- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί .......
τι του φταίει του Μιχάλη
το ξερό του το κεφάλι
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
allzzaro που είναι καλέ μου οι φατσούλες οι Χριστουγεννιάτικες, μπες να στολίσεις λίγο το topic.
pyramidula... κάτι θα κάνω.. περιμένω την έμπνευση
quote:
Παιδιά έχει πάρει κάπου το μάτι σας να πουλάνε καραβάκια, θέλει ο γιός μου να στολίσουμε καραβάκι φέτος και όχι δέντρο. Να μην είναι πλαστικά όμως, να είναι κάπως πιό καλά.
pyramid.. με το θάρρος της γνώμης.. γνωρίζω πόσο ο κάθε γονιός μπορεί να θέλει να κάνει το παιδί του ευχαριστημένο ειδικά τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Θα έλεγα ομως .. οτι τα Χριστούγεννα.. είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε στα παιδιά.. τι σημαίνουν.. Χριστούγεννα.
Σημαίνουν η γέννηση του Ιησού.. ο Αγιος Βασίλης...? δεντράκια..? καραβάκια..? γλυκά..? κάλαντα..? μπουναμάδες..?
Γνωρίζεις τι ικανοποίηση θα νοιώσει μια αθώα παιδική ψυχή..όταν μάθει οτι τώρα τα Xριστούγεννα.. κάποιες αλλες αθώες ψυχές... περιμένουν κάτι..
Καί οι αθώες αυτές ψυχές είναι πολλές.. δίδαξε το λοιπόν οτι τα στολίδια.. είναι στολίδια.. οι καλές πράξεις.. είναι διαμάντια.. και μάλιστα παντονινά..
Αυτά είναι τα Χριστούγεννα φίλη pyramid..
Αντι για να ανοίξουμε λοιπόν ενα τόπικ οπου θα μπορούσαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας.. ας τις εκφράσουμε εδώ.. στο τόπικ της γκρίνιας...
Χριστός γεννιέται λοιπόν .. ευχές απο ολους και για ολους.. σε ενεργοποιημένους και μή...
Edited by - allzzaro on 08/12/2005 17:18:46
quote:
3 πουλα 3 πουλάκια κάθονταν......
εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί .......
Θα ήθελες να μας εξηγήσεις αγαπητέ GDS1 τι εννοείς λέγοντας "εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί..."
Mέχρι τότε θα προτιμήσω τα 3 πουλάκια του allzzaro και θα δώσω ευχές για όμορφα και ήσυχα Χριστούγεννα...
Αν κάποιος θέλει έχω ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! screensaver με το εργαστήρι του Αη Βασίλη με τα ξωτικά που φτιάχνουνε τα δώρα υπό τη μουσική υπόκρουση του Τσαϊκόφσκι και με ένα ημερολόγιο με final countown (αντίστροφη μέτρηση) μέχρι τα Χριστούγεννα.
Οσοι έχουν παιδιά θα το λατρέψουν!
(απλά στείλτε μου mail)
Υ.Γ.
quote:
αναρωτιεμαι τι σκεφτοταν η Avvalon οταν αποφασισε
να ανοιξει το τοπικ....?
Deghar Adhark...ακόμα δε κατάλαβες?
Υ.Γ. Σε αυτό που είπε κάποιος για την αποχή από το φόρουμ (μάλλον ο peronosporos) για ένα διάστημα νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση. Στο παρελθόν είχα εμπλακεί και γω σε μια διαμάχη που φαινόταν αδιέξοδη. Αποστασιοποιήθηκα ΜΟΝΟ όταν σταμάτησα να γράφω αλλά και να διαβάζω για 6 μήνες. Και είδα ότι μπορεί κανείς να απεξαρτοποιηθεί εύκολα σχετικά από το esoterica... Oι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, τότε που σε πιάνει το σύνδρομο στέρησης, ένα τρέμουλο, μια φαγούρα στα δάχτυλα, νευρικότητα, αφηρημάδα...![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
Περαστικά του Avallon.. ευχομαι να την περάσει ελαφριά.. προσοχή .. οχι πολλά φάρμακα.. οχι κορτιζόνες.. τις ευχές μου...
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές για τη μικρή μου...
Allzzaro... μόνο αντιπυρετικά δίνω από τη Δευτέρα...
Οσο για την κορτιζόνη έχω ένσταση!
Με έχει στην κυριολεξία σώσει, νομίζω ότι είναι θαυματουργό φάρμακο και αν θες να ξέρεις σε εισπνεύσιμη μορφή δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ απολύτως παρενέργεια στον οργανισμό γι'αυτό άλλωστε και δεν χρειάζεται να την σταματήσεις σταδιακά όπως όταν την παίρνεις σε χάπια...
Η φαρμακευτική έχει προχωρήσει πολύ και η νέα μόδα είναι τα εισπνεόμενα αντιβιοτικά που οι παρενέργειές τους έγκειται στη στοματίτιδα αφού μόνο εκεί δρουν!!

"Θα ήθελες να μας εξηγήσεις αγαπητέ GDS1 τι εννοείς λέγοντας "εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί...""
To Θέμα είναι πως να γκρινιάξουμε ελεύθερα .... ε λοιπόν αυτό κάνω γκρινιάζω....
...για τα γαλλάκια που την έχουνε κάνει λάστιχο και εμείς εδώ πείζουμε για να βγάλουμε ένα σωστό κλείσιμο μήνα....και σε καμιά 15αριά μέρες έτους....
(όποιος δουλεύει σε γαλλική εταιρεία στην οικονομική διεύθυνση θα με καταλάβει)
Βασικά για αυτό....
Edited by - GDS1 on 08/12/2005 18:22:50
quote:
Deghar Adhark...ακόμα δε κατάλαβες?
προσπαθω...
αλλα τι να καταλαβω ρε συ....
τι να καταλαβει κανεις....
οτι θελει καταλαβαινει κανεις νομιζω.
παντως αν ηξερες απο πριν οτι θα συμβουν ολα αυτα ![]()
![]()
![]()
τοτε μαλλον το τοπικ σου θα εχει την μεγαλυτερη επιτυχια,και θα ακολουθησει και 2 και 3 και 4....και ισως ξεπερασεις τις προφητειες που εχουν κανει ρεκορ! {δεν εχω γραψει κει μεσα,ετσι εχω ακουσει}.
το θεμα ειναι.
ηξερες τι θα γινοταν με το τοπικ που ανοιξες ?
η το ανοιξες ετσι στην πλακα,και πηρε αλλη τροπη στην συνεχεια ?[/i]

choose your destiny
quote:
Αν υπάρχει θέμα μπορεί ο διαχειριστής ή η Αμαλία να το μεταφέρει ή σβήσει...το έργο της ηρεμίας επιτελέστηκε...για την ώρα δλδ
Oχι βρε παιδί μου παρανόησις... αλλά βέβαια πως να ξέρουμε ότι εννοούσες το πρόβλημά σου με τα γαλλάκια όταν αναφερόσουν έτσι?
Δε νομίζω να είχες ξαναναφερθεί σε αυτό...
Και το παράπονο της ημέρας:
Παρακαλώ πολύ τον κύριο admin να μου φτιάξει το σύστημα των ηλεκτρονικών ενημερώσεων (subscriptions) που έχει χαλάσει από το πρωί για να έχω να παίζω...![]()
![]()
![]()