την εμπειρία που είχες.
Εάν μπεις μάλιστα και στο πρώτο από τα τρία θέματα που σου πρότεινα στο προηγούμενο μήνυμα μου, μπορεί να βρεις επίσης κάποιες απαντήσεις σχετικά μ' αυτό το θέμα.
Γιατί αγαπητέ προτείνεις την Besant?
Θεωρείς ότι η Besant επειδή είχε επικοινωνία με τα Θεϊκά Όντα και επειδή ήταν η αρχηγός της Θεοσοφίας γνωρίζει και την Αλήθεια???????
Είσαι τόσο σίγουρος για την Besant που την προτείνεις???????
Άραγε γνωρίζει η αγαπητή ΙΟΛΗ για την Θεοσοφία, για τα Θεϊκά Όντα???????
Αγαπητή ΙΟΛΗ τα συλλυπητήρια μου.
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Με άλλα λόγια, δεν βρίσκω το λόγο να ξεκινήσει μια συζήτηση για την Θεοσοφία, τα Θεϊκά Όντα κλπ, ειδικά σ' αυτό το ευαίσθητο θέμα...

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying Incubus: el.elyon, δε μπορώ να μπω στην διαδικασία αυτή που επιθυμείς κι επιλέγεις να μπαίνεις εσύ εδώ και μήνες.
Με άλλα λόγια, δεν βρίσκω το λόγο να ξεκινήσει μια συζήτηση για την Θεοσοφία, τα Θεϊκά Όντα κλπ,
Στο παρόν θέμα ούτε και εγώ θέλω να ξεκινήσει κάποια συζήτηση για την Θεοσοφία και τα Θεϊκά Όντα!
quote:
Dying Incubus: ειδικά σ' αυτό το ευαίσθητο θέμα...
Ναι αγαπητέ επειδή το θέμα είναι ευαίσθητο είπες να αναλάβει η Θεοσοφία και τα Θεϊκά Όντα!?
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Η συζήτηση θα μπορούσε λοιπόν να συνεχιστεί σε κάποιο από τα ήδη προτεινόμενα θέματα.
Αγαπητή ΙΟΛΗ, θα ήταν χαρά μας φυσικά να σε δούμε και πάλι κοντά μας σε κάποιο από τα θέματα που σου έχω ήδη προτείνει καθώς και σε κάποιο άλλο φυσικά.
Στις Συζητήσεις υπάρχουν πολλά θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να σε κινητοποιήσουν στο να λάβεις κάποιες πληροφορίες, να καταθέσεις τις απόψεις σου, να θέσεις τις όποιες απορίες σου αλλά και κάνεις κάποιο διάλογο με κάποιους συνανθρώπους σου που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με σένα.
Εάν λοιπόν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση (βρίσκεται επάνω δεξιά στην σελίδα), υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά κι επιλέξεις την εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο για τίτλο θέματος, θα βρεις όλα τα παλιότερα σχετικά θέματα για κάτι που σε ενδιαφέρει.

In anticipation of my resurrection...
Προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την ύπνωση και τις αναδρομές σε προηγούμενες ζωές χωρίς αποτέλεσμα.. Είναι κάτι που θέλω να δοκιμάσω αλλά δεν βρίσκω άτομα που πραγματικά ξέρουν τι κάνουν..
Κάθε γνώμη, εμπειρία και καθοδήγηση είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!
Σας ευχαριστώ!
Δεν ξέρω τι θα συναντήσεις στην αναζήτησή σου αυτή,αλλά ένα θα σου πώ και κράτησέ το.
Αν καταφέρεις να βρείς κάποιον για αυτή την αναδρομή,φρόντισε να μην σου ζητήσει αμοιβή γιατι θα είναι κοινός απατεώνας.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν έχω βρει κανένα που να μην ζητά αμοιβή..Ακόμη και συνεδρία μέσω Skype μου έχουν προτείνει...
Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να μου δώσει μια κατευθυνση.
ο οποίος "έφυγε" το 2005 αν δεν κάνω λάθος ...
Δυστυχώς δεν εχω να σου προτείνω κάποιο αντίστοιχο θεμα στο esoterica.gr
μια και 2-3 που εχουν ανοίξει στο παρελθόν , είναι λίγο "φτωχά"
Ατυχος/η επίσης Πνευματική Αναζήτηση
μια και ενα μέλος μας οπου είχε ασχοληθεί αρκετά με το θεμα ,
εχει καιρό να δώσει.... στίγμα ![]()
Προσωπική άποψη:
με την ύπνωση , με κάποιο τρόπο ελέγχουμε (κοιμίζουμε) το συνειδητό,
με αποτέλεσμα να "ξεσαλώνει" το υποσυνείδητο ... ![]()

