ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Valnta30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/02/2006, 18:26:12
Τώρα συγγνώμη, όλο αυτό το ξέσπασμα στο προκάλεσαν
2 αναφορές στην υπογραφή της Αφροδίτης??

Κ γιατί το βλέπεις έτσι? Τα μέλη από τη μία κ οι υπεύθυνοι του χώρου από την άλλη?
Ανταλλαγή απόψεων είναι, ή μήπως όχι?

Το θεωρώ λογικό στο παρόν θέμα να εκφράζονται παράπονα.
Κ παράπονα γίνονται γιατί κάποιοι άνθρωποι όπως κ εσείς
(το εσείς εσύ το έθεσες αυτή τη φορά) ενδιαφέρονται γι'αυτόν το χώρο.

Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που από την άλλη πλευρά
εκφράζουν την αγάπη τους με την καθημερινή τους παρουσία.

07/02/2006, 18:43:53
quote:
μάλιστα... τόσοι συντονιστές εδώ μέσα κ ούτε ένας δεν σκέφτηκε να πει στην Αφροδίτη
κάτι για την υπογραφή της... σέρνεται που σέρνεται η κατάσταση, περιμένεις κ μισή
ώρα για να δεις τους δράκοντες κ δράκοντες....

κατά τ'άλλα εμένα προσωπικά με έχει καλύψει ΑΠΟΛΥΤΑ ο durden_alie.
έτσι θα έπρεπε να είναι οι συντονιστές... "τύπου" durden...

quote:
Αγαπητέ morent... τι διδαχές είναι αυτές??// ο άνθρωπος μίλησε απλά κ κατανοητά
κ στη θέση του θα περίμενα κ γω μια σαφή απάντηση κ όχι αυτές τις γενικούρες.
Αλλιώς ποιός ο λόγος να ρωτάει εσένα κ να μη πάει να γίνει βουδιστής, καλόγερος,
βάλε ότι θες...

τι πάει να πει τοποχρονική θέληση??
τι πάει να πει "μάθε να μην προσκολάσαι στις μορφές"?
κ στο κάτω-κάτω ποιός θα του το μάθει αυτό? εσύ?

ζει κανείς σας στον πραγματικό κόσμο? Τι είναι εδώ μέσα? Ησυχαστήριο, τάγμα, τι??

Γίνομαι εκνευριστική το ξέρω.. αλλά πλην του Avatar (που όσο μπορεί το παλεύει ο άνθρωπος) εγώ βλέπω μόνο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
(ξυπνήστε με αμα βγει άκρη)

Απλές αναφορές είναι αυτές Valnta;

Αλήθεια, ποιά είναι τα παράπονά σου;
Μπορείς να τα συγκεκριμενοποιήσεις;

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

07/02/2006, 18:49:02
καλησπερα.

quote:
-ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!!!
--τα ίδια επιθυμούμε κ δια εσάς...

Τι χαρουλες ειναι αυτες αγαπητη Valnta!
Να σε πληροφορησω οτι ετσι συμβαινει συνηθως: αυτο που κανουμε,σκεφτομαστε,επιθυμουμε γαι τους αλλους επιστρεφει σε εμας.Παντως σε ευχαριστω που θες πραγματα ωφελιμα για μενα.

quote:
Αγαπητέ morent... τι διδαχές είναι αυτές??// ο άνθρωπος μίλησε απλά κ κατανοητά
κ στη θέση του θα περίμενα κ γω μια σαφή απάντηση κ όχι αυτές τις γενικούρες.
Αλλιώς ποιός ο λόγος να ρωτάει εσένα κ να μη πάει να γίνει βουδιστής, καλόγερος,
βάλε ότι θες...

Δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι.Εαν εννοεις τον Durden_alie τοτε να σε πληροφορησω οτι δεν ηρθα για να απαντησω σε καποια ερωτηση του αλλα να διευκρινησω κατι σε μια αναφορα του.Κατανοητο ή οχι;

Διδαχες ειπες; Ετσι εκλαμβανεις τα λογια μου; Να σε πληροφορησω λοιπον οτι αυτο ειναι μια δικη σου ερμηνεια και δεν εχει καμμια ισχυ για εμενα.Δεν εχω να διδαξω τιποτε και σε κανεναν.Μπορω ομως να πω την γνωμη μου κατα τον ιδιο τροπο που το κανεις κι εσυ ή μηπως οχι;Κατανοητο ή οχι;

Το τι περιμενεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα.Αν περιμενεις κατι συγκεκριμενο απο μενα απλα πες το μου.

quote:
τι πάει να πει τοποχρονική θέληση??
τι πάει να πει "μάθε να μην προσκολάσαι στις μορφές"?
κ στο κάτω-κάτω ποιός θα του το μάθει αυτό? εσύ?

Θες απαντηση απο εμενα σε αυτες τις ερωτησεις; Αν ναι, πες μου εναν λογο να σου την δωσω.

quote:
ζει κανείς σας στον πραγματικό κόσμο?

Εγω οχι.Εσυ;

quote:
Τι είναι εδώ μέσα? Ησυχαστήριο, τάγμα, τι?

Αυτο που δηλωνει το "μεσα": Χωρος.
Τι χωρος; Αν εκφραζεσαι μεσα σε αυτον,τοτε για σενα ειναι ενας χωρος εκφρασης.
Κατανοητο;

quote:
(ξυπνήστε με αμα βγει άκρη)
Και γιατι να το κανουμε αυτο;
07/02/2006, 18:54:46
Αμαλία εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι εκείνη η ανάγκη που σας κάνει να συμπεριφέρεστε και να εκφράζεστε ως “αμυνόμενοι”! Ποιον έχετε απέναντί σας; Εμείς που ασκούμε την κριτική δεν είμαστε αυτοί που συμμετέχουμε καθημερινά στα θέματα του Esoterica προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας; Έτσι όπως το θέτεις το ζήτημα, βγαίνει το συμπέρασμα ότι όλη μας η συμμετοχή εξαντλείται στην άσκηση κριτικής κατά των υπευθύνων του χώρου. Ε λοιπόν, δεν είναι έτσι! Άνοιξε ένα θέμα από το φίλο AVATARGR και στο οποίο ζητά να πούμε την άποψή μας για τις αρμοδιότητες των συντονιστών. Μα αν έχουμε κάτι να προτείνουμε, αν βλέπουμε ότι κάτι τέλοσπάντων δεν πάει καλά, δεν θα έπρεπε να το πούμε; Δηλαδή τί θα μπορούσαμε να πούμε στο συγκεκριμένο θέμα; Να πλέξουμε το εγκώμιο των συντονιστών; Φυσικά και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό το γνωρίζω και προσωπικά...Εδώ όμως είμαστε για να συζητήσουμε και να βρούμε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να αποφεύγονται τα όποια προβλήματα δημιουργούνται κατά καιρούς...Ή να επιλύονται τα ήδη υπάρχοντα! Δεν έχει να κάνει αυτό με κάποια δική σας “ανεπάρκεια”...Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν, αλλά αν δεν τα συζητούμε και δεν ψάχνουμε για λύσεις, τότε απλά θα συνεχίσουν να μας ταλανίζουν.

Τέλοσπάντων, επειδή συμφωνώ με τη θεώρησή σου ότι ΔΕΝ υπάρχει “εμείς” και “εσείς”, δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχετε κάποιον “απέναντί” σας στην παρούσα φάση...Υποτίθεται ότι θέλουμε να βοηθήσουμε αυτόν το χώρο ΜΑΖΙ και όχι να χωριστούμε σε στρατόπεδα, οι συντονιστές από εδώ, τα μέλη από την άλλη και ν' αρχίσουμε και πάλι τους καυγάδες!

