- Μετενσάρκωση - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μεταφορά μηνύματος στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
19/1/2012
Ασε βαρυέμαι...!!!![]()
![]()
![]()
Για την μετενσάρκωση είναι το θέμα!!
Τελικά τι θα γίνει με το πούπουλο και την σταγόνα?Θα μου λύσεις την περιέργεια?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Για την μετενσάρκωση είναι το θέμα!!

quote:Για τη σταγόνα, μήπως πρόκειται για μετενσάρκωση της σταγόνας νερού σε σταγόνα λαδιού;;
Για την μετενσάρκωση είναι το θέμα!!Τελικά τι θα γίνει με το πούπουλο και την σταγόνα?Θα μου λύσεις την περιέργεια?
Αν πρόκειται για φορτισμένη σταγόνα λαδιού αιωρούμενη σε πυκνωτή με φορτίο ορισμένης τάσης και οριζόντιους οπλισμούς κάποιας απόστασης,τότε το θέμα δεν είναι μόνο αν η σταγόνα πάει πάνω ή όχι,αλλά τότε το ερώτημα συμπληρώνεται ως εξής:
Αν μεγαλώσουμε την απόσταση μεταξύ των οπλισμών του πυκνωτή διατηρώντας σταθερή τάση,η σταγόνα λαδιού θα συνεχίσει να αιωρείται,θα κινηθεί προς τα επάνω ή θα κινηθεί προς τα κάτω;;
[Υ.Γ. Να κάνουμε κάνα πόστ-σφήνα-καλαμπούρι μέσα στα κβαντικά <<κενά>> της μετενσάρκωσης.]

quote:
Μεταφορά μηνύματος ...
Βρε amalia... Βρε amalia...![]()

macedon
quote:
[Υ.Γ. Να κάνουμε κάνα πόστ-σφήνα-καλαμπούρι μέσα στα κβαντικά <<κενά>> της μετενσάρκωσης.]
Και βέβαια να κάνουμε.Μόνο αυτο μας σώζει απο την αρλουμπολογία.
ο κάθε πικραμένος κοντός,προσπαθεί να υψώσει το ανάστημά του,αναμασώντας και παπαγαλίζοντας την βικιπαίδεια,χωρίς να έχει ιδίαν αντίληψη τι λέγει!!
Ετσι είναι YUGI-OH
Βάζει ένα απλό ερώτημα ο Γιώργος [Industrial ] και ο άλλος ο...γνώστης της βικιπαίδεια,του λέει άν είναι μέσα σε << κβαντικό κενό>> ,θα είναι έτσι κι αλλοιώς.
Τον ρωτώ να μου εξηγήσει τι είναι κβαντικό κενό και να ξαφνικά πάλι η βικιπαίδεια μπροστά μου!!!
Εσπευσαν οι συνδίκτυοι να περισώσουν την κατάσταση.
Ομως κανείς δεν απάντησε ακόμη άν το πούπουλο θα πάει κάτω και η σταγόνα επάνω,όπως ισχυρίζομαι εγώ.
Βλέπεις η βικιπαίδεια δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό....![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
macedon
Βρε amalia... Βρε amalia...
Γιατι διαμαρτύρεσαι macedon?
Απαγορεύεται να εκφράζεις δημόσια τις υποψίες σου!
Κράτα τες για τον εαυτό σου.
Επειδή δυο συνδίκτυοι έχουν τον αυτο βαθμό...αγιοσύνης,σημαίνει ότι είναι ένα και το αυτό πρόσωπο?
Εσύ ξεπέρασες και εμένα στην...συνομωσιολογία!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν με πειράζει amalia και άλλωστε έχει δίκιο ο macedon.
Δεν γνώριζα τη γενική οπότε ας είναι αυτό το πρώτο που με μαθαίνει o macedon.
Για τους χαρακτηρισμούς που μου κάνουν το γουστάρω τρελλά (σας το είπα από τα πρώτα ποστς μου) και θέλω να τα χώνουν ακόμα πιο χοντρά!
Θα σε παρακαλέσω να κάνει edit ο macedon στο εν λόγω ποστ και να γράψει ότι θέλει από κάτω.
@ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Στο γράφω για δεύτερη φορά.
ΟΧΙ ΝΙΚΟΜΑΧΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ αλλά δεν έχει και νόημα.
Περιμένοντας τον Industrial Angel να απαντήσει ας συνεχίσουμε με τη μετενσάρκωση.
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
ο κάθε πικραμένος κοντός,προσπαθεί να υψώσει το ανάστημά του,αναμασώντας και παπαγαλίζοντας την βικιπαίδεια,χωρίς να έχει ιδίαν αντίληψη τι λέγει!!
Σε γουστάρω τρελλά!
Δεν πόσταρα εγώ απο βικιπαιδεία. Δεν σου είπα καν τι είναι κβαντικό κενό. Πρόσθεσα απλά κάποια διευκρινιστικά σε ποστ της Αμαλίας καθώς και για κάτι που ισχυριστηκε ο Κηφευς.
Εσυ πανηγύριζες ότι το κβαντικό κενό δεν είναι κενό...
Εκεί στην κορυφή κάτι πήγε στραβά για σένα ΝΙΚΟΜΑΧΕ
quote:
Βάζει ένα απλό ερώτημα ο Γιώργος [Industrial ] και ο άλλος ο...γνώστης της βικιπαίδεια,του λέει άν είναι μέσα σε << κβαντικό κενό>> ,θα είναι έτσι κι αλλοιώς.Τον ρωτώ να μου εξηγήσει τι είναι κβαντικό κενό και να ξαφνικά πάλι η βικιπαίδεια μπροστά μου!!!
Εσπευσαν οι συνδίκτυοι να περισώσουν την κατάσταση.
Ο Industrial εκτός από ένα απλό ερώτημα έκανε και μια τοποθέτηση ότι σκότωσα τη Φυσική και ακόμα το περιμένω να μου πει σε ποιο σημειο έγινε αυτό.
Για τη βικι είπαμε.
Μπορεί να φταίει η κορυφή.
quote:
Ομως κανείς δεν απάντησε ακόμη άν το πούπουλο θα πάει κάτω και η σταγόνα επάνω,όπως ισχυρίζομαι εγώ.Βλέπεις η βικιπαίδεια δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό....
Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις από πότε σου απάντησα ότι έχεις λάθος...
Λες να σε ρώτησα κάτι που δεν ξέρω την απάντηση.
Τρελλά σας γουστάρω όταν μου τα χώνετε και είστε εξώφθαλμα λάθος.
Δείχνει ΑΔΥΝΑΜΙΑ...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις από πότε σου απάντησα ότι έχεις λάθος...
Λες να σε ρώτησα κάτι που δεν ξέρω την απάντηση.
Ναι,λέω ότι δεν ξέρεις την απάντηση,
Επειδή όσο και να ψάξεις στην βικιπαίδεια,δεν θα την βρείς.
Ακόμη και έναν απλό φυσικό να ρωτήσεις,πάλι δεν θα την βρείς.
και αυτο φαίνεται,απο το ότι δεν έχεις απαντήσει ακόμη και επιμελώς αποφεύγεις.
Το να έχω λάθος εγώ δεν σημαίνει τίποτα,αν δεν πείς εσυ ποιό είναι το σωστό!!
Λοιπόν?
Πού πάει το πούπουλο και που η σταγόνα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.