ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πνευματικός Θεϊστικός Σατανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πνευματικός Θεϊστικός Σατανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Mendesius Skarl31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Mendesius SkarlΝέο Μέλος
25/07/2015, 17:03:19
Καλησπέρα,

Είμαι ο Νικόλαος Σκαρλάτος, γνωστός κι ως Mendesius. Παλιά ήμουν διαχειριστής του φόρουμ www.satanismos.com , το οποίο έκλεισε οριστικά από την αστυνομία, λόγο της χριστιανικής προπαγάνδας εναντίον μας.

Ακολουθώ εδώ και χρόνια τον Πνευματικό Θεϊστικό Σατανισμό και έχω μεταφράσει τα κείμενα της Joy of Satan (Χαρά του Σατανά) στα Ελληνικά. Δεν μου ανήκει λοιπόν η διδασκαλία της JOS, απλά ανέλαβα το έργο της μετάφρασης για τη δόξα του Σατανά στην Ελλάδα.

Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τον Λαβεϊανό Σατανισμό (τον οποίο δημιούργησε ο Anton LaVey), διότι εμείς λατρεύουμε τον Σατανά ως αληθινή οντότητα. Ο Σατανάς υπάρχει, επικοινωνούμε με αυτόν και μας μιλάει συχνά. Είμαστε λοιπόν ενάντια στον LaVeyan Satanism!

Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο Πνευματικός Θεϊστικός Σατανισμός δεν κάνει θυσίες και δεν ασχολείται με παράνομες δραστηριότητες. Ίσως αυτό είναι το μοναδικό κοινό στοιχείο μας με τον Αθεϊστικό Σατανισμό του LaVey.

ΕΔΩ, Θα βρείτε δωρεάν τα βιβλία της Joy of Satan (ως PDF) στα παρακάτω link:

1) http://www.exposingcommunism.com/Joy_of_Satan_Greece_.pdf

2) http://www.exposingcommunism.com/Pnevmatikos_Satanismos.pdf

Λένε τα πάντα για το πως να μυηθείτε στο Σατανισμό, για το πώς να αφιερώσετε την ψυχή σας στο Σατανά και να εξελιχτείτε πνευματικά.

Τέλος, αν και δεν πρόκειται να απαντάω σε ερωτήσεις του καθένα, διότι τα πάντα βρίσκονται στα δύο pdf που ανάφερα πιο πάνω, όμως για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου, ο Λογαριασμός μου στο facebook είναι:
https://www.facebook.com/nikolaos.skarlatos.7

Hail the Black Flame of Satan!
Zazas Zazas Nasatanada Zazas

25/07/2015, 18:18:55
κ.Σκαρλάτο

Χάριν της ελευθερίας του λόγου και της ανεξιθρησκείας, διάβασα την ανάρτησή σας.Φυσικά διαφωνώ μαζί σας.

Χάριν της ελευθερίας του λόγου και της ανεξιθρησκείας, δεχθείτε παρακαλώ και τις δικές μου απόψεις.

1ο. Λέτε ανοησίες.
2ο. Δεν υπάρχει σατανάς.
3ο. Εδώ είναι φόρουμ διαλόγου και για να συμμετέχετε, πρέπει να απαντάτε, έστω και...σατανικά.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/07/2015, 18:58:40
quote:
ΕΔΩ, Θα βρείτε δωρεάν τα βιβλία της Joy of Satan (ως PDF) στα παρακάτω link:

Ξέχασες να βάλεις τα πιο σημαντικά λινκ του Υπαρκτού... Σατανισμού (κατά το Υπαρκτός Σοσιαλισμός...)

Βάλε μια παραπομπή στο κείμενο των Μνημονίων και είσαι μέσα!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

25/07/2015, 22:47:41
Μενδήσιε τράγε, μήπως τυγχάνει να έχεις περάσει από το metafysiko.gr ως omega2;

Πολύ ενδιαφέρον το σάιτ exposingcommunism φίλε Μενδήσιε.

Ευχαριστώ για τα links και τα pdf.

25/07/2015, 23:50:31
Για να μη σου πω και ως Χρίστος Ελ από το esoterica. Ειδικά αυτό το θειστικός...

26/07/2015, 00:04:50
quote:

Πολύ ενδιαφέρον το σάιτ exposingcommunism φίλε Μενδήσιε.

Ευχαριστώ για τα links και τα pdf.

Εσύ όπως πάντα.Πανίβλακας!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/07/2015, 01:35:33
quote:
Τέλος, αν και δεν πρόκειται να απαντάω σε ερωτήσεις του καθένα, διότι τα πάντα βρίσκονται στα δύο pdf που ανάφερα πιο πάνω, όμως για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου, ο Λογαριασμός μου στο facebook είναι:
https://www.facebook.com/nikolaos.skarlatos.7

Καλησπέρα,

Είμαι ο Μάνος Νιωτάκης, γνωστός κι ως DSM. Έχω δύο ερωτήσεις προς τον θεματοθέτη, η οποίες δεν έχουν απάντηση σε κανένα από τα δύο pdf, αλλά ούτε και στο facebook:

1. Ποιός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιούργησες αυτό το topic στο esoterica?
2. Με ποιόν τρόπο αξιολογείς κάποιον ως "καθένα", στον οποίο δεν προτίθεσαι να απαντήσεις?

Προφανώς και περιμένω απάντηση, για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

26/07/2015, 02:47:35
Αμάν, ρε Heretic. Αριστερός άνθρωπος και ρουφιάνος μαζί, δεν γίνεται. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει.

Και πού είσαι, το χάλασες. Αμάν ρε γαμώτο. Άμα λέω πως η αριστερά δεν μπορεί να συντονιστεί ούτε με την αναπνοή της...Άσε να το γλεντήσουμε λίγο το νούμερο!

