- Inception- η απόλυτη ταινία επιστημονικής φαντασίας - - Κινηματογράφος -

D.L.S.

Προς το τέλος μου φάνηκε ότι ξεφούσκωσε λίγο, κάτι αναμενόμενο για τέτοιες αλλόκοτες sci-fi ταινίες, αλλά γενικά κατάφερε να κρατηθεί σε αξιοπρεπή επίπεδα. Ομως ίσως να σας κουράσει η μεγάλη διαρκεια (γύρω στα 148 λεπτά!). Πάντως σε μερικές σκηνές θα σας φανεί λίγο δύσκολο να ξεχωρίσετε τον ονειρικό κόσμο από τον πραγματικό. Ψυχεδελική ταινία σίγουρα.
Αξίζει να το δείτε, ειδικά τώρα που παίζεται στον κινηματογράφο.![]()

Επειδή είναι λίγο δύσκολο να δω την ταινία στον κινηματογράφο, το πιο πιθανό είναι να την βρω δια της πλαγίας οδού... ![]()

In anticipation of my resurrection...

quote:
Το τρέιλερ μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον κι εμένα!Επειδή είναι λίγο δύσκολο να δω την ταινία στον κινηματογράφο, το πιο πιθανό είναι να την βρω δια της πλαγίας οδού...
Εσυ φιλε μου δικαιολογησε

ο χρονος , για μενα τουλαχιστον , περασε ευκολα γρηγορα και ομορφα ...
σε καποια σημεια εαν αφερηθεις για λιγο μπορεις να χασεις την μπαλα (οπως ο διπλανος μου!!!!!!) αλλα οχι κατι το ιδιαιτερα δυσκολο να κρατηθεις εντος της ταινιας , για καποιον που δεν του αρεσουν αυτα να μη μπει στο κοπο !!!
φυσικα αφηνει στον αερα καποια θεματα , καθως δεν δινει πχ καμια εξηγηση πως το πετυχαινει αλλα το θεωρει ως κατι δεδομενο για τον κοσμο της ταινιας , πιστευω μια ετσω μικρη και υποθετικη φυσικα εξηγηση χρειαζοταν
οπως επισης δειχνει να υπαρχει μια ασυνεπεια σε οσα συμβαινουν με οσα μας εχουν πει οτι συμβαινουν , κυριως προς το τελος της ταινιας οπου η εναλαγη απο ονειρο σε ονειρο δειχνει να εχει καποια κενα !!!
οπως ειπα σε γενικες γραμμες καλη και οποιος ειναι φαν του ειδους θα πρεπει να την δει και μαλιστα σε κινηματογραφο ... αλλη χαρη χαχα

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Σε αντίθεση με τις περισσότερες ταινίες, το Inception σε κάνει να σκέφτεσαι, ενώ ταυτόχρονα σε διασκεδάζει.
Για πόσες από τις ταινίες που έχετε δει στη ζωή σας μπορείτε να το πείτε αυτό?
Το πρώτο μου βιβλίο:
http://www.kastaniotis.com/book/960-03-3933-3
Άγγελος Κυρίτσης - Το Πρόσωπο του ΣΚύλου
Το πρώτο μου site:
Συμβουλές Ομορφιάς και Ενημέρωση για Χτενίσματα, Μόδα, Διατροφή , Γυμναστική
http://www.neolook.gr/
Edited by - Κthulhu on 12/09/2010 16:21:12

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
Αλλωστε περι ορεξεως....
Βλέπετε, έχει και συμπαθητικό τέλος, αλλά μέχρι εκεί, δεν μου έμεινε κάτι.
Ο Λεονάρντο κάτι έχει πάθει τελευταία και δεν μου φαίνεται 100% μέσα στον ρόλο!!!
Περνάει ευχάριστα η ώρα πάντως, τουλάχιστον δεν βαριέσαι!!!
Αυτά!!!

quote:
μαλλον αυτος βαριεται
PREDATOR, ακριβώς όπως το είπες, μου δίνει ακριβώς αυτή την εντύπωση!!! Και στο Shutter Island ένιωθα σαν να βαριότανε στη μισή ταινία, ενώ σε παλαιότερες ταινίες όπως στο "Total Eclipse" και στο "Romeo + Juliet" ήταν πολύ μέσα στους ρόλους που υποδυόταν....

quote:
PREDATOR, ακριβώς όπως το είπες, μου δίνει ακριβώς αυτή την εντύπωση!!! Και στο Shutter Island ένιωθα σαν να βαριότανε στη μισή ταινία, ενώ σε παλαιότερες ταινίες όπως στο "Total Eclipse" και στο "Romeo + Juliet" ήταν πολύ μέσα στους ρόλους που υποδυόταν....
τοτε, πρεπει να αναρωτηθει αν θελει να συνεχισει την υποκριτικη... γιατι, αν ειναι μονο να δουλευει για το χρημα....
ακομα και στον Τιτανικο ηταν πολυ καλος ή στο "Οι Συμμοριες της Νεας Υορκης".... μαλλον "φουσκωσαν" τα μυαλα του τωρα

quote:
τοτε, πρεπει να αναρωτηθει αν θελει να συνεχισει την υποκριτικη... γιατι, αν ειναι μονο να δουλευει για το χρημα....ακομα και στον Τιτανικο ηταν πολυ καλος ή στο "Οι Συμμοριες της Νεας Υορκης".... μαλλον "φουσκωσαν" τα μυαλα του τωρα
![]()
Πάντως κρίμα γιατί άργησα να τον εκτιμήσω σαν ηθοποιό, επειδή έβλεπα περισσότερο τη "λάμψη του Χόλυγουντ" και αυτό με ενοχλούσε, τώρα μας τα χάλασε πάνω που χαιρόμουνα όταν ήξερα πως πρωταγωνιστούσε σε κάποια ταινία!!! ![]()
Εύχομαι να το συνειδητοποιήσει και να μη μείνει μόνο στο όνομα!!

Αν και δεν συμπαθώ τόσο το DiCaprio, οφείλω να πω ότι στις τελευταίες ταινίες που τον έχω δει ως πρωταγωνιστή τον βρίσκω εξαιρετικά καλό.
Η ταινία είναι σχετικά μεγάλη αφού έχει διάρκεια 140 περίπου λεπτά όμως δε με κούρασε καθόλου.
Ήταν λίγο μπέρδεμα σε κάποια σημεία με τα επίπεδα των ονείρων και κάποιους όρους - δεν την είδα με ελληνικούς υπότιτλους - αλλά σε γενικές γραμμές με άφησε πλήρως ικανοποιημένο οπότε και την συστήνω.
Το ερώτημα βέβαια είναι εάν στο τέλος σταμάτησε ή όχι...
(Δεν αποκαλύπτω τι σταμάτησε ή όχι
)