ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

WWalker30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/08/2006, 01:42:25
quote:
Θα ήθελα να εκφράσω τις απόψεις μου περί ομοφυλοφιλίας.
Είναι αρρώστια. Κυρίως ψυχική.
Μετά 'ερχονται οι ορμονικές αλλαγές και οι θεωρίες που πανε να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο.
Κατά την άποψή μου η ομοφυλοφιλία είναι αποτέλεσμα των προηγούμενων ζωών και συγκεκριμένα: π.χ. ένας άνδρας στην προηγούμενη ζωή αποθεώνωντας τόσο πολύ μια γυναίκα, προσκολλήθηκε σ' αυτήν υπέρμετρα( την τοποθετησε υπεράνω του Θεού) με αποτέλεσμα αυτή η γυναίκα να του αφαιρεθεί ( προδοσία, απάτη, εγκατάλειψη, χωρισμός, θάνατος).
Επειδή στην παρούσα ζωή το πρόγραμμα της προσκόλλησης δεν έχει ξεπεραστεί με επακόλλουθη άγρια ζήλια και επιθετικότητα, αν σε ένα τέτοιο άτομο δωθεί μια γυναίκα- η εκ κεκτημένης ταχύτητας αποθέωσή του θα τον σκοτώσει. Ένας τρόπος σ' αυτήν την περίπτωση υπάρχει να αποκολληθεί ένα παθολογικά προσλ=κολλημένο άτομο στην γυναίκα- η ομοφυλοφιλία.
Κατά βάθος τα ομοφυλόφιλα άτομα είναι τρομερά υποσυνείδητα ζηλιάριδες. Η τυχόν σχέση ομοφυλοφίλου ανδρός με μια γυναίκα θα τον έχει κυριολεκτικώς σκοτώσει λόγω του άσβηστου προγράμματος αποθέωσης αντιθέτου φύλου απο τις προηγούμενες ζωές.
Η μόνη λοιπόν σωτηρία γι' αυτόν είναι η ομοφυλοφιλία.
Ομοφυλοφιλία - είναι τροπος επιβίωσης παθολογικά και βαρια ζηλιάρη ανδρός απο την προηγούμενη ζωή.
Είναι η ψυχική αρρώστια της υπέρμετρης ζήλιας προς το αντίθετο φύλο στο παρελθόν, που δεν ξεπεράστικε στο παρόν και θεραπεύεται με τέτοια ανώμαλη κατά βάθος για έναν 'ανδρα κατάσταση.

Ποτε δεν εχω ξανακουσει τοσες πολλες μλκ μαζεμενες για την επεξηγηση της ομοφυλοφιλιας σε ενα ποστ.

Ιδιαιτερα αυτη η συνδεση της ομοφυλοφιλιας με Καρμικες επιδρασεις και τη ζηλια ηταν ολα τα λεφτα!

Οι αποψεις σου δεν εχουν βαρυτητα γιατι δεν τεκμηριωνονται απο μελετες.

Αλλα βεβαια στην lala land οπου προφανως κατοικεις δεν εχουν καν ακουσει για επιστημονικες μελετες.

Και φτανουμε στον Deghar Adhark

quote:
με αγαπη τα μεγαλωνουν ολοι,ειναι το πιο ευκολο πραγμα.σωστες βασεις...χωρις μητερα ? εισαι και γυναικα και πρεπει να ξερεις οτι η λεξη "μητερα" ειναι τεραστιας σημασιας.εκτος και αν μητερα γινει ο....βαγγελης.περιβαλλον παιζει ρολο,αν η μητερα ειναι αλκοολικη,ο πατερας χαρτοπαικτης,τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα.αυτο ομως τιποτα αλλο,ειναι δυσκολα στα πλαισια που πρεπει να ειναι.οταν το παιδι θα μεγαλωσει θα καταλαβει και θα επιλεξει τι πρεπει να κανει.ο ανθρωπος δεν γεννιεται σαν μια λευκη κολλα χαρτι,οποιος ειναι εγκληματιας,θα γινει εγκληματιας και απο την καλυτερη οικογενεια να βγηκε.
το να ζει ομως ενα παιδι,με οικονομικη ανεση,σε ευχαριστο και ανετο περιβαλλο...με 2 μπαμπαδες ειναι..."ακυρο".
να γινω λιγο στερεοτυπος,αλλα καποιες φορες,και τα κλισε εχουν βγει απο την ζωη.
τι "αντρας" θα γινει αυτο το παιδι μου λες ? ποια γυναικα {οχι κοριτσακι,ουτε γκομενιτσα} γυναικα θα τον παρει ?