Κρίμα που δεν βρίσκεται ανάμεσά μας πλέον..
αλλά και πιστεύω οτι ακόμα και μέσα από αυτούς τους διαλόγους που γίνονται όλοι έχουν κάτι να πάρουν..
σσ:συμφωνώ με την απόψή σου περί υποσυνείδητου και συνειδητού
Παρόλο που έκανα αναδρομή στον αείμνηστο Βουλούκο δεν έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να ακούσω την κασέτα εκείνης της αναδρομής...
Δεν ξέρω για άλλα άτομα που να κάνουν σοβαρά τη δουλειά αυτή...
Για εκείνον είχα ακούσει τα καλύτερα αν και μπορώ να πω τόσο το γραφείο του... όσο και ο "χειριμός" του μου αφήσανε πολλά ερωτηματικά.
Και είχα ακούσει και τα καλύτερα για τον κύριο Βουλούκο πριν πάω.
Με πείραξε και το γεγονός ότι ενώ δεν μπόρεσε να υπνωτίσει την φίλη μου που του πήγα μετά αξιώθηκε να της ζητήσει το αντίτιμο 20.000 δρχ. εκείνη την εποχή πράγμα που βρήκα εντελώς αντιεπαγγελματικό.

quote:Δεν υπνωτίζονται όλοι οι άνθρωποι. Για να υπνωτιστείς πρέπει να έχεις κάποια εμπιστοσύνη σε αυτό που συμβαίνει και γενικά να μην έχεις προβλήματα σε θέματα ύπνου.
Με πείραξε και το γεγονός ότι ενώ δεν μπόρεσε να υπνωτίσει την φίλη μου που του πήγα μετά αξιώθηκε να της ζητήσει το αντίτιμο 20.000 δρχ. εκείνη την εποχή πράγμα που βρήκα εντελώς αντιεπαγγελματικό.
quote:
Δεν υπνωτίζονται όλοι οι άνθρωποι. Για να υπνωτιστείς πρέπει να έχεις κάποια εμπιστοσύνη σε αυτό που συμβαίνει και γενικά να μην έχεις προβλήματα σε θέματα ύπνου.
'Εχεις γνώσεις σχετικά με την ύπνωση ![]()
Κάποια προσωπική εμπειρία ίσως ![]()
quote:
Πράγματι πολύ αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του κυρίου
Καθόλου αντιεπεγγελματική Ντοτόρο.
Το αντίθετο μάλιστα.Καθαρά επαγγελματική,επειδή στα θέματα αυτά δεν χωρά επαγγελματισμός.
Ο Τ.Λόμπσανγκ Ράμπα έλεγε ότι,υπάρχει άγραφος νόμος για αυτούς που χρησιμοποιούν υπερφυσικές ικανότητες πρός οικονομικό όφελος,τις χάνουν.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Ορθώς το επισημαίνεις ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ! Οι πραγματικά προχωρημένοι γνώστες το ξέρουν. Οι υπερφυσικές ικανότητες δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε για χόρταση.
υπάρχει άγραφος νόμος για αυτούς που χρησιμοποιούν υπερφυσικές ικανότητες πρός οικονομικό όφελος,τις χάνουν.