26/07/2015, 02:53:01
Ο... Σέραπις ως Χριστιανός που απαντάει παρακάτω να υποθέσω απλή συνωνυμία;
Γιατί μιλάμε για έναν ευγενέστατο Σέραπις..

26/07/2015, 03:02:18
dsm, εξελίσσεται έφοδος σατανιστών στα φόρουμ. Πρέπει να είναι παρενέργειες από τα έργα του Σόιμπλε αυτά, σε συνδιασμό με τα γεννόσημα του Λοβέρδου και τις υψηλές θερμοκρασίες που πολύ σωστά αναφέρεις που και πού. Μιας και όντως η αριστερά έχει θέμα συντονισμού, και ο πόλεμος του φωτός (ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ) με το σκότος (τρόικα reloaded) ξεκίνησε, πρέπει κι εσύ να διαλέξεις πλευρά.

26/07/2015, 03:04:02
Λεβαντίνε, κάνε την πάπια. Είπες χοντρή. Ρώτα και τον γέροντα Νικόμαχο. Άκου να φανταστείς πως είναι ο Χρίστος Ελ...

26/07/2015, 03:11:53
Γιατί γέροντας ο Νικόμαχος; Μια χαρά ζωντανός μου φαίνεται εμένα...

26/07/2015, 03:17:01
quote:
Μιας και όντως η αριστερά έχει θέμα συντονισμού, και ο πόλεμος του φωτός (ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ) με το σκότος (τρόικα reloaded) ξεκίνησε, πρέπει κι εσύ να διαλέξεις πλευρά.

Θα σου πω μια μικρή ιστορία. Είναι αλήθεια πέρα για πέρα. Μπέσα.

Κάτι μικροί μετασχηματιστές στις διπλές κολώνες της ΔΕΗ, είναι σχέδιο του πατέρα μου, Μιχάλη. Πολυτεχνείο Μονάχου κι έτσι. Όταν εμφανίστηκαν στο δίκτυο, του έκαναν πρόταση από ένα εργοστάσιο κάπου στη Βραυρώνα, με απολαβές 500Κ δρχ, όταν από τη ΔΕΗ έπαιρνε 80Κ δρχ το μήνα. Είπε όχι, γιατί αισθανόταν την "υπηρεσία"σπίτι του. Και νομίζω πως ήταν. Άλλωστε, όχι μόνο εκείνος, αλλά και πολλοί άλλοι στα χρόνια τα παλαιά, δεν δούλευαν στην "υπηρεσία". Ζούσαν στην "υπηρεσία".

Προφανώς διαλέγω την πλευρά του κανενός. Εκτός κι αν με πείσει με έργα (όπως οι ανωτέρω μετασχηματιστές) κάποιος, πως το φως και η υπηρεσία είναι καθήκον κι όχι καριέρα.

26/07/2015, 03:19:36
quote:
Γιατί γέροντας ο Νικόμαχος; Μια χαρά ζωντανός μου φαίνεται εμένα...

Δίκιο έχεις. Ο Τουταγχαμών τα διαδίδει κάτι τέτοια, κι ώρες-ώρες ψαρώνω ακόμα κι εγώ...

26/07/2015, 03:21:39
quote:
Mendesius Skarl
Τέλος, αν και δεν πρόκειται να απαντάω σε ερωτήσεις του καθένα...

Όπως το είπες... Τέλος!

Τον έναν και μοναδικό λόγο του ανέφεραν τα μέλη παραπάνω.
Τα forums του esoterica.gr είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων μέσω του διαλόγου!
Μανιφέστα, προσηλυτισμοί και διαφημίσεις κάθε λογής πραμάτιας μας προκαλούν αλλεργίες.

26/07/2015, 03:24:57
Άσε βρε Αιθέρα να παίξουμε λίγο. Αύγουστος μπαίνει.

26/07/2015, 03:28:51
-dsm, αυτοί οι δυο τύποι στους συνδέσμους, έθαψαν οριστικά τα όποια οχήματα της αριστεράς, με τα καραγκιοζηλίκια τους. Τωρα έχουμε να δούμε απολίτικ σούργελα να παρελαύνουν απο το κοινοβούλιο που θα παρακαλάμε για διοικητήριο από τις Βρυξέλλες.

-Ιταλος, δεν πρέπει να είναι ο ίδιος

(κατάλαβα πάντως... Πήρα φόρα και ήμουν μαρτυριάρης παραπάνω απ όσο έπρεπε; Μπορεί. Τωρα τα τσίμπησα αυτά πάντως, δεν τα ήξερα. Αλλα υπάρχει και μια άλλη ιστορία στο άλλο φορουμ σε εξέλιξη και ίσως σχετίζεται και είχα λόγους)

26/07/2015, 03:56:14
Heretic

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χώρο έχω στα αρxίδια μου και για τους δύο. Ειδικά στο αριστερό. Είμαι εδώ όμως. Να γράφω για τις απόψεις, τις εμπειρίες και τις ελπίδες μου. Και νομίζω πως συμφωνείς, που γενικά δεν κάνω απολιτίκ κριτική στα όνειρα και τις αξίες μου. Γιατί σε ανάμνηση του δικού μου παρελθόντος, η κριτική είναι κρητική. Που θα πει,

γελώ με μένα πού'μαι δω
με σένα που με βλέπεις
γελώ με δάκρυ και πονώ
και τσι πληγές δε βλέπεις

Αν τα πράγματα γίνουν αλλιώς, προφανώς και δεν θα αρκούν δυο λόγια με σωστό πνεύμα και ορθή σύνταξη. Ούτε καν μια γραμματική της όποιας χρονολογίας. Η άσκηση όμως, είναι τρόπος. Και του θυμού η άσκηση, ο έσχατος.