TheChosenNoneΜέλος
07/02/2006, 19:19:24
quote:
Μεγαλώστε το.
Ή, μεγαλώστε αυτό εδώ.

Aλήθεια αγαπητή amalia πες μου ποιός το μεγάλωσε "αυτό" εδώ;

07/02/2006, 19:19:59
durden_alie,
προσωπικά, ούτε αισθάνομαι, ούτε και εκφράζομαι ως αμυνόμενη.
Θα σου πω κάτι, χωρίς παρεξήγηση έτσι;

Πριν από 1-2 μήνες, συζητούσαμε όλοι μια χαρά.
Ξαφνικά, εμφανίζεται το ζήτημα, γιατί να γίνει με τον pixeldream προσωπική συνάντηση. Μετά, μπαίνει και ο TheChosenNone, ως συνήγορος της ΑΤΜΑ, για το ίδιο επίσης θέμα.
Και ως δια μαγείας!...
Ξαφνικά είμαστε όλο μπλα μπλα μπλα και σεντόνια, δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας, αγνοούμε λογικότατες προτάσεις των μελών και πολλά ακόμα, που είναι γραμμένα στις σελίδες αυτού του τόπικ.
Η απάντηση στο ερώτημα περί προσωπικών συναντήσεων δόθηκε.
Από τον Admin.
Και από εμένα.
Και από τους άλλους συντονιστές, που είτε ως προσωπική άποψη (όπου διαφαίνεται κάτι τέτοιο), είτε ως υπέυθυνοι, κατάθεσαν τη γνώμη τους.

Από κει και πέρα, η όλη η υπόθεση μοιάζει να είναι ένα εργαλείο, για να φανεί πόσο άδικοι είμαστε με τον pixeldream και την ΑΤΜΑ.
Έχεις σκεφτεί μήπως, κάποιοι άνθρωποι γίνονται αντικείμενο χρησιμοποίησης ακριβώς για τον λόγο αυτό;

Και επί της ευκαιρίας, να σε ενημερώσω πως η ΑΤΜΑ (που είναι ο ένας από τους δύο λόγους για τους οποίους ξεκίνησε το όλο θέμα), εδώ και αρκετές ημέρες, έχει δεχθεί την πρόταση (εφόσον μας προέκυψε μια τέτοια ευκαιρία) να συναντηθεί με κάποιον από την ομάδα των συνεργατών, που για τον λόγο αυτό θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

κλικ me

07/02/2006, 19:25:53
Ψυχραιμία. Τα πράγματα είναι απλά.

Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον

dragon riderΜέλος
07/02/2006, 19:27:41
morent11
Με έχει καλύψει η valnta όμως αφού κάθισες και τα έγραψες όλα αυτά θα πω μερικά πράγματα.

quote:
ιατι το να κανει καποιος υπομονη σημαινει μια παθητικη κατασταση συνειδησης.Ομως το να μαθαινει καποιος την υπομονη σημαινει μια δυναμικη κατασταση συνειδησης.Τεραστια η διαφορα, δεν το νομιζεις;

Υπαρχει η στιγμη που πρεπει να κανουμε υπομονη και η στιγμη που πρεπει να κινηθουμε.
Δεν κανεις υπομονη σε ένα προβλημα που πρεπει να λυθει αμεσα.
Πρεπει να μαθεις ποτε να κανεις υπομονη και ποτε να κουνιεσαι.
Τεραστια η διαφορα δεν το νομιζεις;

Ερωτησεις
Γιατι απενεργοποιηθηκα χωρις να δωθουν σαφεις εξηγησεις;
Χωρις να συζητηθει το προβλημα;

Γιατι να παρω μερος σε μια συναντηση ενώ υποτιθεται ότι πρεπει να υπαρχει σεβασμος στην μυστικοτητα;
Γιατι να παρω μερος σε μια συναντηση η οποια μας βγηκε ομιχλωδης στην πορεια;
Γιατι να παρω μερος σε μια συναντηση ενώ υπαρχει τροπος επικοινωνιας;

Γιατι δεν απαντατε σε λογικο χρονο και γιατι απαντατε μονο σε ερωτησεις που σας συμφερουν;
Να σου θυμίσω πως ακόμα αιωρούνται πολλά ερωτήματα.
Συζητήσεις κάνουμε και όχι όρκους σιωπής.