Εχουμε τουλαχιστον 3 μελετες που ειχαν σαν αντικειμενο μελετης παιδια που μεγαλωσαν και μεγαλωνουν με ομοφυλοφιλους γονεις (ειτε ζευγαρια ανδρων ειτε ζευγαρια γυναικων) και δεν τα βρηκαν λιγοτερο ή περισσοτερο προβληματικα ουτε σε μεγαλυτερο ποσοστο ομοφυλοφιλα απο τα παιδακια που μεγαλωσαν με ετεροφυλοφιλους γονεις.

Ο μεγαλος σου φοβος απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι οταν εναν παιδι μεγαλωσει με ομοφυλοφιλους γονεις θα γινει και αυτο ομοφυλοφιλο.

Οι ανωτερω μελετες ανατρεπουν την ιδεα αυτη.Φυσικα για ασφαλεστερα αποτελεσματα ΠΡΕΠΕΙ να γινουν και αλλες μελετες.

Οσο για το "τι αντρας" θα γινει αυτο φανταζομαι οτι υπονοεις οτι θα γινει "φτερου" δηλαδη θηλυπρεπης ομοφυλοφιλος γιατι στο μυαλο σου ο ομοφυλοφιλος ταυτιζεται με το στερεοτυπο της "φτερους".Βασικα οι περισσοτεροι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι "θηλυπρεπεις" (και θα σε σοκαρει το γεγονος οτι πολλες "γκομενιτσες" λυσανε για παρτη τους.Μερικες το ξερουν καλα οτι ειναι ομοφυλοφιλοι αλλα δεν αποθαρρυνονται,εχουν την ψευδαισθηση οτι θα τους αλλαξουν).Οποτε και αδερφη να γινει το παιδι,κατα πασα πιθανοτητα θα γινει ανδροπρεπης αδερφη και εαν ειναι και ωραιος και επιτυχημενος θα εχει καραβανια απο "γκομενιτσες".

Και βασικα αν ειναι να γινει "φτερου" εχει καθε δικαιωμα να γινει "φτερου".Δικια του ειναι η ζωη οχι δικια σου.Αν εκτελει τις υποχρεωσεις του στο κρατος οπως πρεπει δεν πεφτει σε κανεναν λογος για το πως θα ζησει την ζωη του.Και βασικα θα σου πω για πολλες "φτερουδες" που πηγαν και υπηρετησαν στο στρατο μια σημαντικοτατη υποχρεωση του ελληνα ανδρα ενω πολλοι ετεροφυλοφιλοι αντρακλες που φανταζομαι κοιτουν με περιφρονηση τις "φτερουδες" που συναντανε στον δρομο τους και καυχιονται για ποσες "γκομενιτσες" π******αν καθε μηνα,εκαναν τα παντα για να αποφυγουν την εκπληρωση αυτης της υποχρεωσης.Για να δεις ποιος ειναι ο πραγματικος ανδρας και ποιος η πραγματικη "φτερου".

Την μεγαλυτερη πιεση που θα νιωσει το παιδι στην ομοφυλοφιλη οικογενια ειναι η εχθροτητα απο το κοινωνικο περιβαλλον που ειναι φυσικα προϊον της αγνοιας.Και το αντιδοτο στην αγνοια ειναι η ενημερωση.

Καλο ειναι βεβαια και το παιδι να εχει προετοιμαστει για την εχθροτητα που θα αντιμετωπισει.

quote:
Όμως απ την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ενστικτώδη φύση του (σεξουαλική προτίμηση) αλλά και τα πρότυπα αισθητικής του...και υπο αυτήν την έννοια και σύμφωνα με τα δικά μου πρότυπα η θέα δυο αντρών ή γυναικών σε ερωτικές περιπτύξεις....είναι μάλλον κάτι αντιαισθητικό.

Ε τοτε μην κοιτας αυτους τους 2 ανδρες που φιλιουνται.Κανενας δεν σε υποχρεωνει να καθεσαι και να τους παρατηρεις.

Οσο για το σχολιο σου περι επιδημια ομοφυλοφιλιας απαντω:

α)δεν εγιναν οι ομοφυλοφιλοι περισσοτεροι παντα τοσοι ηταν.Απλα τωρα αρχισαν να φαινονται.

β)συγχεεις λανθασμενα την συγχρονη ταση του καλλωπισμου του ανδρα με την ανδρικη ομοφυλοφιλια.O oρος metrosexual αναφερεται στον ετεροφυλοφιλο ανδρα που αφιερωνει μεγαλο ποσοστο του χρόνου του στην περιποιηση του σωματος του και της εμφανισης του για να αρεσει στις γυναικες.Πρεπει να ξερεις οτι οι ετεροφυλοφιλες γυναικες εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις τωρα οσον αφορα την ανδρικη εμφανιση...