Απλά δεν ενδιαφέρονται για υλικά.
Είναι πολύ δύσκολο.άν όχι αδύνατον,να βρεί κάποιος στην Δύση,τέτοιους ανθρώπους.
Ο φίλος/η που ενδιαφέρεται,μάλλον θα πρέπει να κάνει ένα ταξίδι προς...ανατολάς.!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΑΣΕ που μπορείς να φας ένα πνευματικο (το ονομάζω direction) και να κανείς πράγματα που δεν σκεφτόσουν, ποτέ πως θα έκανες. Ναι, έχουν και αυτη τη δυνατότητα, όσο πιο ελεύθεροι είναι, τόσο μεγαλύτερη επιρροή έχουν, (ιδιαίτερα αν εσυ το θέλεις) όχι τίποτα (κακό), π.χ να γράφεις, να διαβαζεις, η να θέλεις να βοηθήσεις συνανθρώπους κλπ κλπ
Για μένα η πραγματική βοήθεια που μπορείς να δώσεις σε κάποιο, είναι να του πεις πως έχει ο ίδιος τη δυνατότητα να είναι όσο πνευματικός (του επιτρέπεται)
Όχι θέλει, δεν είναι θέμα βούλησης.
Όσο περισσότερο ελεύθερωνεται εσωτερικα, τόσο καλύτερα είναι για αυτόν, οτιδήποτε κάνει.
Επομένως η αναζητηση μιας εξωτερικής πνευματικής πηγής, τις περισσότερες φορές (για τους περισσότερους) είναι μια φυγή.
Το πρώτο και το τελευταίο βήμα γίνεται μέσα μας. Αν μπεις σε εκείνη τη ροή, ότι και να κανείς, πνευματικο θα είναι, γιατι εκείνη η ροή, αρνείται την ποταποτητα, την αδικία, το λάθος, (αν και κάνει, τα αναγνωρίζει αμέσως), και γενικα ότι δεν ειναι σωστο!
Τηατςολ!!![]()
Τα αλλα (πραγματικά πνευματικά) έρχονται μόνα τους, χωρίς κάν να το θέλεις.
quote:
AitheroVamon:Δυστυχώς δεν εχω να σου προτείνω κάποιο αντίστοιχο θεμα στο esoterica.gr
μια και 2-3 που εχουν ανοίξει στο παρελθόν , είναι λίγο "φτωχά"
Υπάρχουν αρκετά θέματα, αλλά τα περισσότερα όντως δεν έχουν πολλές απαντήσεις.
Υπάρχει όμως και αυτό, στο οποίο υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα μπορούσε να διαβάσει κανείς.:
#Υπνωτισμός...Ανεξερεύνητη Δύναμη του ανθρώπου!#
Επίσης, όσον αφορά στις αναδρομές, υπάρχει το παρακάτω θέμα με αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες:
Προτείνω τέλος δύο άρθρα του τομέα άρθρων/νέων του ESOTERICA που σχετίζονται λίγο πολύ με το θέμα που τίθεται εδώ:
Η ύπνωση και ο εγκέφαλός μας
Η μηχανή των ονείρων
Πνευματική Αναζήτηση
πιστεύω πως οι παραπάνω συζητήσεις (και άρθρα), μαζί και με τον διάλογο που αναπτύσσεται στο παρόν θέμα, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια σφαιρική ιδέα επί του αντικειμένου της ύπνωσης.

quote:quote:
Πράγματι πολύ αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του κυρίουΚαθόλου αντιεπεγγελματική Ντοτόρο.
Το αντίθετο μάλιστα.Καθαρά επαγγελματική,επειδή στα θέματα αυτά δεν χωρά επαγγελματισμός.
Ναι, υπό τη προϋπόθεση όμως ότι ξεκαθαρίζει στο άτομο που πληρώνει ότι δεν υπνωτίζονται άπαντες οι άνθρωποι. Πρέπει να είναι ξεκάθαροι οι όροι υπό τους οποίους κάνεις κάτι.