Η υπομονή είναι αρετή όταν λειτουργεί στον σωστό χρόνο.
Η αναμονή κάποιων εξηγήσεων δεν είναι άσκηση υπομονής αλλά ανοχη στην αδιαφορία.
υπομονή στην αδιαφορία.
Τεραστία η διάφορα δεν το νομίζεις;

quote:
η νοοτροπία του "εμείς και εσείς" είναι λανθασμένη.

Υπάρχει όμως.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ;

quote:
Πιθανώς και θα ήταν χρήσιμο να της γράψει κάποιος συντονιστής, αλλά το ίδιο θα ίσχυε και για οποιοδήποτε άλλο μέλος, για ένα τόσο απλό και εύκολα επιλύσημο ζήτημα.

Βλέπεις το πρόβλημα και περιμένεις τι;
Αφού είναι εύκολο γιατί δεν το διορθώνεις και γιατί πρέπει να περιμένεις να το διορθώσει κάποιος άλλος;
Αυτό δεν είναι μια αρμοδιότητα των συντονιστών;
Αφού βλέπεις πως περνάνε οι μέρες και δεν διορθώνεται το πρόβλημα γιατί δεν δίνεις την εύκολη λύση;

Αυτό που βλέπω είναι λάθη τα οποία δεν διορθώνονται και επαναλαμβάνονται.

quote:
Σε θέματα ουσίας, αρχών και ηθικής όμως, δεν αφήσαμε χώρο για παραλείψεις, παρανοήσεις και σφάλματα από μέρους μας,

+

quote:
Τέλειες δράσεις, δεν γνωρίζω να υπάρχουν στον κόσμο αυτό.

+

quote:
Είναι εύκολο να κρίνουμε τους άλλους, γιατί αυτό μας κάνει να νιώθουμε πως υπερτερούμε σε σχέση με αυτούς. Δύσκολο όμως να κρίνουμε τον εαυτό μας και να τον βελτιώσουμε για να προσφέρουμε στους άλλους, ότι καλύτερο μπορούμε από εμάς.

Όταν δεν κρίνει κάποιος τον εαυτό του υπάρχουν εθελοντές για να περιγράψουν αυτό που αρνούνται κάποιοι να δουν.

Το θέμα είναι αν θέλουμε να ακούμε αυτά που δεν μας αρέσουν.
Βλέπετε πως τα μέλη έχουν όλη την διάθεση να συζητήσουν.
Που είναι ο admin;
Αφού είχε χρόνο να κλειδώσει ένα θέμα θα μπορούσε να πει πως τον απασχολεί το θέμα και θα απαντήσει σε λίγο.

Ούτε αυτό δεν έκανε.

TheChosenNoneΜέλος
07/02/2006, 19:30:19
quote:
Και επί της ευκαιρίας, να σε ενημερώσω πως η ΑΤΜΑ (που είναι ο ένας από τους δύο λόγους για τους οποίους ξεκίνησε το όλο θέμα), εδώ και αρκετές ημέρες, έχει δεχθεί την πρόταση (εφόσον μας προέκυψε μια τέτοια ευκαιρία) να συναντηθεί με κάποιον από την ομάδα των συνεργατών, που για τον λόγο αυτό θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Kαταρχάς σταμάτα να ψεύδεσαι.Ο λόγος που θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη ο συνεργάτης δεν είναι η ΑΤΜΑ αλλά προσωπικοί λόγοι του/ης.Δευτερόν ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ.Είπες μονάχα τα μισά!!!