Edited by - medtech on 08/08/2006 01:58:00

dimitris84Μέλος
08/08/2006, 03:29:50
Medtech

Πολυ σωστα τα ειπες αλλα τι το ηθελες το μαστιγιο;
Η σκληροτητα προς τον Diostas σε τι διαφερει απο αυτην της κοινωνιας προς του ομοφιλοφιλους;Δικη του ειναι η ζωη και οι σκεψεις του οπως πολυ σωστα ειπες.Θα μπορουσες να επικεντρωθεις σε επιχειρηματα χωρις χαρακτηρισμους που πληγωνουν (εκτος και αν τον γνωριζεις και ξερεις πως δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος) η δεν ειναι δικο σου προβλημα αυτo;

φιλικα παντα αφου δεν ειμαι στην πραγματικοτητα δικηγορος του Διοστα.

Ευγνωμοσυνη

08/08/2006, 04:39:12
quote:
Πολυ σωστα τα ειπες αλλα τι το ηθελες το μαστιγιο;
Η σκληροτητα προς τον Diostas σε τι διαφερει απο αυτην της κοινωνιας προς του ομοφιλοφιλους;Δικη του ειναι η ζωη και οι σκεψεις του οπως πολυ σωστα ειπες.Θα μπορουσες να επικεντρωθεις σε επιχειρηματα χωρις χαρακτηρισμους που πληγωνουν (εκτος και αν τον γνωριζεις και ξερεις πως δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος) η δεν ειναι δικο σου προβλημα αυτo;

φιλικα παντα αφου δεν ειμαι στην πραγματικοτητα δικηγορος του Διοστα.

Δεν ειμουν σκληρη εαν ετσι επιθυμεις να ονομασεις την σταση μου ΜΟΝΟ με τον diostas.

Εγω προσωπικα θεωρω πιο ΑΙΧΜΗΡΑ τα σχολια μου οσον αφορα τον αληθινο ανδρισμο.(να προσθεσω και τα σχολια μου για τους αντρακλες που παρατανε τα παιδια τους να πεινανε γι διαφορες αιτιες?Η για τους αντρακλες που κακοποιουν συστηματικα τις γυναικες τους αλλα οταν βρεθουν αντμετωποι με καποιον σωματικα ικανοτερο χεζονται πανω τους?Για τους αντρακλες που την κανουν οταν η συντροφος τους μενει εγκυος οταν ηταν ΕΚΕΙΝΟΙ που την εκβιαζαν με διαφορουν τροπους να κανουν σεξ χωρις προφυλαξεις?Ολοι αυτοι ετεροφυλοφιλοι αλλα ΟΧΙ Ανδρες...)

Ισως να ειμουν πιο δηκτικη γιατι εχω διαβασει και εαν προηγουμενο ποστ του οπου με επισης ατεκμηριωτο τροπο εξεφραζε αποψεις αναφορικα με την καταχρηση καπνου και αλκοολ στο ιατρικο και παραιατρικο προσωπικο.

Ειμαι λοιπον σκληρη ΟΧΙ μονο γιατι οι αποψεις του ειναι προσβλητικες (τοσο για τους ομοφυλοφιλους οσο και τους εργαζομενους στον ιατρικο χωρο) αλλα γιατι ειναι ατεκμηριωτες.Την προσβλητικη του τεκμηριωση την εβγαλε απο το μυαλο του και μονο.

Οκ το παραδεχομαι αυτο που μου εβαλε φωτια ηταν η φραση "Κατά βάθος τα ομοφυλόφιλα άτομα είναι τρομερά υποσυνείδητα ζηλιάριδες".

Edited by - medtech on 08/08/2006 04:47:26

dimitris84Μέλος
08/08/2006, 13:44:54
quote:
Δεν ειμουν σκληρη εαν ετσι επιθυμεις να ονομασεις την σταση μου ΜΟΝΟ με τον diostas.

Εαν ετσι επιθυμω;;; (μλκ ),(Αλλα βεβαια στην lala land οπου προφανως κατοικεις δεν εχουν καν ακουσει για επιστημονικες μελετες).Και εννοειται οχι ΜΟΝΟ εδω αλλα οπου.
Για τα υπολοιπα σχολια εδω , ειναι μεν αιχμηρα (και πολυ καλα εκανες κατα την γνωμη μου αφου συμπλεω) αλλα δεν υπαρχει προσπαθεια εξευτελισμου , δεν υπαρχει ασχημια (το αντιθετο μαλιστα).

quote:
Ισως να ειμουν πιο δηκτικη γιατι εχω διαβασει και εαν προηγουμενο ποστ του οπου με επισης ατεκμηριωτο τροπο εξεφραζε αποψεις αναφορικα με την καταχρηση καπνου και αλκοολ στο ιατρικο και παραιατρικο προσωπικο.