Μην κρύβεστε!!!

quote:
Ξαφνικά, εμφανίζεται το ζήτημα, γιατί να γίνει με τον pixeldream προσωπική συνάντηση. Μετά, μπαίνει και ο TheChosenNone, ως συνήγορος της ΑΤΜΑ, για το ίδιο επίσης θέμα.
Και ως δια μαγείας!...
Ξαφνικά είμαστε όλο μπλα μπλα μπλα και σεντόνια, δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας, αγνοούμε λογικότατες προτάσεις των μελών και πολλά ακόμα, που είναι γραμμένα στις σελίδες αυτού του τόπικ.
Η απάντηση στο ερώτημα περί προσωπικών συναντήσεων δόθηκε.
Από τον Admin.
Και από εμένα.
Και από τους άλλους συντονιστές, που είτε ως προσωπική άποψη (όπου διαφαίνεται κάτι τέτοιο), είτε ως υπέυθυνοι, κατάθεσαν τη γνώμη τους.

Από κει και πέρα, η όλη η υπόθεση μοιάζει να είναι ένα εργαλείο, για να φανεί πόσο άδικοι είμαστε με τον pixeldream και την ΑΤΜΑ.
Έχεις σκεφτεί μήπως, κάποιοι άνθρωποι γίνονται αντικείμενο χρησιμοποίησης ακριβώς για τον λόγο αυτό;

Τώρα ποιόν να φωνάξω να σε επιπλήξει γιά όλα αυτά που με κατηγορείς;
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι.

07/02/2006, 19:42:27
TheChosenNone:
quote:
Kαταρχάς σταμάτα να ψεύδεσαι.Ο λόγος που θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη ο συνεργάτης δεν είναι η ΑΤΜΑ αλλά προσωπικοί λόγοι του/ης.Δευτερόν ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ.Είπες μονάχα τα μισά!!!

Μην κρύβεστε!!!

amalia:

quote:

TheChosenNone δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε.
Συγνώμη που δεν ήμουν περισσότερο σαφής.
Διορθώνω:

Και επί της ευκαιρίας, να σε ενημερώσω πως η ΑΤΜΑ (που είναι ο ένας από τους δύο λόγους για τους οποίους ξεκίνησε το όλο θέμα), εδώ και αρκετές ημέρες, έχει δεχθεί την πρόταση (εφόσον μας προέκυψε μια τέτοια ευκαιρία) να συναντηθεί με κάποιον από την ομάδα των συνεργατών, που και για τον λόγο αυτό θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

κλικ me

TheChosenNoneΜέλος
07/02/2006, 19:48:53
Ευχαριστώ για την διόρθωση Amalia.

Αλλά δεν τα είπες Ολα!Αν τα πώ εγώ θα με κλειδώσεις γιατί θα μοιραστώ προσωπικά δεδομένα.Ετσι δεν είναι;Kάντο εσύ λοιπόν.

Καλώς σε βρήκα σου είπα;

TheChosenNoneΜέλος
07/02/2006, 20:06:01
quote:
Και ως δια μαγείας!...

quote:

07/02/2006, 20:07:54
Αγαπητε durden_alie,

στο εν λογω κειμενο αναφερω:

Καλυφθηκε καποιος απο τις απαντησεις; Δημιουργηθηκαν ερωτησεις καινουριες ή απλα επιμενουν οι παλιες;Ή απλα βγηκε το συμπερασμα οτι αποφευγω να παρω σαφη θεση; Ή οτι δεν ξερω τι λεω;Ή οτι ειναι ανακολουθα με την παρουσια μου στο φορουμ; Και πολλα αλλα ακομη,οσοι και οι ανθρωποι που τα διαβαζουν....

Ομως να θυμαστε οτι ο ανθρωπος , ειναι ο ερευνητης και ο δειγματοληπτης, που στη διαθεση του εχει τεθει ενα θαυμασιο,απεραντο εργαστηρι πιθανοτητων και δυνατοτητων που συνθετουν τον κοσμο της υπαρξης, κι απο αυτο καλειται με ελευθερη κριση, να αντλησει γνωση και σοφια!
Ειναι απολυτα ελευθερος να επιλεξει αυτο ή εκεινο.Ελευθερος να το ζησει με τον ενα ή τον αλλο τροπο.Κι αυτο ισχυει για τον καθεναν μας, τοσο για σενα οσο και για μενα ή τον αλλον.(Σ.Α)

Μπορει εσυ να διακρινεις στις συγκεκριμενες φρασεις οτι μιλω για την υπομονη.Θα ειχε ενδιαφερον να μου πεις που ακριβως γιατι εγω διακρινω αλλα πραγματα.

Οπως και στο 98% του μηνυματος μου.Εσυ επελεξες αυτην την ερμηνεια.Εαν ειναι λειτουργικη για σενα, τοτε ορθα την επελεξες.Δεν εχει ομως να κανει μενα ή με αυτα που λεω, αλλα μονο με εσενα.

Επισης να σου πω οτι πιστευω πως η εν λογω ενθεση μου εχει σαφεστατη σχεση με το θεμα του τοπικ στο οποιο τοποθετηθηκε.Αυτο ειναι η δικη μου αποψη.Απολυτα ελευθερος εισαι να την δεχθεις ή να την αποριψεις, οπως προειπα.

07/02/2006, 20:18:46
Συμμετέχω και σε άλλα fora που δεν έχουν να κάνουν με την θεματολογία του esoterica. Τα πράγματα εκεί είναι μια χαρά. Έχουν ότι έχουν και όλα τα άλλα fora, παρεξηγήσεις, λογομαχίες, εμπάθειες, αντιπάθειες, trolls κλπ. Αλλά λειτουργούν άψογα, καταφέρνοντας να αποβάλουν τα αρνητικά στοιχεία άμεσα και τάχιστα.

Φαίνεται πως είναι προνόμιο των περισσότερων εσωτεριστών να συμπεριφέρονται λες και έχουν πιάσει τον παπά από τ'@ρχίδι@.

Σκοτώνονται μεταξύ τους για να πείσει ο ένας τον άλλο πως μόνο με τον δικό! τους τρόπο μπορούν να σου διδάξουν πως το να σκοτώνεις είναι κακό.

Αποτέλεσμα είναι να κοιμούνται με ένα βιβλίο κάτω από το μαξιλάρι, που πριν καλά ολοκληρώσουν την ανάγνωσή του (ούτε καν την μελέτη του) γράφουν δικό τους. Κρίμα, διότι εάν έφταναν στην τελευταία σελίδα θα διάβαζαν να γράφει με κεφαλαία γράμματα πως ''ο κάτοχος αυτού του βιβλίου είναι ηλίθιος''.

07/02/2006, 21:59:59
Morent11...

Ειλικρινά δεν επιθυμώ να έλθω σε αντιπαράθεση μαζί σου σχετικά με τις πιθανές ερμηνείες των λεγομένων σου. Έδωσα μια ερμηνεία πάνω σ' ένα τμήμα αυτών, η οποία σαφώς και είναι δική μου και μόνο δική μου...Την εξέφρασα, μου είπες ότι κάνω λάθος...Τέλος! Από εκεί και πέρα, και η δική σου τοποθέτηση και η δικές μου είναι εδώ στο φόρουμ και όποιος τις διαβάζει κρίνει κι από μόνος του...Τόσο απλά!

Προς το παρόν, θα σταθώ στο μήνυμα του Εχέμβροτου και θα πω ότι έχει δίκιο...Στα λόγια του βλέπω τον εαυτό μου...