Αν δεν γραφω χωρις φραγμους αυτο που νομιζω (σοφο,χαζο) , τι αξια θα ειχε η απαντηση σου; Αν βριζει ο ενας τον αλλο κανεις δεν προσεχει τα επιχειρηματα (αν υπαρχουν) αφου υπαρχει πιθανοτατα μονο αντιδραση.
Μπορει να μη μας νοιαζει αλλα τοτε τι ειναι αυτο που μας κανει να συμμετεχουμε στην "συζητηση" ;

quote:
Οκ το παραδεχομαι αυτο που μου εβαλε φωτια ηταν η φραση "Κατά βάθος τα ομοφυλόφιλα άτομα είναι τρομερά υποσυνείδητα ζηλιάριδες".

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΥΦΛΕΚΤΗ!! Αλλα αυτη ειναι η medtech μας.

Φιλικα παντα

Ευγνωμοσυνη

LOGOSΜέλος
08/08/2006, 15:29:41
quote:

quote:
Όμως απ την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ενστικτώδη φύση του (σεξουαλική προτίμηση) αλλά και τα πρότυπα αισθητικής του...και υπο αυτήν την έννοια και σύμφωνα με τα δικά μου πρότυπα η θέα δυο αντρών ή γυναικών σε ερωτικές περιπτύξεις....είναι μάλλον κάτι αντιαισθητικό.

Ε τοτε μην κοιτας αυτους τους 2 ανδρες που φιλιουνται.Κανενας δεν σε υποχρεωνει να καθεσαι και να τους παρατηρεις.

Οσο για το σχολιο σου περι επιδημια ομοφυλοφιλιας απαντω:

α)δεν εγιναν οι ομοφυλοφιλοι περισσοτεροι παντα τοσοι ηταν.Απλα τωρα αρχισαν να φαινονται.

β)συγχεεις λανθασμενα την συγχρονη ταση του καλλωπισμου του ανδρα με την ανδρικη ομοφυλοφιλια.O oρος metrosexual αναφερεται στον ετεροφυλοφιλο ανδρα που αφιερωνει μεγαλο ποσοστο του χρόνου του στην περιποιηση του σωματος του και της εμφανισης του για να αρεσει στις γυναικες.Πρεπει να ξερεις οτι οι ετεροφυλοφιλες γυναικες εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις τωρα οσον αφορα την ανδρικη εμφανιση...

Edited by - medtech on 08/08/2006 01:58:00

Αγαπητή φίλη....δεν προσπάθησα σε καμμιά περίπτωση αναφέροντας το κριτήριο αισθητικής...να δώσω έναν γενικευμένο κανόνα αποστροφής απέναντι στους ομοφυλόφιλους.Απλώς την άποψη μου εξέφρασα και φυσικά η άποψη αυτή είναι υποκειμενική και ίσως και εντελώς λανθασμένη.Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ψάχνω να βρώ δυο ομοφυλόφιλους σε ερωτικές περιπτύξεις για να τους σχολιάσω μετά...αλλά όταν πέσει κάτι τέτοιο στο οπτικό μου πεδίο...να είσαι σίγουρη ότι απλώς γυρνάω αλλού το κεφάλι μου.

Ο όρος ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ....δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τους ετεροφυλόφιλους αλλά με τον άντρα της μητρόπολης (άσχετα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του) που ασχολείται περισσότερο με την εμφάνιση του.Το να είναι ένας άντρας καθαρός και να έχει το προσωπικό του στύλ στην εμφάνιση σίγουρα είναι κάτι υπέρ του....αλλά το να φθάνει στο σημείο να τρέχει σε ινστιτούτα αισθητικής ,να πασαλέίβεται με κρέμες πίλινγκ και να συναγωνίζεται τις γυναίκες σε καλωπισμό....εεεε νομίζω ότι λίγο ξεφεύγει...και η μετροσέξουαλ τάση (βιομηχανία) ακριβώς σε αυτό αποσκοπεί για λόγους κερδοφορίας βέβαια.

Ποσοτικά δεν ξέρω αν πλήθυναν ή όχι οι ομοφυλόφιλοι...αλλά η αναλογία τους σε μμε έχει μάλλον αυξηθεί και τείνει να γίνει εξουσία.
Αυτό τους δείνει ένα προβάδισμα προβολής και εν μέρει διάπλασης προτύπων στις πιο τρυφερές ηλικίες.Εδώ δεν θα εκφράσω άποψη για το αν αυτή τάση είναι καλή η κακή...απλώς περιγραφή ενός φαινομένου κάνω που δικαιολογεί την αίσθηση που έχω ότι υπάρχει μια ακμή ομοφυλοφιλικών τάσεων.Όπως και να έχει πάντως....σε καμμιά περίπτωση δεν θα επέλεγα να εξαφανιστεί η αντιπροσώπευση και η έκφραση της οποιαδήποτε ομάδας στην κοινωνία μας.Μακάρι να υπάρχουν περισσότερες ομάδες ανθρώπων με διαφορετικές απόψεις και προτιμήσεις...που σέβονται βέβαια τον κοινωνικό ιστό στον οποίο εμφανίζονται.

karmaΜέλος
08/08/2006, 23:04:23
quote:
medtech

Ποτε δεν εχω ξανακουσει τοσες πολλες μλκ μαζεμενες για την επεξηγηση της ομοφυλοφιλιας σε ενα ποστ.

Ιδιαιτερα αυτη η συνδεση της ομοφυλοφιλιας με Καρμικες επιδρασεις και τη ζηλια ηταν ολα τα λεφτα!

Οι αποψεις σου δεν εχουν βαρυτητα γιατι δεν τεκμηριωνονται απο μελετες.

Αλλα βεβαια στην lala land οπου προφανως κατοικεις δεν εχουν καν ακουσει για επιστημονικες μελετες.

Αγαπητή medtech

Στην karma land που κατοικώ, λέγεται πως οι ομοφυλόφιλοι σχετίζονται και με καρμικές επιδράσεις. Αν κάποια ψυχή έχει ζήσει τις περισσότερες ζωές της σαν γυναίκα και στην τωρινή της ενσάρκωση είναι άντρας, θα της είναι πολύ δύσκολο να εναρμονιστεί με αυτό το φύλο. Οι μνήμες της θα είναι έντονες και θα την «τραβούν» προς τα «πίσω».

Επίσης και η θεωρία του αγαπητού Diostas είναι πιθανή.

Κάποτε είχα διαβάσει το εξής ενδιαφέρον. Ένας ομοφυλόφιλος άντρας έκανε μία αναδρομή ζωής. Ανακάλυψε ότι σε μία προηγούμενή του ζωή ήταν δικαστής και κυνηγούσε με πάθος τους ομοφυλόφιλους. Το καρμικό του μάθημα ήταν, ότι έπρεπε να βιώσει την ανάλογη κατάσταση, για να ξεπεράσει τις προκαταλήψεις και τις εμμονές του...

Φιλικά, www.greekastrology.gr

η karma

09/08/2006, 00:04:46
quote:
Αγαπητή medtech

Στην karma land που κατοικώ, λέγεται πως οι ομοφυλόφιλοι σχετίζονται και με καρμικές επιδράσεις. Αν κάποια ψυχή έχει ζήσει τις περισσότερες ζωές της σαν γυναίκα και στην τωρινή της ενσάρκωση είναι άντρας, θα της είναι πολύ δύσκολο να εναρμονιστεί με αυτό το φύλο. Οι μνήμες της θα είναι έντονες και θα την «τραβούν» προς τα «πίσω».

Επίσης και η θεωρία του αγαπητού Diostas είναι πιθανή.

Κάποτε είχα διαβάσει το εξής ενδιαφέρον. Ένας ομοφυλόφιλος άντρας έκανε μία αναδρομή ζωής. Ανακάλυψε ότι σε μία προηγούμενή του ζωή ήταν δικαστής και κυνηγούσε με πάθος τους ομοφυλόφιλους. Το καρμικό του μάθημα ήταν, ότι έπρεπε να βιώσει την ανάλογη κατάσταση, για να ξεπεράσει τις προκαταλήψεις και τις εμμονές του...

Τοτε σου συνιστω να εγκαταλειψεις την Karma Land και να γινεις πολιτης της "Epistimis Land" και ιδιαιτερα της "Psixologia Land" και της "Biologia" Land.

Καταλαβαινω φυσικα απο ποιον λανθασμενο συλλογισμο προκυπτει η παραπανω μεταφυσικη αντιληψη οτι ο ομοφυλοφιλος ανδρας περασε τις προηγουμενες ζωες του ως γυναικα.ΩΒασιζεται στην λανθασμενη ταυτιση του τρανσεξουαλισμου (οπου το ατομο δεν αισθανεται οτι ταυτιζεται με το φυλο του ειτε ανδρας ειναι ειτε γυναικα) με την ομοφυλοφιλια.Αλλο τρανσεξουαλικοτητα και αλλο ομοφυλοφιλια,αυτο να πεις στους "πανσοφους καρμιστες.

Οσο για το παραδειγμα σου με τον Δικαστη,γνωριζεις οτι οι καρμικες και αλλους ειδους αναδρομες που γινονται σε διαρκεια υπνωσης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ εξαιτιας του φαινομενου δημιουργιας ψευδων αναμνησεων?

Επισης μου δινεις μια ανεκδοτη μαρτυρια ως εγκυρο τεκμηριο και μου ζητας να την δεκτω ως εγκυρη?Και εγω ακουσα οτι καποιος ειδε ενα ροζ ιπποποταμο να παιζει μπαρμπουτι.Μελετες εχεις στα χερια σου?