07/02/2006, 22:24:27
quote:

Μην κρύβεστε!!!

quote:
Και επί της ευκαιρίας, να σε ενημερώσω πως η ΑΤΜΑ (που είναι ο ένας από τους δύο λόγους για τους οποίους ξεκίνησε το όλο θέμα), εδώ και αρκετές ημέρες, έχει δεχθεί την πρόταση (εφόσον μας προέκυψε μια τέτοια ευκαιρία) να συναντηθεί με κάποιον από την ομάδα των συνεργατών, που και για τον λόγο αυτό θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Μια και εγώ είμαι που θα πάω θεσ/νικη, να ενημερώσω ότι την Παρασκευή ΔΕΝ θα πάω ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ αλλά για ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ. Εφόσον ήταν πρόβλημα η μετάβασή της στην Αθήνα που απέχει 6 ώρες και αφού εγώ είμαι μόνο 3 ώρες μακριά θεωρήσαμε σωστό να διευκολυνθεί μια κατάσταση.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
07/02/2006, 23:06:13
Αγαπητοί Valnta & durden alie

Από τα λεγόμενα σε εκείνο το topic έχω βγάλει ως συμπέρασμα ότι τα προβλήματα που κατατέθηκαν ήταν η αδικία που υφίστανται κάποια μέλη που έχουν απενεργοποιηθεί χρονικά και η λανθασμένη απόφαση των υπευθύνων για προσωπικές συναντήσεις. Επίσης είδα να εκφέρονται απόψεις, για συμπεριφορές υπευθύνων, που είχαν σχέση με θέματα ηθικής.

Βλέποντας το μήνυμα του admin εδώ θεώρησα ότι είχαν απαντηθεί, εάν όχι όλοι, οι περισσότεροι προβληματισμοί που είχαν κατατεθεί στην εκεί συζήτηση. Αυτός είναι ο λόγος που έγραψα ότι δεν βλέπω την απουσία του admin για 18 ημέρες όπως αναφέρθηκε.

07/02/2006, 23:13:54
TheChosenNone:
quote:
Αλλά δεν τα είπες Ολα!Αν τα πώ εγώ θα με κλειδώσεις γιατί θα μοιραστώ προσωπικά δεδομένα.Ετσι δεν είναι;Kάντο εσύ λοιπόν.

TheChosenNone αφήνεις υπονοούμενα, που μπορεί ο καθένας να τα ερμηνεύσει όπως θέλει.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι περιλαμβάνει το "Όλα" που γράφεις.
Όποιος όμως θέλει να μιλήσει επί της ουσίας ενός θέματος, μπορεί να διαμορφώσει κατάλληλα τον λόγο του, ώστε και να είναι σαφής, αλλά και να αποφύγει να μπλέξει με προσωπικά δεδομένα.
Αν λοιπόν θέλεις να πεις κάτι επί της ουσίας, βάλε τη διάκρισή σου να δουλέψει. Αλλιώς, μη δημιουργείς εντυπώσεις.

κλικ me

08/02/2006, 00:26:23
Χμμμ!
Μάλιστα...
Διαβάζοντας τις τελευταίες απαντήσεις ομολογώ πως προβληματίστηκα για κάποια πράγματα.

Αγαπητή Valnta, αναφέρεις κάποια πράγματα στα οποία θα ήθελα να σταθώ.

quote:
Ανταλλαγή απόψεων είναι, ή μήπως όχι?

Φυσικά κι είναι μια ανταλλαγή απόψεων...
Η διπλή υπογραφή της Αφροδίτης όμως που επεσήμανες είναι άποψη?

quote:
Κ γιατί το βλέπεις έτσι? Τα μέλη από τη μία κ οι υπεύθυνοι του χώρου από την άλλη?

Νομίζω πως κάθε άλλο παρά αυτός ο διαχωρισμός υπάρχει, φίλη μου!
Υπάρχει το εμείς όπου σε αυτό νομίζω πως συμπεριλαμβανόμαστε όλοι μας.
Μήπως όμως κι εσύ πιστεύεις πως αυτός ο διαχωρισμός δεν υφίσταται?
Το λέω έχοντας διαβάσει αυτό από τα γραφόμενα σου σήμερα:

quote:
θα μπορούσα να της το επισημάνω εγώ πχ. αλλά δεν είναι δουλειά μου...