Αληθεια ποιες επιστημονικες αποδειξεις υπαρχουν που να τεκμηριωνουν το φαινομενο της μετεμψυχωσης?

Και για να αφησουμε τις μεταφυσικες εξηγησεις απαντηση για την αιτια της ομοφυλοφιλιας δεν εχει δωθει οριστικα.

Υαρχουν διαφορες θεωριες τοσο απο την βιολογια και την ιατρικη οσο και απο την ψυχολογια αλλα οριστικη απαντηση δεν εχει δωθει.

Γνωριζουμε παντως χαρη στις εκτεταμενες ερευνες του αμερικανου καθηγητη Kinsey για την ανθρωπινη σεξουαλικοτητα (που ουτε τις εβγαλε απο το μυαλο του,ουτε του δωθηκαν εξ αποκαλυψεως,ουτε δεχτηκε a priori τις ιδεες αρχαιων λαων αλλα εκατσε και εκανε πολυχρονες μελετες οτι περιπου 10% του πλυθυσμου εχει ομοφυλοφιλικες τασεις.Αυτο το 10% μοιραζεται σε μια κλιμακα που το ενα ακρο της περιλαμβανει τον/την απολυτα ομοφυλοφιλο/η και το αλλο τον/την απολυτα/η ετεροφυλοφιλο/η και τα ενδιαμεσα σκαλοπατια τις ενδιαμεσες καταστασεις.

Deghar AdharkΜέλος
09/08/2006, 12:40:58
quote:
Εχουμε τουλαχιστον 3 μελετες που ειχαν σαν αντικειμενο μελετης παιδια που μεγαλωσαν και μεγαλωνουν με ομοφυλοφιλους γονεις (ειτε ζευγαρια ανδρων ειτε ζευγαρια γυναικων) και δεν τα βρηκαν λιγοτερο ή περισσοτερο προβληματικα ουτε σε μεγαλυτερο ποσοστο ομοφυλοφιλα απο τα παιδακια που μεγαλωσαν με ετεροφυλοφιλους γονεις.

Ο μεγαλος σου φοβος απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι οταν εναν παιδι μεγαλωσει με ομοφυλοφιλους γονεις θα γινει και αυτο ομοφυλοφιλο.

Οι ανωτερω μελετες ανατρεπουν την ιδεα αυτη.Φυσικα για ασφαλεστερα αποτελεσματα ΠΡΕΠΕΙ να γινουν και αλλες μελετες.

το προβληματικο ξερεις ειναι καπως....υποκειμενικο.
ωστε οι ανωτερω μελετες ανατρεπουν την ιδεα οτι ενα παιδι αν μεγαλωσει με ομοφυλοφιλους και θα γινει ομοφυλοφιλο.καλα μας δουλευεις ρε ? φερε λιγο στο μυαλο σου την εικονα για την οποια μιλας.

quote:
Οσο για το "τι αντρας" θα γινει αυτο φανταζομαι οτι υπονοεις οτι θα γινει "φτερου" δηλαδη θηλυπρεπης ομοφυλοφιλος γιατι στο μυαλο σου ο ομοφυλοφιλος ταυτιζεται με το στερεοτυπο της "φτερους".Βασικα οι περισσοτεροι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι "θηλυπρεπεις" (και θα σε σοκαρει το γεγονος οτι πολλες "γκομενιτσες" λυσανε για παρτη τους.Μερικες το ξερουν καλα οτι ειναι ομοφυλοφιλοι αλλα δεν αποθαρρυνονται,εχουν την ψευδαισθηση οτι θα τους αλλαξουν).Οποτε και αδερφη να γινει το παιδι,κατα πασα πιθανοτητα θα γινει ανδροπρεπης αδερφη και εαν ειναι και ωραιος και επιτυχημενος θα εχει καραβανια απο "γκομενιτσες".

βασικα,στο μυαλο μου υπαρχει η εντονη υποψια οτι δεν εχεις διαβασει ολες τις απαντησεις μου καλα.ειχα οτι υπαρχουν και ομοφυλοφιλοι που ειναι πολυ φυσιολογικοι,συνειδητοποιημενοι και καλη για παρεα,η συνεργασια.

quote:
Και βασικα αν ειναι να γινει "φτερου" εχει καθε δικαιωμα να γινει "φτερου".Δικια του ειναι η ζωη οχι δικια σου.Αν εκτελει τις υποχρεωσεις του στο κρατος οπως πρεπει δεν πεφτει σε κανεναν λογος για το πως θα ζησει την ζωη του.Και βασικα θα σου πω για πολλες "φτερουδες" που πηγαν και υπηρετησαν στο στρατο μια σημαντικοτατη υποχρεωση του ελληνα ανδρα ενω πολλοι ετεροφυλοφιλοι αντρακλες που φανταζομαι κοιτουν με περιφρονηση τις "φτερουδες" που συναντανε στον δρομο τους και καυχιονται για ποσες "γκομενιτσες" π******αν καθε μηνα,εκαναν τα παντα για να αποφυγουν την εκπληρωση αυτης της υποχρεωσης.Για να δεις ποιος ειναι ο πραγματικος ανδρας και ποιος η πραγματικη "φτερου".

αυτο εχει καθαρα να κανει με πολιτικες πεποιθησεις,το αν ενας θελει να παει στρατο η οχι.
medtech {ωραιο ονομα},οσα μου λες ειναι λογια του αερα,η μαλλον,λογια προηγουμενων σελιδων.

santaclaws is coming....to town!

10/08/2006, 08:22:04
quote:
το προβληματικο ξερεις ειναι καπως....υποκειμενικο.
ωστε οι ανωτερω μελετες ανατρεπουν την ιδεα οτι ενα παιδι αν μεγαλωσει με ομοφυλοφιλους και θα γινει ομοφυλοφιλο.καλα μας δουλευεις ρε ? φερε λιγο στο μυαλο σου την εικονα για την οποια μιλας.

Μια μελετη ειναι σαφεστατα ΛΙΓΟΤΕΡΟ υπομειμενικη απο μια απλη γνωμη σαν την δικη σου που δεν προκυπτει υστερα απο την μεθοδικη συλλογη και επεξεργασια πληροφοριων αλλα μοναχα απο την ιδεολογια σου.

Σαφεστατα μια μελετη εχει υποκειμενικα στοιχεια και γιαυτο πριν βγει συμπερασμα πρεπει να γινουν περισσοτερες απο μια.Εγω εχω τρεις και θα ειμουν πιο ευχαριστημενη ΡΕ,αν ειχα στη διαθεση μου παραπανω απο τρεις.Οσο πιο πολλες και οσο πιο καλα οργανωμενες τοσο καλυτερα.

Αλλα ακομα και ΜΙΑ καλα οργανωμενη και μεθοδικη μελετη ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο μια σκετη γνωμη ρε.

Το medtech ρε βγαινει απο το medical laboratory technologist (οχι ΤΕΚΝΟλογος τεχνολογος) ρε.

Η εικονα,η εικονα...Συμπερασματα δεν μπορουν να βγουν απο μια εικονα,απο αυτο που φανταζομαστε οτι μπορει να συμβει συμφωνα με τις δικες μας ιδεολογιες και προκαταληψεις.Μια εικονα ειναι προιον μιας θεωριας και πρεπει να δοκιμαστει στο ερευνητικο πεδιο πριν βγει οριστικο συμπερασμα.

quote:
βασικα,στο μυαλο μου υπαρχει η εντονη υποψια οτι δεν εχεις διαβασει ολες τις απαντησεις μου καλα.

Βασικα δηλωσες οτι το παιδι δεν θα το θελει καμια γκομενα γιατι θα ειναι "χαλασμενο".

Και ναι διαβασα ολες τις αποψεις σου.Εχω διαβασει ολο το θεμα.

quote:
αυτο εχει καθαρα να κανει με πολιτικες πεποιθησεις,το αν ενας θελει να παει στρατο η οχι.
medtech {ωραιο ονομα},οσα μου λες ειναι λογια του αερα,η μαλλον,λογια προηγουμενων σελιδων.

Oχι παντα.Οι περισσοτεροι την κοπανανε για επαγγελματικους λογους (ηθοποιοι,τραγουδιστες,αθλητες,φοιτητες και αλλοι) με χιλια κολπα.

Και τι θα πει πολιτικες πεποιθησεις?Ενας πολιτης περαν απο τα δικαιωματα εχει και υποχρεωσεις!Αν δεν θελει τις υποχρεωσεις να παρει τα μπογαλακια του και σε αλλη πολιτεια.

Edited by - medtech on 10/08/2006 08:25:09

Edited by - medtech on 10/08/2006 08:26:43

Deghar AdharkΜέλος
10/08/2006, 13:44:23
quote:

Μια μελετη ειναι σαφεστατα ΛΙΓΟΤΕΡΟ υπομειμενικη απο μια απλη γνωμη σαν την δικη σου που δεν προκυπτει υστερα απο την μεθοδικη συλλογη και επεξεργασια πληροφοριων αλλα μοναχα απο την ιδεολογια σου.

Σαφεστατα μια μελετη εχει υποκειμενικα στοιχεια και γιαυτο πριν βγει συμπερασμα πρεπει να γινουν περισσοτερες απο μια.Εγω εχω τρεις και θα ειμουν πιο ευχαριστημενη ΡΕ,αν ειχα στη διαθεση μου παραπανω απο τρεις.Οσο πιο πολλες και οσο πιο καλα οργανωμενες τοσο καλυτερα.