Διαβάζοντας αυτό πιστεύω πως κι εσύ προέβης σε έναν διαχωρισμό.
Αν δηλαδή παρατηρήσεις κάτι το οποίο "δεν πάει καλά" δεν θα το επισημάνεις, πιστεύοντας οτι πρέπει να το κάνει κάποιος άλλος?

Αγαπητέ durden_alie, ανέφερες το εξής:

quote:
Αμαλία εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι εκείνη η ανάγκη που σας κάνει να συμπεριφέρεστε και να εκφράζεστε ως “αμυνόμενοι”! Ποιον έχετε απέναντί σας; Εμείς που ασκούμε την κριτική δεν είμαστε αυτοί που συμμετέχουμε καθημερινά στα θέματα του Esoterica προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας;

Φίλε μου, η κριτική καθεαυτή δεν είναι κακή.
Νομίζω πως μπορεί να είναι άκρως ωφέλιμη και χρήσιμη για την βελτίωση κάποιων πραγμάτων.
Παρατηρώ λοιπόν από την αρχή αυτού του topic οτι συμμετέχεις αρκετά συχνά εκφράζοντας τις απόψεις σου και τις πεποιθήσεις σου, κάτι που με κάνει να πιστεύω πως δείχνει και το ενδιαφέρον σου για τον χώρο.
Στις τελευταίες σου απαντήσεις, καθώς και στις τελευταίες σου απαντήσεις του topic Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι..., παρατηρώ μια επιμονή από την πλευρά σου σε μια απάντηση του Admin.
Σε ένα θέμα λοιπόν όπως αυτό (στο οποίο επιθυμείς ένα διάλογο με σκοπό την συζήτηση περί των αρμοδιοτήτων των Συντονιστών) η επιμονή αυτή νομίζεις οτι είναι αλληλένδετη με το θέμα?
Προσωπικά δε μπορώ να βρώ το κοινό σημείο μεταξύ τους, σκεπτόμενος μάλιστα το γεγονός οτι μερικά από τα μέλη που ίσως να ενδιαφέρονταν πιο πολύ για αυτή την απάντηση δεν επιδεικνύουν την ίδια ζέση με σένα...

In anticipation of my resurrection...

08/02/2006, 01:02:55
Αγαπητέ Dying Incubus...

Προφανώς, εγώ έχω μάθει την επιμονή πριν από την υπομονή...

Μου κάνει εντύπωση πάντως που ξεχώρισες εμένα από όλα τα άλλα μέλη που έχουν τοποθετηθεί εκεί και που εξέφρασαν κι αυτά την άποψή τους με επιμονή! Την ίδια στιγμή μάλιστα που διάλεξα και το δρόμο της αποχής για ένα διάστημα από το συγκεκριμένο τόπικ.

Επίσης, ομολογώ πως δεν κατάλαβα τι θες να πεις μ' αυτό :

quote:
Σε ένα θέμα λοιπόν όπως αυτό (στο οποίο επιθυμείς ένα διάλογο με σκοπό την συζήτηση περί των αρμοδιοτήτων των Συντονιστών) η επιμονή αυτή νομίζεις οτι είναι αλληλένδετη με το θέμα?

Το θέμα της αναμονής της τοποθέτησης του Admin το επανέφερα χθες επειδή τέθηκε το θέμα των απενεργοποιήσεων από τον AVATARGR...ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ, περί αρμοδιοτήτων δηλαδή των συντονιστών, αν και άπτεται αυτού.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μετά και τις σημερινές εξελίξεις, έχω προσωπικά πάρει πολλές απαντήσεις στις απορίες που μου είχαν γεννηθεί...