Αλλα ακομα και ΜΙΑ καλα οργανωμενη και μεθοδικη μελετη ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο μια σκετη γνωμη ρε.

βασικα ηθελα να αποφυγω το "φαινομενο της κολοκυθιας" που ειναι πολυ συχνο σε αυτα τα φορουμς,αλλα μαλλον αυτο θα παιξουμε παλι.
οταν λες μελετη τι εννοεις ? εγω εχω κανει μελετη για το βριλ που ζουνε στην πεντελη και τρωνε ανθρωπους.
δηλαδη,τι ακριβως εκανες και εβγαλες στατιστικα αποτελεσματα ?

quote:
Η εικονα,η εικονα...Συμπερασματα δεν μπορουν να βγουν απο μια εικονα,απο αυτο που φανταζομαστε οτι μπορει να συμβει συμφωνα με τις δικες μας ιδεολογιες και προκαταληψεις.Μια εικονα ειναι προιον μιας θεωριας και πρεπει να δοκιμαστει στο ερευνητικο πεδιο πριν βγει οριστικο συμπερασμα.

οπως εχω πει και παραπανω,σε οτιδηποτε συμφωνει μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων,αυτο γινετε αγραφος νομος.και επειδη σαν ανθρωποι εχουμε την ικανοτητα της κρισης,μερικα πραγματα ειναι ολοφανερα και δεν χρειαζονται μελετες.

quote:

Βασικα δηλωσες οτι το παιδι δεν θα το θελει καμια γκομενα γιατι θα ειναι "χαλασμενο".

Και ναι διαβασα ολες τις αποψεις σου.Εχω διαβασει ολο το θεμα.

ειχα δηλωσει οτι,δεν ειναι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ηλιθιες μαλακισμενες αδερφαρες {αν το θες και ετσι} αλλα μερικοι ειναι σωστοι και συνειδητοποιημενοι χωρι να το δειχνουν καθολου.και εσυ μου απαντας αυτο

quote:
Οσο για το "τι αντρας" θα γινει αυτο φανταζομαι οτι υπονοεις οτι θα γινει "φτερου" δηλαδη θηλυπρεπης ομοφυλοφιλος γιατι στο μυαλο σου ο ομοφυλοφιλος ταυτιζεται με το στερεοτυπο της "φτερους".

για δευτερη λοιπον φορα,οχι δεν ταυτιζεται με το στερεοτυπο της φτερους ΟΠΩΣ εχω πει και παραπανω ρε.

quote:

Oχι παντα.Οι περισσοτεροι την κοπανανε για επαγγελματικους λογους (ηθοποιοι,τραγουδιστες,αθλητες,φοιτητες και αλλοι) με χιλια κολπα.

Και τι θα πει πολιτικες πεποιθησεις?Ενας πολιτης περαν απο τα δικαιωματα εχει και υποχρεωσεις!Αν δεν θελει τις υποχρεωσεις να παρει τα μπογαλακια του και σε αλλη πολιτεια.

ε,εστω,οχι ομως επειδη δεν ειναι αντρες...ρε,αλλα μου λες πριν αλλ τωρα.αυτο το λογο τον δεχομαι,συμβαινει,αλλα πολλοι αποφευγουν τον σταθμο και λογω διαφορων ιδεολογιων.δεν θυμαμε να ειπα οτι ειμαι υπερ αυτου,αλλα θυμαμε να ειπες εσυ αυτο.

quote:
Και βασικα θα σου πω για πολλες "φτερουδες" που πηγαν και υπηρετησαν στο στρατο μια σημαντικοτατη υποχρεωση του ελληνα ανδρα ενω πολλοι ετεροφυλοφιλοι αντρακλες που φανταζομαι κοιτουν με περιφρονηση τις "φτερουδες" που συναντανε στον δρομο τους και καυχιονται για ποσες "γκομενιτσες" π******αν καθε μηνα,εκαναν τα παντα για να αποφυγουν την εκπληρωση αυτης της υποχρεωσης.Για να δεις ποιος ειναι ο πραγματικος ανδρας και ποιος η πραγματικη "φτερου".

το οποιο ειναι αστοχο,και δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειπες μετα.

quote:

εγω συμφωνω με το δευτερο που ειπες,και προσθετω οτι πολλες φορες δυστυχως διαφοροι αποφευγουν τον στρατο λογω πολιτικων πεποιθησεων.
επισης να ξερεις οτι οποιος δεν εχει υποχρεωσεις,δεν εχει και δικαιωματα,και αυτο δεν το εχω πει εγω.

santaclaws is coming....to town!